gyula701 Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Pontosítanátok egy picit ezt a hangot? Búgó-morgó, mélyebb hang? Bentről a műszerfal felől? Leállítás után 1-2 perccel? Akkor helyben vagyunk. Az van, amit Telo is írt, valamelyik szervomotort hallani. (összeszedtem már a levelzést időrendben, mielőtt végképp elvesztjük a fonalat a levéláradatban...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus17, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 most nem a telefonod rossz??? :twisted: a kormányszervo motorja szokott bugni.... meg hidegen van egy potlevegő befujó, ami tud bugni. meg a belső keringésnek is van szervomotorja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 [glow=red:82ab7971fa]Azt meg ki mondta, hogy csak az OPC Astra a jó???[/glow:82ab7971fa] Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Ebböl a vadrácsból már egy kicsit sok. Jójó, jólmutat, de uncsi. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 :? :lol: ...nekem pedig teccik! főleg a fölső.. 8-[ Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 [align=center:7946fb0886][shadow=gray:7946fb0886]Halló emberek![/shadow:7946fb0886][/align:7946fb0886] [align=center:7946fb0886]Tessék jelentkezni a Blitz talira! [/align:7946fb0886] Aug 25-ig lehet utalni a szállásdíját, úgyhogy kérem szépen igyekezni!!!! Schok01, Gyugyó, többi új G Astrás, hol vagytok? Ébresztő :!: Itt az ideje megismerkedni! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Amusing, BallaImi, Gyugyó: El tudnátok nekem küldeni privátban az életkorotokat a bemutatkozótok mellé? Persze csak he nem titok... :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Te Haga!A Steimetz nem az OPC-t vadította tovább?Egy kis optikával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Ma én is atom királyat kirándultam. Elmentünk feleségemmel a veresegyházi medve-farkas razervátumba. Ingyen parkoló, ingyen belépő. Láthatsz ott mindenféle kis-nagy macit, fát döntögetni, pocit vakargatni,pancsolni,pukizni(ÁÁáá de büdi volt!),mancsolni a bokorral, meg ilyenek.Kaphatsz fakanalat és mézet és nyalogattadhatod a macikkal. A farkasok megcsak voltak, futkároztak és nagyokat heverésztek a bokrok alatt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Te Haga!A Steimetz nem az OPC-t vadította tovább?Egy kis optikával?Szerintem ő pont arra akart utalni hogy nem csak az opc tud szép astrát csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Szerintem ő pont arra akart utalni hogy nem csak az opc tud szép astrát csinálni. Asszem én v.mit keverek. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Ma én is atom királyat kirándultam. Elmentünk feleségemmel a veresegyházi medve-farkas razervátumba. ez baromi jó lehetett..még idén nyáron el akarok menni én is :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Amusing, BallaImi, Gyugyó: El tudnátok nekem küldeni privátban az életkorotokat a bemutatkozótok mellé? Persze csak he nem titok... :roll: :wink: Telo, és a te életkorod?!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Telo, és a te életkorod?!!! :lol: Azt majd meglátod... Fent lesz az is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Telo, és a te életkorod?!!! :lol:Azt majd meglátod... Fent lesz az is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Sziasztok! Ez a mackó nagyon helyes:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Sziasztok! Ez a mackó nagyon helyes:) Hi! Mi van nyuszmusz, Tigrára váltottál? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Hi! Mi van nyuszmusz, Tigrára váltottál? :roll: látszik h nem olvasol másik topicot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 látszik h nem olvasol másik topicot :lol: :oops: :oops: Mindjárt olvasok utánafele.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Utánaolvastam! :roll: Gratula nyuszmusz! Nagyon hasít az új autód! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Utánaolvastam! :roll: Gratula nyuszmusz! Nagyon hasít az új autód! :D és még teteje sincs :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 és még teteje sincs :lol: :) :( De 18 mp alatt akár még lehet is... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 De 18 mp alatt akár még lehet is... :wink: na ez már mindennek a teteje :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
klajbi Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Sziasztok! Most vettem egy Astra lightot 8 éves 14ezer km-el, és ehhez kérnék valakitől,ha lenne használati útmutatót.A tulaj elkavarta valahova és nekem még nagyon új ez a járgány ahhoz hogy értsek hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
klajbi Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 sziasztok!Valaki tud nekem segíteni egy astra light üzemben tartási könyvvel? most vettem 1997 évjáratú és a tulaj nem tudta ideadni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts