mélykék76 Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 "H.R. Etzold, Így csináld Opel Astra 1998-" Asszem... de majd megnézem Már ha látszik :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 A hétvégén lemostam az autót, és most vettem csak észre, hogy össze van karistolva a hátsó opel jel környéke. Úgy tűnik valakik le akarták lopni a jelet hátulról, és valósznű csavarhúzóval próbálkoztak, de aztán végül vmi miatt nem sikerült nekik. Próbáltam javítófestékkel korrigálni, de nem tudtam igazán szépen megcsinálni... :? Talán gyerekek lehettek? Kinek kell ez a jel? Azt hittem, ez már kiment a divatból... Francba! :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
buktor Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 A hétvégén lemostam az autót, és most vettem csak észre, hogy össze van karistolva a hátsó opel jel környéke. Úgy tűnik valakik le akarták lopni a jelet hátulról, és valósznű csavarhúzóval próbálkoztak, de aztán végül vmi miatt nem sikerült nekik. Próbáltam javítófestékkel korrigálni, de nem tudtam igazán szépen megcsinálni... :? Talán gyerekek lehettek? Kinek kell ez a jel? Azt hittem, ez már kiment a divatból... Francba! :evil: Hy Huu Telo abszolut el tudom képzelni mit érzel! Látod vannak ilyen emberek akik másnak kárt okoznak, míg ők szórakoznak áhh nem is szórakoznak baromkodnak! Nem is tudom mit kellene az ilyenekkel csinálni!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Huu Telo abszolut el tudom képzelni mit érzel! Látod vannak ilyen emberek akik másnak kárt okoznak, míg ők szórakoznak áhh nem is szórakoznak baromkodnak! Nem is tudom mit kellene az ilyenekkel csinálni!? Hát, nem is tudom... Az biztos, hogy elküldtem már magamban párszor melegebb éghajlatra az elkövetőket. Legközelebb jobban vigyázok, hova állok. Bár azt sem igazán tudom, hol történt, csak tippem van. Szoktam állni nem messze egy utcában, ahol roma gyerekek szoktak lógni.... Nem azt mondom, hogy ők voltak, csak elképzelhető. Nem vagyok egyébként rasszista... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Háá' csák nem edzs szíp romálányra hájtásssz tezsvír?? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Háá' csák nem edzs szíp romálányra hájtásssz tezsvír?? :( Egy sukár gádzsira, persze :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Egy sukár gádzsira, persze :D :D :D Szóval megcsalsz! :evil: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Szóval megcsalsz! :evil: :wink: Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelo! :D :D ;) Énnnnnn..... őőőőőőőőőőőőőőő........ :oops: :oops: :oops: :oops: Áááááá dehooooooogy.... :wink: Csak roma nyelvleckéket veszek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Csak roma nyelvleckéket veszek... :( :shock: Csak lassan a nyelvvel!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Jut eszembe, az a szerelési könyv nekem is hasznos lenne :oops: pláne az én műszaki érzékemmel :( A héten rákeresek hátha kapható itt nálunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 :shock: Csak lassan a nyelvvel!!! :( Igen, csak szépen lassan.... :roll: :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Jut eszembe, az a szerelési könyv nekem is hasznos lenne :oops: pláne az én műszaki érzékemmel :( A héten rákeresek hátha kapható itt nálunk Sztem drágám a te műszaki érzékeddel inkább ne vedd meg... :roll: :wink: Hozzáteszem, az én műszaki érzékemmel sem kellett volna megvennem... :oops: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Sztem drágám a te műszaki érzékeddel inkább ne vedd meg... :roll: :wink: ????????? :evil: Mire alapozod te ezt, Drágám???????Na várj csak, míg szét nem szedlek :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Igen, csak szépen lassan.... :roll: :wink: :D Valahogy így??? :tongue7: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Valahogy így??? :tongue7: Na adjad alá a lovat még te is :evil: Bár ha jobban belegondolok, lehet még hasznom is származik belőle??? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október10, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2005 ma megérkezett az uj családtag, de még nem hozzánk, hanem a kereskedésbe. van a képek között egy kakukktojás is.... :( http://emc.elte.hu/~uhuhu/astra_g/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 ma megérkezett az uj családtag, de még nem hozzánk, hanem a kereskedésbe. van a képek között egy kakukktojás is.... :( http://emc.elte.hu/~uhuhu/astra_g/ Gratula! Eljössz vele a legközelebbi talira? Kakukktojás a diesel karaván! Nyeremény? :D Látom a klímahűtőre véletlenül odafigyltek, de szólj nekik, hogy a motorháztető szigetelést is vadásszák bele! Kombi nem tetszett volna jobban a családnak? Mégiscsak nagyobb! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Jó a szakszerű bejáratást bemutató kép a fordulatszámmérővel illusztrálva. :wink: :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október10, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2005 a kakukktojás ez a kép: http://emc.elte.hu/~uhuhu/astra_g/pa100028.jpg 6.500 nál van a piros ugyanis a dieselé az igy néz ki: http://emc.elte.hu/~uhuhu/astra_g/pa100045.jpg 5.500 nál van a piros :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 ma megérkezett az uj családtag, de még nem hozzánk, hanem a kereskedésbe. van a képek között egy kakukktojás is.... :D http://emc.elte.hu/~uhuhu/astra_g/ Én is gratulálok! Olyan színű, mint a enyimé.... :( Akartam mondani a kakukktojást, de láttam már lelőtted... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Na adjad alá a lovat még te is :evil: Bár ha jobban belegondolok, lehet még hasznom is származik belőle??? :wink: :roll: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Látom a klímahűtőre véletlenül odafigyltek... Ez érdekelne uhu: klímahűtő dieselekben mindig is volt, vagy csak mostanában kezdték el megint szerelni? Pl a friss benzines classic II-ben van ilyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október10, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2005 szerintem csak a dieselekbe van, mert itt a klimahütő picike, mert az interkúúúler mellettevan. és igy lehet hütést elérni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 ma megérkezett az uj családtag, de még nem hozzánk, hanem a kereskedésbe. van a képek között egy kakukktojás is.... :( http://emc.elte.hu/~uhuhu/astra_g/ De mi lesz a kék egynyólcal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október10, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2005 neeeemmmm. ezt a papám vette :( mi szegény csóri fiatalok egy uj autót nem tudnánk megfinanszírozni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts