csicsó Elküldve Február10, 2018 Megoszt Elküldve Február10, 2018 58 perce, AstryG írta: Nekem tetszik, bár ezt a feszített gumit meg az ilyen mértékű ültetést hanyagolnám. Régebben nekem is eszembe jutott a piros vagy a kék, az még jobban Az első lökös apró módosítása elég frankó És a vágott koptató is érdekes 30 évvel ezelött lehet nekem is bejött volna 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstryG Elküldve Február10, 2018 Megoszt Elküldve Február10, 2018 10 órája, csicsó írta: 30 évvel ezelött lehet nekem is bejött volna Fiatalság bolondság? Lehet bejött volna Én 30 éve még megsem voltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freddy_ Elküldve Február11, 2018 Megoszt Elküldve Február11, 2018 Nincs valakinek egy bontott gázpedálja, amit ellenállásmérővel ki tudna mérni? Ha menne, legyen szíves írjon egy üzenetet, leírom pontosan mit szeretnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freddy_ Elküldve Február14, 2018 Megoszt Elküldve Február14, 2018 Tudtok bontót, ahol az autó kábelkötegéről adnak csatlakozókat emberi áron és egyáltalán foglalkoznak vele? Interneten egyáltalán nem találtam meg, amikre szükségem lenne. Körülbelül 10 bontó felhívása után feladtam. A legtöbb helyen még úgy is húzzák a szájukat, hogy odamegyek és megmutatom mit kell levágni, hogy aztán darabonként 3 ezer forintért elvihessem. Egy helyen volt 3-4 ezer forintos darabáron, szerintem ez rengeteg. Omega B-hez nem tudom megszerezni, ami kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstryG Elküldve Február14, 2018 Megoszt Elküldve Február14, 2018 (edited) 2 órája, freddy_ írta: Tudtok bontót, ahol az autó kábelkötegéről adnak csatlakozókat emberi áron és egyáltalán foglalkoznak vele? Interneten egyáltalán nem találtam meg, amikre szükségem lenne. Körülbelül 10 bontó felhívása után feladtam. A legtöbb helyen még úgy is húzzák a szájukat, hogy odamegyek és megmutatom mit kell levágni, hogy aztán darabonként 3 ezer forintért elvihessem. Egy helyen volt 3-4 ezer forintos darabáron, szerintem ez rengeteg. Omega B-hez nem tudom megszerezni, ami kellene. Ezt próbáltad? https://www.opel-alkatreszek.hu Vaterán olyat találtam, hogy benzin híd kábel köteg http://www.vatera.hu/opel-omega-b-benzin-hid-kabel-koteg-2592287405.html de inkább az érdekesebb, hogy az eladónak van 2500 terméke meghírdetve, lehet van neki csatlakozó. http://csergowebshop.hu/alkatresz?csn=6295225K https://racingbazar.hu/alkatresz/bontott/opel_omega_alkatreszek_elado Módosítva Február14, 2018 : AstryG 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kalmim Elküldve Február15, 2018 Megoszt Elküldve Február15, 2018 Sziasztok sos nem müködik a szervom mi lehet az oka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Február15, 2018 Megoszt Elküldve Február15, 2018 28 perce, kalmim írta: Sziasztok sos nem müködik a szervom mi lehet az oka? Rossz akku, alacsony töltés, rossz biztosíték, szakad vezeték... kevés szervó olaj... Ezen kívül még lehet 1000 baja, de talán ezeket gyorsan megtudod nézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Február15, 2018 Megoszt Elküldve Február15, 2018 1 órával ezelőtt, kobraCode írta: Rossz akku, alacsony töltés, rossz biztosíték, szakad vezeték... kevés szervó olaj... Ezen kívül még lehet 1000 baja, de talán ezeket gyorsan megtudod nézni. Meg ami g astra betegség halódó szivattyú... Koppints rá finoman a szivattyúházra járó motornál ha elindul ott a hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kalmim Elküldve Február15, 2018 Megoszt Elküldve Február15, 2018 Valószínű töltés lesz mert már a töltésviszajelzö is világit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február17, 2018 Megoszt Elküldve Február17, 2018 On 2018. 02. 15. at 21:34, kalmim írta: Valószínű töltés lesz mert már a töltésviszajelzö is világit. ABS-es az autód? Mert akkor annak a hibajelzőjének is világítania kell... Ha az akkufeszültség csökken, akkor ebben a sorrendben veszi el az autó a tápot az elektromos berendezésektől: 10,5V-nál először az ABS, majd a szervó, és így tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstryG Elküldve Február17, 2018 Megoszt Elküldve Február17, 2018 51 perce, tgabika76 írta: ABS-es az autód? Mert akkor annak a hibajelzőjének is világítania kell... Ha az akkufeszültség csökken, akkor ebben a sorrendben veszi el az autó a tápot az elektromos berendezésektől: 10,5V-nál először az ABS, majd a szervó, és így tovább. Ez menet közben 90-nél elég király élmény ahogy lealszik a műszerfal a mutatók 0-ra esnek rángat párat és elszenderül Link to comment Megosztás: More sharing options...
kalmim Elküldve Február17, 2018 Megoszt Elküldve Február17, 2018 A generátor volt kicseréltem a fesszabájzot most minden ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Február17, 2018 Megoszt Elküldve Február17, 2018 1 órával ezelőtt, kalmim írta: A generátor volt kicseréltem a fesszabájzot most minden ok. Leírnád a kibontás lépéseit vagy hogy mire kell figyelni? Ha jobb idő lesz, én is tervezem kiszedni/szétszedni a generátort... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zig Elküldve Február17, 2018 Megoszt Elküldve Február17, 2018 Nem akartam eddig itt 'picsogni' de már ellégé elszomorít hogy 2 év sem telt el azóta hogy fél motor ki lett cserélve és megint csak úgy fogyik az olaj. Szerelőnek mondtam ne sajnálja a minőségi alkatrészeket, mert nem eladásra megy az autó. De már kételkedem hogy megcsinált mindent amit nekem leírt. Ha eladom a vasat tuti ez lesz a fő oka! Töllem idősebb Ikarusz kissmillió + 1km-el nem füstöl így amivel naponta melóba járunk. Esetleg tudtok Debrecenbe/közelében lelkiismeretes szerelőt kérlek benneteket ne tartsátok magatogban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kalmim Elküldve Február18, 2018 Megoszt Elküldve Február18, 2018 (edited) 19 órája, Janó32 írta: Leírnád a kibontás lépéseit vagy hogy mire kell figyelni? Ha jobb idő lesz, én is tervezem kiszedni/szétszedni a generátort... Nem nagy dolog kiszedni.Én kiszedtem a légszűröházat a levegő csövel együt .Majd a szíjat leakasztod . Kettő csavar tartja a generátort az alsó egy hoszabb kicsit macerásabb kihúzni a helyéről (visza is kicsit macerás).Ha kivetted a csavarokat el lehet fordítani és le tudod kötni a vezetékeket.Nekem épen hogy csak kifér .Visza meg pont fordított sorrendben.Ha valami nem tiszta írj nyugodtan. Módosítva Február18, 2018 : kalmim 1 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstryG Elküldve Február18, 2018 Megoszt Elküldve Február18, 2018 A coupe küszöb felmegy a sedan-ra is gond nélkül? Mármint van is sedan ezzel a küszöbbel De akkor gondolom megegyezik a rögzítési pontja a normál küszöbével. Találtam küszöböket is bagóért ezüstben és inkább nem hagyom ki. Meg ha már megvannak akkor később már másik részével tudok foglalkozni, mondjuk a motorháztető toldattal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Február18, 2018 Megoszt Elküldve Február18, 2018 19 perce, AstryG írta: A coupe küszöb felmegy a sedan-ra is gond nélkül? Mármint van is sedan ezzel a küszöbbelDe akkor gondolom megegyezik a rögzítési pontja a normál küszöbével. Találtam küszöböket is bagóért ezüstben és inkább nem hagyom ki. Meg ha már megvannak akkor később már másik részével tudok foglalkozni, mondjuk a motorháztető toldattal. Rámegy az összesre a coupé küszöb. Láttam már mindenfélén Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstryG Elküldve Február18, 2018 Megoszt Elküldve Február18, 2018 12 perce, Geopake írta: Rámegy az összesre a coupé küszöb. Láttam már mindenfélén Igen mindegyik változatra előszeretettel teszik fel Nem is csodálom egyszerűen dögös Te még nem gondolkoztál el rajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Február18, 2018 Megoszt Elküldve Február18, 2018 Nekem Irmscher van csak fényeztetni kell. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstryG Elküldve Február18, 2018 Megoszt Elküldve Február18, 2018 15 perce, Geopake írta: Nekem Irmscher van csak fényeztetni kell. Óhóó, akkor mi rokon lelkek vagyunk! Szeretjük az optikát is csiszolgatni Jól néznek ki 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Február18, 2018 Megoszt Elküldve Február18, 2018 Majd lefotózom tavasszal ha készen lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstryG Elküldve Február18, 2018 Megoszt Elküldve Február18, 2018 37 perce, Geopake írta: Majd lefotózom tavasszal ha készen lesz. Az jó lesz. Ezek szerintem ezüstben mutatósak lesznek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Február19, 2018 Megoszt Elküldve Február19, 2018 23 órája, AstryG írta: Az jó lesz. Ezek szerintem ezüstben mutatósak lesznek Remélem Link to comment Megosztás: More sharing options...
kalmim Elküldve Február19, 2018 Megoszt Elküldve Február19, 2018 Van valakinek tapasztalata hogy a küszöbb védö alumínium lemezt coupe ban lehet e cserélni és lehet e kapni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nzozz Elküldve Február21, 2018 Megoszt Elküldve Február21, 2018 Sziasztok! Van valami infótok arról, hogy 5 ajtós Astra G - be a saját gyári ülésén kívül milyen ülést lehet még beépíteni (ami kényelmesebb, mint a gyári)? Akár más Opelből, de akár teljesen más gyártmányú autókból származó is érdekelne. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts