Speed Elküldve Január25, 2006 Elküldve Január25, 2006 Ez valóban így van. Sajnos a Coupe-ban sem hűtött a kesztyűtartó... viccesnek érzem a dolgot, hisz a kis F Astrámban az volt... :)
NeedForSpeed Elküldve Január25, 2006 Elküldve Január25, 2006 Ilyen hidegben minek hűteni? Nyáron meg ki hord hideg kesztyűt? :)
paja Elküldve Január25, 2006 Elküldve Január25, 2006 :) Akkor nevezzük italhűtőnek ! ;) Ez sem igazán helytálló... :D
uhuhu Elküldve Január25, 2006 Szerző Elküldve Január25, 2006 én például csokit tettem mindig oda :D a kupéba nem fogok :)
Tom Elküldve Január25, 2006 Elküldve Január25, 2006 én például csokit tettem mindig oda :D a kupéba nem fogok :) Akkor teheted nyugodtan az enyémbe. ;)
heted7 Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Nyilván egy fordító programmal készült! Azok szoktak így kinézni! :D Nem, az jobb :)((( Pl. annál a résznél, hogy hol az elsősegély doboz, 3 verzió van: 5 ajtós, 4 ajtós, és teherkocsi (asszem). Mind a háromnál a csomagtartó bal oldalában van, és ez látszik is az ábrákon. A háromból kettőre jobbot írtak, egyre balt. Mondjuk aki ezt a kézikönyv alapján keresi, az megérdemli, de waze, így hogy higgyek ennek el bármit???
heted7 Elküldve Január27, 2006 Elküldve Január27, 2006 Még mindig a kézikönyv... Erről pl. elképzelni sem tudom, hogy fordítási hiba, vagy komolyan gondolták: "Amennyiben a hűtőfolyadékszint a jelzés alá csökken, akkor után kell tölteni egy kicsivel a jelzés fölé. Töltsön utána fagyálló folyadékot. Ha fagyálló folyadék nincs, akkor tiszta csapvizet töltsön hozzá. Csapvíz hiányában desztillált vizet is használhat." Eszméletlen, ezt komolyan gondolják?! Első a csapvíz, utána a desztvíz?! (Arról nem is beszélve, hogy mennyire gáz nyelvtanilag ez a pár mondat.)
uhuhu Elküldve Január27, 2006 Szerző Elküldve Január27, 2006 igen. csapviz. ugyanis a gyári fagyállóhoz csapvizet kell/lehet utántölteni, mivel az vizkőoldó.
meriva1.8 Elküldve Január27, 2006 Elküldve Január27, 2006 Sziasztok! Egy kis kérdéske: A légzsák mikor nyilik ki akkor a kocsi elején ugye ütéstől kapcspl be és nyilik ki a légzsák! DE HOL VAN EZ AZ ÉRZÉKELŐ????? Tudja valaki?? Ott van a két ülés között a műanyag borítás alatt.
meriva1.8 Elküldve Január27, 2006 Elküldve Január27, 2006 Tudom, de mintha abban lenne az érzékelő is... Legalábbis Autodata szerint.
heted7 Elküldve Január27, 2006 Elküldve Január27, 2006 igen. csapviz. ugyanis a gyári fagyállóhoz csapvizet kell/lehet utántölteni, mivel az vizkőoldó. Köszi. Fura.
mackosajt Elküldve Január27, 2006 Elküldve Január27, 2006 igen. csapviz. ugyanis a gyári fagyállóhoz csapvizet kell/lehet utántölteni, mivel az vizkőoldó. Na azért ezt kétlem.... Calgon van benne? :) Ioncserélt, vagy desztvíz jobb.... ne azon a pár százason múljon egy esetleges vízkövesedés! :D
telo Elküldve Január27, 2006 Elküldve Január27, 2006 Hallóóóóóó G Astrások! Tessék ezt megnézni: Évnyitóóóóóó nyuszifülön, jimen, npasin, coupén, speeden, hagalexen, uhun és telon kívül (bocsi, ha vkit kihagytam volna :D ) más nem jön közülünk a kecskeméti évnyitóra? kopi, amusing, ballaimi, aga, schok01, astra1.6, gyula519, gyugyó, kékmókus: tessék megjáratni azokat a G Astrákat egy kicsit a pályán! (kopi te ne ott)... ;) Nekem addigra ugyan még nem lesz G Astrám, de ott leszek, és ami késik nem múlik... :) A nyomozást már lezárták, a biztosító kb március közepe fele fog fizetni... Sajna még nem tom mennyit.
meriva1.8 Elküldve Január27, 2006 Elküldve Január27, 2006 Egyetértek Szeksönlídőr! Tedd ezt be az Astra-G szekció Találkozók topicba is!!!
Kékmókus Elküldve Január27, 2006 Elküldve Január27, 2006 Hallóóóóóó G Astrások! Tessék ezt megnézni: Évnyitóóóóóó nyuszifülön, jimen, npasin, coupén, speeden, hagalexen, uhun és telon kívül (bocsi, ha vkit kihagytam volna :D ) más nem jön közülünk a kecskeméti évnyitóra? kopi, amusing, ballaimi, aga, schok01, astra1.6, gyula519, gyugyó, kékmókus: tessék megjáratni azokat a G Astrákat egy kicsit a pályán! (kopi te ne ott)... :P Nekem addigra ugyan még nem lesz G Astrám, de ott leszek, és ami késik nem múlik... :) A nyomozást már lezárták, a biztosító kb március közepe fele fog fizetni... Sajna még nem tom mennyit. Király lenne,mennék szívesen,de sajna kegyetlenül le vagyok égve........ ;) ;) De ha beüt valami,akkor tutira ott leszek!!
Amusing Elküldve Január28, 2006 Elküldve Január28, 2006 én meg általában szombatonként 6-ig melózok cserében viszont lesz még 1 ember aki MOTE tag lesz, tegnap töltöttük ki neki a jelentkezi lapot :)
Amusing Elküldve Január28, 2006 Elküldve Január28, 2006 kérdés: Nem tudjátok hol lehet olyan fejtámlahozatot kapni, ami fekete alapon Fehér opel felirat van? Fehéren feketét már sok helyen láttam, de amilyen nekem kell még sehol :)
paja Elküldve Január28, 2006 Elküldve Január28, 2006 Évnyitóóóóóó nyuszifülön, jimen, npasin, coupén, speeden, hagalexen, uhun és telon kívül (bocsi, ha vkit kihagytam volna :) ) más nem jön közülünk a kecskeméti évnyitóra? Én itt leszek... ;) Igaz nem vagyok G szekcső tag... :D
nyuszifül Elküldve Január28, 2006 Elküldve Január28, 2006 Igaz nem vagyok G szekcső tag... :) Miért is nem? :D
Amusing Elküldve Január28, 2006 Elküldve Január28, 2006 nahát, most vettem csak észre, hogy a belső világítás 10 perc után lekapcsol, ha nyitva van az ajtó Micsoda modernd technika, ha már egy sima kapcsololót nem raktak bele
paja Elküldve Január28, 2006 Elküldve Január28, 2006 Miért is nem? :D Egyenlőre elég a Kecskeméti szekcső :)
uhuhu Elküldve Január28, 2006 Szerző Elküldve Január28, 2006 Micsoda modernd technika, ha már egy sima kapcsololót nem raktak bele látom ismered az autódat... huzd ki a világitás kapcsolódat :) :D ;)
NeedForSpeed Elküldve Január28, 2006 Elküldve Január28, 2006 Igen, az opelen ez már vagy 30 éve így van, de tényleg gonosz egy dolog. :)
telo Elküldve Január30, 2006 Elküldve Január30, 2006 Egyetértek Szeksönlídőr! Tedd ezt be az Astra-G szekció Találkozók topicba is!!! Beraktam... :)
Recommended Posts