Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Ha szépen megkéritek, Velo szinez nektek megfelelőt.... :)

(közvetitői dijat kérem nekem számlázni :unsure: )

....bezzeg G astra fekete nincs, csak olyan csúnya vauxhallos....

Mér? A Vóxhallos hűtőrács menő tuningelem a kontinensen... vagy túl cicás?

Megosztás:

nédd mááááá.

egy elégedett Astrás :D :D :D

http://totalcar.hu/nepitelet/?op=itelet&cat_id=37384

nem kicsit elégedett! :unsure: :)

Azért el kell mondjam, 1xűen fantasztikusra sikeredett ez a kis írás! :D

köszönöm szépen, próbáltam egyszerre értelmes (használható) és szórakoztató is lenni. azé' nem lettem Jókai Mór... :lol:

köszi a többieknek is a dicséretet!

És milyen jó cikket tud írni, ez az elégedett Astrás! :D Kár, hogy a klubbot nem említette... :D

jaj nekem, most kikapok? :) attól tartok, túl direkt reklám lenne.

Megosztás:

Most állok olaj vásárlás előtt

Olvasgattam kicsit

és azt írják, hogy SJ vagy SL jelzésűt válasszak

azt már megatláltam mi a S (benzineshez), de mit jelent a J vagy L ?

nekem mind1 melyiket rakom bele?

14XE motorhoz lesz

Teljesítményszintet jelöl. De az általános európai jelölés szerint A3 besorolást tudnia kell az

olajnak amit választasz, erre figyelj! Ha Z14XE motorod van, és nincs benne hatalmas km szám,

akkor 5W40 az ajánlott olaj bele (ill. 2004 évjárattól 5W30 alacsony szulfáthamu tartalmú), ha

X14XE, akkor 10W40. Ajánlott márkák: Metabond, Valvoline, Mobil1...

A honlapomon találsz mélyreható technikai adatlapokat a Metabond olajokról, ill. a besorolások

leírásáról.

http://www.opel16v.hu

Megosztás:

A sebesség fokozatokról kérdeznék:

milyen fordulatszám számít felesleges pörgetésnek? Pl. én városban 3.-ikban szoktam járkálni 50-el, ötödikbe pedig 90 körül váltok fel.

Azt vettem észre, hogy ez a motor szereti, ha jobban pörgetem, pl. elinduláskor is nagyobb gáz kell, mint az 1.2-es Corsánál. De lehet, hogy én látom rosszul a dolgokat....

Én egyébként azt hittem, hogy a 101 lóerő meg az 1.6-os motor az sokkal-sokkal erősebb. :unsure: (a kis telhetetlen!) :) de lehet, hogy csak nem pörgetem eléggé? A Peti pl. hármasban szokott előzni, főleg kisebb sebességeknél (70-80).

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.