nyuszmusz Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Sziasztok! A mai napon végre tulajdonosai lettünk egy Astra G Caravan 2.0 DTI-nek. Most hoztuk el a kocsit, nagyon örülünk neki...:-))) Azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy csomagtér elválasztó hálót hol illetve mennyiért lehet venni? Fontos lenne mert van kt vizslánk, és jó lenne őket a csomagtérbe szeparálni. Esetleg használtan hozzá lehet jutni? Hali: Geri Szia! Gratulálok az autódhoz :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Tényleg nyuszifül a kocsid hogy szuperál? Minden rendben vele? Vadítod a fiúkat? Vadít keményen. Fel van matricázva rendesen... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Vadít keményen. Fel van matricázva rendesen... :twisted: Tényleg? Nyuszifül miért nem az autódról van kép, miért egy nyuszi van rajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Tényleg? Nyuszifül miért nem az autódról van kép, miért egy nyuszi van rajta? Volt egy időben olyanja is neki... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Volt egy időben olyanja is neki... :roll: Tudom, láttam. Azért furcsáltam, hogy hova lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Vadít keményen. Fel van matricázva rendesen... :twisted: most mit irigykedsz?????te csináltad :lol: :) köszönöm a kérdést, jól vagyunk csak néha rakoncátlankodik :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 most mit irigykedsz?????te csináltad :lol: :) köszönöm a kérdést, jól vagyunk csak néha rakoncátlankodik :? Mi az hogy rakoncátlankodik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 köszönöm a kérdést, jól vagyunk csak néha rakoncátlankodik :? Na, mi a baj vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Mi az hogy rakoncátlankodik? tudod a gyújtáskapcsoló :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 tudod a gyújtáskapcsoló :roll: Megint? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Megint? azt írtam néha.... ez volt néha, azóta csak a benzin fogy gyorsan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Megint? de ha nem éreztél, hallottál semmi bajt akkor oké :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 de ha nem éreztél, hallottál semmi bajt akkor oké :wink: Én nem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Én nem... :) a kocsira értettem, te...te.... :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 a kocsira értettem, te...te.... :lol: :wink: Most kivételesen én is... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
dorge Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Sziasztok! A mai napon végre tulajdonosai lettünk egy Astra G Caravan 2.0 DTI-nek. Most hoztuk el a kocsit, nagyon örülünk neki...:-))) Azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy csomagtér elválasztó hálót hol illetve mennyiért lehet venni? Fontos lenne mert van kt vizslánk, és jó lenne őket a csomagtérbe szeparálni. Esetleg használtan hozzá lehet jutni? Hali: Geri Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Sziasztok! A mai napon végre tulajdonosai lettünk egy Astra G Caravan 2.0 DTI-nek. Most hoztuk el a kocsit, nagyon örülünk neki...:-))) Azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy csomagtér elválasztó hálót hol illetve mennyiért lehet venni? Fontos lenne mert van kt vizslánk, és jó lenne őket a csomagtérbe szeparálni. Esetleg használtan hozzá lehet jutni? Hali: Geri Helló Geri, Sztem kérdezz rá a Csergőben (lap alján a hirdetés)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Helló Geri, Sztem kérdezz rá a Csergőben (lap alján a hirdetés)... Bontókban is lehet keresgélni ám! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Én a mai napa befejeztem. Jó pihenést mindenkinek. Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Én a mai napa befejeztem. Jó pihenést mindenkinek. Sziasztok! Szió! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 hogy én milyen magasröptű társalgásból maradtam ki :lol: télleg TELO mi történt április óta? elég nehéz összefoglalni :) :roll: :roll: és igenis rendes srácok vagyunk :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 hogy én milyen magasröptű társalgásból maradtam ki :lol: télleg TELO mi történt április óta? elég nehéz összefoglalni :) :roll: :roll: és igenis rendes srácok vagyunk :wink: Igen! Igenis rendesek vagyunk! :( Gelko: mit csinálsz hétvégén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Gelko: mit csinálsz hétvégén? Somogyban leszek :roll: ...miért? sziget ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Somogyban leszek :roll: ...miért? sziget ? Ja... Gondoltam kinéznék vkivel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Ja... Gondoltam kinéznék vkivel... Nyuszi már mondta..az a gáz h le vagyok égve+nem leszek pesten+2 hét múlva nyelvvizsga :smt022 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts