Bmájki Elküldve Március13, 2017 Elküldve Március13, 2017 On 2017.03.11. at 7:56, tgabika76 írta: Azért az hogy egy autó elnyeri az Év Autója címet, és hogy ehhez képest mennyire lesz sikeres, az két külön dolog, emlékezzünk csak a '70-es évek Citroen űrhajóira, amiért az újságírók meg voltak őrülve mert innovatív, de a piacon meg a kutyának se kellett... Az Év Autója zsűrije egy 8 autós szaklapot képviselő újságírói csoport, akik korántsem biztos hogy le tudják fedni a teljes vásárlói spektrumot, magyarul korántsem biztos hogy mai nekik bejön, az bejön a vásárlóknak is. A franciákkal nekem hasonló a bajom mint neked: a műszaki dolgokhoz való hozzáállásuk aggaszt kicsit, mert szerintem senki nem képes olyan alaposan, részletekbe menően és átgondoltan tervezni a műszaki alapokat, mint a németek. A franciáknál sokszor előrébb vannak egyéb (főleg esztétikai) szempontok, lásd anno Citroen Visa, amelyiknél csak azért hogy szép íve lehessen a motorháztetőnek, megdöntötték a tűzfal felé a motort mert csak úgy fért el, és egy kicsit sem aggasztotta őket hogy ettől egy egyszerű gyertyacsere is orbitális sz.pássá vált. A németek egész biztos máshogy álltak volna hozzá, szerintem vagy az autót, vagy a motort áttervezik. :D Höhöhö. Hallottál már a VW Tuaregnél (német autó) a generátor cseréről? Ismerős a délbudai márkaszervízben dolgozik, ő is mesélte, hogy napokig kerülgetik az autót, mert úgy kezdődik, hogy: vedd ki a motort......
Janó32 Elküldve Március13, 2017 Elküldve Március13, 2017 31 perce, outsider írta: Azok meg rohadni fognak... Egyébként 2017-ig még Opel az Opel, azért így ilyen formában még ne temessük Új autóra veszélytelen vagyok... Bár lehet gyári alkatrészt a jövőben nem lesz érdemes venni... Soha nem volt még olyan autóm ami ne lett volna rozsdás itt-ott/valamennyire (F-et is ezért kellett lecserélni, nálam/nálunk kb 12 évet volt az alatt kétszer kellett lakatolni (1x tanksapka, 2x mindkét hátsó ív, aztán 1x mina két külső küszöb majd könnyes szemmel elköszöntünk), a kor előre haladtával meg ez egy ilyen folyamat. De asszem inkább javíttatok pár ívet majd az adott autón 80-ért mint kettős-tömegű cseréje 250k-ért, egy kis turbó tutujgatás 150k-ért és sorolhatnám... Új autó nálam sem játszik, bár ha központi kérdés lenne az autó akkor akár lehetne is, egy J (vagy egy K) kombit még lehet kipróbálnék és azt hiszem nálam ezzel lezárul az Opel-es korszak (ami lassan két évtizede tart)...
outsider Elküldve Március13, 2017 Elküldve Március13, 2017 2 órája, Janó32 írta: Soha nem volt még olyan autóm ami ne lett volna rozsdás itt-ott/valamennyire (F-et is ezért kellett lecserélni, nálam/nálunk kb 12 évet volt az alatt kétszer kellett lakatolni (1x tanksapka, 2x mindkét hátsó ív, aztán 1x mina két külső küszöb majd könnyes szemmel elköszöntünk), a kor előre haladtával meg ez egy ilyen folyamat. De asszem inkább javíttatok pár ívet majd az adott autón 80-ért mint kettős-tömegű cseréje 250k-ért, egy kis turbó tutujgatás 150k-ért és sorolhatnám... Új autó nálam sem játszik, bár ha központi kérdés lenne az autó akkor akár lehetne is, egy J (vagy egy K) kombit még lehet kipróbálnék és azt hiszem nálam ezzel lezárul az Opel-es korszak (ami lassan két évtizede tart)... A 2000-es évekig gyártott MB vagy Audi már (jobban) el van rohadva (mint egy G astra). Szerintem.
SargaRigo123 Elküldve Március13, 2017 Elküldve Március13, 2017 Meglepődtem reggel! Indultam volna kifelé a garázsból, első indítás egy másodperc alatt leáll. Következő indítás semmi. Teker az önindító, motor nem indul. Természetesen üresben, kuplung benyomva. Akku rendesen mozgatja az önindítót, nem ez lesz a baj. Mondom most már mindegy ez a nap szar lesz, lássuk meddig teker. Ahogy indítózom mintha lenne valami, és érdekes módon lassan nagyon lassan (mondjuk úgy 5 másodperc alatt) sikerült annyira felforgatni hogy tudtam neki gázt adni. Ezután már felpörgött, tudtam túráztatni, és noha picit még egyenetlen volt (gondolom a hideg miatt), de már nem volt semmi gond vele. Olyan érzésem volt mintha csak lassan jutott volna el a benzin a motorig. Szerintetek mi lehetett ez? Most délután megint megpróbáltam indítani, pöccre indult. Aggódjak a továbbiak miatt, vagy mire készüljek?
outsider Elküldve Március14, 2017 Elküldve Március14, 2017 19 órája, SargaRigo123 írta: Meglepődtem reggel! Indultam volna kifelé a garázsból, első indítás egy másodperc alatt leáll. Következő indítás semmi. Teker az önindító, motor nem indul. Természetesen üresben, kuplung benyomva. Akku rendesen mozgatja az önindítót, nem ez lesz a baj. Mondom most már mindegy ez a nap szar lesz, lássuk meddig teker. Ahogy indítózom mintha lenne valami, és érdekes módon lassan nagyon lassan (mondjuk úgy 5 másodperc alatt) sikerült annyira felforgatni hogy tudtam neki gázt adni. Ezután már felpörgött, tudtam túráztatni, és noha picit még egyenetlen volt (gondolom a hideg miatt), de már nem volt semmi gond vele. Olyan érzésem volt mintha csak lassan jutott volna el a benzin a motorig. Szerintetek mi lehetett ez? Most délután megint megpróbáltam indítani, pöccre indult. Aggódjak a továbbiak miatt, vagy mire készüljek? Sokat állt előtte? A tankban is van egy benzincső ami tönkre szokott menni. Alapból kell lenni annyi nyomásnak a rendszerben, hogy induljon vele az autó. Most nem vagyok biztos benne, hogy gyujtás ráadáskor indul-e a szivattyú, vagy már ha jár a motor...
zotya975 Elküldve Március14, 2017 Elküldve Március14, 2017 1 órával ezelőtt, outsider írta: Sokat állt előtte? A tankban is van egy benzincső ami tönkre szokott menni. Alapból kell lenni annyi nyomásnak a rendszerben, hogy induljon vele az autó. Most nem vagyok biztos benne, hogy gyujtás ráadáskor indul-e a szivattyú, vagy már ha jár a motor... Általában a nagynyomású rendszereknél ahol több injektor van, ott szokott olyan lenni, hogy gyújtásra nem indul csak ha már tekeri az önindító. Az injektor hídon van egy szelep a mérésnek, vagy csak benyomod, spiccel, és akkor van még bent nyomás, bár nem tudod mennyi.
presidentÁkos Elküldve Március14, 2017 Elküldve Március14, 2017 Ha belemegyek valami út egyenetlenség akkor hátulról koppanó hangokat hallok, valami kiment volna? Illetve néha a 2 első ablaktól is hallom, hogy kezdenek zörögni útegyenetlenség, az mitől van?
Geopake Elküldve Március14, 2017 Elküldve Március14, 2017 14 perce, presidentÁkos írta: Ha belemegyek valami út egyenetlenség akkor hátulról koppanó hangokat hallok, valami kiment volna? Illetve néha a 2 első ablaktól is hallom, hogy kezdenek zörögni útegyenetlenség, az mitől van? Lehet az lengés csillapító,törött rugó vagy akár elöl a kutyacsont nevezetű stabilizátor rúd.Vagy akármi más.Nézesd meg mielőtt baj lesz belőle.
peacetrang Elküldve Március16, 2017 Elküldve Március16, 2017 Sziasztok! Ti krokodillal hol szoktátok emelni a kocsit? Támasztóbakot hova teszitek? Érdekelne, hogy ki hogy csinálja, hogy ne sérüljön az alváz.
tgabika76 Elküldve Március16, 2017 Elküldve Március16, 2017 2 órája, peacetrang írta: Sziasztok! Ti krokodillal hol szoktátok emelni a kocsit? Támasztóbakot hova teszitek? Érdekelne, hogy ki hogy csinálja, hogy ne sérüljön az alváz. Elöl az első kerék mögött van emelési pont (a küszöbtől kissé beljebb, egy kereszttartó), hátul pedig a lengőkar szilentjénél szoktam emelni. 1
david.peter Elküldve Március16, 2017 Elküldve Március16, 2017 hello! MID kijelzőt keresek/keresnék! ahogy látom ritka, mint a fehér holló. Valakinek esetleg elfekvőben? :D esetleg valami elérhetőség ahol tudnék érdeklődni? Vendégem egy (vagy több) sörre ha tud valaki segíteni! :D
cinke Elküldve Március16, 2017 Elküldve Március16, 2017 1.2-es G Astrámat, K-ra cseréltem. Jól szolgált 15 évig, 160.000km-en át sosem hagyott ott sehol, sosem volt vele baj, szerettem, de eljárt felette az idő. Most új szerelmem van. De neki meg még nincs topicja :o 1
snec Elküldve Március16, 2017 Elküldve Március16, 2017 46 perce, cinke írta: 1.2-es G Astrámat, K-ra cseréltem. Jól szolgált 15 évig, 160.000km-en át sosem hagyott ott sehol, sosem volt vele baj, szerettem, de eljárt felette az idő. Most új szerelmem van. De neki meg még nincs topicja :o akik új autót vesznek ritkán fórumoznak. Én pl. D Corsaról szeretnék megtudni dolgokat, de nemigen van róla info, Mondjuk a legjobb, hogy 1db van eladó jelenleg belőle...
tgabika76 Elküldve Március17, 2017 Elküldve Március17, 2017 Sajnos nem tudok új fórumot nyitni, különben kezelném a helyzetet... @snec: persze mert olyan motorral nézted ki, amilyennel. Ha jó lenne az 1.2-es is, abból több is lenne eladó sztem...
tgabika76 Elküldve Március17, 2017 Elküldve Március17, 2017 1 órával ezelőtt, snec írta: gyengébb kocsit nem akarok :D 1.7CDTi? 130 lovas az is... :D
Handbrake Elküldve Március20, 2017 Elküldve Március20, 2017 On 2017. 03. 18. at 15:14, snec írta: tak-tak diesel nekem nem lesz Kinek mi.... valahol olvastam egy jót erre... "... mit nekem füstölgő kerekek, nyomatékból elmegyek..."
outsider Elküldve Március20, 2017 Elküldve Március20, 2017 9 órája, Handbrake írta: Kinek mi.... valahol olvastam egy jót erre... "... mit nekem füstölgő kerekek, nyomatékból elmegyek..." Cserébe máshol füstöl... 1
peacetrang Elküldve Március22, 2017 Elküldve Március22, 2017 13 órája, zolikaDB írta: Üdv Urak! Két kérdésem lenne: 1, tudtok itt a fórumon olyan tagról, akinek projektoros/xenonos lámpateste van az autóban, de H7-el használja? (ugye, a D2S helyett az is tehető bele) Vetítési kép miatt érdekel. 2, 16-os Irmscher Softstar kerekek vannak az autóm alatt, 16", 4x100, 7" széles, ET42 (most nincs nálam a kerék, úh megnézni nem tudom). Hátul szeretnék nyomtávszélesítőt. Ehhez tudtok-e segítséget nyújtani? Milyen széles lehet maximum, mekkora átmérőjű, és milyen aluból érdemes csinálni? Esetleg DXF-nek is örülnék. Vagy, h miképp kell számolni: hány mm módosít adott ET mértéket? Csavarokat pedig hol érdemes venni hozzá? A felnim: kép és Irmscher TÜV 3. oldal Tudunk: itt vagyok!
peacetrang Elküldve Március23, 2017 Elküldve Március23, 2017 Sziasztok! Télen a hidegben a kézifékemnek elég nagy holtjátéka van, gyakorlatilag 5-10centit tudom kisujjal mozgatni. Ezt vajon megoldaná egy bowden csere? Még a gyári, 10,5 éves van benne.
Cs. Zoltán Elküldve Március23, 2017 Elküldve Március23, 2017 1 óra, peacetrang írta: Sziasztok! Télen a hidegben a kézifékemnek elég nagy holtjátéka van, gyakorlatilag 5-10centit tudom kisujjal mozgatni. Ezt vajon megoldaná egy bowden csere? Még a gyári, 10,5 éves van benne. Nekem is ilyen, sőt be is fagy. Szerelőm szerint bowdencsere és nem lesz ilyen gond. 1
zotya975 Elküldve Március23, 2017 Elküldve Március23, 2017 2 órája, Cs. Zoltán írta: Nekem is ilyen, sőt be is fagy. Szerelőm szerint bowdencsere és nem lesz ilyen gond. G astránál nem lehet után állítani a közösítésnél egy csavaranyával a kocsi alatt? A befagyás nem biztos hogy elmúlik cserekor, jég és fagy minden télen szokott lenni.
astra Elküldve Március23, 2017 Elküldve Március23, 2017 8 órája, peacetrang írta: Sziasztok! Télen a hidegben a kézifékemnek elég nagy holtjátéka van, gyakorlatilag 5-10centit tudom kisujjal mozgatni. Ezt vajon megoldaná egy bowden csere? Még a gyári, 10,5 éves van benne. igen de szerelöje válogatja
astra Elküldve Március23, 2017 Elküldve Március23, 2017 4 órája, zotya975 írta: G astránál nem lehet után állítani a közösítésnél egy csavaranyával a kocsi alatt? A befagyás nem biztos hogy elmúlik cserekor, jég és fagy minden télen szokott lenni. fenn a fékkarnál lehet állitani
Recommended Posts