velo Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Ja... Velo! Vectra Caravant sem találtam. :unsure: off vége :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 nah akkor... mackosajt vectra caravan: hic astra van: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Köszi! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 hic astra van: :) Köszi :unsure: PS: össze is variáltam, hogy teccik? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 :unsure: bezzeg G astra fekete nincs, csak olyan csúnya vauxhallos :) pedig tök jól nézne ki telón háttérképnek Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 pedig tök jól nézne ki telón háttérképnek Rajtam? :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Szépen nézünk ki Telo! Annyit gyúrtál, hogy a sok izomtól már hát-térkép kell??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Szépen nézünk ki Telo! Annyit gyúrtál, hogy a sok izomtól már hát-térkép kell??? :D :unsure: :) "Hát" igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 kék astra caravan sincs.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Ha szépen megkéritek, Velo szinez nektek megfelelőt.... :) (közvetitői dijat kérem nekem számlázni :unsure: ) ....bezzeg G astra fekete nincs, csak olyan csúnya vauxhallos.... Mér? A Vóxhallos hűtőrács menő tuningelem a kontinensen... vagy túl cicás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 A Vóxhallos hűtőrács menő tuningelem a kontinensen... vagy túl cicás? Nem cicás, ellenben drága :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 idesüssetek :unsure: Esetleg G Astra kombi... :) létezik ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 gondoltam beírom ide: Thomson DTH 250E DivX DVD lejátszó eladó 16.000-ért! 2006 december 18-ig kisker garanciás. Karcmentes, újszerű állapotban, papírokkal, dobozával, szinte mindent játszik! sürgős! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Párásodás: én is pont arra gondoltam, hogy a töréssel lesz kapcsolatos, ugyanis az enyém is törve volt (a jobb eleje) - egy csomó alkatrész tök új benne. Mellesleg az előző tulaj nem túl szépen csináltatta meg az első lökös fényezését, azt újra kell fújni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 nédd mááááá. egy elégedett Astrás :unsure: :) :D http://totalcar.hu/nepitelet/?op=itelet&cat_id=37384 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 nédd mááááá. egy elégedett Astrás :) :D :lol: http://totalcar.hu/nepitelet/?op=itelet&cat_id=37384 És milyen jó cikket tud írni, ez az elégedett Astrás! :unsure: Kár, hogy a klubbot nem említette... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Azért el kell mondjam, 1xűen fantasztikusra sikeredett ez a kis írás! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 hehe, tényleg nagyon jó kis népítélet lett :) amúgymeg csak most látom mekkora vívókard került a tetőre :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 amúgymeg csak most látom mekkora vívókard került a tetőre :unsure: Az antenna nekem is csak most tűnt fel... :) Jó kis írás, gratula Voszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 nédd mááááá. egy elégedett Astrás :D :D :D http://totalcar.hu/nepitelet/?op=itelet&cat_id=37384 nem kicsit elégedett! :unsure: :) Azért el kell mondjam, 1xűen fantasztikusra sikeredett ez a kis írás! :D köszönöm szépen, próbáltam egyszerre értelmes (használható) és szórakoztató is lenni. azé' nem lettem Jókai Mór... :lol: köszi a többieknek is a dicséretet! És milyen jó cikket tud írni, ez az elégedett Astrás! :D Kár, hogy a klubbot nem említette... :D jaj nekem, most kikapok? :) attól tartok, túl direkt reklám lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 jaj nekem, most kikapok? :unsure: Na majd elküldök, néhány Dominát 1 alapos feddésre... :) Még1X gratula! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 nédd mááááá. egy elégedett Astrás :unsure: :) :D http://totalcar.hu/nepitelet/?op=itelet&cat_id=37384 Hát Voszi barátom! Ez egy tök jó kis cikk lett! :lol: Grat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Most állok olaj vásárlás előtt Olvasgattam kicsit és azt írják, hogy SJ vagy SL jelzésűt válasszak azt már megatláltam mi a S (benzineshez), de mit jelent a J vagy L ? nekem mind1 melyiket rakom bele? 14XE motorhoz lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Most állok olaj vásárlás előtt Olvasgattam kicsit és azt írják, hogy SJ vagy SL jelzésűt válasszak azt már megatláltam mi a S (benzineshez), de mit jelent a J vagy L ? nekem mind1 melyiket rakom bele? 14XE motorhoz lesz Teljesítményszintet jelöl. De az általános európai jelölés szerint A3 besorolást tudnia kell az olajnak amit választasz, erre figyelj! Ha Z14XE motorod van, és nincs benne hatalmas km szám, akkor 5W40 az ajánlott olaj bele (ill. 2004 évjárattól 5W30 alacsony szulfáthamu tartalmú), ha X14XE, akkor 10W40. Ajánlott márkák: Metabond, Valvoline, Mobil1... A honlapomon találsz mélyreható technikai adatlapokat a Metabond olajokról, ill. a besorolások leírásáról. http://www.opel16v.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 A sebesség fokozatokról kérdeznék: milyen fordulatszám számít felesleges pörgetésnek? Pl. én városban 3.-ikban szoktam járkálni 50-el, ötödikbe pedig 90 körül váltok fel. Azt vettem észre, hogy ez a motor szereti, ha jobban pörgetem, pl. elinduláskor is nagyobb gáz kell, mint az 1.2-es Corsánál. De lehet, hogy én látom rosszul a dolgokat.... Én egyébként azt hittem, hogy a 101 lóerő meg az 1.6-os motor az sokkal-sokkal erősebb. :unsure: (a kis telhetetlen!) :) de lehet, hogy csak nem pörgetem eléggé? A Peti pl. hármasban szokott előzni, főleg kisebb sebességeknél (70-80). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts