karasz1988 Elküldve Szeptember2, 2015 Elküldve Szeptember2, 2015 (edited) Sziasztok! Hátha tud valaki segíteni: 2 hónapja vásároltam Opel Astra G 2005 1.4 benzines személygépkocsit. Sajnos egy kulccsal adták, viszont szeretnék másolni egy pótkulcsot, de mindenhonnan továbbküldenek. Esetleg tud nekem valaki segíteni? Csak márkaszerviz jöhet szóba? A kulcs immobiliseres. Köszi, Balázs Módosítva Szeptember2, 2015 : karasz1988
vsz Elküldve Szeptember2, 2015 Elküldve Szeptember2, 2015 Feleségem focusa 02 -es volt ajtók alja, sárvédő ívek rohadtak nagyon. Nekem maradt a g Neki vettünk egy E12 corollát 1.6 benzin autómata. Utólag azon döbbentem meg magamban hogy nem sokkal jobb autó mint a g csak dupla annyiba kerül. Szóval szerintem kényelemben, vezetési élményben semmivel sem jobb. Jó autónk van higgyétek el!! :) Maradjunk annyiban, hogy van rosszabb. :) 1
wakond Elküldve Szeptember2, 2015 Elküldve Szeptember2, 2015 egy ideje foglalkoztat a kérdés, hogy vajon a B zafira oldal indexe jó a G-be?
Janó32 Elküldve Szeptember2, 2015 Elküldve Szeptember2, 2015 Valahol-valamikor téma volt a melegen terhelésre előjövő becsörgés. Nálam egyre aggasztóbb volt pedig mindig ua Shell kúton tankolok, legtöbbször Fuel Saver 95-öt, aztán néha Nitro+ de egy hete kb 32 litert rátankoltam arra ami benne volt (egy kattanásig) a Vpower Nitro+ Racing 100-ból. Azóta ua használat mellett a következőket tapasztaltam: - bármit legyorsulok lámpától-lámpáig; - nem fogyaszt belőle, sőt mintha egyenesen termelné vissza; - az elfogyasztott olajat is visszapótolta azóta, lassan le kell szívni belőle; - csökkent a hátsó íven a rozsdapötty mérete, de még a hátsó dob is kiszürkült a barna színéből; - több csaj megfordul utánam; - kagylósabb lett az üléspozíció; Ezek tükrében mindenkinek bátran ajánlom a használatát! :D No, félre a marhaságot: természetesen a fentiekből egyik sem igaz (sajnos?), azonban a becsörgést sehogy nem tudom reprodukálni, minden feltétel (használat milyensége) változatlan és nagyjából 90-95%-os a javulás, csak nagy terhelésre picit csörren rövid időre, iszonyat nagy a különbség. Egy hét és mindenféle mászkálás függvényében (ill lehúzott ablak melletti hallgatózásnál) még asszonykám is megerősítette a jelentős (szinte teljes) javulást, így ebben semmi "placebo" faktor nem játszik immáron szerepet. Tegyetek egy próbát Ti is, hátha nálatok sem csörög tovább/annyira... 1
spzoli Elküldve Szeptember2, 2015 Elküldve Szeptember2, 2015 egy ideje foglalkoztat a kérdés, hogy vajon a B zafira oldal indexe jó a G-be? Nem, hacsak ki nem vágod a sárvédőt. 1
wakond Elküldve Szeptember2, 2015 Elküldve Szeptember2, 2015 Nem, hacsak ki nem vágod a sárvédőt. ünneprontó :D :D
spzoli Elküldve Szeptember2, 2015 Elküldve Szeptember2, 2015 ünneprontó :D :D Bocs. :D elég ha reszeled. :D
outsider Elküldve Szeptember2, 2015 Elküldve Szeptember2, 2015 Valahol-valamikor téma volt a melegen terhelésre előjövő becsörgés. Nálam egyre aggasztóbb volt pedig mindig ua Shell kúton tankolok, legtöbbször Fuel Saver 95-öt, aztán néha Nitro+ de egy hete kb 32 litert rátankoltam arra ami benne volt (egy kattanásig) a Vpower Nitro+ Racing 100-ból. Azóta ua használat mellett a következőket tapasztaltam: - bármit legyorsulok lámpától-lámpáig; - nem fogyaszt belőle, sőt mintha egyenesen termelné vissza; - az elfogyasztott olajat is visszapótolta azóta, lassan le kell szívni belőle; - csökkent a hátsó íven a rozsdapötty mérete, de még a hátsó dob is kiszürkült a barna színéből; - több csaj megfordul utánam; - kagylósabb lett az üléspozíció; Ezek tükrében mindenkinek bátran ajánlom a használatát! :D No, félre a marhaságot: természetesen a fentiekből egyik sem igaz (sajnos?), azonban a becsörgést sehogy nem tudom reprodukálni, minden feltétel (használat milyensége) változatlan és nagyjából 90-95%-os a javulás, csak nagy terhelésre picit csörren rövid időre, iszonyat nagy a különbség. Egy hét és mindenféle mászkálás függvényében (ill lehúzott ablak melletti hallgatózásnál) még asszonykám is megerősítette a jelentős (szinte teljes) javulást, így ebben semmi "placebo" faktor nem játszik immáron szerepet. Tegyetek egy próbát Ti is, hátha nálatok sem csörög tovább/annyira... Én maxxmotion 95-öt használok. Lehet én is kipróbálom egyszer a 100-ast... 1
IPV754 Elküldve Szeptember3, 2015 Elküldve Szeptember3, 2015 Én maxxmotion 95-öt használok. Lehet én is kipróbálom egyszer a 100-ast... Érdekes,én is Maxxmotion 95-öt raktam bele és múltkor egy meredekebb emelkedőn 2.ban,3.ban is becsörgött,mikor kicsit jobban odatapostam.
tomibáttya Elküldve Szeptember7, 2015 Elküldve Szeptember7, 2015 Sziasztok! A kocsira szeretnénk venni új lámpabúrát előre. Szerintetek ezek a Taiwani 10.000.- Ft-osak is jók vagy azokat inkább felejtsem el? Azok vajon hány év múlva mattulnak be?
wakond Elküldve Szeptember7, 2015 Elküldve Szeptember7, 2015 Sziasztok! A kocsira szeretnénk venni új lámpabúrát előre. Szerintetek ezek a Taiwani 10.000.- Ft-osak is jók vagy azokat inkább felejtsem el? Azok vajon hány év múlva mattulnak be? jobban jársz egy gyári bontottal, ami nem matt.
Handbrake Elküldve Szeptember8, 2015 Elküldve Szeptember8, 2015 Érdekes,én is Maxxmotion 95-öt raktam bele és múltkor egy meredekebb emelkedőn 2.ban,3.ban is becsörgött,mikor kicsit jobban odatapostam. Ezt a jelenséget nálam is csinálta, igaz nekem Y17DT, de a ( töbféleképpen nevezik) főtengely helyzet jeladó, vagy alsó holtpont jeladó hibakódot is bedobta. Egyébként normál közlekedésben nem, de a Kékesre felfelé menet előjött.
nemeth_laca Elküldve Szeptember8, 2015 Elküldve Szeptember8, 2015 Valaki políroztatott lámpát az elmúlt 1-2 évben? Ha igen, mennyire tartós a dolog? Nekem még csak a szemöldök kezdett el mattulni, a többi tiszta, csak érdekelne, hogy mennyire válik be a polírozás. :)
steve78 Elküldve Szeptember8, 2015 Elküldve Szeptember8, 2015 Valaki políroztatott lámpát az elmúlt 1-2 évben? Ha igen, mennyire tartós a dolog? Nekem még csak a szemöldök kezdett el mattulni, a többi tiszta, csak érdekelne, hogy mennyire válik be a polírozás. :) Helló! Igen, Én megcsináltattam tavaly ősszel, de le is lett fóliáztatva utána. Nekem bevált. 1
trassher Elküldve Szeptember8, 2015 Elküldve Szeptember8, 2015 (edited) Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy találkozott e már valaki vizes padlóval az anyósülés előtt? Egész nap jár az autóban az elektromos hősugárzó, szépen is szárad de a víz bejutásának helyét nem találtam meg. Annyi biztos hogy nem az esővíz elvezetőnél jutott be. Sajnos mire észrevettem az alvázszám már láthatatlan volt ezért rozsdaátalakítóval és finom súrolással telt a mai nap. Van rá szerintetek esély hogy ebből még lesz alvázszám vagy jöhet a régi nevén AF-es új alvázszám cirka 51000-ért? Ilyen volt: Ilyen lett: Módosítva Szeptember8, 2015 : trassher
kobraCode Elküldve Szeptember8, 2015 Elküldve Szeptember8, 2015 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy találkozott e már valaki vizes padlóval az anyósülés előtt? Egész nap jár az autóban az elektromos hősugárzó, szépen is szárad de a víz bejutásának helyét nem találtam meg. Annyi biztos hogy nem az esővíz elvezetőnél jutott be. Sajnos mire észrevettem az alvázszám már láthatatlan volt ezért rozsdaátalakítóval és finom súrolással telt a mai nap. Van rá szerintetek esély hogy ebből még lesz alvázszám vagy jöhet a régi nevén AF-es új alvázszám cirka 51000-ért? Ilyen volt: Ilyen lett: Nem irigyellek. A második képen azért kicsit olvashatók a dolgok, de tényleg vacak a minősége sajnos. Szélvédőnél is ereszthet. Most hogy szétszedted a gépet lehet meg kéne locsolni egy kis vízzel, aztán figyelni hogy hol kezd el vizesedni bent. 1
Bombero Elküldve Szeptember8, 2015 Elküldve Szeptember8, 2015 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy találkozott e már valaki vizes padlóval az anyósülés előtt? Egész nap jár az autóban az elektromos hősugárzó, szépen is szárad de a víz bejutásának helyét nem találtam meg. Annyi biztos hogy nem az esővíz elvezetőnél jutott be. Sajnos mire észrevettem az alvázszám már láthatatlan volt ezért rozsdaátalakítóval és finom súrolással telt a mai nap. Van rá szerintetek esély hogy ebből még lesz alvázszám vagy jöhet a régi nevén AF-es új alvázszám cirka 51000-ért? Ha festve egyértelműen olvashatóvá válik akkor el kéne, hogy fogadják. Egyébként AF. Így csiszolt állapotában nem sok mi látszik.
Kopasz0702 Elküldve Szeptember8, 2015 Elküldve Szeptember8, 2015 Sziasztok. Egy kis segitseget szeretnek kerni. Van egy G Astram 1,6 16V. Irgalmatlan sokat fogyaszt szamolasok alapjan 10-11 liter. Napi 70 kilometert megyek vele ebbol 60-at autopalyan 110-es tempoval. Hogomba okozhatja esetleg ezt a problemat? elsore az egr szelepre gyanakodtam de azt "ledugoztam" es nem valtozott semennyit sem utana. Lassan mar nem gyozom tankolni :D
Janó32 Elküldve Szeptember8, 2015 Elküldve Szeptember8, 2015 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy találkozott e már valaki vizes padlóval az anyósülés előtt? Egész nap jár az autóban az elektromos hősugárzó, szépen is szárad de a víz bejutásának helyét nem találtam meg. Annyi biztos hogy nem az esővíz elvezetőnél jutott be. Sajnos mire észrevettem az alvázszám már láthatatlan volt ezért rozsdaátalakítóval és finom súrolással telt a mai nap. Van rá szerintetek esély hogy ebből még lesz alvázszám vagy jöhet a régi nevén AF-es új alvázszám cirka 51000-ért? Ilyen volt: Ilyen lett: Életemben nem néztem még be oda. Fel kell csak nyitni vhogy?
KMiki Elküldve Szeptember8, 2015 Elküldve Szeptember8, 2015 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy találkozott e már valaki vizes padlóval az anyósülés előtt? Egész nap jár az autóban az elektromos hősugárzó, szépen is szárad de a víz bejutásának helyét nem találtam meg. Annyi biztos hogy nem az esővíz elvezetőnél jutott be. Sajnos mire észrevettem az alvázszám már láthatatlan volt ezért rozsdaátalakítóval és finom súrolással telt a mai nap. Van rá szerintetek esély hogy ebből még lesz alvázszám vagy jöhet a régi nevén AF-es új alvázszám cirka 51000-ért? Ilyen volt: Ilyen lett: Próbáld meg valami matt vagy max. selyemfényű alapozóval megfújni nagyon vékonyan, hátha sikerül előcsalni a számokat (ha meg nem, hát le tudod mosni oldószerrel). Mondanám, ha van makettezős ismerősöd akkor makettezős festékszóróval megfújni a felületet.
kobraCode Elküldve Szeptember8, 2015 Elküldve Szeptember8, 2015 Életemben nem néztem még be oda. Fel kell csak nyitni vhogy? Anyós oldalon, a küszöb mellett kis műanyag fedél, kipattintod és alatta látni az alvázszámot. 1
trassher Elküldve Szeptember8, 2015 Elküldve Szeptember8, 2015 (edited) Nem irigyellek. A második képen azért kicsit olvashatók a dolgok, de tényleg vacak a minősége sajnos. Szélvédőnél is ereszthet. Most hogy szétszedted a gépet lehet meg kéne locsolni egy kis vízzel, aztán figyelni hogy hol kezd el vizesedni bent. Holnap majd elkezdem megnézni hol engedheti be a vizet. Esővízelvetőknél lefolyt a víz egyből de attól még a küszöbnél befolyhat valamennyi. A oszlop takarókat is leveszem majd, hátha ott vezeti be a vizet. Sajnos belenyúltam ezzel az autóval elég keményen. Klíma még mindig nem működik. Kiderült hogy nem is belevaló a hűtő és összerakták 2 db szárítószűrővel...... Az egyik elpukkant és eltömített mindent. 28 bar-os nyomásnál a hűtő csont hideg holott azon a nyomáson 60 fok körüli a meleg oldalon a gáz. Mindkét ülés alatt hiányoznak a csatlakozók de azt a belteres topikban láthattad is. Bombero: Természetesen festve lesz, úgy látszania kellene szerintem. Rozsdagátló alapozó majd matt fekete festék. Száradás után leragasztom 3M kétoldalú ragasztóval ami mondhatni hermetikusan zár. Jobb ötletem már nincs, ezt is a terepjárós barátom mondta akihez hordom az autót kozmetikába. Módosítva Szeptember8, 2015 : trassher
IPV754 Elküldve Szeptember8, 2015 Elküldve Szeptember8, 2015 Holnap majd elkezdem megnézni hol engedheti be a vizet. Esővízelvetőknél lefolyt a víz egyből de attól még a küszöbnél befolyhat valamennyi. A oszlop takarókat is leveszem majd, hátha ott vezeti be a vizet. Sajnos belenyúltam ezzel az autóval elég keményen. Klíma még mindig nem működik. Kiderült hogy nem is belevaló a hűtő és összerakták 2 db szárítószűrővel...... Az egyik elpukkant és eltömített mindent. 28 bar-os nyomásnál a hűtő csont hideg holott azon a nyomáson 60 fok körüli a meleg oldalon a gáz. Mindkét ülés alatt hiányoznak a csatlakozók de azt a belteres topikban láthattad is.Bombero: Természetesen festve lesz, úgy látszania kellene szerintem. Rozsdagátló alapozó majd matt fekete festék. Száradás után leragasztom 3M kétoldalú ragasztóval ami mondhatni hermetikusan zár. Jobb ötletem már nincs, ezt is a terepjárós barátom mondta akihez hordom az autót kozmetikába. Sajnos így jártam én is anno az F Astra-val,csak nekem a vezető oldalnál ázott.Először én is a szélvédő környékét tippeltem,de nem az lett végül több órás pöcsölgetés meg a kocsi elejének lebontása után megtaláltam.A bal oldali nyúlvány és a kasztni talákozásánál,a nyúlvány belsejénél folyt be a víz.Tele nyomtam savmentes szilóval,meg ahol tudtam,elértem kézzel kikenegettem,s csodák csodája többé nem ázott be. De ez csak egy tipp,nem tudom hogy a G nél lehet e ugyan ez a szitu,meg az az autó törött volt. 1
Handbrake Elküldve Szeptember9, 2015 Elküldve Szeptember9, 2015 Holnap majd elkezdem megnézni hol engedheti be a vizet. Esővízelvetőknél lefolyt a víz egyből de attól még a küszöbnél befolyhat valamennyi. A oszlop takarókat is leveszem majd, hátha ott vezeti be a vizet. Sajnos belenyúltam ezzel az autóval elég keményen. Klíma még mindig nem működik. Kiderült hogy nem is belevaló a hűtő és összerakták 2 db szárítószűrővel...... Az egyik elpukkant és eltömített mindent. 28 bar-os nyomásnál a hűtő csont hideg holott azon a nyomáson 60 fok körüli a meleg oldalon a gáz. Mindkét ülés alatt hiányoznak a csatlakozók de azt a belteres topikban láthattad is. Bombero: Természetesen festve lesz, úgy látszania kellene szerintem. Rozsdagátló alapozó majd matt fekete festék. Száradás után leragasztom 3M kétoldalú ragasztóval ami mondhatni hermetikusan zár. Jobb ötletem már nincs, ezt is a terepjárós barátom mondta akihez hordom az autót kozmetikába. Az anyós ülés előtti térben megjelenő víz, lehet a fűtőradiátor csatlakozásainak elöregedésétől. Legalábbis korábban már volt ilyenről is szó, ha pedig babráltak nálad a hűtő / fűtő rendszerrel én mindenképpen megnézném. A tűzfalon lévő átvezető csövek tömítéseit, különös tekintettel a belső oldalon. Egy misét megér, ha már nagyjából szétkaptad a belteret.... 1
trassher Elküldve Szeptember9, 2015 Elküldve Szeptember9, 2015 (edited) Az anyós ülés előtti térben megjelenő víz, lehet a fűtőradiátor csatlakozásainak elöregedésétől. Legalábbis korábban már volt ilyenről is szó, ha pedig babráltak nálad a hűtő / fűtő rendszerrel én mindenképpen megnézném. A tűzfalon lévő átvezető csövek tömítéseit, különös tekintettel a belső oldalon. Egy misét megér, ha már nagyjából szétkaptad a belteret.... És ezeket a csöveket hol keressem? A pollenszűrő ház megvan, külső/belő keringtetés állító is megvan de csöveket nem igazán látok. Delphi fűtés/szellőzés rendszer van az autóban. Szerk.: A víz nem édes szóval nem a rendszerből származik. Pedig már reméltem hogy legalább kicsit szűkül a kör. Módosítva Szeptember9, 2015 : trassher
Recommended Posts