Hic Elküldve Április30, 2006 Elküldve Április30, 2006 Igen, a mai idővel kiegyeznék - hol lehet a neten napi 3 órás bontásban időjárás előrejelzést nézni???? (olyat, mint pl. a német wetter.de-n) Na most mi van - kisütött a nap, én meg már keresztbeszerveztem egy látogatást anyámnál ebéddel egybekötve, készülve az esőre... :) Nem tom, hogy lesz ebből hekkezés... :( Most beszéltem Ricsivel (NFS), ő kimegy, megpróbálok én is alakítani még a programon. :)
NeedForSpeed Elküldve Április30, 2006 Elküldve Április30, 2006 Akkor lesz heck party a rómain? Szerintem mennék. :) A luxus autó show megvolt, most meg már nagyon éhes vagyok! :) Egy egész V8 belém férne. :(
Hic Elküldve Április30, 2006 Elküldve Április30, 2006 Akkor lesz heck party a rómain? Szerintem mennék. :) Hát most eléggé süt itt a nap, valszeg ott is... akkor pedig 3-kor indul a buli. Hacsak addig nem áll be változás. Megpróbálom én is kitolni az arcom, legalább köszönni, ha már enni nem fogok... kérdés, hogy a gyerekkel még mit tudunk csinálni...
NeedForSpeed Elküldve Április30, 2006 Elküldve Április30, 2006 Egy kis képáradat a luxusauto kiállításról. Nekem tetszett. :) Luxus sport auto kiállítás
telo Elküldve Május1, 2006 Elküldve Május1, 2006 Hát most eléggé süt itt a nap, valszeg ott is... akkor pedig 3-kor indul a buli. Hacsak addig nem áll be változás. Megpróbálom én is kitolni az arcom, legalább köszönni, ha már enni nem fogok... kérdés, hogy a gyerekkel még mit tudunk csinálni... Kár, hogy nem sikerült kijönnöd / kijönnetek... Vagy voltál csak nem találtál minket? Ja bocsi, közben olvasom, hogy végülis kis késéssel bár, de kinnt voltál... :) Sztem mi pont akkor mentünk el, mikor te jöttél... Mindegy majd legközelebb...
Hic Elküldve Május1, 2006 Elküldve Május1, 2006 Kár, hogy nem sikerült kijönnöd / kijönnetek... Vagy voltál csak nem találtál minket? Ja bocsi, közben olvasom, hogy végülis kis késéssel bár, de kinnt voltál... :) Sztem mi pont akkor mentünk el, mikor te jöttél... Mindegy majd legközelebb... Igen, lemaradtam mint a borravaló :) :( ;) Nem gond, lesz még napsütés, lesz még hekk...
NeedForSpeed Elküldve Május1, 2006 Elküldve Május1, 2006 Igen, lemaradtam mint a borravaló :) :) :( Nem gond, lesz még napsütés, lesz még hekk... A bálnaméretű már elfogyott. Megettem! ;)
Boldizsar Elküldve Május6, 2006 Elküldve Május6, 2006 Hello emberek! Március vége óta én is a g astrásokhoz pártoltam az f-esek közül! :) Szóval alakulgat a gépem de van egy kis problémám. Nevezetesen nem tudom a váltógombot leszedni(az f astráról simán lejött...) Van valami trükkje ? segítsetek!!!!! Amint elkészül az autó teszek fel képeket és leírást. Hogyan kerül fel egy leírás a g astra oldalra? De a fő gondom most a váltógomb.... Valamint Rastalosnak üzenem hogy a kombiba befér a dobcucc...........
paja Elküldve Május6, 2006 Elküldve Május6, 2006 Ha a régi gombot nem sajnálod, 1" csőfogó a megoldás.... :) :) csak 1 tekerés és lent is van.. :P A csőfogó nagyon univerzális szerszám :( ....nálam ez szakmai ártalom... ;)
Boldizsar Elküldve Május6, 2006 Elküldve Május6, 2006 Ha a régi gombot nem sajnálod, 1" csőfogó a megoldás.... :) :) csak 1 tekerés és lent is van.. :P A csőfogó nagyon univerzális szerszám :( ....nálam ez szakmai ártalom... ;) Azért nem ártana ha a régi egyben maradna leszerelés után....Ki tudja még kellhet ha egyszer 1000 év múlva eladnám az autót...
paja Elküldve Május6, 2006 Elküldve Május6, 2006 Akkor fogj 1 rongyot és csavard bele a gombot , és úgy fogd meg a fogóval... Nem olyan erősen fogja, nekem könnyen lejött...
Boldizsar Elküldve Május6, 2006 Elküldve Május6, 2006 Akkor fogj 1 rongyot és csavard bele a gombot , és úgy fogd meg a fogóval... Nem olyan erősen fogja, nekem könnyen lejött... ok. Megpróbálom... Thanx
telo Elküldve Május8, 2006 Elküldve Május8, 2006 Hello emberek! Március vége óta én is a g astrásokhoz pártoltam az f-esek közül! :) Szóval alakulgat a gépem de van egy kis problémám. Nevezetesen nem tudom a váltógombot leszedni(az f astráról simán lejött...) Van valami trükkje ? segítsetek!!!!! Amint elkészül az autó teszek fel képeket és leírást. Hogyan kerül fel egy leírás a g astra oldalra? De a fő gondom most a váltógomb.... Leírás úgy kerül fel, ha küldesz nekem egyet... :) Váltógombra Astra 1.6 az erős kézzel tekerés-közben emelés módszert alkalmazta és neki lejött. Asszem ezt már írtam is vkinek...
telo Elküldve Május8, 2006 Elküldve Május8, 2006 HI Telo! Riasztó rendben van? :) Igen, remek :). Majd még kell bele egy-két apróság, amit most nem lehetett megcsinálni, úgyhogy ha minden igaz, most hétvégén még megyek a sógorodhoz...
Boldizsar Elküldve Május8, 2006 Elküldve Május8, 2006 Leírás úgy kerül fel, ha küldesz nekem egyet... :) Váltógombra Astra 1.6 az erős kézzel tekerés-közben emelés módszert alkalmazta és neki lejött. Asszem ezt már írtam is vkinek... Ezt a módszert alkalmaztam anno az F astrámon ott bejött, sajnos itt nem. Pár héten belül remélem kész lesz az astrám akkor csinálok róla képeket és megírom a leírást is. (Bár a hifi miatt késhet kicsit még a dolog)
BallaImi Elküldve Május8, 2006 Elküldve Május8, 2006 Hali! Látom Telo lassan azért alakulgat a sárkány. Nagyon helyes :) Egy kis segítség kellene. Apa gépsárkányán a szélvédőn van egy kőfelverődés. Nemtud vki egy jó helyet ahol rendesen javítanak szélvédőt. Segítséget előre is köszönöm.
uhuhu Elküldve Május9, 2006 Szerző Elküldve Május9, 2006 ósan meg teszkó parkolókban javitanak szélvédőt....
Atommanó Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 És le kell ragasztani valamivel rögtön, hogy ne menjen bele a kosz a repedésbe, mert utána nem lehet normálisan javítani... :)
ENDYKA Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 És le kell ragasztani valamivel rögtön, hogy ne menjen bele a kosz a repedésbe, mert utána nem lehet normálisan javítani... :) Tesconál olvasztanak rá "hártyát" a végén, tehát a ragasztás utólag nem indokolt. Nekem is megcsinálták. 4500 ft-ba került! :)
Hic Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 Tesconál olvasztanak rá "hártyát" a végén, tehát a ragasztás utólag nem indokolt. Nekem is megcsinálták. 4500 ft-ba került! :( ELŐTTE kell leragasztani, tehát amikor a baj történik.... merthogy ne mennyen bele a kosz, mivel az vagy a javítóanyag tapadását gátolja, vagy később meglátszik - egyik se jó igazán.... ;) Más: nem akarja valaki a drága szabadidejét arra áldozni, hogy az "Így csináld" könyvet G Astrához beszkenneli PDF-be és közkinccsé teszi? Vagy van már, aki ezt megtette? :) Persze feleslegesen nem erőltetem, mert lehet, hogy copyright-ba ütközik (de a kadettosok megcsinálták...) :)
telo Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 Más: nem akarja valaki a drága szabadidejét arra áldozni, hogy az "Így csináld" könyvet G Astrához beszkenneli PDF-be és közkinccsé teszi? Vagy van már, aki ezt megtette? :) Persze feleslegesen nem erőltetem, mert lehet, hogy copyright-ba ütközik (de a kadettosok megcsinálták...) :) Én már gondolkoztam a dolgon, de féltem a copyright miatt. A kézifékbeállítást pl be is szkenneltem múltkor, ki is akartam rakni nemrég a szekció oldalra, de aztán végül nem mertem...
Hic Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 Én már gondolkoztam a dolgon, de féltem a copyright miatt. A kézifékbeállítást pl be is szkenneltem múltkor, ki is akartam rakni nemrég a szekció oldalra, de aztán végül nem mertem... Igen, a kadettosok bátrak nagyon... :) mindegy, akkor megveszem, ennyi belefér. Azért köszi! :)
Rastalos Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 Valamint Rastalosnak üzenem hogy a kombiba befér a dobcucc........... Hi, Boldizsár! Köszi az üzeneted! A 3 ajtósba is befér... Mert muszáj... Amúgy, a következő vasam G-kombi lesz! Ámen... :) Különbemmmmegneolccccsssááááááájóóóóó???? :) :P :( :D ;) Pííísz
Recommended Posts