telo Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Akár lehetne az egyik Lurdy talin is..... vagy valamikor hétvégén.... Akár Lurdy is lehet tőlem. Rugalmas vagyok, nekem elvileg bármikor jó. Talán akkor Hic-hez érdemes igazodni, de ezt még megbeszéljük... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Akár Lurdy is lehet tőlem. Rugalmas vagyok, nekem elvileg bármikor jó. Talán akkor Hic-hez érdemes igazodni, de ezt még megbeszéljük... Valóban Hic-hez kellene igazodni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Köszi! Júniusban remélem már kicsit lazább lesz az élet, de akkor is úgy kell készülni, hogy mondjuk kb. 7-től 8.30-ig tudnék ott lenni. Valahogy csak összehozzuk... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Hali! Én is támogatok minden építő jellegű ötletet és ha vmi eszembe jut természetesen bedobom a közösbe. Nem vesztem el, csak nehéz így Fehérvárról, hétvégén meg Veszprém és suli, úgyhogy nem egyszerű a helyzet. Ennek ellenére ha tudok akkor megyek mindig a talikra. Gyűlés részemről mehet, de inkább hétvégén kéne vmit összehozni, szombaton vagy vasárnap, mert akkor eltudnék menni. Most kicsit még zűrös a helyzet, meló meg vizsgaidőszak, de persze ahol tudok szívesen segitek. Remélem minnél hamarabb lesz alkalmam elmenni egy talira! Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Hali! Én is támogatok minden építő jellegű ötletet és ha vmi eszembe jut természetesen bedobom a közösbe. Nem vesztem el, csak nehéz így Fehérvárról, hétvégén meg Veszprém és suli, úgyhogy nem egyszerű a helyzet. Ennek ellenére ha tudok akkor megyek mindig a talikra. Gyűlés részemről mehet, de inkább hétvégén kéne vmit összehozni, szombaton vagy vasárnap, mert akkor eltudnék menni. Most kicsit még zűrös a helyzet, meló meg vizsgaidőszak, de persze ahol tudok szívesen segitek. Remélem minnél hamarabb lesz alkalmam elmenni egy talira! Sziasztok! Királyság! Pesti G Astra-fanok? Ide gyűűűljetek! :rolleyes: Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Itt van pl június 14-e, közgyűlés a Lurdy-nál: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1384&hl= Itt összefuthatnánk... :rolleyes: Hemi a debreceni talin azt mondta, hogy a meglévő klubokat (GSI, G Astra) mindenképp meg akarja tartani, ugyanis ezek külön színfoltjai a MOTE-nak a három társelnököt adó jelenlegi 3 fő régió mellett... :mellow: Ez dícséretes sztem! :unsure: Részletekről majd dumálunk személyesen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május30, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május30, 2007 én ezt a topikot nemlátom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 én ezt a topikot nemlátom.... Nem vagy vele egyedül.... Amúgy holnap valaki a Lurdynál?(én valszeg lenézek...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Én se nem látom!! A 14.ei dátum valszeg jó lesz és akkor ott talizunk! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Nem vagy vele egyedül.... Amúgy holnap valaki a Lurdynál?(én valszeg lenézek...) Mi leszünk Lurdy-nál! :rolleyes: Én már fél 8 körül ott leszek szerintem! És nekem sem látszik a topic! :unsure: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Bocsi srácok, hülye vok, a topicot a MOTE core látja csak. De hamarosan kaptok meghívót / értesítőt és infókat a közgyűlésről, és igen júni 14-én csütörtökön a Lurdynál lesz... :rolleyes: Ma is leszek Lurdynál, meg tudom mutatni a 2007-es tervezeteket, amiről a közgyűlés szólni fog. Asszem már ti is olvashattátok részben őket a MOTE változások 2007 topicban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Boldi, ha kijössz ma Lurdyhoz, tudok adni egy pakkot, amiben 2007-es tervezetek, plusz 14-i közgyűlés meghívó van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Boldi, ha kijössz ma Lurdyhoz, tudok adni egy pakkot, amiben 2007-es tervezetek, plusz 14-i közgyűlés meghívó van... Ok. Valszeg megyek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helma Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Sziasztok! Egy kicsit más téma de sűrgős segitségre lenne szükségem, és ez a topik amii "élő"! Nemrég vásároltam egy LG cd-s rádiót amit beszerelve következő jelenséget tapasztaltam: ha a műszerfal világítás legnagyobb erősségen vagy teljesen kikapcsolva van akkor semmi probléma nincs, de bármely más állásban a cd-s rádió kijelzője (főleg sötétben) nagyon zavaróan villog (vibrál). A bekötést házilag oldottam meg egy tapasztalt barátommal, két vezetéket átkötöttünk, ahogy az a leírásban volt és az opelnél szokásos. Kérlek segítsetek, mert ha nem bekötési hiba, akkor a magnóval van probléma és garanciába még vissza vihetem. Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Nem lehet, hogy feszültség ingadozás? De majd Hic mester ad pár jó tanácsot.. Nekem a végfok állt be és azt kell most cseréztetnem-->állítólag 5 pénzért meg lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Sziasztok! Egy kicsit más téma de sűrgős segitségre lenne szükségem, és ez a topik amii "élő"! Nemrég vásároltam egy LG cd-s rádiót amit beszerelve következő jelenséget tapasztaltam: ha a műszerfal világítás legnagyobb erősségen vagy teljesen kikapcsolva van akkor semmi probléma nincs, de bármely más állásban a cd-s rádió kijelzője (főleg sötétben) nagyon zavaróan villog (vibrál). A bekötést házilag oldottam meg egy tapasztalt barátommal, két vezetéket átkötöttünk, ahogy az a leírásban volt és az opelnél szokásos. Kérlek segítsetek, mert ha nem bekötési hiba, akkor a magnóval van probléma és garanciába még vissza vihetem. Előre is köszi. Nekem még a gyári kazis magnó van benn (most lehet hurrogni... :rolleyes:), de ez is vibráltatja a kijelzőt enyhén nagyobb hangerőnél még teljesen feltekert műszerfal világításnál is. Nem kifejezetten zavaró, csak akkor veszem észre, ha kifejezetten erre koncentrálok. Fél állásban még nem próbáltam a világítást, mert nekem mindig fel van tekerve maxra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Sziasztok! Egy kicsit más téma de sűrgős segitségre lenne szükségem, és ez a topik amii "élő"! Nemrég vásároltam egy LG cd-s rádiót amit beszerelve következő jelenséget tapasztaltam: ha a műszerfal világítás legnagyobb erősségen vagy teljesen kikapcsolva van akkor semmi probléma nincs, de bármely más állásban a cd-s rádió kijelzője (főleg sötétben) nagyon zavaróan villog (vibrál). A bekötést házilag oldottam meg egy tapasztalt barátommal, két vezetéket átkötöttünk, ahogy az a leírásban volt és az opelnél szokásos. Kérlek segítsetek, mert ha nem bekötési hiba, akkor a magnóval van probléma és garanciába még vissza vihetem. Előre is köszi. Azért lehet, mert be lett kötve a "LIGHT" vezeték (nagyon helyesen), ami elvben a rádió megvilágítását is a szabályozott műszerfalvilágításhoz igazítja, meg lejjebb veszi a fényerőt este (ill. ha be van kapcsolva a világítás). Nem minden fejegység támogatja a fokozatmentes fényerőállítást, lehet, hogy ezért vibrál.... én a JVC-n nem vettem észre ilyesmit. Ha zavaró, kösd ki nyugodtan, nem okoz gondot - ha nincs bekötve, nagy fényerőn világít. Egyébként, mivel nálunk nappal is kell a tompítottat használni, zavaró is lehet, hogy városon kívül halványabb a megvilágítás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 De majd Hic mester ad pár jó tanácsot.. Mondtam én!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mumuc Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 sziasztok márkatársak! nekem egy caravan fekete x20dth motoros astrám van,azt szertném kérdezni hogy az üzemanyagjelzö nem tejesen jol mutat,ma is villogot a lámpa de tudtam hogy van benne még, csak rátankoltam hogy biztos legyen,idö élöt jelzet,valamikor össze visza jelez de a végefelé amikor a tankba kb:10 liter van mi lehet a baj,és megoldás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 sziasztok márkatársak! nekem egy caravan fekete x20dth motoros astrám van,azt szertném kérdezni hogy az üzemanyagjelzö nem tejesen jol mutat,ma is villogot a lámpa de tudtam hogy van benne még, csak rátankoltam hogy biztos legyen,idö élöt jelzet,valamikor össze visza jelez de a végefelé amikor a tankba kb:10 liter van mi lehet a baj,és megoldás? Épp az F astra totyikba tárgyaltuk ezt ki,hogy a müszer csak közelítőleg mutat. Egyrészt olcsó müszer,nem pontos. Másrészt az üa tank alakja sem ideális. Szal elvileg a sárga pilácstól számítva még 100km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Nállam is így van: sárga jelzésnél még van benne 10 liter, de nekem: 150 - 200 kilóméterre elég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
off-topic Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Optikai tuning a verdán ( a króm váltókeretre gondolok :rolleyes: ) ! A valóságban sokkal jobban néz ki, a fotó gyenge rimék! Off A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 üzemanyagszintmérő témához hozzászólva,nekem is kb 10-11 liter van a lámpa felvillanásakor. viszont ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem nekem is,az utóbbi időszakban előfordult azt,hogy csak 10-15 liter benzin volt benne,úgy jártam,és néha felvillant a visszajelző,néha valós értéket mutatott,néha nem,hogy ez annak betudható,hogy a melegben a tankban gázneművé vált,majd ha "lecsapódott",akkor rendesen mutatott a műszer. vagy éppen az említett tank alaknak köszönhető,hogy lötyögött résről résre,és ezért a jelenség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Abszolút befolyásolja a domborzat, akkor amikor parkolok emelkedőn elinduláskor bejelez(persze csak akkor amikor kevés van benne), pedig még nem kellene, aztán rendeződik a dolog.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Optikai tuning a verdán ( a króm váltókeretre gondolok <_< ) ! A valóságban sokkal jobban néz ki, a fotó gyenge rimék! A váltószoknyát cseréld le és akkor lesz igazán szép!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts