Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

nem tudom,hogy a kulisszához könnyen hozzá lehet-e férni,és megnézni,miért nem kapcsolja a fényt...

bár gondolom nem akarsz otthon szerelgetni :unsure:

Elküldve
Szerintetek miért nem világít a tolatólámpám? (grrrrrrrrrrrrrr, ez az autó...........) Pedig tegnap még semmi baja nem volt. Köze lehet ahhoz, hogy már megint elmászott a sebességváltó kar a kulisszában és kicsit nehezen veszi a hátsót?

Elmászik a váltókar a kulisszában? Érdekes... Ez miben jön ki? Érzésre nem ott vannak a fokozatok, ahol eddig? Vagy hogy kell ezt elképzelni? Ha jól látom, már előjött egyszer ez neked... Mit csináltak akkor vele?

Elküldve

nekünk pl a corsiban nem jó a tolatólámpa...

tippek:

- nézz biztit

- nézd meg az égőket (bár nemvalószínű hogy egyszerre égett ki mind a kettő de kitudja)

- meg az is lehet hogy a váltónál elromlott a kapcsolója

Elküldve

Igen, már csinálták, egy kis műanyagot cseréltek a kulisszában, azóta már egyszer beállították még egyszer. Ja, meg múltkor állandóan feljött a bőrtok, kipattant a helyéből, mikor hátsóba tettem. ha este lesz segítségem, picit megmozgatjuk a sebváltókart.

Elküldve

A tolatólámpa kapcsolójának nincs köze a váltókarhoz, mert az a váltóban van. Ha beveszi a hátramenetet, akkor világítani kell, akármilyen nyeke-nyóka a kar. Esetleg lecsúszott a csati, vagy kiment a biztosíték.... :unsure:

Elküldve

Szerintem a kuliszának nem sok köze van hozzá!

A tolatólámpakapcsoló a váltó elején van,ha szemben állsz vele,akkor a kuplung bowden bekötése alatt,ahol a kiemelővillához csatlakozik.Na szal ott lesz alul,oda megy két vezeték.

Csatlakozó lehúz és valamivel zárd rövidre.Ha világít,akkor a kapcsoló a kaki,ha akkor sem,akkor érdemes a biztitáblában körülnézni.

Én nemrég cseréltem,mert elöregedett a gumitömítés benne és a váltóolaj beszivárgott,na de kérem ez 93-as gép,nem olyan új mint a tiéd Edit! :unsure:

Elküldve
u.i.: a képen csak 1 dobozka van, elkészült az egyben verzió?

Igen, ő az. :unsure:

Majd szólj ám ha erre jársz, belőjük a vízhőmérsékletet nálad is. :blink:

Elküldve
Kerestem a biztosítékok közt azt, ami a tolatólámpát érinti? A könyvecskében minden lámpa ott van, kivéve ez. :unsure:

F3.38

Ez csak a fékre, illetve a tempomatra, gyári bc-re megy.

10A vagy 15A.

Elküldve
Jövőre lesz topless autószerelés is a Blitzen? ;) :P (nem jelentkezni akarok, félreértés ne legyen! )

Igen... meg topless hengerfejhajítás, topless bulizás... ;)

Dark már megadta a kezdőhangot az utolsó ponthoz idén... :unsure: :blink: ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.