8x57js Elküldve Július27, 2017 Megoszt Elküldve Július27, 2017 Sziasztok! Egy kérdés: Y17DT 2003. ASTRA G. OBD csatlakozója milyen típusú Itt a kép róla valaki ezt megtudja nekem mondani. Csak azert mert az ELM 327-el nem működik, vagyis csatlakozik hozzá, de az ECU-hoz nem tud..:( Így néz ki: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=534obd....jpg Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Július27, 2017 Megoszt Elküldve Július27, 2017 7 órája, 8x57js írta: Sziasztok! Egy kérdés: Y17DT 2003. ASTRA G. OBD csatlakozója milyen típusú Itt a kép róla valaki ezt megtudja nekem mondani. Csak azert mert az ELM 327-el nem működik, vagyis csatlakozik hozzá, de az ECU-hoz nem tud..:( Így néz ki: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=534obd....jpg OBD I.-es. Ezzel nem fog működni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Július27, 2017 Megoszt Elküldve Július27, 2017 Úgy néz ki megoldódott a vonóhorgos kerékpárszállítók ügye. Részlet a Magyar Közlönyből: A Kormány 216/2017. (VII. 26.) Korm. rendelete a közúti közlekedési igazgatási feladatokról, a közúti közlekedési okmányok kiadásáról és visszavonásáról szóló 326/2011. (XII. 28.) Korm. rendelet módosításáról A Kormány a közúti közlekedésről szóló 1988. évi I. törvény 48. § (3) bekezdés a) pont 30. alpontjában kapott felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 15. cikk (1) bekezdésében meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el: 1. § (1) A közúti közlekedési igazgatási feladatokról, a közúti közlekedési okmányok kiadásáról és visszavonásáról szóló 326/2011. (XII. 28.) Korm. rendelet (a továbbiakban: R.) 57. § (6a) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép: „(6a) Kerékpárszállító eszközre a 60. § (2) bekezdés h) pontja szerinti különleges rendszámtábla szerelhető fel, vagy arra az azt szállító gépkocsi hátsó rendszámtáblája átszerelhető.” Mi lesz azokkal akik már megvették a szürke rendszámot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július27, 2017 Megoszt Elküldve Július27, 2017 1 órával ezelőtt, gezoli írta: (...) Kerékpárszállító eszközre a 60. § (2) bekezdés h) pontja szerinti különleges rendszámtábla szerelhető fel, vagy arra az azt szállító gépkocsi hátsó rendszámtáblája átszerelhető.” Mi lesz azokkal akik már megvették a szürke rendszámot? Szerintem az lesz a fent említett "különleges rendszámtábla". Tömören: semmi, akiknek van, használhatják azt is, csak feleslegesen kifizettek egy csomó pénzt a semmiért. Illetve a kényelemért ha úgy tetszik, mert nekik cserébe nem kell folyton szerelgetni a rendszámtáblát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Július27, 2017 Megoszt Elküldve Július27, 2017 10 perce, tgabika76 írta: Szerintem az lesz a fent említett "különleges rendszámtábla". Tömören: semmi, akiknek van, használhatják azt is, csak feleslegesen kifizettek egy csomó pénzt a semmiért. Illetve a kényelemért ha úgy tetszik, mert nekik cserébe nem kell folyton szerelgetni a rendszámtáblát. Ismét a fejetlenség! Egy héttel ezelőtt mi elindultunk ,lesz ami lesz alapon, nyaralni a négy bringával. Átraktam a fehér rendszámot és vártam hátha megállít érte a rendőr. Megúsztuk. Ezt most már legálisan megtehetem, de biztos lesz olyan egyenruhás aki nem hallott még az új jogszabályról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Katinka apukámnak Elküldve Július27, 2017 Megoszt Elküldve Július27, 2017 (edited) Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. Opel astra G Cabriom van, a tető hidralikájában kilyukadt egy cső. Egy jó és olcsó szerelőt keresnék vagy esetleg hol lehet venni ilyen utángyártott csövet, ki foglalkozik ilyennel? Előre is köszönöm a segítséget! Módosítva Július27, 2017 : Katinka apukámnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Július27, 2017 Megoszt Elküldve Július27, 2017 3 órája, gezoli írta: Ismét a fejetlenség! Egy héttel ezelőtt mi elindultunk ,lesz ami lesz alapon, nyaralni a négy bringával. Átraktam a fehér rendszámot és vártam hátha megállít érte a rendőr. Megúsztuk. Ezt most már legálisan megtehetem, de biztos lesz olyan egyenruhás aki nem hallott még az új jogszabályról. Ugyanazt csinálták mint a fóliázással.Ott is ment a variálás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Július31, 2017 Megoszt Elküldve Július31, 2017 Srácok, nagyon szép az új fórum kinézete, illetve ez a sárga fejléc is. De nem lehetne esetleg testre szabni? Nekem a régi színösszeállítás kicsit jobban tetszett, az nem bántotta annyira a szememet, de tényleg általában ilyenkor este olvasom végig az egész napos fórum témákat, kicsit lestrapálja a szememet ez a kombó. Lehet túl nagyot kérek? Vagy másnak jó így? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fulmen Elküldve Augusztus1, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2017 9 órája, kobraCode írta: Srácok, nagyon szép az új fórum kinézete, illetve ez a sárga fejléc is. De nem lehetne esetleg testre szabni? Nekem a régi színösszeállítás kicsit jobban tetszett, az nem bántotta annyira a szememet, de tényleg általában ilyenkor este olvasom végig az egész napos fórum témákat, kicsit lestrapálja a szememet ez a kombó. Lehet túl nagyot kérek? Vagy másnak jó így? Nekem is kisütötte a szemem így korán reggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Augusztus1, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2017 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Augusztus1, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2017 1 órával ezelőtt, forumadmin írta: Köszi! Tegnap este ezt kerestem, de nem találtam. Jó hogy meghagytátok a régit is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Augusztus1, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2017 Off. https://new.hasznaltauto.hu/szemelyauto/honda/civic/honda_civic_1_8_executive_eredeti_km_futas_nem_tekergete-11659019 Hondákról vélemény? 'Becsületes nepper' halálra dicséri őket... Ez akár még tetszik is, a maga csúnyaságával... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cs. Zoltán Elküldve Augusztus2, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2017 20 órája, outsider írta: Off. https://new.hasznaltauto.hu/szemelyauto/honda/civic/honda_civic_1_8_executive_eredeti_km_futas_nem_tekergete-11659019 Hondákról vélemény? 'Becsületes nepper' halálra dicséri őket... Ez akár még tetszik is, a maga csúnyaságával... Kisebb elektromos problémákon kívül, rosszat én sem olvastam róluk. Egy Honda Civicet vízionálok én is a lakásunk elé. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Augusztus2, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2017 On 2017. 08. 01. at 22:58, outsider írta: Off. https://new.hasznaltauto.hu/szemelyauto/honda/civic/honda_civic_1_8_executive_eredeti_km_futas_nem_tekergete-11659019 Hondákról vélemény? 'Becsületes nepper' halálra dicséri őket... Ez akár még tetszik is, a maga csúnyaságával... Ennyi km futás minden technikában nyomot hagy. Bármi előjöhet ennyi használat után... Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Augusztus3, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2017 On 2017. 08. 01. at 22:58, outsider írta: Off. https://new.hasznaltauto.hu/szemelyauto/honda/civic/honda_civic_1_8_executive_eredeti_km_futas_nem_tekergete-11659019 Hondákról vélemény? 'Becsületes nepper' halálra dicséri őket... Ez akár még tetszik is, a maga csúnyaságával... Nagyon megbízhatóak,precíz technika Viszont k...va drága 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Augusztus3, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2017 (edited) On 2017. 08. 02. at 23:21, Janó32 írta: Ennyi km futás minden technikában nyomot hagy. Bármi előjöhet ennyi használat után... Én másképp látom. Ennyit már elment, akkor még ennyit elmegy Jött még fel FR-V is, nem is hallottam még róla... Valami egyterű, 6 személyes. 418E km-el... Módosítva Augusztus3, 2017 : outsider Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Augusztus3, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2017 2 perce, outsider írta: Én másképp látom. Ennyit már elment, akkor még ennyit elmegy Hát, Te tudod mibe vágod a fejszéd... Én úgy vagyok ezzel, hogy minél többet futott már annál kevesebb hibátlan km van neki hátra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Augusztus4, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2017 11 órája, Janó32 írta: Hát, Te tudod mibe vágod a fejszéd... Én úgy vagyok ezzel, hogy minél többet futott már annál kevesebb hibátlan km van neki hátra... A mostani autómról nem tudom elképzelni, hogy egyáltalán elmenjen 380E km-t. Ahhoz még 200E hiányzik neki :D De azért látni 600E km-t futott példányokat is, tehát nem lehetetlen. Nem gondolom, hogy ez egyedülálló. Persze ritkább az, aki ilyen módon használja az autóját. Én jelenlegi szokásaim alapján 10 év alatt tennék bele 130-140 ezret Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cs. Zoltán Elküldve Augusztus4, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2017 (edited) Ki van szakadva a bal oldali porvédő(?) gumiharangom. Milyen munkadíjon/ munkaidővel cserélheti ezt nekem egy szerelő esetleg szakszerviz? Módosítva Augusztus4, 2017 : Cs. Zoltán Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Augusztus4, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2017 4 órája, Cs. Zoltán írta: Ki van szakadva a bal oldali porvédő(?) gumiharangom. Milyen munkadíjon/ munkaidővel cserélheti ezt nekem egy szerelő esetleg szakszerviz? Kb 1 óra ha minden rendben megy. Az alkatrészből a legolcsóbb szettet (harang, szorítógyűrű és a kenőzsír vagy mi) ne is erőltesd, egy vagy két év és kireped. Maszek szerviz annó még az F-en 15-ért cserélte anyaggal együtt, de ez 4 éve volt, tehát ennyivel minimum kalkulálhatsz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cs. Zoltán Elküldve Augusztus4, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2017 17 perce, Janó32 írta: Kb 1 óra ha minden rendben megy. Az alkatrészből a legolcsóbb szettet (harang, szorítógyűrű és a kenőzsír vagy mi) ne is erőltesd, egy vagy két év és kireped. Maszek szerviz annó még az F-en 15-ért cserélte anyaggal együtt, de ez 4 éve volt, tehát ennyivel minimum kalkulálhatsz... Valamilyen univerzális, szilikonos cucca van a szerelőmnek, amit mutatott. Köszi az információt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nzozz Elküldve Augusztus9, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2017 Sziasztok! Van valami infótok arról, hogy a Csergőnél a márkánál van-e valami jelentése (minőségbeli eltérés, stb), hogy a "Opel A", "Opel B", "Opel C", "Opel Original A4", stb van gyártóként feltüntetve, "eredeti gyári alkatrész, gyári csomagolásban" szűréssel? Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cs. Zoltán Elküldve Augusztus12, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2017 Nyomtáv szélesítőt épített már be valaki? Hogy kell ezt konkrétan elképzelni, milyen alkatrészek kellenek még a művelethez, illetve mennyire nagy munka ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus12, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2017 16 perce, Cs. Zoltán írta: Nyomtáv szélesítőt épített már be valaki? Hogy kell ezt konkrétan elképzelni, milyen alkatrészek kellenek még a művelethez, illetve mennyire nagy munka ez? Pölö: Kell a szélesítő meg hosszabb csavarok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cs. Zoltán Elküldve Augusztus12, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2017 2 órája, zotya975 írta: Pölö: Kell a szélesítő meg hosszabb csavarok. Szóval ez csak annyi, hogy a kerék mögé van téve az adott méretű cucc, ehhez kellenek a hosszabb kerékcsavarok. Bonyolultabbra gondoltam. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts