Speed Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Voszi, Te 40-től használod az 5-öst? :rolleyes: Egyszer a bátyám haverja mesélt az autójáról - Audi S8 360LE, kéziváltó. Elmondása szerint csak 3 fokozatot használt az autóban: 1, 2, 6. :blink: 2 után simán lökte a 6.-at és azzal elvolt a városban kényelmesen! ;)
Colin Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 szóval szép sorjában: Astra G 1.4 16V 90 Le Emelkedőt illetően: aki ismerős egy kicsit Szd-on, annak mondom, hogy a Bélatér felől a Kilátó felé mentem. De oda egyébként fel szokott menni kb 40-50-nel. Másik, nem tőlem lett kérdezve, de általában 50-nel 4-esbe megyek, de ha számít, hogy kevesebbet egyen, akkor beugrik 5-ösbe.
Tom Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 szóval szép sorjában: Astra G 1.4 16V 90 Le Emelkedőt illetően: aki ismerős egy kicsit Szd-on, annak mondom, hogy a Bélatér felől a Kilátó felé mentem. De oda egyébként fel szokott menni kb 40-50-nel. Másik, nem tőlem lett kérdezve, de általában 50-nel 4-esbe megyek, de ha számít, hogy kevesebbet egyen, akkor beugrik 5-ösbe. Pedig 4esben 50nél kevesebbet fogyaszt, mint 5ösben az biztos. :rolleyes:
Colin Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Pedig 4esben 50nél kevesebbet fogyaszt, mint 5ösben az biztos. :rolleyes: Na ezt nem tudtam, ezentul tuti nem rakom 5-ösbe. Ja és az előzöhöz: 5 ajtós=lépcsőshátú
meriva1.8 Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Hát nem tudom, de Miskolcon az avasi emelkedőn a Trabim hármasban alig vesztett fordulatot. Itt valami más bibi lehet. Vagy tényleg marha nagy az emelkedő. Ja, most olvasom: 60-70 ötösbe? Az más! A Szuziba 80-90-ig nem is gondolok az ötösre. A Mantába meg még nincs is olyan. Persze csak 3.-ban üvöltött, mint JágerMiki... :rolleyes:
Speed Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Pedig 4esben 50nél kevesebbet fogyaszt, mint 5ösben az biztos. :rolleyes: Stabil sebességnél nem hiszem. De ha gyorsítani kell, vagy emelkedő jön, akkor már igaz.
Tom Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Stabil sebességnél nem hiszem. De ha gyorsítani kell, vagy emelkedő jön, akkor már igaz. Majd a BC-vel leteszteljük. :blink: Én mondjuk városra értettem (máshol nem nagyon megy az ember 50nel...). Ott meg azért van egy kis játék a gázzal még viszonylagos egyenletes haladás esetén is. :rolleyes:
Speed Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Majd a BC-vel leteszteljük. :blink: Én mondjuk városra értettem (máshol nem nagyon megy az ember 50nel...). Ott meg azért van egy kis játék a gázzal még viszonylagos egyenletes haladás esetén is. :rolleyes: Én pedig tempomattal értettem! ;) Természetesen városban. De megnézem Neked ma este! :D Az emelkedőnél pl. egy felüljáróra gondoltam.
ENDYKA Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Sziasztok! Nekem volt régebben 1 Suzuki Swiftem 1.3-as, azzal rendszeresen vissza kellett gangolni, ha emelkedőre mentem fel. Abban a súlyához képest(760kg) volt "elég" kakaó (úgy 70Le) ,de nyomaték hijján az Istennek sem akart felmenni az emelkedőn. Édesanyámnak volt 1 G-s Astrája (1.6), na ott nem nagyon kellett kapkodni a váltó után, max gyorsabb előzéseknél 1-et visszaváltottam és ment , mint a golyó. Az Én Astrámmal, hál Istennek nem gond az emelkedő, bár Ausztriában volt olyan, ahol nekem is vissza kelett bizony pakolni... Endyka
Speed Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Majd a BC-vel leteszteljük. :blink: Én mondjuk városra értettem (máshol nem nagyon megy az ember 50nel...). Ott meg azért van egy kis játék a gázzal még viszonylagos egyenletes haladás esetén is. :rolleyes:50 km/h (tempomattal), Z18XE: 4. seb. : 5,2-5,3 l/100km 5. seb. : 4,8-4,9 l/100km Enyhén ingadozott...
warwolf Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 50 km/h (tempomattal), Z18XE: 4. seb. : 5,2-5,3 l/100km 5. seb. : 4,8-4,9 l/100km Enyhén ingadozott... .....és mennyire fedheti ez a valóságot?Tehát lehet hinni a BC-nek?
coupe Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Én is megnéztem a c20xe-nél de ott lényegesen kevesebbet fogyasztott 4.ben 50nél mint 5.ben BC szerint.Szerintem ez motor függő
Speed Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 .....és mennyire fedheti ez a valóságot?Tehát lehet hinni a BC-nek? Nekem a tankolások után az átlagban ca. 3-4 dl eltérés szokott lenni. (ennyivel szokott többet mérni a BC). Én is megnéztem a c20xe-nél de ott lényegesen kevesebbet fogyasztott 4.ben 50nél mint 5.ben BC szerint.Szerintem ez motor függő Lehet, nem tudom.
ENDYKA Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Szerintem a Board Computer-ek megközelitőleg adnak csak jó értékeket. Ahhoz, hogy a valóságot mutassa valószinű, hogy után kellene állitatni mindegyiket. A gyárban nem tartom elképzelhetőnek, hogy mindegyiket pontosan belövik, itt is csak a gyári középérték lehet a mérvadó! Persze közelitő pontossággal!! Endyka
off-topic Elküldve Február22, 2006 Elküldve Február22, 2006 Lassan itt a tavasz ( remélem)! Kicserélném a gumiszőnyegeket valami normális méretpontos szőnyegre. Hol és mennyiért lehet venni? Van Valakinek ötlete? Márkakereskedésben valszeg aranyáron adják?! Kösz. Off
uhuhu Elküldve Február22, 2006 Szerző Elküldve Február22, 2006 Márkakereskedésben valszeg aranyáron adják viszont jó oda :rolleyes:
off-topic Elküldve Február22, 2006 Elküldve Február22, 2006 viszont jó oda :blink: Ebben is igazad van! Én sem akarok tacskó-gazdaságos-univerzálist venni ami szerintük ugyanolyan jó a Kispolákba mint a Ifába vagya T34-es tankba. :rolleyes: Off
corsarulez Elküldve Február22, 2006 Elküldve Február22, 2006 Szerintem nem annyira drága és nagyon jó minőség, legalábbis amit én vettem a Corsába itt Kőrösön a márkaszervizben. Megérte az árát! :rolleyes:
voszi Elküldve Február22, 2006 Elküldve Február22, 2006 Voszi, Te 40-től használod az 5-öst? :rolleyes: hát régen a GSI-vel igen. 40-nél ötösben nagygázra meglódul, mint a disznó. sajnos az adagoló rendszerben ezektől a nagyon alacsony fordulatos megyegetésektől 30-40ezer után gebasz lett, állandóan hibakód jött, és ki kellett cserélni a tököm emlékszik nevű egységet jó drágán. állítólag az volt a baja, hogy a pillangó szelep felületén filmréteg alakult ki, amit nem lehetett letakarítani se egy idő után, és amiatt állandóan az a hibakód jött, ha az ember alapjáraton (1000-es fordulat környékén) járkált a városban, hogy nem megfelelő a nyitás szöge, ezért rossz a keverékképzés. de télleg csak akkor jött a kód, ha 1200-as fordulat alatt mocorogtál folyamatosan. az OPC-vel nem tudom mi lenne a helyzet, ötösben 50 az 1200-as fordulat alatt van picivel, tehát vszínűleg szopás lenne ez is, nem is csinálom. viszont soxor rakom 2-ből 5-be, mert egyébként 50-nél ötösben ez is el akarja venni a kezedből a kormányt :blink:, ha lepadlózod, felesleges váltogatni.
Speed Elküldve Február22, 2006 Elküldve Február22, 2006 ...50-nél ötösben ez is el akarja venni a kezedből a kormányt :D, ha lepadlózod, felesleges váltogatni. ;) ;) ;) Szar lehet Neked! :rolleyes: :blink: ;)
voszi Elküldve Február22, 2006 Elküldve Február22, 2006 ;) ;) ;) Szar lehet Neked! :rolleyes: :blink: ;) csípom is az arcát :D de a kormány az ENYÉM! ;)
Speed Elküldve Február22, 2006 Elküldve Február22, 2006 csípom is az arcát :rolleyes: de a kormány az ENYÉM! :blink: Egyre jobban kezdem érezni a "géplánc" húzását... Hiába van egyre több lóerő alattad, mindig többet akarsz! :D Úgy érzem, hogy elkapott... és be akar darálni! ;)
ENDYKA Elküldve Február22, 2006 Elküldve Február22, 2006 Engedj a csábitásnak Speed! Nekem akkor szokott beszűkülni a világ, ha a kedvenc számom megy, vagy valakit meg kell tanitani! :rolleyes:
Hagalex Elküldve Február22, 2006 Elküldve Február22, 2006 Most lebuktatok drágáim! :rolleyes: :blink:
ENDYKA Elküldve Február22, 2006 Elküldve Február22, 2006 Most lebuktatok drágáim! ;) :D Na, igen! :rolleyes: Ne mon,: hogy te nem szoktál néha odalépni neki?! Úgy se hiszem el.. :blink: Én például feszültség levezetésre használom ki a tartalékokat..vagy ha sietős a dolgom..egyépként lightos a haladás...
Recommended Posts