freddy_ Elküldve Március17, 2018 Elküldve Március17, 2018 On 2018. 03. 14. at 5:03, Cs. Zoltán írta: A festék pergés aggasztóbb. Ma láttam parkoló autók motorháztetőjén nagy foltokban hámló lakkréteget. Gondolom ez a helyzet nálad is, kicsiben (nem korrózió). A gyári lakkozás lehet gyenge minőségű vagy inkább az elemek tesznek be (UV, fagy és a motor melege váltakozása)? Ha egyszer sérül a lakkréteg, akkor könnyen továbbterjed a sérülés.
Cs. Zoltán Elküldve Március17, 2018 Elküldve Március17, 2018 46 perce, freddy_ írta: Ma láttam parkoló autók motorháztetőjén nagy foltokban hámló lakkréteget. Gondolom ez a helyzet nálad is, kicsiben (nem korrózió). A gyári lakkozás lehet gyenge minőségű vagy inkább az elemek tesznek be (UV, fagy és a motor melege váltakozása)? Ha egyszer sérül a lakkréteg, akkor könnyen továbbterjed a sérülés. Igen. De, esetemben a festékkel együtt pereg. Nem vészes és szerencsére nem szem előtt levő helyeken van. Szerintem a magas nyomású mosás is betett neki.
nyolc8 Elküldve Március19, 2018 Elküldve Március19, 2018 (edited) Sziasztok, a havas vizes fagyos időjárás után ma észrevettem reggel hogy a közepén kb 2mm-re eláll a szélvédő melletti fekete műanyag csík ("A" oszlopon) és alatta ott a jég. Ez a a műanyag az olvadás után vissza húzódik, vagy visszanyomható a helyére? Vagy mit lehet ezzel kezdeni hogy ne jöjjön fel egyre jobban? Ha esetleg egyre durvább lesz, könnyen cserélhető? Vagy ragasztva van a szélvédővel? Módosítva Március19, 2018 : nyolc8
freddy_ Elküldve Március19, 2018 Elküldve Március19, 2018 1 óra, nyolc8 írta: Sziasztok, a havas vizes fagyos időjárás után ma észrevettem reggel hogy a közepén kb 2mm-re eláll a szélvédő melletti fekete műanyag csík ("A" oszlopon) és alatta ott a jég. Ez a a műanyag az olvadás után vissza húzódik, vagy visszanyomható a helyére? Vagy mit lehet ezzel kezdeni hogy ne jöjjön fel egyre jobban? Ha esetleg egyre durvább lesz, könnyen cserélhető? Vagy ragasztva van a szélvédővel? Nem is olyan rég írtam, hogy javaslom a havat lekotorni onnan, mert megolvad és utána megfagyva felnyomhatja a lécet. Az enyémet mindkét oldalon felnyomta kb. 2 éve. Nem tudtam visszanyomni, meg sem mozdult. A két léc Németben kb. 60-65 ezer forint + szállítás. Plusz van egy csomó patent alatta, ezek sem olcsók. Kíváncsi lennék, hogy csak a patentet nyomta-e fel vagy maga a léc deformálódott. Szerintem állj be vele valahova, ha más nem teremgarázsba, hogy minél előbb olvadjon le.
nyolc8 Elküldve Március19, 2018 Elküldve Március19, 2018 25 perce, freddy_ írta: Nem is olyan rég írtam, hogy javaslom a havat lekotorni onnan, mert megolvad és utána megfagyva felnyomhatja a lécet. Az enyémet mindkét oldalon felnyomta kb. 2 éve. Nem tudtam visszanyomni, meg sem mozdult. A két léc Németben kb. 60-65 ezer forint + szállítás. Plusz van egy csomó patent alatta, ezek sem olcsók. Kíváncsi lennék, hogy csak a patentet nyomta-e fel vagy maga a léc deformálódott. Szerintem állj be vele valahova, ha más nem teremgarázsba, hogy minél előbb olvadjon le. Sajnos most nem vagyok otthon hogy foglalkozhassak vele, de a múltkori fagy után is már láttam hogy kezd elállni, de akkor még max egy papír fért volna alá, ezért azt hittem ilyen is volt, sajnos most már nagyobb a rés alatta, akkor ezek szerint ha hó esik, azonnal le kell söpörni róla... bár félek hogy ekkora réssel már hiába söpröm a havat, befog fagyni alá.
freddy_ Elküldve Március19, 2018 Elküldve Március19, 2018 2 perce, nyolc8 írta: Sajnos most nem vagyok otthon hogy foglalkozhassak vele, de a múltkori fagy után is már láttam hogy kezd elállni, de akkor még max egy papír fért volna alá, ezért azt hittem ilyen is volt, sajnos most már nagyobb a rés alatta, akkor ezek szerint ha hó esik, azonnal le kell söpörni róla... bár félek hogy ekkora réssel már hiába söpröm a havat, befog fagyni alá. Autómosó kefével ki tudod söpörni alóla teljesen (egyébként is azzal söpröm le a havat az autóról). Pár csepp hó nem tud úgy megfagyni, hogy felnyomja, szerintem. A gond inkább, amikor a hó elkezd megolvadni és utána megfagy újra. Ha ezentúl figyelsz, talán nem tud rosszabbodni. Gondolkodtam szélvédőcserén (téli jégkaparás áldozata lett) és attól tartok, ha fel van húzva a két léc és az repedt meg, akkor cserések lesznek. Nagyon remélem, hogy csak a patentet nyomta fel. Szét kellene szedni, hogy látszódjon.
Krajcso Elküldve Március19, 2018 Elküldve Március19, 2018 9 órája, freddy_ írta: Autómosó kefével ki tudod söpörni alóla teljesen (egyébként is azzal söpröm le a havat az autóról). Pár csepp hó nem tud úgy megfagyni, hogy felnyomja, szerintem. A gond inkább, amikor a hó elkezd megolvadni és utána megfagy újra. Ha ezentúl figyelsz, talán nem tud rosszabbodni. Gondolkodtam szélvédőcserén (téli jégkaparás áldozata lett) és attól tartok, ha fel van húzva a két léc és az repedt meg, akkor cserések lesznek. Nagyon remélem, hogy csak a patentet nyomta fel. Szét kellene szedni, hogy látszódjon. Pont pár napja szedtem le mindkettőt, mert kicsit elállt a jobb oldali, 4 éve szedtem le utoljára, volt kosz alatta rendesen.. Sajnos eselytelen roncsolas nelkul leszedni, a lec nem serul, de a patentek kozul tobb is eltorott, atcsoportositottam oket hogy ne egymas melle keruljon ket olyan ami nem tart. Ertem en hogy hamar ossze lehet szerelni a gyarban, de ez igy eleg hulye megoldas..
freddy_ Elküldve Március19, 2018 Elküldve Március19, 2018 44 perce, Krajcso írta: Pont pár napja szedtem le mindkettőt, mert kicsit elállt a jobb oldali, 4 éve szedtem le utoljára, volt kosz alatta rendesen.. Sajnos eselytelen roncsolas nelkul leszedni, a lec nem serul, de a patentek kozul tobb is eltorott, atcsoportositottam oket hogy ne egymas melle keruljon ket olyan ami nem tart. Ertem en hogy hamar ossze lehet szerelni a gyarban, de ez igy eleg hulye megoldas.. Reménykedhetek, hogy a jég csak a koszt nyomta alá? Én eleve csak tartalék patenttal álltam volna neki. Elég volt felszedni 3-3-at a szélvédő mellett vagy a tetőn is bontani kellett?
Krajcso Elküldve Március19, 2018 Elküldve Március19, 2018 34 perce, freddy_ írta: Reménykedhetek, hogy a jég csak a koszt nyomta alá? Én eleve csak tartalék patenttal álltam volna neki. Elég volt felszedni 3-3-at a szélvédő mellett vagy a tetőn is bontani kellett? Valoszinu a kosz, homok megszivta magat vizzel es megfagyott. Faleveleket is halasztam ki a lec A oszlop melletti resze alol, hogy hogy mentek oda be, rejtely. Egyben erdemes csak leszedni az egesz lecet, ugy lehet normalisan kipucolni, maga a lec amugy szerencsere festett aluminium, hajlik csak, de nem reped. 1
freddy_ Elküldve Március19, 2018 Elküldve Március19, 2018 50 perce, Krajcso írta: Valoszinu a kosz, homok megszivta magat vizzel es megfagyott. Faleveleket is halasztam ki a lec A oszlop melletti resze alol, hogy hogy mentek oda be, rejtely. Egyben erdemes csak leszedni az egesz lecet, ugy lehet normalisan kipucolni, maga a lec amugy szerencsere festett aluminium, hajlik csak, de nem reped. Pontosan hogyan szedted le? A szélvédő aljánál indítottad meg és onnan tovább?
Krajcso Elküldve Március20, 2018 Elküldve Március20, 2018 7 órája, freddy_ írta: Pontosan hogyan szedted le? A szélvédő aljánál indítottad meg és onnan tovább? Igen, a szelvedo aljanal meginditottam, itt kijott a feher patentbol a fem kapocs egesz konnyen, utana pedig a masik ketto rogzitesi pontnal felfele haladva annyira felfeszitettem kezzel a lecet, hogy beferjek ala egy kis csavarhuzoval, amivel a feher patentokat ki tudom oldani (ugyanolyan karmok fogjak a karosszeriahoz mint a kuszob burkolat rogziro patentjait). A tetorol pedig mar nagyon konnyen lejon, ép patentok esetén is.
nyolc8 Elküldve Március20, 2018 Elküldve Március20, 2018 Úgy tűnik hogy szerencsém van és a jég kiolvadásával vissza húzódott a léc is, mire tegnap hazaértem, fele annyira állt csak el mint reggel, és ráadásul vissza is tudtam nyomkodni, most tényleg csak egészen pár-cmről nézve látszik egy hajszálnyi rés alatta (talán így is volt). Egyébként ahogy nyomkodtam, hallottam még egy pici jég recsegést is (miközben látszólag nem volt már a léc környékén sem jég).
freddy_ Elküldve Március20, 2018 Elküldve Március20, 2018 12 órája, Krajcso írta: Igen, a szelvedo aljanal meginditottam, itt kijott a feher patentbol a fem kapocs egesz konnyen, utana pedig a masik ketto rogzitesi pontnal felfele haladva annyira felfeszitettem kezzel a lecet, hogy beferjek ala egy kis csavarhuzoval, amivel a feher patentokat ki tudom oldani (ugyanolyan karmok fogjak a karosszeriahoz mint a kuszob burkolat rogziro patentjait). A tetorol pedig mar nagyon konnyen lejon, ép patentok esetén is. Katalógus alapján ez van a szélvédő aljánál (188550 9133248): Ez pedig a felső kettő (188573 90562265 cikkszám): A katalógus egyben mutatja a kettőt (talán tévedésből). Egy webshop nekem ugyanazt a cikket hozta mindkét cikkszámra. Máshonnan azt az információt kaptam, hogy az első (fém kapcsos) fajtával lehet helyettesíteni az összeset, de a kép alapján nagyon mások. Nálad milyenek voltak ehhez képest? A műanyag és karosszéria közé nyúltál csavarhúzóval? Nem sérti fel a karosszériát?
Krajcso Elküldve Március20, 2018 Elküldve Március20, 2018 2 órája, freddy_ írta: Katalógus alapján ez van a szélvédő aljánál (188550 9133248): Ez pedig a felső kettő (188573 90562265 cikkszám): A katalógus egyben mutatja a kettőt (talán tévedésből). Egy webshop nekem ugyanazt a cikket hozta mindkét cikkszámra. Máshonnan azt az információt kaptam, hogy az első (fém kapcsos) fajtával lehet helyettesíteni az összeset, de a kép alapján nagyon mások. Nálad milyenek voltak ehhez képest? A műanyag és karosszéria közé nyúltál csavarhúzóval? Nem sérti fel a karosszériát? Az ecat24 is ezeket talalja, a Cromaxnal rakerestem es kaphato mindketto. Ennek ellenere nalam mindharom az also rogzitesi ponthoz valo volt, valoszinu amikor csereltek a szelvedot (elvileg 2005-ben), ennyire mar nem merultek bele a dologba. Es igy mar ertem miert tudtam csak eleg nehezen leszedni a kozepso es felso patentot. A patent ket nultjanal latsz ket fixalo fulet, ami megakadalyozza, hogy felfele lecsusszon a karosszeriara hegesztett kis kiallo fulekrol: ezeket nyitottam ki ovatosan csavarhuzoval. A fem kapocs nem engedte el a tetolecet. De ha nalad gyari szereles van és a felső kettő eltérő, talan konnyebben kipattan a léc, bár kétlem hogy mind a hat kis fül sértetlen maradna 1
Cs. Zoltán Elküldve Március20, 2018 Elküldve Március20, 2018 14 órája, nyolc8 írta: Úgy tűnik hogy szerencsém van és a jég kiolvadásával vissza húzódott a léc is, mire tegnap hazaértem, fele annyira állt csak el mint reggel, és ráadásul vissza is tudtam nyomkodni, most tényleg csak egészen pár-cmről nézve látszik egy hajszálnyi rés alatta (talán így is volt). Egyébként ahogy nyomkodtam, hallottam még egy pici jég recsegést is (miközben látszólag nem volt már a léc környékén sem jég). Ma néztem, kicsit már nekem is elválik. Visszaragasztani nem lehetne, nem tartaná meg?
hood 21 Elküldve Március21, 2018 Elküldve Március21, 2018 Sziasztok! Ma megint megszivatott az autó... Reggel minden ok volt, majd megálltam a bolt parkolóban, bevásároltam akarom röffenteni és se kép se hang. Gyújtáskapcsolóm már tört el az tudom milyen, most csak az önindító lehetett. Kolegám eljött értem egy fél órára rá visdzamentem a kocsiért, gondoltam majd betolással elvisszük, de nem kelett indult kulcsal is. Azóta is jó. Az igaz az utóbbi időben a bendix nehezebben mehet vissza, hidegekben hangot had. Az a furcsa még relé kattanás sem volt. Semmi.... Szerelőm nem szedi egyenlőre szét, csak a rá menő vezetékek csatlakozását pucolta meg. Most nem igazán bízok a vasban. Jártatok már így? Üdv: Robi
freddy_ Elküldve Március22, 2018 Elküldve Március22, 2018 15 órája, hood 21 írta: Sziasztok! Ma megint megszivatott az autó... Reggel minden ok volt, majd megálltam a bolt parkolóban, bevásároltam akarom röffenteni és se kép se hang. Gyújtáskapcsolóm már tört el az tudom milyen, most csak az önindító lehetett. Kolegám eljött értem egy fél órára rá visdzamentem a kocsiért, gondoltam majd betolással elvisszük, de nem kelett indult kulcsal is. Azóta is jó. Az igaz az utóbbi időben a bendix nehezebben mehet vissza, hidegekben hangot had. Az a furcsa még relé kattanás sem volt. Semmi.... Szerelőm nem szedi egyenlőre szét, csak a rá menő vezetékek csatlakozását pucolta meg. Most nem igazán bízok a vasban. Jártatok már így? Üdv: Robi Én jártam, a gyári akku fenékzárlatos lett talán 2 éves korában. A helyszínen cserélve lett az akku, azóta sem fordult elő. Ha neked utána indult, akkor más lesz. Nem szabad betolni, ha jól emlékszem a katalizátort teszi tönkre.
zotya975 Elküldve Március22, 2018 Elküldve Március22, 2018 19 órája, hood 21 írta: Sziasztok! Ma megint megszivatott az autó... Reggel minden ok volt, majd megálltam a bolt parkolóban, bevásároltam akarom röffenteni és se kép se hang. Gyújtáskapcsolóm már tört el az tudom milyen, most csak az önindító lehetett. Kolegám eljött értem egy fél órára rá visdzamentem a kocsiért, gondoltam majd betolással elvisszük, de nem kelett indult kulcsal is. Azóta is jó. Az igaz az utóbbi időben a bendix nehezebben mehet vissza, hidegekben hangot had. Az a furcsa még relé kattanás sem volt. Semmi.... Szerelőm nem szedi egyenlőre szét, csak a rá menő vezetékek csatlakozását pucolta meg. Most nem igazán bízok a vasban. Jártatok már így? Üdv: Robi Ha volt olyan hogy a bendix nehezebben ment vissza akkor előfordulhat hogy most meg nem lökte ki a fogaskereket a lendkerék mellé. Mivel nem mozdul meg, így az indítómotort sem kapcsolja, ( az önindító hátuljában vannak az érintkezők)így nem is kezd el pörögni. Alapból ilyenkor ott a helyszínen a kocogatás szokott segíteni, ha erre megjavul akkor szétszedés-takarítás a móka. 1
KMilán Elküldve Március22, 2018 Elküldve Március22, 2018 22 órája, hood 21 írta: Sziasztok! Ma megint megszivatott az autó... Reggel minden ok volt, majd megálltam a bolt parkolóban, bevásároltam akarom röffenteni és se kép se hang. Gyújtáskapcsolóm már tört el az tudom milyen, most csak az önindító lehetett. Kolegám eljött értem egy fél órára rá visdzamentem a kocsiért, gondoltam majd betolással elvisszük, de nem kelett indult kulcsal is. Azóta is jó. Az igaz az utóbbi időben a bendix nehezebben mehet vissza, hidegekben hangot had. Az a furcsa még relé kattanás sem volt. Semmi.... Szerelőm nem szedi egyenlőre szét, csak a rá menő vezetékek csatlakozását pucolta meg. Most nem igazán bízok a vasban. Jártatok már így? Üdv: Robi Igen én jártam. Önindító felújítás lett belőle. Először csak harmadszori kulcsfordításra indult, végül egyáltalán nem. Ja és a poén, hogy csak melegen. Ha visszahűlt, gond nélkül indult az autó. 1
AstryG Elküldve Március24, 2018 Elküldve Március24, 2018 Eltört ez a kis műanyag csőcsonk Kerestem de nem találtam még eddig mi a megnevezése ennek az alkatrésznek. Bár ez a kisebb probléma. Ahogy tört úgy benne maradt egy része a menetben. Annyi szerencsém volt, hogy álló helyben vált le járó motornál. Ahogy megindult a hűtővíz már azonnal állítottam le, a frász kitört.
Janó32 Elküldve Március24, 2018 Elküldve Március24, 2018 5 perce, AstryG írta: Eltört ez a kis műanyag csőcsonk Kerestem de nem találtam még eddig mi a megnevezése ennek az alkatrésznek. Bár ez a kisebb probléma. Ahogy tört úgy benne maradt egy része a menetben. Annyi szerencsém volt, hogy álló helyben vált le járó motornál. Ahogy megindult a hűtővíz már azonnal állítottam le, a frász kitört. Sajnos típus betegség... Ez még a gyári termosztátnak tűnik. Nos létezik valami utólagos mentes könyök mokerálás (nem autósboltban beszerezhető, nem gyári megoldás), de ha valóban nem tudni mikori a termosztát, akkor egy komplett csere sem lenne szentségtörés... Otthon is gyorsan kicserélhető. 1
gezoli Elküldve Március24, 2018 Elküldve Március24, 2018 51 perce, AstryG írta: Eltört ez a kis műanyag csőcsonk Kerestem de nem találtam még eddig mi a megnevezése ennek az alkatrésznek. Bár ez a kisebb probléma. Ahogy tört úgy benne maradt egy része a menetben. Annyi szerencsém volt, hogy álló helyben vált le járó motornál. Ahogy megindult a hűtővíz már azonnal állítottam le, a frász kitört. Úgy hívják, hogy termosztát csere! 1
AstryG Elküldve Március24, 2018 Elküldve Március24, 2018 1 órával ezelőtt, Janó32 írta: Sajnos típus betegség... Ez még a gyári termosztátnak tűnik. Nos létezik valami utólagos mentes könyök mokerálás (nem autósboltban beszerezhető, nem gyári megoldás), de ha valóban nem tudni mikori a termosztát, akkor egy komplett csere sem lenne szentségtörés... Otthon is gyorsan kicserélhető. Semmi baj, nem akarom kendácsolni, jobb lesz a csere, köszönöm! Veszek egy Swag-et az elég jó minőségű, mit gondolsz? https://cromax.hu/hutorendszer/termosztat_es_alkatreszei/termosztat/termosztat_opel_26238 És ahogy nézem akkor tömítés is kell hozzá abból legyen inkább gyári? https://cromax.hu/termosztat_tomites_opel_32798
AstryG Elküldve Március24, 2018 Elküldve Március24, 2018 37 perce, gezoli írta: Úgy hívják, hogy termosztát csere! Elfogadom, nem mai csaj már.
gezoli Elküldve Március24, 2018 Elküldve Március24, 2018 54 perce, AstryG írta: Semmi baj, nem akarom kendácsolni, jobb lesz a csere, köszönöm! Veszek egy Swag-et az elég jó minőségű, mit gondolsz? https://cromax.hu/hutorendszer/termosztat_es_alkatreszei/termosztat/termosztat_opel_26238 És ahogy nézem akkor tömítés is kell hozzá abból legyen inkább gyári? https://cromax.hu/termosztat_tomites_opel_32798 Whaler 1
Recommended Posts