warwolf Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 A sebesség fokozatokról kérdeznék: milyen fordulatszám számít felesleges pörgetésnek? Pl. én városban 3.-ikban szoktam járkálni 50-el, ötödikbe pedig 90 körül váltok fel. Azt vettem észre, hogy ez a motor szereti, ha jobban pörgetem, pl. elinduláskor is nagyobb gáz kell, mint az 1.2-es Corsánál. De lehet, hogy én látom rosszul a dolgokat.... Én egyébként azt hittem, hogy a 101 lóerő meg az 1.6-os motor az sokkal-sokkal erősebb. :unsure: (a kis telhetetlen!) :) de lehet, hogy csak nem pörgetem eléggé? A Peti pl. hármasban szokott előzni, főleg kisebb sebességeknél (70-80). Hátt, akkor ölég sportosra veszed a figurát, hogy ha 50-nél 3.-ban nyomsz egy padlót, mert onnan még ez a motor igenigen ugrós tud lenni! :D Amúgy ÉN olyan 2700-4200rpm körül szoktam főleg használni, mert ott dolgozik a motor még nyomatékból, de 4500 felett, már értelmetlen.Onnan ugyanis már nem húz olyan vehemensen, mint alatta.De városban 50-nél nyugodtan kapcsolhatsz 4.-et is.Bár olyan hosszan nem lehet menni Kiskőrösön.A 90km-nél 5-be kapcsolás pedig ideális.De egyszer próbáld majd ki, olyan 130-nál is! :lol:
adorjant Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 A sebesség fokozatokról kérdeznék: milyen fordulatszám számít felesleges pörgetésnek? Pl. én városban 3.-ikban szoktam járkálni 50-el, ötödikbe pedig 90 körül váltok fel. Azt vettem észre, hogy ez a motor szereti, ha jobban pörgetem, pl. elinduláskor is nagyobb gáz kell, mint az 1.2-es Corsánál. De lehet, hogy én látom rosszul a dolgokat.... Én egyébként azt hittem, hogy a 101 lóerő meg az 1.6-os motor az sokkal-sokkal erősebb. :unsure: (a kis telhetetlen!) :) de lehet, hogy csak nem pörgetem eléggé? A Peti pl. hármasban szokott előzni, főleg kisebb sebességeknél (70-80). az én twinport motorom azt szereti,ha 2500 körül,vagy felette váltok fel. azaz a váltás után ne essen 2000 alá fordulat. ekkor már van nyomaték,és gázadásra meg is moccan :D az ötöst 70-80 körül szoktam váltani,ekkor már elviseli. városban amikor a helyzet engedi akár ötösben is járkálok,néha 60nál is,bár még nem figyeltem,megéri-e egyáltalán,fogyasztásban. a hármas az egy érdekes fokozat a motornak,30nál már kifejezetten nem tetszik neki,magas fordulaton meg nem érzem szükségességét,hogy kiforgassam,annyira egyenletes a motor karakterisztikája... sztem hétköznapi mászkáláskor 2500-3000 között érdemes váltogatni. nekem sikerült már gyári fogyasztás alá mennem a fenti "technikával",és nem tojásos gázpedállal :lol:
opel16v Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 A 8v motorok alul nyomatékosabbak általában, mint a 16v-k. Ennél a motornál eléggé középre helyeződik a nyomatékcsúcs, előtte-utána nagyon esik a görbe. Szal ezért az érzés. :unsure:
ENDYKA Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 Nekünk is volt 1.6-os-->szerintem értelmetlen, sőt gazdaságtalan 90 ig huzatni a gépet és csak akkor kapcsolni az 5.-et. Persze, ha állandó gangolási kényszere van az embernek és az üzemanyagfogyasztás- motor károsodás nem érdekli-->lehet-sőt kell is 130 ig a 4.-->így tuti a sportos fíling és nem okoz problémát az előzgetés városban sem.. A dízelnél már 55-60 között 5.ben megyek-->nyilván ha tolni akarom, akkor 90 körül kapcsolok én is 5.be.
warwolf Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 A 8v motorok alul nyomatékosabbak általában, mint a 16v-k. Ennél a motornál eléggé középre helyeződik a nyomatékcsúcs, előtte-utána nagyon esik a görbe. Szal ezért az érzés. :lol: Igen, ez valóban így van.Én meg NAGGYON szeretek nyomatékosan közlekedni! :unsure: Főleg mostanság! A fogyasztás meg nem dominál, mert az a 620ft, amivel egy tankolásnál többet fizetek a benyáért......... Szal ha okosan akarnék vezetni, és a fogyasztásra autózni, akkor vennék egy X14NZ-t! :) De én még oljan fijatal vok! :D
corsarulez Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 A leggyorsabb idáig 150 volt (négyesben), mikor előztem egy kötschögöt, aki rágyorsított közben.... Egy ezeréves Hyundai H 200 volt (Petiék adták el, megismerte :unsure: ), a fickó kinyomta az autó lelkét, nem is tudjuk, hogy bírt 140-el menni, de füstölt, mint állat. Na, akkor 5000 felett pörgött az Astra és ment rendesen! :)
adorjant Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 Nekünk is volt 1.6-os-->szerintem értelmetlen, sőt gazdaságtalan 90 ig huzatni a gépet és csak akkor kapcsolni az 5.-et. Persze, ha állandó gangolási kényszere van az embernek és az üzemanyagfogyasztás- motor károsodás nem érdekli motorkárosodás 90nél négyesben? :) sztem nem ez nyírja ki a motort :D 55-60nál ötösben egy dízel? :unsure: faterom 1.9tdi nem Opel gépkocsija :lol: nemrégiben egy útkereszteződésnél 20nál hármasban történő erőteljes gázpedáltaposásra lefulladással válaszolt...gázolaj az volt sok,csak levegő nem volt elég hozzá...
ENDYKA Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 motorkárosodás 90nél négyesben? :) sztem nem ez nyírja ki a motort :D 55-60nál ötösben egy dízel? :unsure: faterom 1.9tdi nem Opel gépkocsija :lol: nemrégiben egy útkereszteződésnél 20nál hármasban történő erőteljes gázpedáltaposásra lefulladással válaszolt...gázolaj az volt sok,csak levegő nem volt elég hozzá... Kicsit tovább olvastál volna, akkor láthattad volna, hogy a motorkárosodást a 130 as 5.be kapcsolás okozhatja, persze, ha állandóan így használja a kocsit . A 90en re vonatkozott a gazdaságtalan használat. A Dízelem speciel 60-nál 5.ben 1500nál van szóval onnan már nem rángat és azért gyorsul is. Persze 2000től indul meg igazán.
adorjant Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 Kicsit tovább olvastál volna, akkor láthattad volna, hogy a motorkárosodást a 130 as 5.be kapcsolás okozhatja, persze, ha állandóan így használja a kocsit . A 90en re vonatkozott a gazdaságtalan használat. A Dízelem speciel 60-nál 5.ben 1500nál van szóval onnan már nem rángat és azért gyorsul is. Persze 2000től indul meg igazán. aham,mostmár látom,rosszul olvastam a mondatot,bocsi :) 60nál 1500 ötben,akkor viszonylag rövid az ötös,úgy már használható a fent említett dízel 80nál forog 1500at.... de csak 1800tól számíthatsz történésekre :unsure:
corsarulez Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 Egyébként én is azt vettem észre, hogy 3000 felett jön meg az ereje. Azt hittem, majd a méretváltozás lesz a legfurább az új autón (plusz fél méter), de tévedtem - a motorja-váltója egész más. A szervója pedig lehetne kevésbé "puha", a Corsában nem volt, de sose hiányoltam. Most sokszor kifejezetten zavar. Könnyen "elmászik " az autó, nem érezni úgy a kanyarokat.
adorjant Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 Egyébként én is azt vettem észre, hogy 3000 felett jön meg az ereje. Azt hittem, majd a méretváltozás lesz a legfurább az új autón (plusz fél méter), de tévedtem - a motorja-váltója egész más. A szervója pedig lehetne kevésbé "puha", a Corsában nem volt, de sose hiányoltam. Most sokszor kifejezetten zavar. Könnyen "elmászik " az autó, nem érezni úgy a kanyarokat. a méreteivel nekem is van még némi gondom,igaz még csak május óta vagyok Astrás,meg kell szokni,pedig előtte 4,5 méteres autóm volt :unsure: nekem elektrohidraulikus szervóm van,városban kellemes könnyű,tempónál pedig felkeményedik. de pl a nyuszifülé érzetre sokkal "keményebb",sokkal húsosabb érzete van,városban is. annál jobban érzed,hogy igen,most tekered a kormányt :)
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 Azért azzal a 130-nál 5.-be váltós, motorkárosítós dologgal nem értek egyet. Motorja válogatja. pl. egy 1.0-ás mocinak lehet sok, de egy 1.6-nak nem. Ha meg 130-nál 4-5ezret pörög a motor, az még nem gáz.
adorjant Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 Azért azzal a 130-nál 5.-be váltós, motorkárosítós dologgal nem értek egyet. Motorja válogatja. pl. egy 1.0-ás mocinak lehet sok, de egy 1.6-nak nem. Ha meg 130-nál 4-5ezret pörög a motor, az még nem gáz. azért ha 10 éven keresztül folyamatosan így használják :) azt olvastam vhol,hogy sík úton,egyenletes 120as tempónál a motorok átlagosan 20-30 lóerőt adnak le... ez egy kis köbcentis motornak akár félterhelés is lehet,míg egy 100 lovasnak...szóval a kis motorok valóban sokkal érzékenyebbek ilyen téren :unsure:
ENDYKA Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 Azért azzal a 130-nál 5.-be váltós, motorkárosítós dologgal nem értek egyet. Motorja válogatja. pl. egy 1.0-ás mocinak lehet sok, de egy 1.6-nak nem. Ha meg 130-nál 4-5ezret pörög a motor, az még nem gáz. Próbáld ki(persze csak ha sokat utazol autópályán vagy főúton) 1 hónapig, hogy 130ig szigorúan 4.ben mész(vagy csak tegyél meg 200 kilómétert autópályán 130al 4.ben)-->kíváncsi leszek az olajfogyasztásodra(persze csak ha legalább 2-3ezret mész 1 hónap alatt) meg, hogy mennyi lett az átlag fogyasztásod.. legalább 1 lityóval, de inkább 2-vel többet fog enni 100kmeren. szerintem Bár az én véleményem nem mérvadó, hiszen nem dolgozom az autóiparban.
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 Próbáld ki(persze csak ha sokat utazol autópályán vagy főúton) 1 hónapig, hogy 130ig szigorúan 4.ben mész(vagy csak tegyél meg 200 kilómétert autópályán 130al 4.ben)-->kíváncsi leszek az olajfogyasztásodra(persze csak ha legalább 2-3ezret mész 1 hónap alatt) meg, hogy mennyi lett az átlag fogyasztásod.. legalább 1 lityóval, de inkább 2-vel többet fog enni 100kmeren. szerintem Bár az én véleményem nem mérvadó, hiszen nem dolgozom az autóiparban. 200 km-ről nem volt szó, csak 5.-be váltásról. :) amúgy ha 130-at 4.-be huzamosabb ideig mész, az még jót is tesz a mocinak. Kitisztul a rendszer a koromtól, eltűnik a mociolajban megkötött víz(ezért tűnik soknak az olajfogyi egyeseknek egy tempósabb utazás után), amit a tötymörgéseknél szedett össze. :D Én általában 130-at már 5.-ben megyek, és előzéskor kapcsolok vissza 4-be. Persze csak ha muszály. :unsure:
adorjant Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 sztem a kormoláshoz nem kell 4ben üvöltetni szegény autót :unsure: ötösben is forog már ekkor szépen :) én a saját Astrámon azt figyeltem még meg,hogy ha terhelve van az autó,mármint súllyal,utasokkal,és úgy járok vele,utána sokkal könnyedebben megy....egy személlyel bejáratni kevés neki :D
ENDYKA Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 Meghúzogatni én is szoktam a gépsast! Sőt kell is, az általad leírt okok miatt. Akkor is tartom a véleményem, miszerint nem gazdaságos állandóan huzatni a gépet. És 90 nél kapcsolni az 5.et.-->ezek szerint főuton és városban is 4. megy az aki 90nél kapcsol
Boldizsar Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 Tegnap elkészült a fóliázás....Szép lett.... :unsure: Szombaton meg lehet tekinteni... Már aki jön a "g astra " talira (hekkezés) eddig nem sok visszajelzés jött....
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 szerintetek jól mutat ez a Vauxhall rács az astrámon?
uhuhu Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Elküldve Augusztus17, 2006 szerintem jóóóó ez a rács :unsure:
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 szerintem jóóóó ez a rács :unsure: akkor már csak azon kell izgulnom,hogy aki most akarja megvenni haveromtól,mondjon le róla? :)
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 Én nem értem miért kell Vauxhall rács, ha ez opel... :unsure:
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 Én nem értem miért kell Vauxhall rács, ha ez opel... :unsure: hogy egyedibb legyen
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 Jó, hát mindenki magának csinosítgatja...de szvsz nekem nem gyere be...a jelnélküli az igen... :unsure:
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 Jó, hát mindenki magának csinosítgatja...de szvsz nekem nem gyere be...a jelnélküli az igen... :D na,nekem meg pont az nem tetszik :) de az autód az nagyon :unsure:
Recommended Posts