telo Elküldve December20, 2005 Elküldve December20, 2005 ???Mi az hogy a végén??? :) :lol: A végén, amikor már magad fogod az olajat is cserélni... :blink: :D :)
nyuszifül Elküldve December20, 2005 Elküldve December20, 2005 A végén, amikor már magad fogod az olajat is cserélni... :blink: :) :) A zasztiban anno már cseréltem :lol: illetve segédkeztem
telo Elküldve December20, 2005 Elküldve December20, 2005 A zasztiban anno már cseréltem :) illetve segédkeztem Na akkor már majdnem itt a végleges állapot... :) :blink:
Vanilia27 Elküldve December23, 2005 Elküldve December23, 2005 Az új évig már nem hiszem, hogy fórum közelben leszek, így minden kedves fórum-látogatónak Kellemes Ünnepeket kívánok!
BallaImi Elküldve December23, 2005 Elküldve December23, 2005 !!! KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET MINDENINEK!!!
vid Elküldve December24, 2005 Elküldve December24, 2005 Boldog és békés karácsonyt mindenkinek! :blink:
Rastalos Elküldve December24, 2005 Elküldve December24, 2005 Boldog, békés Karácsonyt kívánunk Mindenkinek! Rastalos@Soundra
nyuszifül Elküldve December24, 2005 Elküldve December24, 2005 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek!
Kékmókus Elküldve December24, 2005 Elküldve December24, 2005 Kellemes karácsonyt kívánok mindenkinek!
paja Elküldve December25, 2005 Elküldve December25, 2005 Csatlakozom elöttem szoló társaimhoz :Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek.....
Tommyka Elküldve December27, 2005 Elküldve December27, 2005 Hasonló Jókat mindenkinek!!! Hasonló Jókat mindenkinek!!!
Newl Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Természetesen én is csatlkozom az előttem szólókhoz!Kellems Ünnepeket és Boldog Újévet kívánok mindenkinek!
redline Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Uraim, uraim! Van egy dedikált jókívánságoló topik! Ott tessék jótkívánni!
Rastalos Elküldve December29, 2005 Elküldve December29, 2005 Szép napot! Örömmel és büszkeséggel jelentem be a T. Nagyérdemű Fórumozó Közönségnek, h a tegnapi napon, Szerelmem, Soundra :lol: , átvette hőn áhított jogosítványát, s ezt a helyzetet szemfülesen - velem együtt - kihasználva, a Trafó-beli jóhosszúéselfárasztó koncertünk után, annak rendje és módja szerint HAZASZÁLLÍTMÁNYOZOTT... :blink: Hallodlátod, TELO?! :D Gondolom, mindenkit módfelett érdekel... :) De én boldog vagyok és ezt megosztom Véletek! :) Peace
nyuszifül Elküldve December29, 2005 Elküldve December29, 2005 Gratulálunk neki! :) Neked pedig részvétem, mert ezek után csak kívülről nézegetheted majd a járgányt! :blink: :)
Rastalos Elküldve December29, 2005 Elküldve December29, 2005 Gratulálunk neki! :) Neked pedig részvétem, mert ezek után csak kívülről nézegetheted majd a járgányt! :blink: :) Azért arra vigyázok! :lol: Köszönöm a nevében is! Mellesleg, Kedvesem ma reggael épp Debrecenbe távozott 2 napra a barátosnéjávalmegacsaládjával élményfürdeni... Jó Neki(k)...
nyuszifül Elküldve December29, 2005 Elküldve December29, 2005 Azért arra vigyázok! :blink: Köszönöm a nevében is! Mellesleg, Kedvesem ma reggael épp Debrecenbe távozott 2 napra a barátosnéjávalmegacsaládjával élményfürdeni... Jó Neki(k)... Igen, hallottam hírét :) Igen, tényleg jó nekik, a tegnapi út után én is szívesen ellazulnék egy jó kis pezsgős medencében :)
Rastalos Elküldve December29, 2005 Elküldve December29, 2005 Igen, hallottam hírét :) Igen, tényleg jó nekik, a tegnapi út után én is szívesen ellazulnék egy jó kis pezsgős medencében :) Kalandos utad lehetett... Hóviszonyok? Hát, ha Velük tart6ttam volna, köbö belealudnék a zélményfürdésbe. De a lefáradt "zenésztestemnek" jóóót tenne 1 ilyen, asszem... Csak vki tartsa a fejem a vízszint fölött (v felett?)! :blink:
redline Elküldve December29, 2005 Elküldve December29, 2005 ha van valakinek kedve jönni év uccsó talira akkor kukkantson be a budapest régiós társalgó topikba
nyuszifül Elküldve December29, 2005 Elküldve December29, 2005 Kalandos utad lehetett... Hóviszonyok? Szolnok megyéből jöttem haza este, végig köd és szakadó eső!De a lényeg, hogy hazaértünk :blink:
Sörös Sanyi Elküldve December29, 2005 Elküldve December29, 2005 Szolnok megyéből jöttem haza este, végig köd és szakadó eső!De a lényeg, hogy hazaértünk :) A végén még a sok rutinszerzési lehetőség miatt olyan igazi téli lédi leszel, aki halálra unja magát a nyári utakon! :blink: Amúgy Rasztalos melyik Trafóban léptetek fel? A gödöllőiben?
redline Elküldve December29, 2005 Elküldve December29, 2005 A végén még a sok rutinszerzési lehetőség miatt olyan igazi téli lédi leszel, aki halálra unja magát a nyári utakon! :) Amúgy Rasztalos melyik Trafóban léptetek fel? A gödöllőiben? gyanitom, hogy a 9.ker tűzoltó utcaiban :blink:
Recommended Posts