meriva1.8 Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Az az érdekes, hogy én vezettem 1.6 Zafirát és abban meg úgy pörgött a motor, mintha még az 1.4-nél is rövidebb váltó lett volna benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Az az érdekes, hogy én vezettem 1.6 Zafirát és abban meg úgy pörgött a motor, mintha még az 1.4-nél is rövidebb váltó lett volna benne. Na jó, de a Zafira egy másfél tonnás vagy még nehezebb autó! Azért ezt is vedd figyelembe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Tudom. De akkor is érdekes. Pláne, ha az 1.8-hoz is ezt teszik be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hool Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Sziasztok! Valaki megtudná mondani, hogy az 1.6 16V ECO motornak és a 1.2 16V ECO motornak a LEVEGŐSZŰRŐ mérete megegyező??? thx SOS. Link to comment Megosztás: More sharing options...
off-topic Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Hétvégén vidékre mentem a Géppel és néztem egy Km/h kontra fordulatszámot: 100-3000 120-3600 140-4300 150-4500 Többet nem nyomtam neki, 4főúton még ez is durva volt ( Bp-Cegléd) Ja és AstraG Caravan 1.4/16v Off Link to comment Megosztás: More sharing options...
pane Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Köszönöm a válaszokat! Ez megnyugtat, de szerintem akkor is egy kicsit sok. Hogyan lehetne ezt csökkenteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember11, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 ugy hogy eladod. ;) ha olvasnál, és értenéd, hogy mit irtak a "hozzáértők" 2 oldalon keresztül, akkor megtaláltad volna a miért re a választ.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Sziasztok! Valaki megtudná mondani, hogy az 1.6 16V ECO motornak és a 1.2 16V ECO motornak a LEVEGŐSZŰRŐ mérete megegyező??? thx SOS. Szerintem igen. De csak erős tipp. Link to comment Megosztás: More sharing options...
off-topic Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 A szomszédomnak erősen meghúzták a ház előtt parkoló Corsa-ját. Betétlap nincs,casco nincs,kötelező ugye van. Lehet valamit tenni, hogy NE neki kelljen a teljes javítást ( lakatos munka+ fényezés) fizetni? Off Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember12, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 persze! nem törődik vele, és ugyhagyja ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 ugy hogy eladod. ;)persze! nem törődik vele, és ugyhagyja :lol: :?: :!: :?: :!: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 :?: :!: :?: :!: :?: Szóval vannak az embernek olyan pillanatai, amikor csúnyát szeretnem írni, de ehelyett inkább megpróbálja humorosra venni. Én teljesen megértem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember12, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 igen, szuokták mondogatni, hogy ritka bunkó tudok lenni ;) de hogy lehet ilyeneket kérdezni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 A szomszédomnak erősen meghúzták a ház előtt parkoló Corsa-ját. Betétlap nincs,casco nincs,kötelező ugye van. Lehet valamit tenni, hogy NE neki kelljen a teljes javítást ( lakatos munka+ fényezés) fizetni? Off Hát persze, hogy lehet!!! Kell fogadni valami Sherlock Holmes félét, kinyomoztatni, hogy ki volt a tettes, bíróságon bizonyítani, hogy Ő volt, és behjtatni a végrehajtóval a javítást, vagy annak költségét! Tessék, ez egy lehetséges, és nem bunkón adott válasz!! ;) Uhu tanujjá vazzeg! :lol: :lol: Aztán meg megyünk gyógypedagógusi diplomát kérni! 8) (na jó ez csak vicc volt!) Szóval Off barátunk nem tudom mire gondolt amikor feltette a kérdést... Gondolta valami csodareceptet fogunk neki adni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Hát persze, hogy lehet!!! Kell fogadni valami Sherlock Holmes félét, kinyomoztatni, hogy ki volt a tettes, bíróságon bizonyítani, hogy Ő volt, és behjtatni a végrehajtóval a javítást, vagy annak költségét! Szerintem meg van még egy megoldás. Tessék, ez egy lehetséges, és nem bunkón adott válasz!! ;) Uhu tanujjá vazzeg! :lol: :lol: Aztán meg megyünk gyógypedagógusi diplomát kérni! 8) (na jó ez csak vicc volt!) Szóval Off barátunk nem tudom mire gondolt amikor feltette a kérdést... Gondolta valami csodareceptet fogunk neki adni?? Esetleg Off beszáll a javítási költségekbe, és akkor nem a szomszéd fizeti egyedül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Blitz kollega te mit csinász?? Átfaragod a hozzászólásomat??? ;) Amúgy meg nem bacogatni akarunk ám, csak ugyi ez a kérdés valljuk meg az őszintét kicsit fárasztós volt.... bevallom néha én is szoktzam ám iet!! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember12, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 már módositottam a Blitz hozzászólását. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Héééé! Azt hogy "Tessék ez egy lehetséges...." az tőlem származik!! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember12, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 OK! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
off-topic Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Jóvannna..... ;) Csak érdeklődtem, szerencsére nekem még semmi ilyen pórblémám nem volt. Azért köszi. :lol: Off Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember12, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 sok segitőkész ember jár erre ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Szerencséd, hogy karavánkodós vagyol te is!! 8) ....így most az eccer megbocsátunk! ....utoljára.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Blitz kollega te mit csinász?? Átfaragod a hozzászólásomat??? ;) Amúgy meg nem bacogatni akarunk ám, csak ugyi ez a kérdés valljuk meg az őszintét kicsit fárasztós volt.... bevallom néha én is szoktzam ám iet!! 8) NE haragudj, de most már nem is tudom mi volt az amit elbactam :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Semmi különös, csak az idézetbe írtál, így olyan volt, mintha az általad írottak is az én hozzászólásomban lettek volna!! De már semmi gond, mert erre járt a Zuhu, és halált megvető bártorsággal válogatta ki a tieidet! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Hát, ha még létezik az, hogy teherautó kötelezőjére nincs malus, akkor kell valami teherautóstól betétlepot szerezni :wink: Vagy jobbkezesnél villogjál a balról jövőnek, hogy jöhet és mikor elindul, akkor gyorsan vágjál be elé. Természetesen a Te autódban legalább 1-gyel többen üljenek, mint a másikban, hogy tanúvallomásnál te legyl a nyerő. :twisted: Egyébként az utóbbit nem mondtam komolyan, mert genyó dolog. De ez is egy ötlet :twisted: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts