Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Ez valóban így van. Sajnos a Coupe-ban sem hűtött a kesztyűtartó...

viccesnek érzem a dolgot, hisz a kis F Astrámban az volt... :)

Elküldve
Nyilván egy fordító programmal készült!

Azok szoktak így kinézni! :D

Nem, az jobb :)((( Pl. annál a résznél, hogy hol az elsősegély doboz, 3 verzió van: 5 ajtós, 4 ajtós, és teherkocsi (asszem). Mind a háromnál a csomagtartó bal oldalában van, és ez látszik is az ábrákon. A háromból kettőre jobbot írtak, egyre balt. Mondjuk aki ezt a kézikönyv alapján keresi, az megérdemli, de waze, így hogy higgyek ennek el bármit???

Elküldve

Még mindig a kézikönyv... Erről pl. elképzelni sem tudom, hogy fordítási hiba, vagy komolyan gondolták: "Amennyiben a hűtőfolyadékszint a jelzés alá csökken, akkor után kell tölteni egy kicsivel a jelzés fölé. Töltsön utána fagyálló folyadékot. Ha fagyálló folyadék nincs, akkor tiszta csapvizet töltsön hozzá. Csapvíz hiányában desztillált vizet is használhat."

Eszméletlen, ezt komolyan gondolják?! Első a csapvíz, utána a desztvíz?! (Arról nem is beszélve, hogy mennyire gáz nyelvtanilag ez a pár mondat.)

Elküldve
Sziasztok!

Egy kis kérdéske:

A légzsák mikor nyilik ki akkor a kocsi elején ugye ütéstől kapcspl be és nyilik ki a légzsák!

DE HOL VAN EZ AZ ÉRZÉKELŐ????? Tudja valaki??

Ott van a két ülés között a műanyag borítás alatt.

Elküldve
igen. csapviz.

ugyanis a gyári fagyállóhoz csapvizet kell/lehet utántölteni, mivel az vizkőoldó.

Na azért ezt kétlem.... Calgon van benne? :)

Ioncserélt, vagy desztvíz jobb.... ne azon a pár százason múljon egy esetleges vízkövesedés! :D

Elküldve

Hallóóóóóó G Astrások!

Tessék ezt megnézni:

nyuszifülön, jimen, npasin, coupén, speeden, hagalexen, uhun és telon kívül (bocsi, ha vkit kihagytam volna :D ) más nem jön közülünk a kecskeméti évnyitóra?

kopi, amusing, ballaimi, aga, schok01, astra1.6, gyula519, gyugyó, kékmókus: tessék megjáratni azokat a G Astrákat egy kicsit a pályán! (kopi te ne ott)... ;)

Nekem addigra ugyan még nem lesz G Astrám, de ott leszek, és ami késik nem múlik... :) A nyomozást már lezárták, a biztosító kb március közepe fele fog fizetni... Sajna még nem tom mennyit.

Elküldve

Hallóóóóóó G Astrások!

Tessék ezt megnézni:

nyuszifülön, jimen, npasin, coupén, speeden, hagalexen, uhun és telon kívül (bocsi, ha vkit kihagytam volna :D ) más nem jön közülünk a kecskeméti évnyitóra?

kopi, amusing, ballaimi, aga, schok01, astra1.6, gyula519, gyugyó, kékmókus: tessék megjáratni azokat a G Astrákat egy kicsit a pályán! (kopi te ne ott)... :P

Nekem addigra ugyan még nem lesz G Astrám, de ott leszek, és ami késik nem múlik... :) A nyomozást már lezárták, a biztosító kb március közepe fele fog fizetni... Sajna még nem tom mennyit.

Király lenne,mennék szívesen,de sajna kegyetlenül le vagyok égve........ ;) ;) De ha beüt valami,akkor tutira ott leszek!!

Elküldve

én meg általában szombatonként 6-ig melózok

cserében viszont lesz még 1 ember aki MOTE tag lesz, tegnap töltöttük ki neki a jelentkezi lapot :)

Elküldve

kérdés:

Nem tudjátok hol lehet olyan fejtámlahozatot kapni, ami fekete alapon Fehér opel felirat van?

Fehéren feketét már sok helyen láttam, de amilyen nekem kell még sehol :)

Elküldve

nahát, most vettem csak észre, hogy a belső világítás 10 perc után lekapcsol, ha nyitva van az ajtó

Micsoda modernd technika, ha már egy sima kapcsololót nem raktak bele

Elküldve
Micsoda modernd technika, ha már egy sima kapcsololót nem raktak bele

látom ismered az autódat...

huzd ki a világitás kapcsolódat :) :D ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.