ENDYKA Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Pont azért van rajta fekete koptató, mert nincs színre fújva! :) Neeeem? Azt szokták lefúúúújni! ;) A lökösök színre vannak fújva, csak az első lökös alatti hófogó(vagy koptató nem). Ő meg azt irta, hogy még koptató sincs rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Hát hol jársz Amu, hogy megkaristolod a lökösödet? már én is elgondolkodtam ezen soxor, mert elől és hátul is ugyanolyan sérülések vannak, tehát arra a helyre néha orral és farral is beállok, már csak azt nem tom hol van ez a hely, és hogy tudnám kijavítani a sérüléseket A karc már a kasztiba van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 A lökösök színre vannak fújva, csak az első lökös alatti hófogó(vagy koptató nem). Ő meg azt irta, hogy még koptató sincs rajta... Nem. Nem arről volt szó... szerintem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Képeket érdemes megnézni!! http://www.streetec.net/fahrzeuge/opel/astra/heilmann/2.html http://www.streetec.net/fahrzeuge/opel/astra/heilmann/3.html http://www.streetec.net/fahrzeuge/opel/astra/heilmann/4.html http://www.streetec.net/fahrzeuge/opel/astra/heilmann/5.html http://www.streetec.net/fahrzeuge/opel/astra/heilmann/6.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Sziasztok!! Mondjatok nekem budapesti autókárpitosokat!! Akit megbíztam volna, az eltünt a szinről!!! CSAK BUDAPESTI ÉRDEKEL!! ( max. Budaörs mert az közel van hozzám) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Sziasztok!! Mondjatok nekem budapesti autókárpitosokat!! Akit megbíztam volna, az eltünt a szinről!!! CSAK BUDAPESTI ÉRDEKEL!! ( max. Budaörs mert az közel van hozzám) http://www.karpitszerviz.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Sziasztok!! Mondjatok nekem budapesti autókárpitosokat!! Akit megbíztam volna, az eltünt a szinről!!! CSAK BUDAPESTI ÉRDEKEL!! ( max. Budaörs mert az közel van hozzám) 30-3437614 Robinak hivják a srácot. Nagyon jó kárpítos. XVI. kerben dolgozik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Nem. Nem arről volt szó... szerintem... :) Jaja, elnézést a rossz fogalmazásért. ;) Koptató valószínűleg van rajta, de műanyag csík tuti nincs, de azt majd kérek. ;) Tomka Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Köszönöm a válaszokat!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Telo! Fizetett a biztosító?mondjuk már ideje volt.És szabad tudni hogy mennyit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Telo! Fizetett a biztosító?mondjuk már ideje volt.És szabad tudni hogy mennyit? Igen igen, már meg is van az új kiszemelt autó, nézd meg a keresek fórum G Astra topicját... :) Amúgy 1.820.000-at fizetett a biztosító... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Igen igen, már meg is van az új kiszemelt autó, nézd meg a keresek fórum G Astra topicját... :) Amúgy 1.820.000-at fizetett a biztosító... Kb. árban fizettek, vagy nagyon lehúztak? Kinél voltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Kb. árban fizettek, vagy nagyon lehúztak? Kinél voltál? Ennyre számítottam, nem tűnt lehúzásnak. Az EUROTAX szerinti értéke volt 2, ezt Ákos is megnézte nekem, és ebből lejön 10% önrész meg a fordulónapig hátralévő be nem fizetett díjösszeg, szal kb reális, amit fizettek. Allianz volt egyébként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Ennyre számítottam, nem tűnt lehúzásnak. Az EUROTAX szerinti értéke volt 2, ezt Ákos is megnézte nekem, és ebből lejön 10% önrész meg a fordulónapig hátralévő be nem fizetett díjösszeg, szal kb reális, amit fizettek. Allianz volt egyébként.De miért pont ezüst színű? :) Nem tetszett volna esetleg más színben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 De miért pont ezüst színű? ;) Nem tetszett volna esetleg más színben? Nekem tetszik az ezüst... És hát eleve ugye az emlékek.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Nekem tetszik az ezüst... És hát eleve ugye az emlékek.... :) Értem één! ;) De ezt akkor gondolom jobban felvértezed majd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Igen igen, már meg is van az új kiszemelt autó, nézd meg a keresek fórum G Astra topicját... :) Amúgy 1.820.000-at fizetett a biztosító... Láttam pont azért kérdeztem ;) Szerinted nem lesz rossz ugyanolyan autóba beleülni?Coupeastrát nem is néztél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Hey Telo! 2 milkáért már van 1.8 Coupe! Coupe 1.8 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vanilia27 Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Tegnap érdekes dolognak voltam szemtanúja. M3-ason Pest felé elhúz mellettem szintén egy G-Astra, mint az enyém, ez még nem is lenne meglepő, de világít ám neki a harmadik féklámpája. Mondom biztos fékez, mert ténylegesen voltak előtte. De tíz másodperc múlva, már határozottan láthatóan gyorsult a kocsi, de a lámpa tovább világított. Még kb. 2-3 percig láttam megam előtt, de folyamatosan világított neki. Számomra meglepő volt a dolog. Véletlen lehetett? Vagy valaki direkt bekapcsolta folyamatosra??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Tegnap érdekes dolognak voltam szemtanúja. M3-ason Pest felé elhúz mellettem szintén egy G-Astra, mint az enyém, ez még nem is lenne meglepő, de világít ám neki a harmadik féklámpája. Mondom biztos fékez, mert ténylegesen voltak előtte. De tíz másodperc múlva, már határozottan láthatóan gyorsult a kocsi, de a lámpa tovább világított. Még kb. 2-3 percig láttam megam előtt, de folyamatosan világított neki. Számomra meglepő volt a dolog. Véletlen lehetett? Vagy valaki direkt bekapcsolta folyamatosra??? Nemkizárt, hogy véletlen volt. Főleg, hogy csak a 3. égett. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Már csak 2 év és itt a következő astra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Nekem tetszik az ezüst... És hát eleve ugye az emlékek.... :) TELOOOO!!! Vettél autót??? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 TELOOOO!!! Vettél autót??? ;) :) HELOOOO!!! Vettem ;) Kívülről tök hasonlót mint volt, csak ez 1.6-os, meg 2002-es. Most viszem majd uhuékhoz szervízbe, van rajta egy-két dolog, amit meg kellene csinálni (szokásos olaj, vezérlés csere, plusz műszaki vizsga, plusz átírás, plusz egyebek még). Péntekig ott lesz, úgyhogy bocsi srácok, de csak jövő héten tudok vele Lurdyhoz kimenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyula519 Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 HELOOOO!!! Vettem :) Kívülről tök hasonlót mint volt, csak ez 1.6-os, meg 2002-es. Most viszem majd uhuékhoz szervízbe, van rajta egy-két dolog, amit meg kellene csinálni (szokásos olaj, vezérlés csere, plusz műszaki vizsga, plusz átírás, plusz egyebek még). Péntekig ott lesz, úgyhogy bocsi srácok, de csak jövő héten tudok vele Lurdyhoz kimenni... Gratula. ;) Remélem meg leszel elégedve vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 HELOOOO!!! Vettem :) Kívülről tök hasonlót mint volt, csak ez 1.6-os, meg 2002-es. Most viszem majd uhuékhoz szervízbe, van rajta egy-két dolog, amit meg kellene csinálni (szokásos olaj, vezérlés csere, plusz műszaki vizsga, plusz átírás, plusz egyebek még). Péntekig ott lesz, úgyhogy bocsi srácok, de csak jövő héten tudok vele Lurdyhoz kimenni... Gratula!!!! ;) Remélem örömödet leled majd benne. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts