Boldizsar Elküldve Augusztus6, 2006 Elküldve Augusztus6, 2006 megbeszéltük. :D :unsure: Én a dobcucc miatt nem vettem coupet....Az biztos nem férne be... :)
uhuhu Elküldve Augusztus6, 2006 Szerző Elküldve Augusztus6, 2006 pedig jó nagy a csomija a coupénak...... de ha nem fér be,a kkor kell mellé venni egy kombót is :unsure:
Boldizsar Elküldve Augusztus6, 2006 Elküldve Augusztus6, 2006 Turnébusz. :unsure: De azért megteszi az astra caravan is turnébusznak....
uhuhu Elküldve Augusztus6, 2006 Szerző Elküldve Augusztus6, 2006 vagy inkább egy ilyen kéne.... http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=10188122 :unsure:
Hic Elküldve Augusztus6, 2006 Elküldve Augusztus6, 2006 Ha teherató kell elkérem haverom ducatóját! :unsure: Van ám olyan, hogy iker babakocsi, de hidd el az is belefér ám! :) Minek neked Ducato - itt a jó kis Astra Van ha teherautó kell, bármikor kölcsönadom. Látom megy a bűvészkedés a babakocsival - most már lassan célegyenesben vagytok. Mikor is jön a baba? Ha kell bármi, szóljatok... (hordozó, rucik, stb.)
NeedForSpeed Elküldve Augusztus7, 2006 Elküldve Augusztus7, 2006 Minek neked Ducato - itt a jó kis Astra Van ha teherautó kell, bármikor kölcsönadom. Látom megy a bűvészkedés a babakocsival - most már lassan célegyenesben vagytok. Mikor is jön a baba? Ha kell bármi, szóljatok... (hordozó, rucik, stb.) Rendben. Köszi a felajánlást. 1 hónap még hátra van. :unsure:
adorjant Elküldve Augusztus7, 2006 Elküldve Augusztus7, 2006 Sziasztok! nagy párásodik az első szélvédőm :unsure: és csak légkondival tudom leszedni... azt hallottam,hogy a G astra erre hajlamos,de vajon miért? átnedvesedik a pollenszűrő,vagy miért? mert nagyon idegesítő néha,hogy ebben a hűvös időben légkondival kell játszani,hogy rendesen lássak...
uhuhu Elküldve Augusztus7, 2006 Szerző Elküldve Augusztus7, 2006 cseréld ki a pollenszürőt, és nem fog párásodni...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2006 Elküldve Augusztus7, 2006 cseréld ki a pollenszürőt, és nem fog párásodni... májusban vettem az autót,ilyen hamar csereérett lenne? :unsure: 4000km van benne...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2006 Elküldve Augusztus7, 2006 jaaa. akkor nem :unsure: :) majd délután megnézem a pollenszűrőt,hogy nem-e vizes vagy valami...
Amusing Elküldve Augusztus7, 2006 Elküldve Augusztus7, 2006 :unsure: majd délután megnézem a pollenszűrőt,hogy nem-e vizes vagy valami... én ha esik az eső 1-es ventin meg a szélvédőre a levegő és még el sem kezd párásodni, pedig már lassan 2 éves a kicsike
ENDYKA Elküldve Augusztus7, 2006 Elküldve Augusztus7, 2006 idesüssetek :unsure: Király Avatarok! Lehet, hogy copy-paste-lek 1et avatarnak! Persze, csak, ha nem gond!! :)
telo Elküldve Augusztus7, 2006 Elküldve Augusztus7, 2006 :unsure: majd délután megnézem a pollenszűrőt,hogy nem-e vizes vagy valami... Én sem hiszem, hogy ez lehet a baj ennyire új autónál... Tudom, banálisan hangzik, de nem volt véletlen belső keringtetésen a szellőzés, amikor párásodott? Azt hogy neked is rossz lenne a keringtetés körül vmi, szinte kizártnak tartom. Nekem sem szokott párásodni egyébként légkondi nélkül. Esőben 2-esen szokott menni a ventim, és a szélvédő mellett 2-3 műszerfali szellőzőn jön még a levegő...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2006 Elküldve Augusztus7, 2006 Én sem hiszem, hogy ez lehet a baj ennyire új autónál... Tudom, banálisan hangzik, de nem volt véletlen belső keringtetésen a szellőzés, amikor párásodott? Azt hogy neked is rossz lenne a csappanttyú, szinte kizártnak tartom. működik,azt már néztem. és nem volt bekapcsolva a belső keringetés,amikor párásodik :unsure:
Hic Elküldve Augusztus7, 2006 Elküldve Augusztus7, 2006 idesüssetek :D Nincs Astra Van.... :unsure: ... :) működik,azt már néztem. és nem volt bekapcsolva a belső keringetés,amikor párásodik :lol: Tudom, hogy marhaságnak hangzik, de lehet a pollenszűrő 4000 km után is elkoszolódva - amilyen viszonyok itt Magyarországon vannak... (por, stb.) Nekem akkor volt hasonló problémám (más autónál), amikor a pollenszűrő koszos volt (fekete, szó szerint) és effektíve nem jött át a levegő rajta. Hiába fújtam volna az üvegre, csak szuszogott... egy gyors ellenőrzést megér.
corsarulez Elküldve Augusztus7, 2006 Elküldve Augusztus7, 2006 Na, ma nekem is faxa volt, mikor 14 fokban be kellett kapcsolni a klímát, pedig frissen van cserélve a pollenszűrő meg egyebek! Ez már mindig igy lesz?? :unsure: Megpróbálok páramentesítő sprét fújni az ablakra....
opel16v Elküldve Augusztus7, 2006 Elküldve Augusztus7, 2006 Nekem az omiban 1000km pest után tök fekete volt a pollenszűrő...
warwolf Elküldve Augusztus7, 2006 Elküldve Augusztus7, 2006 Nekem az omiban 1000km pest után tök fekete volt a pollenszűrő... Aki földúton jár................... :unsure: :) :D
mackosajt Elküldve Augusztus8, 2006 Elküldve Augusztus8, 2006 a pollenszűrős dologhoz annyit, hogy amikor a adorjant kocsija odavolt javításon a kocc miatt, lehet a festés előtti csiszolás pora bement a pollenszűrőhöz, és attól eltömődött. Szóval én megnézném, hiába csak 4e km van benne.... :) Ja... Velo! Vectra Caravant sem találtam. :unsure: off vége
Hic Elküldve Augusztus8, 2006 Elküldve Augusztus8, 2006 ...Astravan... Jéééé... köszi! Majd kiszínezgetem. Azé' a malacomat nem cserélem le - már úgy megszoktam...
Recommended Posts