warwolf Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 Íme az új szerzemény. Remélem sokáig jól fog szuperálni. http://www.kepfeltoltes.hu/view/050807/K_p031.jpg Szép járgány!Használd sokáig! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PLSZ Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Szia PLSZ! Légy általam is üdvözölve! :lol: Írhatnál egy picit az autódról. Gondolom G Astra... :roll: Sziasztok! Az autó: Astra G 1.6 16V XEP, ötajtós, fekete, elektromos ablakemelővel, autómata klímával, riasztóval, díszcsomaggal, MP3-as CD-s rádióval. Képek egyenlőre nincsenek, ha lesznek küldök. Nagyon meg vagyok vele elégedve eddig (előtte Suzukim volt). Kíváncsi vagyok az első fogyasztására, ha meglesz megírom. Azon egy kicsit meglepődtem, hogy ha bezárom/beriasztom távirányítóval, akkor nem megy fel az ablak automatikusan. Erről olvastam valahol, esetleg meg lehet valahogy oldani? Üdv: PLSZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Sziasztok! Az autó: Astra G 1.6 16V XEP, ötajtós, fekete, elektromos ablakemelővel, autómata klímával, riasztóval, díszcsomaggal, MP3-as CD-s rádióval. Képek egyenlőre nincsenek, ha lesznek küldök. Nagyon meg vagyok vele elégedve eddig (előtte Suzukim volt). Kíváncsi vagyok az első fogyasztására, ha meglesz megírom. Azon egy kicsit meglepődtem, hogy ha bezárom/beriasztom távirányítóval, akkor nem megy fel az ablak automatikusan. Erről olvastam valahol, esetleg meg lehet valahogy oldani? Üdv: PLSZ Automata klíma, MP3-as CD? Nem semmi! Gratula! :lol: Meg lehet oldani a felhúzást bezárásra (első gombnyomásra, nem reteszelésre, azaz második gombnyomásra) biztosan. Nekem pl meg van oldva, és nekem is gyári a riasztó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Meg lehet oldani a felhúzást bezárásra (nem reteszelésre, azaz második gombnyomásra) biztosan. Nekem pl meg van oldva, és nekem is gyári a riasztó. :twisted: :twisted: nekem is meg lesz előbb-utóbb Link to comment Megosztás: More sharing options...
PLSZ Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Automata klíma, MP3-as CD? Nem semmi! Gratula! :) Meg lehet oldani a felhúzást bezárásra (ugyan nem reteszelésre, azaz második gombnyomásra). Nekem pl meg van oldva, és nekem is gyári a riasztó. Neked gyárilag van "megoldva"? Ha nem akkor elárulod, hogy hogyan? Persze csak ha nem titok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 :twisted: :twisted: nekem is meg lesz előbb-utóbb Mindig ígérgeted... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Mindig ígérgeted... :roll: sajnálom de nekem itt nincs Uhuhum :lol: :) bárki kezébe meg nem adom a kocsimat Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Neked gyárilag van "megoldva"? Ha nem akkor elárulod, hogy hogyan? Persze csak ha nem titok. :lol: Nem, gyárilag nincs ilyen opció. Utólag lett 8 ezer ft-ért megcsinálva rendes márkaszervízben, ahol uhuhu dolgozott annó... Keresd fel uhuhu-t privátban, ő szerintem tud segíteni ez ügyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 sajnálom de nekem itt nincs Uhuhum :lol: :) bárki kezébe meg nem adom a kocsimat Akkor sosem lesz ablakfelhúzód?... :roll: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Akkor sosem lesz ablakfelhúzód?... :roll: :( :twisted: :twisted: nagyon kipihented magad te galád :D ne aggódj majd csak lesel, hogy még mi lesz nekem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 :twisted: :twisted: nagyon kipihented magad te galád :lol: ne aggódj majd csak lesel, hogy még mi lesz nekem :) Na, aztat majd meglássuk... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Na, aztat majd meglássuk... :roll: hát ha így folytatod lehet te már nem fogod látni :lol: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 hát ha így folytatod lehet te már nem fogod látni :lol: 8) Húúúúha..... Féllllek.... Reszketek.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Húúúúha..... Féllllek.... Reszketek.... :) felviszlek a toronyba megint!!!!!!!!!! :twisted: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 felviszlek a toronyba megint!!!!!!!!!! :twisted: :lol: Húúúúúú.... akkor tényleg félek.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PLSZ Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Sziasztok! Az autómnál a következő jelenséget tapasztaltam: Beálltam a parkolóba, a motort leállítottam, pár másodperc vagy perc múlva búgó hangot hallani, mintha elindulna egy elektromotor. A hang csak kb. 5-10 mp-ig hallható. Eddig kétszer hallottam, ha valaki tudja mi ez akkor legyen szíves írja le mert érdekel. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Nem a hűtőventillátor....? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Nem a hűtőventillátor....? Sztem is az lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 valszeg igazat mondanak az előttem szólók mondjuk ugy tudom nem egészséges leállítani a motort ha meleg a vized...várj fél-egy percet amig visszahül Link to comment Megosztás: More sharing options...
PLSZ Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Sztem is az lehet... De a hűtőventillátor, miért kapcsol be 5 másodpercre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 De a hűtőventillátor, miért kapcsol be 5 másodpercre? tuti, hogy nem ment már akkor is amig járt a motor...csak mondjuk nem hallottad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 De a hűtőventillátor, miért kapcsol be 5 másodpercre? Mindig 5-10 másodpercig hallottad a hangot? Sztem elképzelhető, hogy a venti vezérlő így látta jónak. Legközelebb ha hallod, nézd meg gyorsan, ha van időd, hogy forog e a venti... Egyébként leállítás után jellemzően meleg időben hallottad a hangot, vagy esetleg ilyen 15 fokban is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dzse Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Sziasztok! Kesz az EGR szelepem! Takaritas, utana vakumcso elzar! Megy mint a szel! Eg es fold a kulonbseg! Nem is gondoltam volna! Hulye EGR! Probaljatok ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Sziasztok! Kesz az EGR szelepem! Takaritas, utana vakumcso elzar! Megy mint a szel! Eg es fold a kulonbseg! Nem is gondoltam volna! Hulye EGR! Probaljatok ki! Mi is volt vele a baj? Milyen volt előtte? Szarul ment? Rángatott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dzse Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 nyitva maradt neha a szelep, ezert nem ment rendesen! Mostmar mindig zarva van! Megyen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts