telo Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Nyuszi már mondta..az a gáz h le vagyok égve+nem leszek pesten+2 hét múlva nyelvvizsga :smt022 Megértem. Milyen nyelvvizsga lesz amúgy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Megértem. Milyen nyelvvizsga lesz amúgy? a BME-n középfok angol írásbeli...és ha nem megyek át akkor nem lesz meg az idegenvezetői papírom sem :oops: szóval para van rendesen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 a BME-n középfok angol írásbeli...és ha nem megyek át akkor nem lesz meg az idegenvezetői papírom sem :oops: szóval para van rendesen :lol: Jól van, tanulj csak szorgalmasan! :) Majd szurkolunk! 2 hét múlva mikro pontosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Jól van, tanulj csak szorgalmasan! :lol: Majd szurkolunk! 2 hét múlva mikro pontosan? ha nem tudom átrakni akkor aug 26...ami azért gáz mert lehet h ne m tudok menni 25.én Paksra :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 ha nem tudom átrakni akkor aug 26...ami azért gáz mert lehet h ne m tudok menni 25.én Paksra :twisted: :twisted: :twisted: És ha átrakod, akkor mikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 És ha átrakod, akkor mikor? még abban sem vagyok biztos h át tudom rakni :roll: ..a mancikák nem voltak hajlandóak felvenni ma a telefont :twisted: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 még abban sem vagyok biztos h át tudom rakni :roll: ..a mancikák nem voltak hajlandóak felvenni ma a telefont :twisted: :roll: De ha lehetne előrébb vagy hátrébb rakatnád át? Vagy még azt sem tudod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 és igenis rendes srácok vagyunk :wink: mondtam én mást???????? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 De ha lehetne előrébb vagy hátrébb rakatnád át? Vagy még azt sem tudod? csakis hátrébb :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PLSZ Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Sziasztok! Az autómnál a következő jelenséget tapasztaltam: Beálltam a parkolóba, a motort leállítottam, pár másodperc vagy perc múlva búgó hangot hallani, mintha elindulna egy elektromotor. A hang csak kb. 5-10 mp-ig hallható. Eddig kétszer hallottam, ha valaki tudja mi ez akkor legyen szíves írja le mert érdekel. Köszi. Üdv mindenkinek! Kicsit jobban körüljártam a témát hétvégén. A jelenség akkor is jelentkezik, ha teljesen hidegen elindítom a motort, majd leállítom. Továbbá nyitott motorháztetőnél alig hallani, tehát valahonnét a műszerfalból jöhet. Valakit láttam, hogy nemrég vett 1.6-os astrat, ha tudjátok ki az írjátok meg és privátban megbeszéljük, hogy Nála is jelentkezik-e ez a dolog. Köszi: PLSZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyula519 Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Szia PLSZ! Nekem 2 hónapos Astra 1,6 TWP-m van, de ezt a jelenséget, melyet írtál nem tapasztaltam 1x sem. :twisted: Fogalmam sincs mi lehet. A hűtőventilátor nem lehet? Meg kellene nézni valakinek, hogy forog-e mikor leállítod, akár hidegen is. Érdekel, honnan jön a hang, mert akkor célirányosabban próbálkozom a kereséssel. Amennyiben tudsz valamit írj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Érdekel, honnan jön a hang, mert akkor célirányosabban próbálkozom a kereséssel. Amennyiben tudsz valamit írj. Engem is érdekel, mert jelenleg nincs tippem, mi lehet. Motortérből nem igazán, inkább műszerfal felől bent ülve hallható, hideg motornál is... Ez sztem nem a hűtőventi lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Ez lehet, hogy az automatikus üzemanyagrendszer visszaereszhés vagy mifene. Ha leállítod, valami olyasmit csinál, hogy visszanyomja a benyát a tankba meg légtelenít. De ez csak halvány emlék, mintha valaki mondta volna már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Hoztam egy-két nemzetközi tali képet és megosztanám veletek: Akali2005 pictrures Link to comment Megosztás: More sharing options...
PLSZ Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Szia PLSZ! Nekem 2 hónapos Astra 1,6 TWP-m van, de ezt a jelenséget, melyet írtál nem tapasztaltam 1x sem. :twisted: Fogalmam sincs mi lehet. A hűtőventilátor nem lehet? Meg kellene nézni valakinek, hogy forog-e mikor leállítod, akár hidegen is. Érdekel, honnan jön a hang, mert akkor célirányosabban próbálkozom a kereséssel. Amennyiben tudsz valamit írj. Szia Gyula519! Kösz, hogy gyorsan válaszoltál. Örülök, hogy találtam egy 1.6 TWP-t. Egyszerűen, ha van időd leállítás után maradjál bent az autóban és várjál. Lehet hogy nem jól írtam és perceket kell várni. Szerintem Te is hallani fogod. A hűtőventillátort én megnéztem nem forog a hang alatt. Írták ezt az üzemanyag visszaengedést, ezt már el tudom képzelni. PLSZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Hoztam egy-két nemzetközi tali képet és megosztanám veletek: Akali2005 pictrures Szép kis manták... :lol: De azért ez a G Astra kabrió belső sem rossz: Akkora a nagy kijelző, hogy nincsenek is középső levegőfúvókák :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 sztem kicsit ronda az a piros :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 jahh, feket jobban illene oda :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 jahh, feket jobban illene oda :supz: mint pl NFS-é... Amusing ! tegnap nem láthattalak 7körül lőrincen a lovardánál ? (kőhíd után) :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 :smt045 , de azért ez a spanyolos piros-fekete is bejön nekem. Érdekes sokaknak nem! A többségnek. Feleségemnek sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 :smt045 , de azért ez a spanyolos piros-fekete is bejön nekem. Nekem sincs különösebb bajom vele. Nekem így is tetszik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Én mondjuk a középkonzolt is pirosra fújtam volna és a kormány alsó, más színű bőr toldatát is, de az szerintem alapban is gáz kitaláció az irmschertől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 A kormányt kicsit sportosabbra venném és a piros sok már így is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyula701 Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Kicsit jobban körüljártam a témát hétvégén. A jelenség akkor is jelentkezik, ha teljesen hidegen elindítom a motort, majd leállítom. Továbbá nyitott motorháztetőnél alig hallani, tehát valahonnét a műszerfalból jöhet. Valakit láttam, hogy nemrég vett 1.6-os astrat, ha tudjátok ki az írjátok meg és privátban megbeszéljük, hogy Nála is jelentkezik-e ez a dolog. PLSZ Szia. Nálam is van ilyen hang, pont olyan ahogyan leírod. Ezek szerint nem is motorfüggő mert dieselem van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Szia. Nálam is van ilyen hang, pont olyan ahogyan leírod. Ezek szerint nem is motorfüggő mert dieselem van. Pontosítanátok egy picit ezt a hangot? Búgó-morgó, mélyebb hang? Bentről a műszerfal felől? Leállítás után 1-2 perccel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts