Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Kedves Klajbi!

Ne légy türelmetlen, ha valaki fog tudni segíteni biztos megteszi!

8 éves 14000 km-el????? Az 1750 km/év, elég karcsú...

Megkímélt. :mrgreen:

Elküldve
Mi van nyuszmusz, Tigrára váltottál
Igen :lol:

De még megvan az Astrám is:) A Jeky lett a "családi autó":)

Utánaolvastam!

Gratula nyuszmusz! Nagyon hasít az új autód!

Köszönöm szépen :) :(

Van teteje, ha akarom.

Mai időjárást tekintve, hát ma akartam:(

Elküldve
sziasztok!Valaki tud nekem segíteni egy astra light üzemben tartási könyvvel?

most vettem 1997 évjáratú és a tulaj nem tudta ideadni.

Esetleg irj az info@opel.hu-ra és talán megszánnak egy fénymásolt példánnyal. De ez cska 1 tipp....

Elküldve
Igen :lol:  

De még megvan az Astrám is:) A Jeky lett a "családi autó":)

És esetleg nem jössz le vmelyikkel a Balatonszemesi talira? :roll:

Van teteje, ha akarom.

Mai időjárást tekintve, hát ma akartam:(

Hát medencének én sem szívesen használnám azt a szép autót... :wink:

Elküldve
És esetleg nem jössz le vmelyikkel a Balatonszemesi talira?
Meglátjuk :lol:

Hát medencének én sem szívesen használnám azt a szép autót...

Igen, nem lett volna túl szerencsés :)

Elküldve

Sziaszok!

Üdvözlet mindenkinek régi és új tagoknak. Gratula nyuszmusznak az új gépéhez. Naaggyon állat!

Kicsit eltűntem az utóbbi időben de eléggé sűrűk voltak a hétvégék. Úgyhogy most van egy csomó utánna olvasnivalóm. De vhogy majd csak behozom a lemaradást. A csütörtöki Lurdy talit lehet hogy betudom iktatni. Nagyon dolgozok a dolgon, mert már egy csomóról remaradtam :lol: .

Telo neked meg küldöm a szupertitkos infót, amúgy ha jól emlékszem a bemutatkozó írásomban elárultam, de inkább elküldöm, mert úgy egyszerűbb, mint kikeresgélni.

Addig is minden jót! Sziaszok!

Elküldve

Hali mindenkinek!

Nyuszmusz:

Úgy tűnik menni fog a Lurdy tali , de tuti csak csüt. délelőtt lesz a dolog. Addig meg a bizonytalanság :lol:. De reménykedem :)

Elküldve

Ma reggelre ellopták a kocsimat :lol: gyári riasztó imobiliser két rejtett kapcsoló.Azóta se térek magamhoz holnap mentünk volna nyaralni.Örülhetek ha a biztosító annyit fizet hogy fedezze a hiteltartosást.és akkor még holvan az új kerék futömű kipuf stb......Volt már jobb napom is.

Elküldve
Ma reggelre ellopták a kocsimat :) gyári riasztó imobiliser két rejtett kapcsoló.Azóta se térek magamhoz holnap mentünk volna nyaralni.Örülhetek ha a biztosító annyit fizet hogy fedezze a hiteltartosást.és akkor még holvan az új kerék futömű kipuf stb......Volt már jobb napom is.

Részvétem! :lol:

A biztosítóval kapcsolatban jobb ha megkeresel egy ügyvédet, mert nem csak a hitelező, hanem a saját károdat is meg kell téríteniük. Erre általában csak jogi felszólítás után hajlandóak. Saját tapasztalatom nincs, de sokat informálódtam mire belementem a hitelre vásárolt autóba.

Elküldve

Részvétem! :lol:

A biztosítóval kapcsolatban jobb ha megkeresel egy ügyvédet, mert nem csak a hitelező, hanem a saját károdat is meg kell téríteniük. Erre általában csak jogi felszólítás után hajlandóak. Saját tapasztalatom nincs, de sokat informálódtam mire belementem a hitelre vásárolt autóba.

Ja annyit még: az összeg nem csak autó piaci értékéig terjedhet. Persze ez a biztosítási szerződéstől függ.

Elküldve
Ma reggelre ellopták a kocsimat :) gyári riasztó imobiliser két rejtett kapcsoló.Azóta se térek magamhoz holnap mentünk volna nyaralni.Örülhetek ha a biztosító annyit fizet hogy fedezze a hiteltartosást.és akkor még holvan az új kerék futömű kipuf stb......Volt már jobb napom is.

Hogy azt a jóóóóóó édes.... .....anyjukat! :evil: Már elnézést a kifejezésért. Őszintén sajnálom. :lol:

Hol történt az eset?

Elküldve
Ma reggelre ellopták a kocsimat :lol: gyári riasztó imobiliser két rejtett kapcsoló.Azóta se térek magamhoz holnap mentünk volna nyaralni.Örülhetek ha a biztosító annyit fizet hogy fedezze a hiteltartosást.és akkor még holvan az új kerék futömű kipuf stb......Volt már jobb napom is.

Nagyon sajnálom, hogy ilyesmi esett meg veled :) :( :D :D :D

Elküldve

köszönöm az együttérzést srácok.Én már nem tudom mit szeretnék jobban,ha olyan állapotban kapnám vissza mint ahogy elvitték akkor szeretném visszakapni,de szét barmolva szétszedve már nem olyan biztos.

Elküldve

Te jó ég. Sajnálom. Remélem megbűnhődnek érte a szemetek!!!!!

Elküldve

Erőteljesen gondolkodom egy twinport motoros astra vételén, de nem tudom, hogy hogy áll ennek a típusnak az olajfogyasztása.

Most egy 98-as 1.4-es ecotech-es gépem van, ennek elmegy(kevesebb mint egy liter /10.000km).

Vannak már erről tapasztalatok?

Elküldve

HÁTBASSZUS! :shock:

Részvétem és nagyon sajnálom!

Ilyenkor egy kicsit nekem is eszembe jut az érzés, amikor tavaly a 400eFt-os robogómat ellopták(szintén X.ker.!!!), meg hogy ez az én autómmal is bármikor megtörténhet.

Szerencsére nekem garázsban parkol, de ha elmegyek valahova és parkolóban hagyom, akkor fenn áll a lehetőség.

Az azért durva, hogy ennyi riasztó és lopásgátló ellenére is elvitték!

Szerintem a környéken nézni kellene ki járkál autómentővel!

Elküldve

Minoalovag írta:

Erőteljesen gondolkodom egy twinport motoros astra vételén, de nem tudom, hogy hogy áll ennek a típusnak az olajfogyasztása.

Most egy 98-as 1.4-es ecotech-es gépem van, ennek elmegy(kevesebb mint egy liter /10.000km).

Vannak már erről tapasztalatok?

Én 2 hónapja vettem 1,6 TWP-t és eddig 4000 km körül van benne, de olajfogyi az nem volt. Egyébként nagyon megy a kicsike :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.