meriva1.8 Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Köszi a segítséget!!!Mellesleg G Astra sedan hátsó csomagtér-ajtót keresek...ha esetleg valaki tudna olcsón. :lol: Előző oldalt nem nézted,, oda írtunk neked 2 bontót, ahol érdemes körülnézned vagy felhívnod. A kispestiben majdnem biztos, hogy van. Elég sok kasznielemük van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 ha egymás után kétszer szólsz hozzá, a fórum összevonja azt szal így marad... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 egyelőre biztosan nem tudom, észrevetted-e, de ez teljesen másik fórum, ami ráadásul fizetős is, de legalább megbízhatóan működik :lol: infó: http://www.opelforum.hu/index.php?act=boardrules Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGabor Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 törölt hozzászólás... ez itt nem az adás-vétel topk!! -uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 egyelőre biztosan nem tudom, észrevetted-e, de ez teljesen másik fórum, ami ráadásul fizetős is, de legalább megbízhatóan működik :lol: infó: http://www.opelforum.hu/index.php?act=boardrules Az EDS-en van egy OPC fórum, pont ugyanez az engine. Sőt, magam is írtam már valami hasonlót, persze nem ilyen porfit. Szóval, pontosan látom, hogy ez más. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Kérdeztem és sikerrel jártam!Köszi!Még egy kérdés de midnen bizonnyal hülység: A sedan G Astra meg a nem Sedan G astra hátsó lökhárítója megegyezhet?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Na itt, ha beszélgetünk felnikről. Vevő lennék jó minőségű használt AstraG-re való 15"-osra. Úgy döntöttem nem akarok új gumikat venni tavasszal. Tudom "offtopic". Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December15, 2005 Na itt, ha beszélgetünk felnikről. Vevő lennék jó minőségű használt AstraG-re való 15"-osra. Úgy döntöttem nem akarok új gumikat venni tavasszal. Tudom "offtopic". nézzél körebe az eladó felnik között, mert én is innen a fórumról vettem az enyémeimet 4e / db ért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Kérdeztem és sikerrel jártam!Köszi!Még egy kérdés de midnen bizonnyal hülység: A sedan G Astra meg a nem Sedan G astra hátsó lökhárítója megegyezhet?? :lol: Szerintem nem, mivel hosszabb a sedan kinyúlása a kerékívhez képest, ezért nem lehet azonos méretű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Halihó mindenkinek!!!! Nagyon elhagyagoltalak mostanában benneteket..... Bár a vezérem lassan már ki is tagad...olvastam te gaz!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Bár a vezérem lassan már ki is tagad...olvastam te gaz!!!!! ????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 ????? Szín alapján történő kategorizálás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Szín alapján történő kategorizálás :lol: Én nem tagadtam ki senkit a színe alapján! Te kezdesz már képzelődni itten... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Én nem tagadtam ki senkit a színe alapján! Te kezdesz már képzelődni itten... Nem szoktam képzelődni!!!!!Max a te memóriád hagy ki néha-néha :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Ja én is emlékszem. Nézd csak meg Telo ezt! 349 és 351 hozzászólás Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December17, 2005 Megoszt Elküldve December17, 2005 Ja én is emlékszem. Nézd csak meg Telo ezt! 349 és 351 hozzászólás szia Npasi!!! köszönöm szépen a segítséget :lol: Ugye-ugye, hogy nem én képzelődöm....Na nem mintha nem lenne élénk a fantáziám, de..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December17, 2005 Megoszt Elküldve December17, 2005 szia Npasi!!! köszönöm szépen a segítséget :lol: Ugye-ugye, hogy nem én képzelődöm....Na nem mintha nem lenne élénk a fantáziám, de..... :lol: Konkrétan a 349 és 351 alapján sem tagadtam ki senkit a G Astrások közül! Melyik mondatban utaltam ilyesmire? Hmmm?????? Éppen hogy ti kezdtétek el azt képzelni, hogy mivel nem "illetek" be sehova (pl a színetek alapján), ebből következően mi már biztos kitagadunk. Szal inkább nézzetek magatokba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Bocsánat!Nem tudtam, hogy már viccelődni sem szabad!!!Én ott azt hittem poénra vettétek, ezért kezdtem el játszani....Mindegy Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Hagyjad Nyuszifül! Már senkinek sincs humorérzéke... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Hagyjad Nyuszifül! Már senkinek sincs humorérzéke... :lol: :lol: ;) Nem baj, akkor majd mi elszórakoztatjuk magunkat :lol: Mit szólsz??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 OK, benne vagyok! :lol: Tudod így van ez, ha valakiből főnök lesz...elveszti a humorérzékét. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 OK, benne vagyok! :D Tudod így van ez, ha valakiből főnök lesz...elveszti a humorérzékét. :D :lol: :lol: Lehet benne valami...... :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Nem vesztettem el a humorérzékem, amint azt szerintem az emlegetett topikban is látni, de azt nem szeretem, ha alaptalanul állítotok dolgokat... Bocsi, de ez most tényleg nem esett jól... Mindegy, térjünk át vmi más témára. :lol: Én egész január 9-ig szabin leszek.... :lol: Kicsit ritkábban tudok majd fórumozni, de azért időnként benézegetek majd... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Nem vesztettem el a humorérzékem, amint azt szerintem az emlegetett topikban is látni, de azt nem szeretem, ha alaptalanul állítotok dolgokat... Bocsi, de ez most tényleg nem esett jól... Mindegy, térjünk át vmi más témára. :lol: Szerintem túl komolyan fogtad fel, mrt ez vicc volt!Ahogy ez "emlegett topicban is látni" :lol: Kicsit túlérzékeny vagy mostanában kedves. De nem baj, azért még szeretünk, és bocsánat nem megbántani akartalak. Te mázlista, engem nem engednekszabira :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Nyugi nyugi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts