ENDYKA Elküldve Július21, 2006 Elküldve Július21, 2006 Mikortól lép életbe a fóliával kapcsolatos új szabályozás?
mackosajt Elküldve Július21, 2006 Elküldve Július21, 2006 srácok! Kicsit figyelmesebben ha olvastok, akkor erről már régen tudnátok! ebben a topicban csak erről van szó! :) :unsure:
ENDYKA Elküldve Július21, 2006 Elküldve Július21, 2006 srácok! Kicsit figyelmesebben ha olvastok, akkor erről már régen tudnátok! ebben a topicban csak erről van szó! :) :unsure: Elolvastam és a fentebb írt kérdésemre nem lelek választ?!
mackosajt Elküldve Július21, 2006 Elküldve Július21, 2006 Elolvastam és a fentebb írt kérdésemre nem lelek választ?! http://www.opelforum.hu/index.php?s=&showt...ndpost&p=190104 Jééééé... :unsure:
ENDYKA Elküldve Július21, 2006 Elküldve Július21, 2006 http://www.opelforum.hu/index.php?s=&showt...ndpost&p=190104 Jééééé... :unsure: Valszeg rosszat néztem! THX!! :)
Amusing Elküldve Július22, 2006 Elküldve Július22, 2006 egy cimborámtól kaptam poroltót a kocsiba Mit szólnak ezek a ketyerék, ha a kocsi a napon kissé felmelegszik?
Hic Elküldve Július22, 2006 Elküldve Július22, 2006 egy cimborámtól kaptam poroltót a kocsiba Mit szólnak ezek a ketyerék, ha a kocsi a napon kissé felmelegszik? ??? Csak nem az ablakba teszed? Amúgy szerintem semmit. A csomagtartóban, vagy az ülés alatt nincs olyan iszonyat meleg...
Amusing Elküldve Július22, 2006 Elküldve Július22, 2006 ??? Csak nem az ablakba teszed? Amúgy szerintem semmit. A csomagtartóban, vagy az ülés alatt nincs olyan iszonyat meleg... hát nyílván nem az ablakba, de azért szerintem csomiban is van 50 fok
Hic Elküldve Július22, 2006 Elküldve Július22, 2006 hát nyílván nem az ablakba, de azért szerintem csomiban is van 50 fok Nem gáz. 80-100 fokig minden ilyesmi bírja, még a gagyi spray-k is. Nyugodtan szereld be, a szekció oldalon van is ilyen leírás, ha jól tudom.
telo Elküldve Július22, 2006 Elküldve Július22, 2006 Nem gáz. 80-100 fokig minden ilyesmi bírja, még a gagyi spray-k is. Nyugodtan szereld be, a szekció oldalon van is ilyen leírás, ha jól tudom. Igen, van ilyen: Tűzoltókészülék beszerelése G Astrába a szereld magad rovatban... :unsure:
Tomka Elküldve Július24, 2006 Elküldve Július24, 2006 Hi! Érdekességképpen leírom, milyen "jó" dolog történt az új kocsival. :) Kifogyott az ablakmosófolyadék és pont mentünk Olaszországba. Apám kitalálta, h neki van téli, beleöntjük, aztán desztvíz hozzá, felhigítva jó lesz. Mondom nem kell, erősködött, ráhagytam, gondoltam, majd hamar kinyomom belőle, aztán kész, hadd legyen meg az öröme. :D Meg is történt, csak fura volt, h nem akarta mosni a szélvédőt rendesen, meg valahogy nem száradt meg az oldalsó ablakokon.. Benzinkútnál mikor megálltunk, nézem, ez csúszós folyadék.. Fura, a víz meg szokott száradni, a téli meg alkoholos, az pláne.. Este rácsörögtem, megnézi jobban, higítás gyanánt vízkőoldót öntött bele.. Frankó.. Örültem nagyon.. :unsure: Jövünk vissza nyaralás után, teleöntöttem nyárival, hogy most már jó legyen és persze nem működött a spricni. Eredmény: két szélvédőmosó fúvóka alja szétmaródott, kuka, a szélvédő melletti műnyag takaró rögzítőpántjaiból kettő, a tetőcsomagtartó kapaszkodó takarólemez műanyag része szó szerint eltűnt. :lol: De észre se vettem volna, ha az a takarólemez a mosásnál ki nem esik csak úgy. Valamint minden gumi cuccon fehér lerakódás.. Szal csak óvatosan.. Mehetek alkatrészekért.. A fényezés kibírta.. Tomka
corsarulez Elküldve Július24, 2006 Elküldve Július24, 2006 Sziasztok! Mától kezdve én is G Astrás vagyok! :D :) Nagyon szép az autóm, éééééééééééééés..... tetőablakos, amit imádok rajta! persze a klimát is, de annak még oroszlánszaga van egyelőre. :) meg a váltórúdján is állítani kell, mert néha nehezen veszi az 1. és a 2., de Wolfi szerint nem vészes, mert nem recseg, ropog és amúgy finoman hangtalanul vált. :D Szóval, nagyon szép az autókám, kép még nincs róla, a szine ezüst. :lol: Hehehe, pont ezt az egyetlen szin amit nem akartam. :unsure: )
ENDYKA Elküldve Július25, 2006 Elküldve Július25, 2006 Corsarulez: Legyen sok örömöd benne!!! :unsure:
Tom Elküldve Július25, 2006 Elküldve Július25, 2006 gratula :) 2.0 turbo? :D Talán az 1.6 picivel valószínűbb. :lol: Egyébként gratula, használd egészséggel!!! :unsure:
Hic Elküldve Július25, 2006 Elküldve Július25, 2006 Sziasztok! Mától kezdve én is G Astrás vagyok! :D :) Nagyon szép az autóm, éééééééééééééés..... tetőablakos, amit imádok rajta! persze a klimát is, de annak még oroszlánszaga van egyelőre. :) meg a váltórúdján is állítani kell, mert néha nehezen veszi az 1. és a 2., de Wolfi szerint nem vészes, mert nem recseg, ropog és amúgy finoman hangtalanul vált. :D Szóval, nagyon szép az autókám, kép még nincs róla, a szine ezüst. :lol: Hehehe, pont ezt az egyetlen szin amit nem akartam. :unsure: ) Gratulalok a szep uj autohoz, Rulezke! Mostanaban csupa jo dolog törtenik veled! Regisztralj is be izibe a g-astra szekcioba! (bocs az ekezetekert, a baratomnal vagyok Nürnbergben, nemet a billentyüzet...)
velo Elküldve Július25, 2006 Elküldve Július25, 2006 Sziasztok! Mától kezdve én is G Astrás vagyok! :D :) Nagyon szép az autóm, éééééééééééééés..... tetőablakos, amit imádok rajta! persze a klimát is, de annak még oroszlánszaga van egyelőre. :) meg a váltórúdján is állítani kell, mert néha nehezen veszi az 1. és a 2., de Wolfi szerint nem vészes, mert nem recseg, ropog és amúgy finoman hangtalanul vált. :D Szóval, nagyon szép az autókám, kép még nincs róla, a szine ezüst. :lol: Hehehe, pont ezt az egyetlen szin amit nem akartam. :unsure: ) Grat! Sok boldogságot :D
Sörös Sanyi Elküldve Július25, 2006 Elküldve Július25, 2006 Annyi az új dolog most az életedben, gratula mindenhez! De akkor most mit szeretsz jobban? Rapid, G Astra, vagy Peti a nyerő? :unsure:
telo Elküldve Július25, 2006 Elküldve Július25, 2006 Én is gratulálok az új autódhoz Rulezke! Küldj képeket róla és egy kis leírást! Kiteszem a szekció oldalra! Ezüst G Astra rulez(ke)! :unsure:
nyuszifül Elküldve Július25, 2006 Elküldve Július25, 2006 Szia Rulezke! Gratulálok, örülök, hogy mostmár itt is találkozunk :unsure:
voszi Elküldve Július25, 2006 Elküldve Július25, 2006 Sziasztok! Mától kezdve én is G Astrás vagyok! :unsure: :) Mi is gratulálunk Neked a járgányhoz! (voszi, NyuszMusz)
Speed Elküldve Július25, 2006 Elküldve Július25, 2006 Sziasztok! Mától kezdve én is G Astrás vagyok! :D :D Nagyon szép az autóm, éééééééééééééés..... tetőablakos, amit imádok rajta! persze a klimát is, de annak még oroszlánszaga van egyelőre. :) meg a váltórúdján is állítani kell, mert néha nehezen veszi az 1. és a 2., de Wolfi szerint nem vészes, mert nem recseg, ropog és amúgy finoman hangtalanul vált. :D Szóval, nagyon szép az autókám, kép még nincs róla, a szine ezüst. :lol: Hehehe, pont ezt az egyetlen szin amit nem akartam. :unsure: ):D A Tetőablak nagyon COOOL! :) Gratulálok én is a szekérhez! Remélem, hogy pénteken megmutatod Kecso-n a CP-ben! :D jaaa, és örülök, hogy végül 1,6-ost vettél! Hidd el, sokkal jobb lesz, mintha 1,2-es lett volna! :D
corsarulez Elküldve Július26, 2006 Elküldve Július26, 2006 Annyi az új dolog most az életedben, gratula mindenhez! De akkor most mit szeretsz jobban? Rapid, G Astra, vagy Peti a nyerő? :lol: Tényleg, nagyon összejött, el is fáradtam rendesen. :unsure: Mind a 3 -at szeretem, persze, a férjem az első. :D (még ha nem 101 lóerős is!) :) :D Az 1.6 tényleg jól megy és meglepően keveset fogyaszt, klímával is rezzenéstelenül gyorsít. A tetőablak a kedvencünk benne, csak a sok gombot kell megszokni, meg azt, hogy nem kulccsal nyílik. :) A csomagtartóba milyen hálót lehet tenni, holgy ne szaladgáljanak a cuccok? Azt az egyet sajnálom, hogy nem kazettás magnó van benne, hanem a saját gyári cd-s rádiója....
Recommended Posts