mackosajt Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Sziasztok! Már a multkor is érdeklödtem Astra ( G) izzó tipusai felöl érdeklödtem,hol tudnám ezeket megtalálni,hogy hol milyen,stb van benne.. Sok helyen keresgéltem de sajna sehol nem találtam. Elöre is köszi. Az suto Astra classic 2007-es évjárat,amihez érdekelne. 2007-es???? ha még garis, akkor nem kéne önfeledten bontogatni... na meg a márkaszervízben, kereskedésben, jobb szakboltokban egyből a kezedbe nyomnak egy megfelelő készletet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 2007-es???? ha még garis, akkor nem kéne önfeledten bontogatni... na meg a márkaszervízben, kereskedésben, jobb szakboltokban egyből a kezedbe nyomnak egy megfelelő készletet. Nincs hozzá gyárilag tartalék izzókészlet? Hmmm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 2007-es???? ha még garis, akkor nem kéne önfeledten bontogatni... na meg a márkaszervízben, kereskedésben, jobb szakboltokban egyből a kezedbe nyomnak egy megfelelő készletet. Mennymá' Laci! Csúnya lenne, ha a lámpa ki-beszerelés veszélyeztetné a garit! Az izzócsere az úrvezető dolga.... (G Astrán még legalábbis elég egyszerű, más típusokról tudnék mesélni.... :) ) De szerintem is felesleges megbontani. Semmi különleges izzó nincs benne - csak olyan, ami egy standard izzókészletben megtalálható. Szerintem elég egy H7-es izzókészlet a Tecsóból és sanyi. Max. egy plusz H1 és HB3, ha nagyon tutira kell menni. Az izzókészlet amúgy is csak KRESZ követelmény---- ha kiég valami, bármelyik kúton kapsz ami kell 7/24-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Hát ezen becartam: Mantaman, vazze! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Mondjuk azért az első fényszoróba nem vennék tescós szutyokizzót,a többi helyre is csak akkor ha nagyon muszáj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Mondjuk azért az első fényszoróba nem vennék tescós szutyokizzót,a többi helyre is csak akkor ha nagyon muszáj! Én sem. De arra, hogy az eü.csomag mellett legyen valami és ne kötekedjen a közeg, arra jó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Klemy Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Sziasztok! Ezen levélkével venném kezdetét, remélhetőleg örök életreszóló DZSÍ tulajdonosságomnak, hiszen nemrégen lettem avatárban is látható kicsikének a tulajdonosa...1.7DTI Isuzu......szépen muzsikál , család is imádja....Éppen a gyári szídít probálom kifeszegetnyi belőle, hogy a trabiban használt Blau-t beleügyeskedjem.... Klemy.- Veresegyház-ról... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Sziasztok! Ezen levélkével venném kezdetét, remélhetőleg örök életreszóló DZSÍ tulajdonosságomnak, hiszen nemrégen lettem avatárban is látható kicsikének a tulajdonosa...1.7DTI Isuzu......szépen muzsikál , család is imádja....Éppen a gyári szídít probálom kifeszegetnyi belőle, hogy a trabiban használt Blau-t beleügyeskedjem.... Klemy.- Veresegyház-ról... :) Sok-sok balesetmentes km-et kívánok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Sziasztok! Ezen levélkével venném kezdetét, remélhetőleg örök életreszóló DZSÍ tulajdonosságomnak, hiszen nemrégen lettem avatárban is látható kicsikének a tulajdonosa...1.7DTI Isuzu......szépen muzsikál , család is imádja....Éppen a gyári szídít probálom kifeszegetnyi belőle, hogy a trabiban használt Blau-t beleügyeskedjem.... Klemy.- Veresegyház-ról... üdv körünkben! CDR-500 van benne? nem eladó? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 üdv körünkben! CDR-500 van benne? nem eladó? :) Ha nagyon keresel olyat, hifis Laciéknál múltkor láttam egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Klemy Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Köszi mindenkinek! Normál Cd lejátszó van (volt) benne, asszem Delco cdr500... Akitől vettem a kocsit, annak visszaáruként ígértem eme csodát, mert igényt tartana rá, bár az árban nem egyeztünk meg:)) fogalmam sincs mit érne meg...?:) Amugy a vereda kiváló...s mint volt benzinszippantó elmondhatom, hogy az én vezetési stilusommal (max. 3E-ig pergetem, szoval vigyázok rá) eddig 5,2 liter gázolajból...klímával....szóval meg vagyok elégedve a fogyival is... A futása hibátlan, dehát már ismertem a meloból ezeket az astrákat, igaz 1.4i, benyás volt.....és asszem azok még "fö" jelzésűek voltak... Klemy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Köszi mindenkinek! Normál Cd lejátszó van (volt) benne, asszem Delco cdr500... Akitől vettem a kocsit, annak visszaáruként ígértem eme csodát, mert igényt tartana rá, bár az árban nem egyeztünk meg:)) fogalmam sincs mit érne meg...?:) 20-25000ft-ot szoktak kérni érte....Én is ilyet szerettem volna,de ennyit szerintem nem ér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Sziasztok. Én majd lecserélném a gyári kazis magnót gyári cd-s re, a közeljövőben Az lenne a kérdésem a cdr 500 ra lehet kötni cd tárat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Sziasztok. Én majd lecserélném a gyári kazis magnót gyári cd-s re, a közeljövőben Az lenne a kérdésem a cdr 500 ra lehet kötni cd tárat? FM modulátorral igen,viszont akkor lényegesen romlik a hang minősége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
domber Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Sziasztok! Tudja valaki esetleg milyen elem lehet,Astra classic távirányitojában,és hogy kell szétszedni a kulcsot cserénél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Ha gyári akkor 1 vagy 2 gombelem,ha nem gyári akkor általában A23-as ceruza elem van benne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
domber Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Ha gyári akkor 1 vagy 2 gombelem,ha nem gyári akkor általában A23-as ceruza elem van benne! Gyári a távirányito egyben van a kulcsal,vagyis a kulcsban van benne.És ezt nem tudom hogy jön széjjel,vagyis hol kell szét pattintani..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Gyári a távirányito egyben van a kulcsal,vagyis a kulcsban van benne.És ezt nem tudom hogy jön széjjel,vagyis hol kell szét pattintani..... Kezelési útmutató...... Ügyesen körömmel szét lehet feszíteni, majd húzni a toll részt a testtől, aztán szétnyitod a testet. 2016 vagy 2032 van benne, nem emlékszem pontosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 FM modulátorral igen,viszont akkor lényegesen romlik a hang minősége. és melyik gyári opel cds lejátszóra lehet cd tárat kötni?? Bár lehet el kéne felejteni a gyárit olyan jó a kormányról vezérlés meg hasonlók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Nekem 2025-ös van az omi kulcsában Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 és melyik gyári opel cds lejátszóra lehet cd tárat kötni?? Bár lehet el kéne felejteni a gyárit olyan jó a kormányról vezérlés meg hasonlók. az Alpine nak van olyan mp3 as cucca amire illesztő stekker segitségével a gyári kormánygombok ugyanúgy működnek B) Alpine meg nem is rossz választás :) de asszem a nagyobb JVC is tudja .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Nekem 2025-ös van az omi kulcsában Akkor a G-ben is az lesz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 az Alpine nak van olyan mp3 as cucca amire illesztő stekker segitségével a gyári kormánygombok ugyanúgy működnek B) Alpine meg nem is rossz választás :) de asszem a nagyobb JVC is tudja .. Blau, JVC, Alpine, Kenwood, Pio, Sony, VDO..... szinte minden komolyabb márkához van illesztő a gyári kormányvezérlő gombokhoz. Már alap/középkategóriában is. Csak nem ócsó, mert az interface kb. 20-25 pénz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Van egy magyarországi, külön ilyen illesztőket forgalmazó cég és ott bármihez olyan 16eFt körül van. Megtudom még ma a nevet és feldobom a fórumra. Nekem is tegnap mondta egy ismerősöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 15-16 pénz, és egy olasz márka (Paser). Most meg nem mondom, hogy melyik cég forgalmazza itthon, de nekem is ilyenem van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts