corsarulez Elküldve December3, 2006 Elküldve December3, 2006 Tudom.... kicsit elsiettem ezt az autót. A napfénytető volt az oka: imádom! :unsure: Beleszerettem ott rögtön. A szín nem lényeg. De szeretnék egy fiatalabbat, és olyat, ami kevesebbet fogyaszt.
Hic Elküldve December4, 2006 Elküldve December4, 2006 Tudom.... kicsit elsiettem ezt az autót. A napfénytető volt az oka: imádom! :blink: Beleszerettem ott rögtön. A szín nem lényeg. De szeretnék egy fiatalabbat, és olyat, ami kevesebbet fogyaszt. Sajnálom, hogy eladjátok, de abszolút megértem - a dízel jóval gazdaságosabb (az 1.6-os Stiloval nem tudok 9 liter alá menni, ha bele gebedek sem.... ) De azért maradsz a G Astránál? :unsure: Vagy C Corsa? ;)
mackosajt Elküldve December4, 2006 Elküldve December4, 2006 Jelentem, tegnap este boldog tulajdonosa lettem 1 G astrának! :unsure: :blink: ;) ez az egy volt a bótban...
Tomka Elküldve December4, 2006 Elküldve December4, 2006 Jelentem, tegnap este boldog tulajdonosa lettem 1 G astrának! :unsure: :blink: ;) ez az egy volt a bótban... Zsír! Honnan, melyik boltból? Mennyi volt? Én is nézem mindig, de eddig csak távirányítós Coupe-t láttam a Metroban..
Hic Elküldve December4, 2006 Elküldve December4, 2006 Jelentem, tegnap este boldog tulajdonosa lettem 1 G astrának! :unsure: :blink: ;) ez az egy volt a bótban... Üdv a klubban! (1:1-től eltérő méretarány nem kizáró ok - nekem is így lesz majd GT-m, egyelőre.... ;) )
Boldizsar Elküldve December4, 2006 Elküldve December4, 2006 :unsure: De a sötét parkolókban vigyázz az orrára....
mackosajt Elküldve December4, 2006 Elküldve December4, 2006 Ha jól emléxem 700 Ft volt, a gazdaságos áruházban. Ha a játékok felé mentünk, akkor mindig megnézegettem a kisótókat. Ezt az egyet találtam... sőt, szinte kínálta magát. Több nem volt. Mérteit tekintve most nem tudok nyilatkozni, mert nincs nálam, de olyan tenyérnyi. :unsure: Astra coupe van több darab távirányítós... azok 5e ért vannak. Vigyázni fogok rá. Fiaimnak tabu! :blink:
NeedForSpeed Elküldve December4, 2006 Elküldve December4, 2006 Üdv a klubban! (1:1-től eltérő méretarány nem kizáró ok - nekem is így lesz majd GT-m, egyelőre.... ;) ) BÍÍÍ BÍÍÍ BÍÍÍ ! Nekem már van GT-m olyanban! :blink: Le is fényképeztem a drágaszágaimat. :unsure:
uhuhu Elküldve December4, 2006 Szerző Elküldve December4, 2006 Sajnálom, hogy eladjátok, de abszolút megértem - a dízel jóval gazdaságosabb viszont megvenni meg sokkal drágább....
meriva1.8 Elküldve December4, 2006 Elküldve December4, 2006 Nem tudom, mennyit megy most az enyém, csak 155-ig gyorsultam vele (még kb 3500 km-nél járok a generál óta). Lehet, hogy ha tovább nyomtam volna gyorsult volna még, de addig olyan erőtlennek tűnt. Kíméld is! Majd kicsit bejáratódik, aztán nyomhatod.. Én még ki se próbáltam a végét. Egyszer (szigorúan No.-ban persze :unsure: ) felmozgattam 175-ötre, ment még volna, de asszonnyal voltam.. BC szerint 192 km/h téli gumival, ami az én esetemben a névleges méret fölött van! Tehát még egy picit több is.
greg Elküldve December5, 2006 Elküldve December5, 2006 De mondjuk szerencsés esetben 50 ezer km után már megtérülhet.
corsarulez Elküldve December5, 2006 Elküldve December5, 2006 Sajnos maximalista vagyok - ez az autó sose lesz olyan, amilyennek szeretném.... Legközelebb remélem, jobban választok.
Hic Elküldve December5, 2006 Elküldve December5, 2006 BÍÍÍ BÍÍÍ BÍÍÍ ! Nekem már van GT-m olyanban! :unsure: :blink: ;) ;) ( az a sárga GTE naon cép! )
meriva1.8 Elküldve December7, 2006 Elküldve December7, 2006 Melyik? Need Gt-je? :unsure: A tied Editke drága! Ja és nem válaszoltál múltkor, mi volt az a szoftver-frissítés?
NeedForSpeed Elküldve December7, 2006 Elküldve December7, 2006 Újrahúzta a winnyózt! :unsure: Biztosan azé' nem válaszólt. :blink:
corsarulez Elküldve December8, 2006 Elküldve December8, 2006 A szervízben mondták ezt. Nem tudom, pontosan, mit takar. Állítólag jobb lesz a motor teljesítménye meg a fogyasztás kisebb lesz. Ez a része stimmel is. A fogyi: hosszú úton 7.1, városban sok kis úton 10-11.
redline Elküldve December12, 2006 Elküldve December12, 2006 Jelentem, tegnap este boldog tulajdonosa lettem 1 G astrának! :lol: :) :) http://img.tar.hu/mackosajt/size2/27252183.jpg http://img.tar.hu/mackosajt/size2/27252181.jpg http://img.tar.hu/mackosajt/size2/27252182.jpg ez az egy volt a bótban... látom német rendszámos....regadó mennyi volt? :)
mackosajt Elküldve December13, 2006 Elküldve December13, 2006 látom német rendszámos....regadó mennyi volt? :) Papírok nélkül van a gép! Szóval csak a "gárázsban" tartom! :lol: :) Így nem kell rá regadót fizetni.
ENDYKA Elküldve December13, 2006 Elküldve December13, 2006 Papírok nélkül van a gép! Szóval csak a "gárázsban" tartom! :lol: :) Így nem kell rá regadót fizetni. Nana, majd jön a rendelkezésre állási díj! Na meg a Lacikonyha... :)
nyuszifül Elküldve December15, 2006 Elküldve December15, 2006 Mackó, kérdezd csak meg Telot, hol a párja? :lol:
mackosajt Elküldve December15, 2006 Elküldve December15, 2006 Mackó, kérdezd csak meg Telot, hol a párja? :lol: Oké! Nos Telo? Hol a párja? :)
corsarulez Elküldve December16, 2006 Elküldve December16, 2006 Egy évvel ezelőtt én is láttam ilyet a tekkóban, de akkor még Corsára vadásztam... :lol:
Recommended Posts