vira Elküldve November18, 2016 Megoszt Elküldve November18, 2016 Beakartam indítani,és gyújtásnál tovább fordult a kulcs,és semmi. Kivettem a kulcsot,de a műszerfal jelzi,hogy gyújtás alatt van. Beindítani nem sikerült,csak betolni,és haza menni vele. A szerelő szerint gyújtáskapcsoló betétet kell cserélni,amihez másik kulcs lesz,így a jelenlegi csak nyitás-zárásra lesz jó. Érdeklődnék,hogy tudok a mostani kulcshoz ilyen betétet venni,vagy ha új kulcs kell,akkor a zárba eső részét ki tudom-e cserélni a régiével,vagy a gombos részét,mert nem szeretnék két kulcsot hordani. Előre is köszönöm a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve November18, 2016 Megoszt Elküldve November18, 2016 15 perce, vira írta: Beakartam indítani,és gyújtásnál tovább fordult a kulcs,és semmi. Kivettem a kulcsot,de a műszerfal jelzi,hogy gyújtás alatt van. Beindítani nem sikerült,csak betolni,és haza menni vele. A szerelő szerint gyújtáskapcsoló betétet kell cserélni,amihez másik kulcs lesz,így a jelenlegi csak nyitás-zárásra lesz jó. Érdeklődnék,hogy tudok a mostani kulcshoz ilyen betétet venni,vagy ha új kulcs kell,akkor a zárba eső részét ki tudom-e cserélni a régiével,vagy a gombos részét,mert nem szeretnék két kulcsot hordani. Előre is köszönöm a válaszokat! butaság az új betétben is át rakható a lamella a régi kulcshoz,jó kulcsmásolós szaki kell. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
toma2105 Elküldve November18, 2016 Megoszt Elküldve November18, 2016 8 órája, gezoli írta: Fölkerültek a téli gumik. A 16"-os azért szebben néz ki! Én is így vagyok vele. Neked legalább alufelnin van a téli is, nekem az lemezfelnin van. Ilyenkor olyan átlagos "szürke" autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November18, 2016 Megoszt Elküldve November18, 2016 11 órája, gezoli írta: Fölkerültek a téli gumik. A 16"-os azért szebben néz ki! Before After Nekem 17 a teli..nem megy fel kisebb :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November18, 2016 Megoszt Elküldve November18, 2016 1 perc, spzoli írta: Nekem 17 a teli..nem megy fel kisebb :D Nagyon sokat gondolkodtam a 17"-os nyárin, de nem mertem bevállalni, Sokat járok vacak utakon. Pedig igazán jól nézne ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve November18, 2016 Megoszt Elküldve November18, 2016 2 órája, gezoli írta: Nagyon sokat gondolkodtam a 17"-os nyárin, de nem mertem bevállalni, Sokat járok vacak utakon. Pedig igazán jól nézne ki. Az biztos hogy kirázza a fogtömést:) Én bevállaltam.Szar úton óvatosabban megyek:)Téli 15"-os gyári acélon van.Lehet vele bátran menni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve November19, 2016 Megoszt Elküldve November19, 2016 On 2016. 11. 17. at 8:25, zolikaDB írta: Üdv Urak! Ha kicserelem a kormanyt, tájolja valami a helyén?? Tehat, h a kerekek iranyanak megfeleloen alljon, ertelemszeruen egyenesbe allva csinalnam. A régi kormány foszlik, és szereztem egy nagyon szép állapotú bontottat! igen meglátod ha szétszeded 18 órája, astra 1 írta: butaság az új betétben is át rakható a lamella a régi kulcshoz,jó kulcsmásolós szaki kell. de olyan betétet vegyél amibe belemegy a régi /eredeti/ kulcs mert akkor másik kulcsot másoltathatsz és nem tudod nyitni kulccsal az ajtot meg a csomagtartot 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve November19, 2016 Megoszt Elküldve November19, 2016 (edited) On 2016. 08. 29. at 16:15, koopal írta: Én sem mertem G-re 17" tenni,aztán H-ra vettem 205/50 R17 méretben,nem bántam meg,nagyot mutat rajta,a komfort is megmaradt,mondjuk rossz uton nem járok vele Mentem sógorom G-jével(205/45R17)az sem volt rázós,sztem vállalható még ezzel a mérettel,tehát én "ajánlom mindenkinek" Most hogy felraktam a télit(195/65R15)nem érzek nagy különbséget semmilyen kritériumban Módosítva November19, 2016 : csicsó Link to comment Megosztás: More sharing options...
KMilán Elküldve November19, 2016 Megoszt Elküldve November19, 2016 On 2016. 11. 13. at 18:20, Mettyú írta: Sziasztok!Mai nap folyamán le akarták szedni a hátsó ablaktörlő lapátomat valószínűleg mert el van törve,illetve a kupak a földön hevert eltörve. Láttam itt a napokban,hogy mással is előfordult....fantasztikus egy világban élünk.Na mindegy,kombiról van szó,egy olyan kérdésem lenne ,hogy cromaxéknál néztem de van vagy 8 márka.Az olcsóbbakból Automega illetve Hanspries is vállalható,vagy nézzek másik márkát?Előre is köszönöm! Illetve első ablaktörlő lapátoknak mi a gyári mérete?Látok olyat hogy 480mm és 500mm meg olyat is 480mm és 510mm, ezek szettek.Most az 500 vagy 510 a gyári méret? Nekem elöl 500/500 van fent. :D Igaz nem is gyári.. Ford logó van rajta. Még előző tulaj tette rá fel. Szerintem a gyári 510/480. Egyébként néztem cromaxnál, kb 3000 Ft-ból megvan, ha külön balost, jobbost veszel és GM-es. Mondjuk nem tudom mennyit érhet. Párban valamivel drágább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve November19, 2016 Megoszt Elküldve November19, 2016 1 órával ezelőtt, csicsó írta: Én sem mertem G-re 17" tenni,aztán H-ra vettem 205/50 R17 méretben,nem bántam meg,nagyot mutat rajta,a komfort is megmaradt,mondjuk rossz uton nem járok vele Mentem sógorom G-jével(205/45R17)az sem volt rázós,sztem vállalható még ezzel a mérettel,tehát én "ajánlom mindenkinek" Most hogy felraktam a télit(195/65R15)nem érzek nagy különbséget semmilyen kritériumban Nekem most 215/40 R 17 van rajta de ez eléggé zötyögős.Nyárra teszek rá 205/45-öt.Úgyis az a váltómérete a gyári méretnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve November19, 2016 Megoszt Elküldve November19, 2016 (edited) 25 perce, Geopake írta: Nekem most 215/40 R 17 van rajta de ez eléggé zötyögős.Nyárra teszek rá 205/45-öt.Úgyis az a váltómérete a gyári méretnek. Hát ja,az oldalfal ott már eléggé "lightos" Amúgy a 215/40 R17 is váltóméret Módosítva November19, 2016 : csicsó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve November19, 2016 Megoszt Elküldve November19, 2016 19 perce, csicsó írta: Hát ja,az oldalfal ott már eléggé "lightos" Amúgy a 215/40 R17 is váltóméret Az is váltóméret,de a 205 ös méginkább:) A 215-össel majdnem a felnin gurulok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kishenceg Elküldve November20, 2016 Megoszt Elküldve November20, 2016 a nagyobb (ami elvileg ugye nehezebb is) felni mennyire észrevehető gyorsításkor, fékezéskor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November20, 2016 Megoszt Elküldve November20, 2016 15 órája, Geopake írta: Az is váltóméret,de a 205 ös méginkább:) A 215-össel majdnem a felnin gurulok 215/40 idealis teli meret nekem 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve November20, 2016 Megoszt Elküldve November20, 2016 9 órája, spzoli írta: 215/40 idealis teli meret nekem Nekem meg a 185/65 R15 Link to comment Megosztás: More sharing options...
BAlazs_26 Elküldve November21, 2016 Megoszt Elküldve November21, 2016 Sziasztok a segitségeteket szeretném kérni. 2001-es g astrán (1.6 8szelep-z16se) hol találom az egyveztékes hűtöviz hőm.jeladót ami a müszerfalra küldi a jelet?és lenne még egy kérdésem ahogy bejöttek a hideg idők nem igazán akart a vizhőfok megmozdulni gondoltam a termosztát a roszz de az teljesen jól müködik viszont a mutató néha jó értéket mutat néha meg meg sem mozdul (pl:.városban vagy autopályán eléri az üzemi hőfokot de ha leállitjuk a kocsit és nemsokkal utánna ujra elindulunk vele akkor már a mutató az alsó szintet surolja függetlenül attól hogy a viz már meleg) ....ha kicserélem a jeladót akkor megoldodik a probléma vagy máshol keresem a megoldást? Ha tudnátok egy képet is küldeni azt megköszönném Váalszotokat előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve November21, 2016 Megoszt Elküldve November21, 2016 12 órája, BAlazs_26 írta: Sziasztok a segitségeteket szeretném kérni. 2001-es g astrán (1.6 8szelep-z16se) hol találom az egyveztékes hűtöviz hőm.jeladót ami a müszerfalra küldi a jelet?és lenne még egy kérdésem ahogy bejöttek a hideg idők nem igazán akart a vizhőfok megmozdulni gondoltam a termosztát a roszz de az teljesen jól müködik viszont a mutató néha jó értéket mutat néha meg meg sem mozdul (pl:.városban vagy autopályán eléri az üzemi hőfokot de ha leállitjuk a kocsit és nemsokkal utánna ujra elindulunk vele akkor már a mutató az alsó szintet surolja függetlenül attól hogy a viz már meleg) ....ha kicserélem a jeladót akkor megoldodik a probléma vagy máshol keresem a megoldást? Ha tudnátok egy képet is küldeni azt megköszönném Váalszotokat előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BAlazs_26 Elküldve November21, 2016 Megoszt Elküldve November21, 2016 köszi szépen ...ez amit átküldtél valami programból van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve November21, 2016 Megoszt Elküldve November21, 2016 http://new.hasznaltauto.hu/szemelyauto/opel/vectra_c/opel_vectra_c_1_8_cosmo-10801712 Most ez jön be eléggé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
SohajdaTomi Elküldve November22, 2016 Megoszt Elküldve November22, 2016 Sziasztok.classic feliratot keresek g astra csomiajtóra.ha van valakinek akkor keressen mar meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve November23, 2016 Megoszt Elküldve November23, 2016 19 órája, SohajdaTomi írta: Sziasztok.classic feliratot keresek g astra csomiajtóra.ha van valakinek akkor keressen mar meg. Valamelyik hirdetési oldalon nemrégen láttam.Meg itt is van. https://cromax.hu/classic_felirat_36907 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve November24, 2016 Megoszt Elküldve November24, 2016 A km órát milyen műszerrel lehet visszaállítani? Vettem egy fehér számlapos órát de abban 222 ezer van az enyémbe meg 172 ezer. Tech 2 kell hozzá,vagy jó az Op com is? Autószerelő is megtudja oldani,vagy csak márkaszerviz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve November24, 2016 Megoszt Elküldve November24, 2016 36 perce, Geopake írta: A km órát milyen műszerrel lehet visszaállítani? Vettem egy fehér számlapos órát de abban 222 ezer van az enyémbe meg 172 ezer. Tech 2 kell hozzá,vagy jó az Op com is? Autószerelő is megtudja oldani,vagy csak márkaszerviz? Bár nem értek hozzá, csak remélni merem az autósok nevében/védelmében, hogy ennél bonyolultabb és nagyobb felkészültségű szakit kíván nem "csak" tech2 vagy OpCom-ot... Persze ez Rád nézve pont nem a jó hír... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve November24, 2016 Megoszt Elküldve November24, 2016 2 perce, Janó32 írta: Bár nem értek hozzá, csak remélni merem az autósok nevében/védelmében, hogy ennél bonyolultabb és nagyobb felkészültségű szakit kíván nem "csak" tech2 vagy OpCom-ot... Persze ez Rád nézve pont nem a jó hír... A Haudek oda tekeri ahová akarom azt mondta,de nem vinném el olyan messzire Szerintem nem olyan bonyolult művelet.Nepperek tekerik mindenfelé Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve November24, 2016 Megoszt Elküldve November24, 2016 13 perce, Geopake írta: A Haudek oda tekeri ahová akarom azt mondta,de nem vinném el olyan messzire Szerintem nem olyan bonyolult művelet.Nepperek tekerik mindenfelé A nepperek inkább tekertetik a szakikkal, nem hinném h két kávé közt bármelyik nepper lenne olyan felkészült hogy csak úgy átállítsa a km óra állását. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts