8x57js Elküldve Július27, 2017 Elküldve Július27, 2017 Sziasztok! Egy kérdés: Y17DT 2003. ASTRA G. OBD csatlakozója milyen típusú Itt a kép róla valaki ezt megtudja nekem mondani. Csak azert mert az ELM 327-el nem működik, vagyis csatlakozik hozzá, de az ECU-hoz nem tud..:( Így néz ki: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=534obd....jpg Köszönöm
gezoli Elküldve Július27, 2017 Elküldve Július27, 2017 7 órája, 8x57js írta: Sziasztok! Egy kérdés: Y17DT 2003. ASTRA G. OBD csatlakozója milyen típusú Itt a kép róla valaki ezt megtudja nekem mondani. Csak azert mert az ELM 327-el nem működik, vagyis csatlakozik hozzá, de az ECU-hoz nem tud..:( Így néz ki: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=534obd....jpg OBD I.-es. Ezzel nem fog működni!
gezoli Elküldve Július27, 2017 Elküldve Július27, 2017 Úgy néz ki megoldódott a vonóhorgos kerékpárszállítók ügye. Részlet a Magyar Közlönyből: A Kormány 216/2017. (VII. 26.) Korm. rendelete a közúti közlekedési igazgatási feladatokról, a közúti közlekedési okmányok kiadásáról és visszavonásáról szóló 326/2011. (XII. 28.) Korm. rendelet módosításáról A Kormány a közúti közlekedésről szóló 1988. évi I. törvény 48. § (3) bekezdés a) pont 30. alpontjában kapott felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 15. cikk (1) bekezdésében meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el: 1. § (1) A közúti közlekedési igazgatási feladatokról, a közúti közlekedési okmányok kiadásáról és visszavonásáról szóló 326/2011. (XII. 28.) Korm. rendelet (a továbbiakban: R.) 57. § (6a) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép: „(6a) Kerékpárszállító eszközre a 60. § (2) bekezdés h) pontja szerinti különleges rendszámtábla szerelhető fel, vagy arra az azt szállító gépkocsi hátsó rendszámtáblája átszerelhető.” Mi lesz azokkal akik már megvették a szürke rendszámot?
tgabika76 Elküldve Július27, 2017 Elküldve Július27, 2017 1 órával ezelőtt, gezoli írta: (...) Kerékpárszállító eszközre a 60. § (2) bekezdés h) pontja szerinti különleges rendszámtábla szerelhető fel, vagy arra az azt szállító gépkocsi hátsó rendszámtáblája átszerelhető.” Mi lesz azokkal akik már megvették a szürke rendszámot? Szerintem az lesz a fent említett "különleges rendszámtábla". Tömören: semmi, akiknek van, használhatják azt is, csak feleslegesen kifizettek egy csomó pénzt a semmiért. Illetve a kényelemért ha úgy tetszik, mert nekik cserébe nem kell folyton szerelgetni a rendszámtáblát.
gezoli Elküldve Július27, 2017 Elküldve Július27, 2017 10 perce, tgabika76 írta: Szerintem az lesz a fent említett "különleges rendszámtábla". Tömören: semmi, akiknek van, használhatják azt is, csak feleslegesen kifizettek egy csomó pénzt a semmiért. Illetve a kényelemért ha úgy tetszik, mert nekik cserébe nem kell folyton szerelgetni a rendszámtáblát. Ismét a fejetlenség! Egy héttel ezelőtt mi elindultunk ,lesz ami lesz alapon, nyaralni a négy bringával. Átraktam a fehér rendszámot és vártam hátha megállít érte a rendőr. Megúsztuk. Ezt most már legálisan megtehetem, de biztos lesz olyan egyenruhás aki nem hallott még az új jogszabályról.
Katinka apukámnak Elküldve Július27, 2017 Elküldve Július27, 2017 (edited) Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. Opel astra G Cabriom van, a tető hidralikájában kilyukadt egy cső. Egy jó és olcsó szerelőt keresnék vagy esetleg hol lehet venni ilyen utángyártott csövet, ki foglalkozik ilyennel? Előre is köszönöm a segítséget! Módosítva Július27, 2017 : Katinka apukámnak
Geopake Elküldve Július27, 2017 Elküldve Július27, 2017 3 órája, gezoli írta: Ismét a fejetlenség! Egy héttel ezelőtt mi elindultunk ,lesz ami lesz alapon, nyaralni a négy bringával. Átraktam a fehér rendszámot és vártam hátha megállít érte a rendőr. Megúsztuk. Ezt most már legálisan megtehetem, de biztos lesz olyan egyenruhás aki nem hallott még az új jogszabályról. Ugyanazt csinálták mint a fóliázással.Ott is ment a variálás.
kobraCode Elküldve Július31, 2017 Elküldve Július31, 2017 Srácok, nagyon szép az új fórum kinézete, illetve ez a sárga fejléc is. De nem lehetne esetleg testre szabni? Nekem a régi színösszeállítás kicsit jobban tetszett, az nem bántotta annyira a szememet, de tényleg általában ilyenkor este olvasom végig az egész napos fórum témákat, kicsit lestrapálja a szememet ez a kombó. Lehet túl nagyot kérek? Vagy másnak jó így?
Fulmen Elküldve Augusztus1, 2017 Elküldve Augusztus1, 2017 9 órája, kobraCode írta: Srácok, nagyon szép az új fórum kinézete, illetve ez a sárga fejléc is. De nem lehetne esetleg testre szabni? Nekem a régi színösszeállítás kicsit jobban tetszett, az nem bántotta annyira a szememet, de tényleg általában ilyenkor este olvasom végig az egész napos fórum témákat, kicsit lestrapálja a szememet ez a kombó. Lehet túl nagyot kérek? Vagy másnak jó így? Nekem is kisütötte a szemem így korán reggel.
kobraCode Elküldve Augusztus1, 2017 Elküldve Augusztus1, 2017 1 órával ezelőtt, forumadmin írta: Köszi! Tegnap este ezt kerestem, de nem találtam. Jó hogy meghagytátok a régit is...
outsider Elküldve Augusztus1, 2017 Elküldve Augusztus1, 2017 Off. https://new.hasznaltauto.hu/szemelyauto/honda/civic/honda_civic_1_8_executive_eredeti_km_futas_nem_tekergete-11659019 Hondákról vélemény? 'Becsületes nepper' halálra dicséri őket... Ez akár még tetszik is, a maga csúnyaságával...
Cs. Zoltán Elküldve Augusztus2, 2017 Elküldve Augusztus2, 2017 20 órája, outsider írta: Off. https://new.hasznaltauto.hu/szemelyauto/honda/civic/honda_civic_1_8_executive_eredeti_km_futas_nem_tekergete-11659019 Hondákról vélemény? 'Becsületes nepper' halálra dicséri őket... Ez akár még tetszik is, a maga csúnyaságával... Kisebb elektromos problémákon kívül, rosszat én sem olvastam róluk. Egy Honda Civicet vízionálok én is a lakásunk elé. 1
Janó32 Elküldve Augusztus2, 2017 Elküldve Augusztus2, 2017 On 2017. 08. 01. at 22:58, outsider írta: Off. https://new.hasznaltauto.hu/szemelyauto/honda/civic/honda_civic_1_8_executive_eredeti_km_futas_nem_tekergete-11659019 Hondákról vélemény? 'Becsületes nepper' halálra dicséri őket... Ez akár még tetszik is, a maga csúnyaságával... Ennyi km futás minden technikában nyomot hagy. Bármi előjöhet ennyi használat után...
csicsó Elküldve Augusztus3, 2017 Elküldve Augusztus3, 2017 On 2017. 08. 01. at 22:58, outsider írta: Off. https://new.hasznaltauto.hu/szemelyauto/honda/civic/honda_civic_1_8_executive_eredeti_km_futas_nem_tekergete-11659019 Hondákról vélemény? 'Becsületes nepper' halálra dicséri őket... Ez akár még tetszik is, a maga csúnyaságával... Nagyon megbízhatóak,precíz technika Viszont k...va drága 1
outsider Elküldve Augusztus3, 2017 Elküldve Augusztus3, 2017 (edited) On 2017. 08. 02. at 23:21, Janó32 írta: Ennyi km futás minden technikában nyomot hagy. Bármi előjöhet ennyi használat után... Én másképp látom. Ennyit már elment, akkor még ennyit elmegy Jött még fel FR-V is, nem is hallottam még róla... Valami egyterű, 6 személyes. 418E km-el... Módosítva Augusztus3, 2017 : outsider
Janó32 Elküldve Augusztus3, 2017 Elküldve Augusztus3, 2017 2 perce, outsider írta: Én másképp látom. Ennyit már elment, akkor még ennyit elmegy Hát, Te tudod mibe vágod a fejszéd... Én úgy vagyok ezzel, hogy minél többet futott már annál kevesebb hibátlan km van neki hátra...
outsider Elküldve Augusztus4, 2017 Elküldve Augusztus4, 2017 11 órája, Janó32 írta: Hát, Te tudod mibe vágod a fejszéd... Én úgy vagyok ezzel, hogy minél többet futott már annál kevesebb hibátlan km van neki hátra... A mostani autómról nem tudom elképzelni, hogy egyáltalán elmenjen 380E km-t. Ahhoz még 200E hiányzik neki :D De azért látni 600E km-t futott példányokat is, tehát nem lehetetlen. Nem gondolom, hogy ez egyedülálló. Persze ritkább az, aki ilyen módon használja az autóját. Én jelenlegi szokásaim alapján 10 év alatt tennék bele 130-140 ezret
Cs. Zoltán Elküldve Augusztus4, 2017 Elküldve Augusztus4, 2017 (edited) Ki van szakadva a bal oldali porvédő(?) gumiharangom. Milyen munkadíjon/ munkaidővel cserélheti ezt nekem egy szerelő esetleg szakszerviz? Módosítva Augusztus4, 2017 : Cs. Zoltán
Janó32 Elküldve Augusztus4, 2017 Elküldve Augusztus4, 2017 4 órája, Cs. Zoltán írta: Ki van szakadva a bal oldali porvédő(?) gumiharangom. Milyen munkadíjon/ munkaidővel cserélheti ezt nekem egy szerelő esetleg szakszerviz? Kb 1 óra ha minden rendben megy. Az alkatrészből a legolcsóbb szettet (harang, szorítógyűrű és a kenőzsír vagy mi) ne is erőltesd, egy vagy két év és kireped. Maszek szerviz annó még az F-en 15-ért cserélte anyaggal együtt, de ez 4 éve volt, tehát ennyivel minimum kalkulálhatsz...
Cs. Zoltán Elküldve Augusztus4, 2017 Elküldve Augusztus4, 2017 17 perce, Janó32 írta: Kb 1 óra ha minden rendben megy. Az alkatrészből a legolcsóbb szettet (harang, szorítógyűrű és a kenőzsír vagy mi) ne is erőltesd, egy vagy két év és kireped. Maszek szerviz annó még az F-en 15-ért cserélte anyaggal együtt, de ez 4 éve volt, tehát ennyivel minimum kalkulálhatsz... Valamilyen univerzális, szilikonos cucca van a szerelőmnek, amit mutatott. Köszi az információt!
nzozz Elküldve Augusztus9, 2017 Elküldve Augusztus9, 2017 Sziasztok! Van valami infótok arról, hogy a Csergőnél a márkánál van-e valami jelentése (minőségbeli eltérés, stb), hogy a "Opel A", "Opel B", "Opel C", "Opel Original A4", stb van gyártóként feltüntetve, "eredeti gyári alkatrész, gyári csomagolásban" szűréssel? Köszönöm
Cs. Zoltán Elküldve Augusztus12, 2017 Elküldve Augusztus12, 2017 Nyomtáv szélesítőt épített már be valaki? Hogy kell ezt konkrétan elképzelni, milyen alkatrészek kellenek még a művelethez, illetve mennyire nagy munka ez?
zotya975 Elküldve Augusztus12, 2017 Elküldve Augusztus12, 2017 16 perce, Cs. Zoltán írta: Nyomtáv szélesítőt épített már be valaki? Hogy kell ezt konkrétan elképzelni, milyen alkatrészek kellenek még a művelethez, illetve mennyire nagy munka ez? Pölö: Kell a szélesítő meg hosszabb csavarok.
Cs. Zoltán Elküldve Augusztus12, 2017 Elküldve Augusztus12, 2017 2 órája, zotya975 írta: Pölö: Kell a szélesítő meg hosszabb csavarok. Szóval ez csak annyi, hogy a kerék mögé van téve az adott méretű cucc, ehhez kellenek a hosszabb kerékcsavarok. Bonyolultabbra gondoltam. Köszönöm!
Recommended Posts