Pitti Elküldve Október14, 2005 Elküldve Október14, 2005 Köszi BallaImi :-) Tegnap hoztam haza a délutáni pesti csúcsforgalomban esőben :-) Természetesen életemben először ültem astrában, hát nem volt semmi :-), az elektronyos gázpedált még mindíg nem szoktam meg. Minden váltáskor megpörgetem a motort még. :-( Röpke másfél óra alatt végre kijutottam a dugóból az M7-re és usgyi, repültem mint a szél, nagyon megy :-) Futómű király!! :smt045 csak 4000-5000 fordulattartományban olyan búgó hangja van mint az állat :-( Ez 5. sebességben kb 140-150km/h ha átlépem az 5000-es fordulatot akkor megint elviselhető. 160 fölött, de annyival nem szeretnék közlekedni :-) Ez mindegyik astrában így van? Ja csinálok képet majd csak meg kéne mosni a kicsikét, mert a pesti forgalom enyhén besározta :-) Njoy felszereltség: Manuális klíma, elektromos ablak elöl, elektromos fűthető tükrök, multikormány, ködlámpa, CD500 rádió, állítható kormány, emelhető vezetőülés, sötétített fényszórók elöl hátul, Színrefújt kilincsek és ajtólécek, ezüst szín
telo Elküldve Október14, 2005 Elküldve Október14, 2005 4000-5000 fordulattartományban olyan búgó hangja van mint az állat :-(... Ez mindegyik astrában így van? Nekem is feltűnt ez még újkorában, abban a tartományban erősebb volt vhogy a motor keltette rezonancia, de azóta mintha már enyhült volna, vagy csak már megszoktam... Egyébként gratula az autóhoz!
BallaImi Elküldve Október14, 2005 Elküldve Október14, 2005 Hali! Kösz Pitti a beszámolót! A motorhanggal kapcsolatban nekem is feltűnt a dolog, de most már én sem hallom annyira. Szerintem megszoktam, de lehet hogy enyhült is. De annyira nem állat az a hang. Meg én inkább csak 4000 -es fordulatig szoktam használni a pályán.
Guest Elküldve Október15, 2005 Elküldve Október15, 2005 Szupper 8) Akkor csak az index meg a kuplungkapcsoló kell, na meg persze Kopi kapcsolási rajza... :wink:
telo Elküldve Október17, 2005 Elküldve Október17, 2005 Há' persze! Mi lenne más? Az Z16XE... teeeeeeeeeeeeeee :roll: :( :D Pötty nélkül
meriva1.8 Elküldve Október17, 2005 Elküldve Október17, 2005 Jówanna! Az enyém 1.6 literes, nem pedig 16 decis.
Rastalos Elküldve Október17, 2005 Elküldve Október17, 2005 Hey, NPasi! Berakjuk újra a hűtőmaszkot az Z16XE papiruszsááárkányba? Vigyem??? Peace
telo Elküldve Október17, 2005 Elküldve Október17, 2005 Jówanna! Az enyém 1.6 literes, nem pedig 16 decis. Vagy inkább 1.6 decis? :( :wink: Csak húzlak itten, nem kell komolyan venni ám... :roll:
telo Elküldve Október17, 2005 Elküldve Október17, 2005 Hey, NPasi! Berakjuk újra a hűtőmaszkot az Z16XE papiruszsááárkányba? Vigyem??? Peace Hejj! :D Raszi, aki viszi a maszit paszi-nak... :D 8) :(
telo Elküldve Október17, 2005 Elküldve Október17, 2005 Vicces kedvemben vagyok ma... Légyszi nézzétek el nekem :oops:
nyuszifül Elküldve Október17, 2005 Elküldve Október17, 2005 Vicces kedvemben vagyok ma... Légyszi nézzétek el nekem :oops: Neked bármit elnézünk Vezérem :( :wink:
telo Elküldve Október17, 2005 Elküldve Október17, 2005 Neked bármit elnézünk Vezérem :( :wink: Né mánnnn! Új javatarja van nekije! :roll: :D Szééép a nyuszid muszi! :wink:
nyuszifül Elküldve Október17, 2005 Elküldve Október17, 2005 Né mánnnn! Új javatarja van nekije! :roll: :D Szééép a nyuszid muszi! :wink: Köszi :wink: Láttad volna a hétvégit :D Na mesélj, merre csavarogtál a hétvégén?
meriva1.8 Elküldve Október17, 2005 Elküldve Október17, 2005 Né mánnnn! Új javatarja van nekije! :roll: :D Szééép a nyuszid muszi! :wink: Te alszol Telo? Már régesrég ez az Avatarja. Hol van már a nyár....? :(
Rastalos Elküldve Október17, 2005 Elküldve Október17, 2005 Raszi, aki viszi a maszit paszi-nak... :D 8) :( Mi van Veled, Ó, TelÓ??? Mi ez a vicceskedés? Lassan beáll6tsz közénk a sorba! 1-2 vidéki turnébuszozás... Szaby(+RedBull&sörital)-kiképzés, oszt má zenész is vagy... Bár, volt már, h a Szabyt ki akartuk rakni a buszból... :D
nyuszifül Elküldve Október17, 2005 Elküldve Október17, 2005 Te alszol Telo? Már régesrég ez az Avatarja. Hol van már a nyár....? :( Egy csak egy Pasi van talpon a vidéken! :wink:
telo Elküldve Október17, 2005 Elküldve Október17, 2005 Te alszol Telo? Már régesrég ez az Avatarja. Hol van már a nyár....? :( Akkor én vagyok a szenilis, de úgy emlékszem nemisrég még nem ez vóóót, hanem az élő fehér nyuszi.... :oops: Lehet, hogy időközben volt ez is, arról lemaradtam. Nem olvasgattam nagyon a csajszik dumcsicsatiját... :oops: :D
telo Elküldve Október17, 2005 Elküldve Október17, 2005 Mi van Veled, Ó, TelÓ??? Mi ez a vicceskedés? Lassan beáll6tsz közénk a sorba! 1-2 vidéki turnébuszozás... Szaby(+RedBull&sörital)-kiképzés, oszt má zenész is vagy... Bár, volt már, h a Szabyt ki akartuk rakni a buszból... :D OKSI, beállok oszt nyomatom ezerrel a rockot! :D Vagy ti nem aztat játsszátok? :wink: :(
telo Elküldve Október17, 2005 Elküldve Október17, 2005 Köszi :wink: Láttad volna a hétvégit :D Na mesélj, merre csavarogtál a hétvégén? Milyen hétvégit???? Avatartot? :roll: Mit csináltam hétvégén? Háááát.... izéééé.... :oops: Tudod otthon főztem... :wink:
telo Elküldve Október17, 2005 Elküldve Október17, 2005 Ja, most csütin elvileg lesz Lurdy tali megint.... Tessék jönni mindenkik! :(
nyuszifül Elküldve Október17, 2005 Elküldve Október17, 2005 Mit csináltam hétvégén? Háááát.... izéééé.... :oops: Tudod otthon főztem... :wink: :shock: :shock: Te meg a főzés??? :( Hűha mindjárt összeírom a menüt, mit kérek majd vacsira, ha meglátogatlak 8) :wink:
telo Elküldve Október17, 2005 Elküldve Október17, 2005 :shock: :shock: Te meg a főzés??? :( Hűha mindjárt összeírom a menüt, mit kérek majd vacsira, ha meglátogatlak 8) :wink: óóóóóó?? Szóval meglátogatás lesz? :roll: Hajaj.... :oops: Addigra meg kell tanulnom főzni... :D
nyuszifül Elküldve Október17, 2005 Elküldve Október17, 2005 óóóóóó?? Szóval meglátogatás lesz? :roll: Hajaj.... :oops: Addigra meg kell tanulnom főzni... :( Ja, lehet meglátogatlak :wink: Majd jó korán ébresztelek, és egész nap nyaggatni foglak 8) :twisted:
Recommended Posts