PorcioNorbi Elküldve Március13, 2016 Megoszt Elküldve Március13, 2016 (edited) Gondolkodom egy kis külső dizájnosításon. Szolid matrica, díszcsík a hűtőmaszk alá esetleg a lökhárító rácsaiba félig piros, arany szalaggal, szerintetek? Tetszik így is ,de lehet kicsit egyénre szabnám A hátsó lámpa fóliáztatva lesz azt már tudom. Módosítva Március13, 2016 : PorcioNorbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március13, 2016 Megoszt Elküldve Március13, 2016 2 órája, PorcioNorbi írta: Gondolkodom egy kis külső dizájnosításon. Szolid matrica, díszcsík a hűtőmaszk alá esetleg a lökhárító rácsaiba félig piros, arany szalaggal, szerintetek? Tetszik így is ,de lehet kicsit egyénre szabnám A hátsó lámpa fóliáztatva lesz azt már tudom. Inkabb ultess. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
PorcioNorbi Elküldve Március13, 2016 Megoszt Elküldve Március13, 2016 2 órája, spzoli írta: Inkabb ultess. Esélytelen ezekkel a lökhárítókkal, mindennapi közlekedéshez így is nagyon alacsony az eleje már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március13, 2016 Megoszt Elküldve Március13, 2016 Akkor 18"-as kerék és úgy ültess rá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Március13, 2016 Megoszt Elküldve Március13, 2016 Sziasztok!Kicsit off de hátha van valakinek. Keresek 4db alu vagy lemezfelnit jó állapotban, ütésmenteset. 4.5J*14 4*100*54 ET45, Suzuki WagonR-re kellene. Köszi. On. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március13, 2016 Megoszt Elküldve Március13, 2016 Haaaat...nem lokharitoval kell ultetni, mert a kerek felett 3meteres kerekjarat bizony nem szep. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március13, 2016 Megoszt Elküldve Március13, 2016 1 óra, tgabika76 írta: Akkor 18"-as kerék és úgy ültess rá! Valtomeret meg nem szamit? :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
PorcioNorbi Elküldve Március13, 2016 Megoszt Elküldve Március13, 2016 (edited) 5 perce, spzoli írta: Haaaat...nem lokharitoval kell ultetni, mert a kerek felett 3meteres kerekjarat bizony nem szep. Szép-nem szép engem nem zavar, nincs tervben az ültetés. (talán ha egyszer visszakerül a gyári lökárító szett) Módosítva Március13, 2016 : PorcioNorbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március15, 2016 Megoszt Elküldve Március15, 2016 On 2016. 03. 13. at 21:46, spzoli írta: Valtomeret meg nem szamit? :D Csak érdekességképp... A Tigra TT kerékméretei: 185/55r15 185/60r15 205/50r16 205/45r17 225/35r18 A legkisebb és legnagyobb átmérő között 32mm a különbség. Ennyit a váltóméretről... ;) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március16, 2016 Megoszt Elküldve Március16, 2016 20 órája, Alex75 írta: Csak érdekességképp... A Tigra TT kerékméretei: 185/55r15 185/60r15 205/50r16 205/45r17 225/35r18 A legkisebb és legnagyobb átmérő között 32mm a különbség. Ennyit a váltóméretről... ;) Qprol van szo. Itt nincs kiugro eset. Tehat felrakod a 195/60 15 helyett a 225/35 18at kopp egyformak. De nem rakod fel mert ballonos es pufi, tehat lemesz 215/35re ami vallalhato. Amit irsz az letezo dolog tobb tipusnal is, de jelen esetben nem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Március16, 2016 Megoszt Elküldve Március16, 2016 Sziasztok! Gondoltam ránézünk a szervó olaj szintre, a piros nyíllal jelzett szintig van. Ez jó vagy egyáltalán ezt kell nézni? http://kepfeltoltes.hu/view/160316/20160316_122847__www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március16, 2016 Megoszt Elküldve Március16, 2016 (edited) 8 órája, spzoli írta: Qprol van szo. Itt nincs kiugro eset. Tehat felrakod a 195/60 15 helyett a 225/35 18at kopp egyformak. De nem rakod fel mert ballonos es pufi, tehat lemesz 215/35re ami vallalhato. Amit irsz az letezo dolog tobb tipusnal is, de jelen esetben nem. ;) Nyilván igazad van, ezzel nem is szeretnék vitába szállni. Viszont, ha Corsánál (v Tigránál, igazából tökmindegy) nem okoz gondot 3cm átmérőnövekedés, akkor GAstránál sem fog. Egy 225/35r18-t pufinak nevezni... Az már majdnem gumival gőzölt felni kategória... ;) :D Módosítva Március16, 2016 : Alex75 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Március16, 2016 Megoszt Elküldve Március16, 2016 3 órája, Janó32 írta: Sziasztok! Gondoltam ránézünk a szervó olaj szintre, a piros nyíllal jelzett szintig van. Ez jó vagy egyáltalán ezt kell nézni? http://kepfeltoltes.hu/view/160316/20160316_122847__www.kepfeltoltes.hu_.jpg Nekem bele sem ér az olajba az a kis nívó vagy mifene.Vennem kéne egy literes zöld szervo olajat,de mit csinálok a többivel.Lehet megkérdezem a szerelőmet nincs-e neki ilyen olaja egy kicsi. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Március16, 2016 Megoszt Elküldve Március16, 2016 3 órája, Janó32 írta: Sziasztok! Gondoltam ránézünk a szervó olaj szintre, a piros nyíllal jelzett szintig van. Ez jó vagy egyáltalán ezt kell nézni? http://kepfeltoltes.hu/view/160316/20160316_122847__www.kepfeltoltes.hu_.jpg Tartályon van min. max. jelzés,sztem az a mérvadó 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Március16, 2016 Megoszt Elküldve Március16, 2016 42 perce, Geopake írta: Nekem bele sem ér az olajba az a kis nívó vagy mifene.Vennem kéne egy literes zöld szervo olajat,de mit csinálok a többivel.Lehet megkérdezem a szerelőmet nincs-e neki ilyen olaja egy kicsi. Én szívesen adok/feltöltöm ha erre jársz, nekem is egy dl ment bele amikor 2013-ban megnéztük ezt is ellenőrzés jelleggel... 34 perce, csicsó írta: Tartályon van min. max. jelzés,sztem az a mérvadó Nagyon nem rémlik rajta semmiféle jelölés kívül/tartályon, az Etzold féle "Így csináld" útmutató kétféle tartálytípust mutat, nekem egyikre sem hasonlít... Geopake szintén egy Z16XE-t hajt, így gondolom okkal nézte ő is így (ha lenne rajta külső jelölés, akkor -feltételezem- nem nézte volna h bele sem ér esetében).. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Március16, 2016 Megoszt Elküldve Március16, 2016 (edited) 53 perce, Janó32 írta: Én szívesen adok/feltöltöm ha erre jársz, nekem is egy dl ment bele amikor 2013-ban megnéztük ezt is ellenőrzés jelleggel... Nagyon nem rémlik rajta semmiféle jelölés kívül/tartályon, az Etzold féle "Így csináld" útmutató kétféle tartálytípust mutat, nekem egyikre sem hasonlít... Geopake szintén egy Z16XE-t hajt, így gondolom okkal nézte ő is így (ha lenne rajta külső jelölés, akkor -feltételezem- nem nézte volna h bele sem ér esetében).. Módosítva Március16, 2016 : Geopake Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Március16, 2016 Megoszt Elküldve Március16, 2016 51 perce, Janó32 írta: Én szívesen adok/feltöltöm ha erre jársz, nekem is egy dl ment bele amikor 2013-ban megnéztük ezt is ellenőrzés jelleggel... Nagyon nem rémlik rajta semmiféle jelölés kívül/tartályon, az Etzold féle "Így csináld" útmutató kétféle tartálytípust mutat, nekem egyikre sem hasonlít... Geopake szintén egy Z16XE-t hajt, így gondolom okkal nézte ő is így (ha lenne rajta külső jelölés, akkor -feltételezem- nem nézte volna h bele sem ér esetében).. Nem találtam a tartályon semmiféle jelölést nem is nagyon lehet hozzáférni/látni semmit,azért szedtem ki a kupakot én is hogy belekukkantsak.Semmi rendelleneset nem tapasztalok,hogy kevesebb a szint.Azért csak feltöltöm alkalomadtán.Köszi a lehetőséget,de nem nagyon járok Székesfehérvár felé.Illetve nagyon ritkán átutazóba,de akkor is valamelyik céges szekérrel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Március16, 2016 Megoszt Elküldve Március16, 2016 1 órával ezelőtt, Janó32 írta: Én szívesen adok/feltöltöm ha erre jársz, nekem is egy dl ment bele amikor 2013-ban megnéztük ezt is ellenőrzés jelleggel... Nagyon nem rémlik rajta semmiféle jelölés kívül/tartályon, az Etzold féle "Így csináld" útmutató kétféle tartálytípust mutat, nekem egyikre sem hasonlít... Geopake szintén egy Z16XE-t hajt, így gondolom okkal nézte ő is így (ha lenne rajta külső jelölés, akkor -feltételezem- nem nézte volna h bele sem ér esetében).. Az enyém TRW 1-es szivattyú ez a fajta http://www.jofogas.hu/pest/Opel_Trv_szervoszivattyu_elado_Astra_G___Zafira_A_hoz_41336720.htm?first=1 Ahol szűkűl a tartály felfelé ott van körbe 2 csík min. és max De van a kupakon is nívópálca Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Március16, 2016 Megoszt Elküldve Március16, 2016 (edited) 1 óra, Geopake írta: Nem találtam a tartályon semmiféle jelölést nem is nagyon lehet hozzáférni/látni semmit,azért szedtem ki a kupakot én is hogy belekukkantsak.Semmi rendelleneset nem tapasztalok,hogy kevesebb a szint.Azért csak feltöltöm alkalomadtán.Köszi a lehetőséget,de nem nagyon járok Székesfehérvár felé.Illetve nagyon ritkán átutazóba,de akkor is valamelyik céges szekérrel. 1 órával ezelőtt, csicsó írta: Az enyém TRW 1-es szivattyú ez a fajta http://www.jofogas.hu/pest/Opel_Trv_szervoszivattyu_elado_Astra_G___Zafira_A_hoz_41336720.htm?first=1 Ahol szűkűl a tartály felfelé ott van körbe 2 csík min. és max De van a kupakon is nívópálca Csak nem hagyott nyugodni, kimentem és lefényképeztem: a felirat TRW de amit linkeltél arra nem hasonlít, nem látok csíkot körbefutni... http://kepfeltoltes.hu/view/160316/DSC04620_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/160316/DSC04621_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/160316/DSC04623_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ezek szerint azok a kis rovátkák a kupak szárán határoznák meg hogy hol kellene lennie min és max? Azért GM ezt jelölhetné/megoldhatná egyértelműbben... Közben kutakodtam egy kicsit, ez szerintem a TRW 2 névre hallgat (és cirka 360k Huf egy ilyen szerkezet újan)... Módosítva Március16, 2016 : Janó32 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cs. Zoltán Elküldve Március16, 2016 Megoszt Elküldve Március16, 2016 Gyöngyös környékéről, szervóolaj ügyben én is tudok segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Március16, 2016 Megoszt Elküldve Március16, 2016 17 perce, Janó32 írta: Csak nem hagyott nyugodni, kimentem és lefényképeztem: a felirat TRW de amit linkeltél arra nem hasonlít, nem látok csíkot körbefutni... http://kepfeltoltes.hu/view/160316/DSC04620_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/160316/DSC04621_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/160316/DSC04623_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ezek szerint azok a kis rovátkák a kupak szárán határoznák meg hogy hol kellene lennie min és max? Azért GM ezt jelölhetné/megoldhatná egyértelműbben... Közben kutakodtam egy kicsit, ez szerintem a TRW 2 névre hallgat (és cirka 360k Huf egy ilyen szerkezet újan)... Enyém is ilyen, és úgy van ahogy írod, a kupakban lévő pálca a nivo. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Március16, 2016 Megoszt Elküldve Március16, 2016 9 perce, kobraCode írta: Enyém is ilyen, és úgy van ahogy írod, a kupakban lévő pálca a nivo. Értem, de miként kell értelmezni a rajta lévő "jelöléseket"? http://kepfeltoltes.hu/view/160316/20160316_122847__www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március17, 2016 Megoszt Elküldve Március17, 2016 13 órája, Janó32 írta: Értem, de miként kell értelmezni a rajta lévő "jelöléseket"? http://kepfeltoltes.hu/view/160316/20160316_122847__www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ezen én is agyaltam. Nekem is pont ilyen van. Én úgy sejtem, hogy a nívó alja a min és az aljától kb 1 cm-re lévó vastagodás kezdete a max. Legalábbis én így töltöttem fel. Harta környékén én is tudok adni egy kis szervóolajat! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Március17, 2016 Megoszt Elküldve Március17, 2016 24 perce, Stofl írta: Ezen én is agyaltam. Nekem is pont ilyen van. Én úgy sejtem, hogy a nívó alja a min és az aljától kb 1 cm-re lévó vastagodás kezdete a max. Legalábbis én így töltöttem fel. Harta környékén én is tudok adni egy kis szervóolajat! Akkor ezek szerint jó vagyok a piros nyíllal jelölt szinttel(?)... 2013-ban töltöttem utána talán 1dl-t amikor megvettem, azóta nem néztem csak tegnap. Hartai az autóm, első tulajdonosa ott mászkált vele fel és alá (Hartai BV vmi vezetője; talán Soltról ingázott napi szinten), aztán lejárt a lízing szerződés és a Szekszárdi Opel Pólusba adták le (és vittek helyette egy J ST-t). Anno a Dunapent-nél vették újan Dunaújvárosban de az bezárt, ezt követően a Paksi Opel Gemenc-nél szervizelték, de ez is bezárt és így jutottak el Szekszárdig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március17, 2016 Megoszt Elküldve Március17, 2016 2 perce, Janó32 írta: Akkor ezek szerint jó vagyok a piros nyíllal jelölt szinttel(?)... 2013-ban töltöttem utána talán 1dl-t amikor megvettem, azóta nem néztem csak tegnap. Hartai az autóm, első tulajdonosa ott mászkált vele fel és alá (Hartai BV vmi vezetője; talán Soltról ingázott napi szinten), aztán lejárt a lízing szerződés és a Szekszárdi Opel Pólusba adták le (és vittek helyette egy J ST-t). Anno a Dunapent-nél vették újan Dunaújvárosban de az bezárt, ezt követően a Paksi Opel Gemenc-nél szervizelték, de ez is bezárt és így jutottak el Szekszárdig... Én is addig töltöttem, ahol neked a nyíl van. Logikusnak tűnik, hogy így megfelelő. Milyen kicsi az ország! Igen, bezárt a kalocsai, a földvári, az újvárosi és a paksi Opel is...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts