KoPi Elküldve Szeptember24, 2005 Elküldve Szeptember24, 2005 Ma volt egy jó sikerélményem! :smt038 Bevarázsoltam a kétutas hangszóró szettet mind 4 ajtómba. Igaz nem remeg bele a hátsórendszámtábla de k..va jól szól. ;) Most érezni milyen szánalmasan szól a gyári szélessávú, de meghallgattam egy gyári beépített hat hangszóróst(igaz F CARAVAN) de meg sem közelíti. Elégedett vagyok: :supz: :supz: :supz:
corsarulez Elküldve Szeptember24, 2005 Elküldve Szeptember24, 2005 Gratulálok!!!! Látod, ma én sem mentem el a kecsói talira ...... ;) Te vagy ez a helyes kissrác a képen? :lol:
KoPi Elküldve Szeptember24, 2005 Elküldve Szeptember24, 2005 Gratulálok!!!! Látod, ma én sem mentem el a kecsói talira ...... ;) Te vagy ez a helyes kissrác a képen? :D Igen, csak "isis" voltam! :lol: :lol: :(
redline Elküldve Szeptember24, 2005 Elküldve Szeptember24, 2005 Hát Sziasztok! Kissé le vagyok döbenve. hónapok óta olvasom a fórumot ,8 éves astrás tapasztalataim ellenére igyekeztem feleslegesen nem bele pofázni az öregek dolgaiba. Lehet hogy Ti Fórum Meghatározói belülről nem veszitek észre ami a kintről beeső Opelest a kezdeti lelkesedés után lehangolja. -hurrá találtam valamit ahol talán értelmes dolgokat írnak az autómról- ehhez képest kissé más a helyzet! Szia, Mindenki kérésre megpróbálunk általában válaszolni. De az itteni fórumók sem tudhatnak mindent (sajnos), nem mindig olvassák a fórumot/topikokat, átsiklanak 1-1 kérdés fölött. Senki sem tökéletes. Azzal meg szerintem igen sokat segítenek ha megmondják hol keressen a kérdező. Hidd el mégéri keresni és olvasgatni, mert mások tapasztalataiból baromi sokat lehet tanulni. Csak sokan türelmetlenek :?
uhuhu Elküldve Szeptember24, 2005 Szerző Elküldve Szeptember24, 2005 Csak sokan türelmetlenek :? kimoderáltam magam. ez a téma már szóra sem érdemes....
meriva1.8 Elküldve Október4, 2005 Elküldve Október4, 2005 G-Astrások!! Nagyon leállt itt ez a topic. :evil: Mi lesz így? Hol van Telo? Indítsd be az életet! Ja, Telo, tegnap kiégett a jobbos SuperBlue-m is. 3.000 km-el többet bírt, mint a balos.
Gelko Elküldve Október4, 2005 Elküldve Október4, 2005 G-Astrások!! Nagyon leállt itt ez a topic. :evil: Mi lesz így? Hol van Telo? Indítsd be az életet! Ja, Telo, tegnap kiégett a jobbos SuperBlue-m is. 3.000 km-el többet bírt, mint a balos. Pasi ! jössz ma ?
telo Elküldve Október4, 2005 Elküldve Október4, 2005 G-Astrások!! Nagyon leállt itt ez a topic. :evil: Mi lesz így? Hol van Telo? Indítsd be az életet! Ja, Telo, tegnap kiégett a jobbos SuperBlue-m is. 3.000 km-el többet bírt, mint a balos. Kicsit fáradt vagyok mostanság. De majd nemsokára beindulok... :(
telo Elküldve Október4, 2005 Elküldve Október4, 2005 Pasi ! jössz ma ? Lemaradtam valamiről? Lesz ma is vmi összejövetel, vagy ez vmi privát?
Gelko Elküldve Október4, 2005 Elküldve Október4, 2005 Lemaradtam valamiről? Lesz ma is vmi összejövetel, vagy ez vmi privát? nem maradtál le csak megy a fekete biznisz :( :D :D
buktor Elküldve Október4, 2005 Elküldve Október4, 2005 Sziasztok! Huu srácok, annyira meglepődtem tegnap mikor 4000-es fordulatnál illetve 120-on valamennyi km/h-nál odaléptem a kis 1.4-es astrámnak és úgy tolta alám a kasznit! Hallottam, hogy magas fordulaton megy a kocsi, de erre nem gondoltam! Megint hangsúlyozom, hogy az 1500-ös ladám után olyan ez,mint egy sportkocsi! Nagyon élvezem vezetni, örülök hogy vettem! csak mint örömömet mondtam el nektekl hali
telo Elküldve Október4, 2005 Elküldve Október4, 2005 Sziasztok! Huu srácok, annyira meglepődtem tegnap mikor 4000-es fordulatnál illetve 120-on valamennyi km/h-nál odaléptem a kis 1.4-es astrámnak és úgy tolta alám a kasznit! Hallottam, hogy magas fordulaton megy a kocsi, de erre nem gondoltam! Megint hangsúlyozom, hogy az 1500-ös ladám után olyan ez,mint egy sportkocsi! Nagyon élvezem vezetni, örülök hogy vettem! csak mint örömömet mondtam el nektekl hali Örülümk mi is, hogy meg vagy elégedve az autóval! :( 8)
NeedForSpeed Elküldve Október4, 2005 Elküldve Október4, 2005 G-Astrások!! Nagyon leállt itt ez a topic. :evil: Mi lesz így? Hol van Telo? Indítsd be az életet! Ja, Telo, tegnap kiégett a jobbos SuperBlue-m is. 3.000 km-el többet bírt, mint a balos. Én a xenonizzo.hu-ról rendeltem drágán anno, de már 5000km-et futott és semmi baja.
knight Elküldve Október4, 2005 Elküldve Október4, 2005 Sziasztok! Huu srácok, annyira meglepődtem tegnap mikor 4000-es fordulatnál illetve 120-on valamennyi km/h-nál odaléptem a kis 1.4-es astrámnak és úgy tolta alám a kasznit! Hallottam, hogy magas fordulaton megy a kocsi, de erre nem gondoltam! Megint hangsúlyozom, hogy az 1500-ös ladám után olyan ez,mint egy sportkocsi! Nagyon élvezem vezetni, örülök hogy vettem! csak mint örömömet mondtam el nektekl hali Bizonybizony 16V rulez :D Csak arra vigyázz, hogy ha még bejáratós a kicsike akkor még ne pörgesd nagyon! De ha már nem akkor csak arra, hogy meglegyen az üzemi hőfok (az olajé is - ez kicsit később éri el, mint a víz). Ha ezek teljesülnek akkor oda lehet lépni neki, és akkor bizony megy is :(
BallaImi Elküldve Október4, 2005 Elküldve Október4, 2005 Gratula az új géphez! Nagyon tud ám menni :( Csak vigyázz rá, főleg még ilyen fiatal korban, annyira azért ne hajtsd még.
kapuli Elküldve Október4, 2005 Elküldve Október4, 2005 Sziasztok! most léptem be az opelos társadalomba,és egy két ifóra szükségem lenne. PL:a szervizben miket cserélnek? 10 000-100 000 ig.az autó évente volt szervizben, most hat éves,90 000km van benne,84 000-nél volt utoljára. Vajon miket cserélnek ki??? Ha valaki tud kérem irjon.előre is köszönöm
meriva1.8 Elküldve Október5, 2005 Elküldve Október5, 2005 Én a xenonizzo.hu-ról rendeltem drágán anno, de már 5000km-et futott és semmi baja. Én Tungsramtól vettem. A balos 16.000-t, a jobbos 19.000 km-t bírt. Gyakorlatilag 99%-os használtsággal. Viszont most a következő terv a Xenon-lamp, az igazi. Tgabi most vett a Calijába a Búmbasztikban. Én is találtam egy céget, ahol ki is lehet próbálni, hogy jó-e.
buktor Elküldve Október5, 2005 Elküldve Október5, 2005 Bizonybizony 16V rulez :D Csak arra vigyázz, hogy ha még bejáratós a kicsike akkor még ne pörgesd nagyon! De ha már nem akkor csak arra, hogy meglegyen az üzemi hőfok (az olajé is - ez kicsit később éri el, mint a víz). Ha ezek teljesülnek akkor oda lehet lépni neki, és akkor bizony megy is :( Sziasztok! Természetesen ezeket mind szem előtt tartom, figyelek is rá! Nem pörgetem agyon, csak egy kicsit meghuzattam! szépen fokozatosan használom! üdv
bendeguzz Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 Hello! G Astrához létezik olyan könyv amiben le van írva pl: hogy cseréljünk izzítógyertyát, féltengelyt, motort? Csak vicceltem, de jó lenne olyan laikusnak is tudni, hogy hol keressem rajta pl: az olajnyomásmérő gombát. Ha van ilyen egyáltalán rajta. Nem a kezelési útmutatóra gondoltam.
telo Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 Hello! G Astrához létezik olyan könyv amiben le van írva pl: hogy cseréljünk izzítógyertyát, féltengelyt, motort? Csak vicceltem, de jó lenne olyan laikusnak is tudni, hogy hol keressem rajta pl: az olajnyomásmérő gombát. Ha van ilyen egyáltalán rajta. Nem a kezelési útmutatóra gondoltam. Létezik... :roll: És ha kijössz a Lurdy talira ma este 7-re, meg is tekintheted, feltéve ha Amusing visszahozza nekem... :( :roll: Emberek, tessenek jönni a Lurdy talira ma este!
buktor Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 Létezik... :roll: És ha kijössz a Lurdy talira ma este 7-re, meg is tekintheted, feltéve ha Amusing visszahozza nekem... :( :roll: Emberek, tessenek jönni a Lurdy talira ma este! Hy! Ezekről a talikról fotókat csináltok? Vannak publikus képek is köztük esetleg? thx
telo Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 Ezekről a talikról fotókat csináltok? Vannak publikus képek is köztük esetleg? thx Szoktak lenni... Általában a tali topikjában vannak publikálva. A legfrissebb lista a résztvevőkről egyébként itt található: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=33...=asc&start=1485
bendeguzz Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 Létezik... :roll: És ha kijössz a Lurdy talira ma este 7-re, meg is tekintheted, feltéve ha Amusing visszahozza nekem... :( :roll: Emberek, tessenek jönni a Lurdy talira ma este! Ha visszakapod akkor légyszi írd ide a pontos címét. kösz.
telo Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 Ha visszakapod akkor légyszi írd ide a pontos címét. kösz. "H.R. Etzold, Így csináld Opel Astra 1998-" Asszem... de majd megnézem
Recommended Posts