Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
hát nem tom, de astra után Liana? :blink:

Figyelj, ilyen "élmények" után én is átültem volna akármibe... csak ne opel legyen!

Ti nem?

Elküldve

Sziasztok!

Boldog új évet mindenkinek, idén még nem jártam fent, valszeg azért, mert nem volt semmi bajom, illetve a gépnek.

Na, most van. :blink:

Lehet, hogy mindenkinél így van, lehet csak nálam, nem tom. Szóval, amíg hideg a motor, nagyon pörög, szinte végig 2.500-3000-es fordulaton van, lassításnál is csak komoly fékezésnél esik vissza, de akkor sem normálisan, aztán gyorsításnál marha gyorsan megint fent van a fenében a fordulat. Aztán ahogy melexik a motor, úgy lesz egyre normálisabb, majd végül már teljesen rendben van. ???

Másnál is volt már ilyen, és ez Opel-baj, vagy ez így normális télen, vagy az én kicsikém betegedett meg?

Kéne valami kis biztatás, vagy infó. Ja, a kocsi 99-es karaván 1.6-os 12 szelepes motorral.

Előre is köszi!

Tomilla

Elküldve
Sziasztok!

Boldog új évet mindenkinek, idén még nem jártam fent, valszeg azért, mert nem volt semmi bajom, illetve a gépnek.

Lehet, hogy mindenkinél így van, lehet csak nálam, nem tom. Szóval, amíg hideg a motor, nagyon pörög, szinte végig 2.500-3000-es fordulaton van, lassításnál is csak komoly fékezésnél esik vissza, de akkor sem normálisan, aztán gyorsításnál marha gyorsan megint fent van a fenében a fordulat. Aztán ahogy melexik a motor, úgy lesz egyre normálisabb, majd végül már teljesen rendben van. ???

Másnál is volt már ilyen, és ez Opel-baj, vagy ez így normális télen, vagy az én kicsikém betegedett meg?

Kéne valami kis biztatás, vagy infó. Ja, a kocsi 99-es karaván 1.6-os 12 szelepes motorral.

Előre is köszi!

Tomilla

Nem normális jelenség! 1200-1500 esetleg. Nézesd meg!

Elküldve

Sziasztok!

Köszönjük a jókívánságot, de feljöhetsz akkor is ha nincs gond az autóddal.

Elküldve

Ez ilyen. Az alsó tartománya viszonylag magas a hőfokmérőnek. De legalább van benne hőfokmérő... :blink: H Astrában pl nincs.

Alaposabban megszemlélve én is erre jutottam :)

"Ja, és olvasta valaki a kézikönyvet? Az katasztrófa. Nincs egy ép mondat benne"

Én azért ezt nem állítanám....

Magyarul sem tudott, aki fordította, de értelme sincs sok helyen. Pl.: az ajtó nyitása: rakd be a kulcsot, és fordítsd előrefele. Az ajtó zárása: rakd be a kulcsot, és fordítsd előrefele. Ha a benzinjelző lámpa világít: hamarosan tankolni kell. Ha a benzinjelző lámpa világít: azonnal tankolni kell, már csak pár liter van a tankban. Stb. No mindegy, az ember nem ez alapján választ autót. Ezt úgy látszik ők is tudják.

Más: mivel nem dohányzok, gondoltam a hamutartóban tartom az aprót parkoláshoz. Naná, hogy az első alkalommal beesett egy százas a hamutartó mögé! Ki lehet azt valahogy egyszerűen szedni? Tudom, a belsejét ki lehet, egy mozdulat, de az egészet? Vagy valami mást, hogy hozzáférjek? Vagy most már ennyivel többet ér a verda? Köszi!

Elküldve

Hello!

Köszi az eddigi tanácsokat, akkor télleg szerelőhöz kell mennem? :blink:

Jól van na, tényleg feljöhetek máskor is, nemcsak, ha bajom, van, igaz.

Elküldve

Hali!

Mostanság vettem észre, hogy 2,3,4,5-ben olyan 40-60 körüli sebességnél elkezd rángatni az autó, de csak

amióta ez a benzin botrány volt, azota csinálja ezt (csak Mol-nál 95-öst). Valakinek nem volt ilyen panasza

mostanában?van valami ötletetek, hogy mi lehet, vagy csak hideg miatt van?

Ui.: ha rossz helyre irnám, akkor bocsi.

Elküldve
Hali!

Mostanság vettem észre, hogy 2,3,4,5-ben olyan 40-60 körüli sebességnél elkezd rángatni az autó, de csak

amióta ez a benzin botrány volt, azota csinálja ezt (csak Mol-nál 95-öst). Valakinek nem volt ilyen panasza

Milyen benzin botrányra gondolsz? (van esetleg linked?) :) :D

Elküldve
Hali!

Laikusként kérdezem Tőled csupán:

AGR-szelep nem lehet?

Eleinte nekem is ennyivel kezdődött a dolog.

Elküldve
Hali!

Szerintem mondjuk nem MOL-t kéne tankolni, de ha neked ok, hogy a Te pénzedből támogatja egy magyar cég a horvát focit...

Ja meg máshol sokkal jobb a benzin. :) :D

Elküldve
üDV!

Ugyan nem vok G astra tulaj de összeeszkábáltam egy Gastrát ill. egy oasmit. Makettről van szó akit érdekel hesszölje meg :D

http://makettinfo.hu/forum/upload/197.119.1_20060114_055.jpg

http://makettinfo.hu/forum/upload/197.119.3_20060114_061.jpg

http://makettinfo.hu/forum/upload/197.119.4_20060114_066.jpg

Ilyen van nekem is :) ,de az enyém nem sikerült ilyen jól a felfelé nyiló ajtó okozott némi nehézséget.

Elküldve
Laikusként kérdezem Tőled csupán:

AGR-szelep nem lehet?

Eleinte nekem is ennyivel kezdődött a dolog.

És utána mi következett, ha szabad érdeklődnöm, vagy minél hamarabb javittassam meg?

(gondolom az utóbbi)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.