Pitti Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Köszi BallaImi :-) Tegnap hoztam haza a délutáni pesti csúcsforgalomban esőben :-) Természetesen életemben először ültem astrában, hát nem volt semmi :-), az elektronyos gázpedált még mindíg nem szoktam meg. Minden váltáskor megpörgetem a motort még. :-( Röpke másfél óra alatt végre kijutottam a dugóból az M7-re és usgyi, repültem mint a szél, nagyon megy :-) Futómű király!! :smt045 csak 4000-5000 fordulattartományban olyan búgó hangja van mint az állat :-( Ez 5. sebességben kb 140-150km/h ha átlépem az 5000-es fordulatot akkor megint elviselhető. 160 fölött, de annyival nem szeretnék közlekedni :-) Ez mindegyik astrában így van? Ja csinálok képet majd csak meg kéne mosni a kicsikét, mert a pesti forgalom enyhén besározta :-) Njoy felszereltség: Manuális klíma, elektromos ablak elöl, elektromos fűthető tükrök, multikormány, ködlámpa, CD500 rádió, állítható kormány, emelhető vezetőülés, sötétített fényszórók elöl hátul, Színrefújt kilincsek és ajtólécek, ezüst szín Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 4000-5000 fordulattartományban olyan búgó hangja van mint az állat :-(... Ez mindegyik astrában így van? Nekem is feltűnt ez még újkorában, abban a tartományban erősebb volt vhogy a motor keltette rezonancia, de azóta mintha már enyhült volna, vagy csak már megszoktam... Egyébként gratula az autóhoz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Hali! Kösz Pitti a beszámolót! A motorhanggal kapcsolatban nekem is feltűnt a dolog, de most már én sem hallom annyira. Szerintem megszoktam, de lehet hogy enyhült is. De annyira nem állat az a hang. Meg én inkább csak 4000 -es fordulatig szoktam használni a pályán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Október15, 2005 Megoszt Elküldve Október15, 2005 Szupper 8) Akkor csak az index meg a kuplungkapcsoló kell, na meg persze Kopi kapcsolási rajza... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 npasi, Z1.6XE? :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Há' persze! Mi lenne más? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Há' persze! Mi lenne más? Az Z16XE... teeeeeeeeeeeeeee :roll: :( :D Pötty nélkül Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Jówanna! Az enyém 1.6 literes, nem pedig 16 decis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Hey, NPasi! Berakjuk újra a hűtőmaszkot az Z16XE papiruszsááárkányba? Vigyem??? Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Jówanna! Az enyém 1.6 literes, nem pedig 16 decis. Vagy inkább 1.6 decis? :( :wink: Csak húzlak itten, nem kell komolyan venni ám... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Hey, NPasi! Berakjuk újra a hűtőmaszkot az Z16XE papiruszsááárkányba? Vigyem??? Peace Hejj! :D Raszi, aki viszi a maszit paszi-nak... :D 8) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Vicces kedvemben vagyok ma... Légyszi nézzétek el nekem :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Vicces kedvemben vagyok ma... Légyszi nézzétek el nekem :oops: Neked bármit elnézünk Vezérem :( :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Neked bármit elnézünk Vezérem :( :wink: Né mánnnn! Új javatarja van nekije! :roll: :D Szééép a nyuszid muszi! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Né mánnnn! Új javatarja van nekije! :roll: :D Szééép a nyuszid muszi! :wink: Köszi :wink: Láttad volna a hétvégit :D Na mesélj, merre csavarogtál a hétvégén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Né mánnnn! Új javatarja van nekije! :roll: :D Szééép a nyuszid muszi! :wink: Te alszol Telo? Már régesrég ez az Avatarja. Hol van már a nyár....? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Raszi, aki viszi a maszit paszi-nak... :D 8) :( Mi van Veled, Ó, TelÓ??? Mi ez a vicceskedés? Lassan beáll6tsz közénk a sorba! 1-2 vidéki turnébuszozás... Szaby(+RedBull&sörital)-kiképzés, oszt má zenész is vagy... Bár, volt már, h a Szabyt ki akartuk rakni a buszból... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Te alszol Telo? Már régesrég ez az Avatarja. Hol van már a nyár....? :( Egy csak egy Pasi van talpon a vidéken! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Te alszol Telo? Már régesrég ez az Avatarja. Hol van már a nyár....? :( Akkor én vagyok a szenilis, de úgy emlékszem nemisrég még nem ez vóóót, hanem az élő fehér nyuszi.... :oops: Lehet, hogy időközben volt ez is, arról lemaradtam. Nem olvasgattam nagyon a csajszik dumcsicsatiját... :oops: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Mi van Veled, Ó, TelÓ??? Mi ez a vicceskedés? Lassan beáll6tsz közénk a sorba! 1-2 vidéki turnébuszozás... Szaby(+RedBull&sörital)-kiképzés, oszt má zenész is vagy... Bár, volt már, h a Szabyt ki akartuk rakni a buszból... :D OKSI, beállok oszt nyomatom ezerrel a rockot! :D Vagy ti nem aztat játsszátok? :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Köszi :wink: Láttad volna a hétvégit :D Na mesélj, merre csavarogtál a hétvégén? Milyen hétvégit???? Avatartot? :roll: Mit csináltam hétvégén? Háááát.... izéééé.... :oops: Tudod otthon főztem... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Ja, most csütin elvileg lesz Lurdy tali megint.... Tessék jönni mindenkik! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Mit csináltam hétvégén? Háááát.... izéééé.... :oops: Tudod otthon főztem... :wink: :shock: :shock: Te meg a főzés??? :( Hűha mindjárt összeírom a menüt, mit kérek majd vacsira, ha meglátogatlak 8) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 :shock: :shock: Te meg a főzés??? :( Hűha mindjárt összeírom a menüt, mit kérek majd vacsira, ha meglátogatlak 8) :wink: óóóóóó?? Szóval meglátogatás lesz? :roll: Hajaj.... :oops: Addigra meg kell tanulnom főzni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 óóóóóó?? Szóval meglátogatás lesz? :roll: Hajaj.... :oops: Addigra meg kell tanulnom főzni... :( Ja, lehet meglátogatlak :wink: Majd jó korán ébresztelek, és egész nap nyaggatni foglak 8) :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts