Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
23 órája, Cs. Zoltán írta:

Gyöngyös környékéről,  szervóolaj ügyben én is tudok segíteni.

Lehet hogy élnék a lehetőséggel.Gyöngyösön sűrűbben megfordulok.Párom oda való.Anyósékhoz leszoktunk menni 2-3 hetente.Általában vasárnap megyünk.Ha van a szerelőmnek akkor megoldom itthon.Nem zaklatnék senkit vasárnap ismeretlenül.Valami régi piros ATF olajam van itthon,még a Vectrához vettem.Az azért nem önteném bele.

Elküldve

MKB biztosítóval van valakinek tapasztalata?

Nem nagyon akarnak válaszolni, lassan lejár a 15 nap, amíg reagálniuk kell.

Nekem meg 25.-én jár le a kgfb kötési határidőm...

Elküldve

Ízlésviadal...

Szerintetek ez jól nézne ki?

http://racing-bazar.hu/(gyári felni)_alufelni_es_nyarigumi/R15_4x100_et49_agy56,5/4x100_15_opel_pokhalos_alufelni_195_60_r15_nyari_gumival

Nekem bejönnek ezek az "oldschool" kinézetű dolgok...

A gumit mennyiért lehetne eladni?

Mennyivel drágább, ha az egyáltalán az alufelni fenntartása? Centírozás ilyesmi...

Elküldve
1 óra, outsider írta:

Ízlésviadal...

http://racing-bazar.hu/(gyári felni)_alufelni_es_nyarigumi/R15_4x100_et49_agy56,5/4x100_15_opel_pokhalos_alufelni_195_60_r15_nyari_gumival

Mennyivel drágább, ha az egyáltalán az alufelni fenntartása? Centírozás ilyesmi...

Nekem személy szerint nem jön be. Olyan mintha BMW stílusú lenne a felni.

Sokkal nem drágább a centirozás, a súly szokott 1-200 Ft-al többe kerülni mint a lemezfelnire mert ugye az csak egyszer használatos (ragasztós)

Elküldve
3 órája, outsider írta:

Ízlésviadal...

És ez? 16"-os

niw5pn3fmzvjxi4xtue0.jpg

• Like 2
Elküldve
10 órája, outsider írta:

Ízlésviadal...

Nincs ezzel a felnivel különösebb baj, csak éppen a stílusa kb. a 30 évvel ezelőtti időket idézi. Egy E Kadetten még jól is mutatna, de egy G Astrára nem illik sztem...

• Like 1
Elküldve

Sziasztok!

Elnézést,kicsit más vizekre evezve...csak nálam fordul elő az a jelenség,hogy a fórumra bejelentkezve nem minden új hozzászólás jelenik meg.

Pl. belépve a kezdő oldalon erősebben világít az "Astra F" felirat, ami jelzi,hogy utolsó belépésem óta új hozzászólás van abban a topikban.

"Astra F" topikba belépve pedig semmi nem világít,ami jelezné az új hozzászólást.

Ezt "Astra H" topikban is tapasztaltam.

Telóról belépve is ugyanez a jelenség,úgyhogy nem gondolom,hogy az én gépemmel lenne valami bibi.

Járt már így valaki?

Elküldve
3 perce, bocs írta:

Sziasztok!

Elnézést,kicsit más vizekre evezve...csak nálam fordul elő az a jelenség,hogy a fórumra bejelentkezve nem minden új hozzászólás jelenik meg.

Pl. belépve a kezdő oldalon erősebben világít az "Astra F" felirat, ami jelzi,hogy utolsó belépésem óta új hozzászólás van abban a topikban.

"Astra F" topikba belépve pedig semmi nem világít,ami jelezné az új hozzászólást.

Ezt "Astra H" topikban is tapasztaltam.

Telóról belépve is ugyanez a jelenség,úgyhogy nem gondolom,hogy az én gépemmel lenne valami bibi.

Járt már így valaki?

Ja... és tényleg 2-szer jeleníti meg a szövegemet. 

Igen vannak ilyen hibák...nem a "Te készülékedben" van a hiba.

Elküldve

Srácok, nem tudjátok véletlenül hogy az ELM327 ODBII kütyü jó e másik autókhoz is, pl Suzuki? Illetve a Torque program is jó lehet e hozzá? Van valakinek valami tapasztalata Opelen kívül? Köszi.

Elküldve

Mai szerelgetésünk képekben :)

Megy a lökös szett javításra és addig felraktam a régi szettet, meg kicsit políroztam rajta.

20160321_152733_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

20160321_153209_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

20160321_154857_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

20160321_154910_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

20160321_180507_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Még egy kis műanyag ápolás kell a koptató részre és addig rendben lesz :)

• Like 4
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.