ENDYKA Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Mikortól lép életbe a fóliával kapcsolatos új szabályozás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 srácok! Kicsit figyelmesebben ha olvastok, akkor erről már régen tudnátok! ebben a topicban csak erről van szó! :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 srácok! Kicsit figyelmesebben ha olvastok, akkor erről már régen tudnátok! ebben a topicban csak erről van szó! :) :unsure: Elolvastam és a fentebb írt kérdésemre nem lelek választ?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Elolvastam és a fentebb írt kérdésemre nem lelek választ?! http://www.opelforum.hu/index.php?s=&showt...ndpost&p=190104 Jééééé... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 http://www.opelforum.hu/index.php?s=&showt...ndpost&p=190104 Jééééé... :unsure: Valszeg rosszat néztem! THX!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Július22, 2006 Megoszt Elküldve Július22, 2006 egy cimborámtól kaptam poroltót a kocsiba Mit szólnak ezek a ketyerék, ha a kocsi a napon kissé felmelegszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július22, 2006 Megoszt Elküldve Július22, 2006 egy cimborámtól kaptam poroltót a kocsiba Mit szólnak ezek a ketyerék, ha a kocsi a napon kissé felmelegszik? ??? Csak nem az ablakba teszed? Amúgy szerintem semmit. A csomagtartóban, vagy az ülés alatt nincs olyan iszonyat meleg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Július22, 2006 Megoszt Elküldve Július22, 2006 ??? Csak nem az ablakba teszed? Amúgy szerintem semmit. A csomagtartóban, vagy az ülés alatt nincs olyan iszonyat meleg... hát nyílván nem az ablakba, de azért szerintem csomiban is van 50 fok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július22, 2006 Megoszt Elküldve Július22, 2006 hát nyílván nem az ablakba, de azért szerintem csomiban is van 50 fok Nem gáz. 80-100 fokig minden ilyesmi bírja, még a gagyi spray-k is. Nyugodtan szereld be, a szekció oldalon van is ilyen leírás, ha jól tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július22, 2006 Megoszt Elküldve Július22, 2006 Nem gáz. 80-100 fokig minden ilyesmi bírja, még a gagyi spray-k is. Nyugodtan szereld be, a szekció oldalon van is ilyen leírás, ha jól tudom. Igen, van ilyen: Tűzoltókészülék beszerelése G Astrába a szereld magad rovatban... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Július23, 2006 Megoszt Elküldve Július23, 2006 tudom, már olvasgattam :unsure:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Hi! Érdekességképpen leírom, milyen "jó" dolog történt az új kocsival. :) Kifogyott az ablakmosófolyadék és pont mentünk Olaszországba. Apám kitalálta, h neki van téli, beleöntjük, aztán desztvíz hozzá, felhigítva jó lesz. Mondom nem kell, erősködött, ráhagytam, gondoltam, majd hamar kinyomom belőle, aztán kész, hadd legyen meg az öröme. :D Meg is történt, csak fura volt, h nem akarta mosni a szélvédőt rendesen, meg valahogy nem száradt meg az oldalsó ablakokon.. Benzinkútnál mikor megálltunk, nézem, ez csúszós folyadék.. Fura, a víz meg szokott száradni, a téli meg alkoholos, az pláne.. Este rácsörögtem, megnézi jobban, higítás gyanánt vízkőoldót öntött bele.. Frankó.. Örültem nagyon.. :unsure: Jövünk vissza nyaralás után, teleöntöttem nyárival, hogy most már jó legyen és persze nem működött a spricni. Eredmény: két szélvédőmosó fúvóka alja szétmaródott, kuka, a szélvédő melletti műnyag takaró rögzítőpántjaiból kettő, a tetőcsomagtartó kapaszkodó takarólemez műanyag része szó szerint eltűnt. :lol: De észre se vettem volna, ha az a takarólemez a mosásnál ki nem esik csak úgy. Valamint minden gumi cuccon fehér lerakódás.. Szal csak óvatosan.. Mehetek alkatrészekért.. A fényezés kibírta.. Tomka Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 jujjj kellemetlen Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Sziasztok! Mától kezdve én is G Astrás vagyok! :D :) Nagyon szép az autóm, éééééééééééééés..... tetőablakos, amit imádok rajta! persze a klimát is, de annak még oroszlánszaga van egyelőre. :) meg a váltórúdján is állítani kell, mert néha nehezen veszi az 1. és a 2., de Wolfi szerint nem vészes, mert nem recseg, ropog és amúgy finoman hangtalanul vált. :D Szóval, nagyon szép az autókám, kép még nincs róla, a szine ezüst. :lol: Hehehe, pont ezt az egyetlen szin amit nem akartam. :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 gratula :unsure: 2.0 turbo? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Corsarulez: Legyen sok örömöd benne!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 gratula :) 2.0 turbo? :D Talán az 1.6 picivel valószínűbb. :lol: Egyébként gratula, használd egészséggel!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Sziasztok! Mától kezdve én is G Astrás vagyok! :D :) Nagyon szép az autóm, éééééééééééééés..... tetőablakos, amit imádok rajta! persze a klimát is, de annak még oroszlánszaga van egyelőre. :) meg a váltórúdján is állítani kell, mert néha nehezen veszi az 1. és a 2., de Wolfi szerint nem vészes, mert nem recseg, ropog és amúgy finoman hangtalanul vált. :D Szóval, nagyon szép az autókám, kép még nincs róla, a szine ezüst. :lol: Hehehe, pont ezt az egyetlen szin amit nem akartam. :unsure: ) Gratulalok a szep uj autohoz, Rulezke! Mostanaban csupa jo dolog törtenik veled! Regisztralj is be izibe a g-astra szekcioba! (bocs az ekezetekert, a baratomnal vagyok Nürnbergben, nemet a billentyüzet...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Sziasztok! Mától kezdve én is G Astrás vagyok! :D :) Nagyon szép az autóm, éééééééééééééés..... tetőablakos, amit imádok rajta! persze a klimát is, de annak még oroszlánszaga van egyelőre. :) meg a váltórúdján is állítani kell, mert néha nehezen veszi az 1. és a 2., de Wolfi szerint nem vészes, mert nem recseg, ropog és amúgy finoman hangtalanul vált. :D Szóval, nagyon szép az autókám, kép még nincs róla, a szine ezüst. :lol: Hehehe, pont ezt az egyetlen szin amit nem akartam. :unsure: ) Grat! Sok boldogságot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Annyi az új dolog most az életedben, gratula mindenhez! De akkor most mit szeretsz jobban? Rapid, G Astra, vagy Peti a nyerő? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Én is gratulálok az új autódhoz Rulezke! Küldj képeket róla és egy kis leírást! Kiteszem a szekció oldalra! Ezüst G Astra rulez(ke)! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Szia Rulezke! Gratulálok, örülök, hogy mostmár itt is találkozunk :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Sziasztok! Mától kezdve én is G Astrás vagyok! :unsure: :) Mi is gratulálunk Neked a járgányhoz! (voszi, NyuszMusz) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Sziasztok! Mától kezdve én is G Astrás vagyok! :D :D Nagyon szép az autóm, éééééééééééééés..... tetőablakos, amit imádok rajta! persze a klimát is, de annak még oroszlánszaga van egyelőre. :) meg a váltórúdján is állítani kell, mert néha nehezen veszi az 1. és a 2., de Wolfi szerint nem vészes, mert nem recseg, ropog és amúgy finoman hangtalanul vált. :D Szóval, nagyon szép az autókám, kép még nincs róla, a szine ezüst. :lol: Hehehe, pont ezt az egyetlen szin amit nem akartam. :unsure: ):D A Tetőablak nagyon COOOL! :) Gratulálok én is a szekérhez! Remélem, hogy pénteken megmutatod Kecso-n a CP-ben! :D jaaa, és örülök, hogy végül 1,6-ost vettél! Hidd el, sokkal jobb lesz, mintha 1,2-es lett volna! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 Annyi az új dolog most az életedben, gratula mindenhez! De akkor most mit szeretsz jobban? Rapid, G Astra, vagy Peti a nyerő? :lol: Tényleg, nagyon összejött, el is fáradtam rendesen. :unsure: Mind a 3 -at szeretem, persze, a férjem az első. :D (még ha nem 101 lóerős is!) :) :D Az 1.6 tényleg jól megy és meglepően keveset fogyaszt, klímával is rezzenéstelenül gyorsít. A tetőablak a kedvencünk benne, csak a sok gombot kell megszokni, meg azt, hogy nem kulccsal nyílik. :) A csomagtartóba milyen hálót lehet tenni, holgy ne szaladgáljanak a cuccok? Azt az egyet sajnálom, hogy nem kazettás magnó van benne, hanem a saját gyári cd-s rádiója.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts