ENDYKA Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 és így hogy tetszene? :unsure: Nekem ez a változat nagyon bejön!! Állat!
velo Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 nah felmentek a Devil Tuningos képim (végre :unsure:) http://kep.tar.hu/astracoupe
Amusing Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 nah felmentek a Devil Tuningos képim (végre :)) http://kep.tar.hu/astracoupe nem tom megnézni őket, azt írja konvertálás alatt :unsure:
velo Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 nem tom megnézni őket, azt írja konvertálás alatt :unsure: ha rákattintasz a képre, akkor hozza nagyban... nemtudom miért szarozik a kep.tar :)
Amusing Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 ha rákattintasz a képre, akkor hozza nagyban... nemtudom miért szarozik a kep.tar :unsure: valóban :)
Hic Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 Nekem a Kenworth kamionok teccettek a legjobban a képeken... (meg az a turbó coupe :D , vajon kié lehet? :) :unsure: ) A legtöbb tuning itt má' nekem túl cicás... az az ordenáré túlspilázott A4-es itt parkol állandóan a Méta utcai Agip kútnál, biztos nem jó biznisz az üzemanyag...
corsarulez Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 Kiderült, hogy nem az ABS jeladóm volt rossz, hanem csak a jeladó áramköre, igy megúsztam a drága cserét! :wub: Viszont a szerelőm szerint vészes ütemben fogy mindig a HŰTŐVÍZ! Ez miért lehet?? Nem szoktam víztócsát látni az autó alatt.
uhuhu Elküldve Augusztus24, 2006 Szerző Elküldve Augusztus24, 2006 mi ma hengerfejeztünk meg egy X16XEL motort, pont ugyanilyen hiba miatt.... :wub: remélem neked nem ilyen baja lesz......
corsarulez Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 És más tünete nincs a hengerfejesedésnek? ne mán, eladom az autót..... :wub: Mennyibe kerül a javítása?
uhuhu Elküldve Augusztus24, 2006 Szerző Elküldve Augusztus24, 2006 ez hibától függ, meg hogy ki csinálja.... 50,100,150..... de azért jól meg kell gyöződni, hogy nem folyik e valahol....
mackosajt Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 Nekem ma már adtak ajánlatot... olyan 50 a hengerfej felújítással együtt. De bízom "öreg" szervízes ismerősömben, és még várok vele... mert most nagyon mást nem is tudok csinálni. :wub:
uhuhu Elküldve Augusztus24, 2006 Szerző Elküldve Augusztus24, 2006 az nagyonolcsó. a tömitésgarnitúra, és a kötelezően kicserélendő hengerfejcsavarok többe kerülnek.... ne gagyizd el!! ilyen dolgokból csak jót vagy mégjobbat.
mackosajt Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 az nagyonolcsó. a tömitésgarnitúra, és a kötelezően kicserélendő hengerfejcsavarok többe kerülnek.... ne gagyizd el!! ilyen dolgokból csak jót vagy mégjobbat. bocs... a tömítések árát kihagytam a buliból... :wub: de 100 alatt szerintem megúszható, pláne annak fényében, hogy tavaly az astrán ez olyan 70-80 volt... viszont ott szinte minden cserélődött a hengerfejben a szíjszaggatás után. Most meg nem kell. Ja és Reinz tömítésekre gondoltam... azok elég jók.
Boldizsar Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 Kiderült, hogy nem az ABS jeladóm volt rossz, hanem csak a jeladó áramköre, igy megúsztam a drága cserét! :wub: Viszont a szerelőm szerint vészes ütemben fogy mindig a HŰTŐVÍZ! Ez miért lehet?? Nem szoktam víztócsát látni az autó alatt. Mikor megvettem nekem is szinte üres volt a hűtőtartály....(ezt csak kb 2 hónappal később vettem észre...) Utánatöltöttem és azóta nincs fogyás.... Pedig már én is felkészültem a hengerfejtömítéscserére... Remélem neked sem lesz vele nagyobb gond....
Amusing Elküldve Augusztus25, 2006 Elküldve Augusztus25, 2006 Tejet a hűtőbe! (nem vicc!) jaja, Spektrum vagy Discoverin is bebizonyították, hogy hatékony és nem károsítja
Hic Elküldve Augusztus25, 2006 Elküldve Augusztus25, 2006 jaja, Spektrum vagy Discoverin is bebizonyították, hogy hatékony és nem károsítja Az nem tojás vót? A Mythbusters-ben nyomták bele a hűtőbe, és szépen eltömítette a csavarhúzó ütötte lyukat (nem kis repedést, hanem kb. 7-8 mm-es lyukat!)
corsarulez Elküldve Augusztus25, 2006 Elküldve Augusztus25, 2006 És a tej megvédi a motort a további károsodásoktól? :wub: (pl. ha mégis hengerfejes) Egyébként teljes hűtővizcsere után mentem 1500 km-t és igy fogyott 2-3 deci. Előtte, mikor megvettük 7 deci hiányzott! Szóval megy vissza a szerelőhöz, addig is nagyon figyelem a tartályt meg a hőmérsékletet meg nem száguldozok. Vagy egyáltalán ne használjam?!
Hic Elküldve Augusztus25, 2006 Elküldve Augusztus25, 2006 És a tej megvédi a motort a további károsodásoktól? :wub: (pl. ha mégis hengerfejes) Egyébként teljes hűtővizcsere után mentem 1500 km-t és igy fogyott 2-3 deci. Előtte, mikor megvettük 7 deci hiányzott! Szóval megy vissza a szerelőhöz, addig is nagyon figyelem a tartályt meg a hőmérsékletet meg nem száguldozok. Vagy egyáltalán ne használjam?! Á, ezek a praktikák max. arra jók, hogy valahogy hazajuss.... Viszont emeld fel a padlószőnyeget, és nézd meg, nem nedves-e az alja! Merthogy pl. nekem ott folydogál el némi víz a radiátornál, és Uhu mester szerint ez típushiba... (vmi műanyag összekötő elem hajlamos ereszteni) Azt is figyeld, hogy gőzölög-e a kipuffod, nem hidegen, alapjáraton, mert a katalizátorosok mind gőzölögnek, hanem melegen, meg nagyobb gáznál - fehér füst, stb.... ha igen, na akkor van baj....
uhuhu Elküldve Augusztus25, 2006 Szerző Elküldve Augusztus25, 2006 Viszont emeld fel a padlószőnyeget, és nézd meg, nem nedves-e az alja! Merthogy pl. nekem ott folydogál el némi víz a radiátornál, és Uhu mester szerint ez típushiba... (vmi műanyag összekötő elem hajlamos ereszteni) ugyanezt mondat az Editnek telefonon is Milyen egyre jár az agyunk :wub:
mackosajt Elküldve Augusztus25, 2006 Elküldve Augusztus25, 2006 ugyanezt mondat az Editnek telefonon is Milyen egyre jár az agyunk :P Mester! Nálam ilyen nem lehet? :wub: Tudom, hogy nem G, meg nem astra... csak kérdezem. :P
uhuhu Elküldve Augusztus25, 2006 Szerző Elküldve Augusztus25, 2006 Mester! Nálam ilyen nem lehet? :wub: Tudom, hogy nem G, meg nem astra... csak kérdezem. :P a Vectra fütőrendszere teljesen más, mint az Astránál. az asztránál tényleg betegség a fütőradiátorba bemenő müanyag csövek szivárgása, de Vectrtánál még sose volt ilyen baj. De ezt te is tudod ellenörzizni, felhajtod a gumiszőnyeget, és a pedáloknál jól megtaperolgatod a szőnyeget, hogy nedves e.
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Elküldve Augusztus25, 2006 Most akkor lehet offolni???? :wub: :P Juhé-juhé... :P B)
Speed Elküldve Augusztus26, 2006 Elküldve Augusztus26, 2006 Most akkor lehet offolni???? :wub: :P Juhé-juhé... B) :lol: :D :P
Recommended Posts