grofbandi Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 donaldkacsa, on 22 Feb 2015 - 11:38 AM, said: Sziasztok! Classic II Caravan esetén tudja valaki, hogy a hátó üléslapot, hogy lehet kiszedni? Apunak a sima Classsic II-ben egybe van az üléslap és kipattintható is egyben, nekem oszott az üléslap, de mintha nem lehetne kipattintani. Tudja valaki a megoldást? Köszi előre is! Ki lehet. Két stift tartja, aminek a végén be kell nyomni a pöcköt, úgy csúszik ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
donaldkacsa Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 Rugós rögzítővel van odafogatva. felhajtod és a pántnál látni fogod. mindkét végét be kell nyomni és kijön. Gondoltam valami ilyesmire, csak nem mertem erősen nyomni, köszönöm az infót! Hasznos lenne, mert szeretnék néha hosszabb cuccokat vinni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 Vettem tegnap egy Kawasaki Z 750 S-t. :D Nagyon fajin kis bringa! :icon13: Neked volt robogód, ha jól rémlik? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 imy, on 22 Feb 2015 - 12:39 PM, said: Neked volt robogód, ha jól rémlik? :) Igen, Burgman 400. Azt a párom fia megvette, így a családban marad. Nagyon kényelmes volt, keveset is evett, a Kawasakival meg lehet motorozni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hood 21 Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 Sziasztok! Gondolkoztam azon hogy beszereznék a műszeregységhez króm gyűrűket, könnyű berakni őket? Valaki csinált már közületek? Képeket néztem a műszeregység kiszereléséről csak az nem egyértelmű hogy a plexit hogyan lehet eltávolítani? Ki kel hozzá szedni a teljes egységet vagy a burkolatok eltávolítása után lepetintható valahogy? Válaszokat előre is köszönöm!! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 Sziasztok! Gondolkoztam azon hogy beszereznék a műszeregységhez króm gyűrűket, könnyű berakni őket? Valaki csinált már közületek? Képeket néztem a műszeregység kiszereléséről csak az nem egyértelmű hogy a plexit hogyan lehet eltávolítani? Ki kel hozzá szedni a teljes egységet vagy a burkolatok eltávolítása után lepetintható valahogy? Válaszokat előre is köszönöm!! :icon1: Nem kell kiszerelni, le lehet venni a plexit! http://www.jofogas.hu/pest/Opel_Astra_G__Zafira_A_krom_muszerfal_karika_23229654.htm?g=i6gg4sm3-dcbr5j6vg2z-S.LISTING_PAGE.C.c17_a47-0c3bf18&gp=0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 Igen, Burgman 400. Azt a párom fia megvette, így a családban marad. Nagyon kényelmes volt, keveset is evett, a Kawasakival meg lehet motorozni. :D :icon13: Hamarosan jön a szezon lehet csapatni neki! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 Nem kell kiszerelni, le lehet venni a plexit! http://www.jofogas.hu/pest/Opel_Astra_G__Zafira_A_krom_muszerfal_karika_23229654.htm?g=i6gg4sm3-dcbr5j6vg2z-S.LISTING_PAGE.C.c17_a47-0c3bf18&gp=0 Az szerintem úgy nagyon nehéz lesz, sokkal egyszerűbb akkor már kiszedni a műszeregységet és úgy levenni a plexit. 2 csavar és a rögzítő felül, plusz 1 perc munka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 Az szerintem úgy nagyon nehéz lesz, sokkal egyszerűbb akkor már kiszedni a műszeregységet és úgy levenni a plexit. 2 csavar és a rögzítő felül, plusz 1 perc munka. Szerinted! Szerintem nem! Fölösleges kiszedni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 Sziasztok! Gondolkoztam azon hogy beszereznék a műszeregységhez króm gyűrűket, könnyű berakni őket? Valaki csinált már közületek? Képeket néztem a műszeregység kiszereléséről csak az nem egyértelmű hogy a plexit hogyan lehet eltávolítani? Ki kel hozzá szedni a teljes egységet vagy a burkolatok eltávolítása után lepetintható valahogy? Válaszokat előre is köszönöm!! :icon1: vettem egy krómkarikás műszeregységet,azt raktam be,de mivel nem mért pontosan ezért kivettem a krómkarikákat belőle ami pattintós volt. Az enyémben nem volt horony ahova be tudtam volna pattintani ezért levágtam a pöcköket a karkáról és úgy ragasztottam fel azóta is ok. :icon1: Sztem amelyik gyárilag nem krómkarikás annál nincs is horony,mielőtt veszel karikát nézd meg Én kivettem a műszeregységet mikor csináltam,de lehet nem kell,de mivel nekem ragasztani kellett,így volt egyszerűbb. A plexit pattintós fülek fogják amit a helyén is ki lehet pattintani de elég kicsi a hely,sztem érdemesebb kiszedni az egységet,bár a kormánynál játszós az is :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Probert Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 vettem egy krómkarikás műszeregységet,azt raktam be,de mivel nem mért pontosan ezért kivettem a krómkarikákat belőle ami pattintós volt. Az enyémben nem volt horony ahova be tudtam volna pattintani ezért levágtam a pöcköket a karkáról és úgy ragasztottam fel azóta is ok. :icon1: Sztem amelyik gyárilag nem krómkarikás annál nincs is horony,mielőtt veszel karikát nézd meg Én kivettem a műszeregységet mikor csináltam,de lehet nem kell,de mivel nekem ragasztani kellett,így volt egyszerűbb. A plexit pattintós fülek fogják amit a helyén is ki lehet pattintani de elég kicsi a hely,sztem érdemesebb kiszedni az egységet,bár a kormánynál játszós az is :smartass: Amiket utólag lehet venni, az mind kétoldali ragasztóval felhelyezhetőek, nem pattintósak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 Van egy órám, amiben vannak krómkarikák. :D érdeklődés priviben Link to comment Megosztás: More sharing options...
hood 21 Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 vettem egy krómkarikás műszeregységet,azt raktam be,de mivel nem mért pontosan ezért kivettem a krómkarikákat belőle ami pattintós volt. Az enyémben nem volt horony ahova be tudtam volna pattintani ezért levágtam a pöcköket a karkáról és úgy ragasztottam fel azóta is ok. :icon1: Sztem amelyik gyárilag nem krómkarikás annál nincs is horony,mielőtt veszel karikát nézd meg Én kivettem a műszeregységet mikor csináltam,de lehet nem kell,de mivel nekem ragasztani kellett,így volt egyszerűbb. A plexit pattintós fülek fogják amit a helyén is ki lehet pattintani de elég kicsi a hely,sztem érdemesebb kiszedni az egységet,bár a kormánynál játszós az is :smartass: Mivel ragasztottad? Karikát amit néztem azt írják pattintós. Kiváncsi leszek, lehet nekem is ragasztani kell akkor. Én pillanatragasztóra gondoltam....? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hood 21 Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 Köszönöm mindenkinek a hozzászólást króm karika ügyben sokat segítettetek!!!! :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 Pillanatragasztóval ne, mert tejüveg lesz a plexiből. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 (edited) Köszi a segítséget, de nekem egy gyári bontott vonóhorgom van ès ehhez kéne a kép és hogy van csatlakoztatva az elektronika. Ha esetleg ebbe tudsz segíteni akkor nagyon szépen köszönöm. itt forasztani kell. csatlakozó+vezeték (3000ft) ez pedig a gyári ha persze van ilyen a kocsidban a hozzá való ellen darab csallakozó vezeték kb 30,000ft :icon1: http://kepfeltoltes.hu/view/150222/DSCF2096_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/150222/K_p220_www.kepfeltoltes_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Módosítva Február22, 2015 : astra 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas0201 Elküldve Február23, 2015 Megoszt Elküldve Február23, 2015 Sziasztok. A tetőkárpitot nehéz leszedni (Kombi)? Megereszkedett sajnos és javításra szorul a kárpit rajta, úgy gondoltam leszedem és elviszem kárpitoshoz hogy csinálja meg, húzza át rendesen. Biztos nem lesz olcsó mulatság :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Február23, 2015 Megoszt Elküldve Február23, 2015 Sziasztok. A tetőkárpitot nehéz leszedni (Kombi)? Megereszkedett sajnos és javításra szorul a kárpit rajta, úgy gondoltam leszedem és elviszem kárpitoshoz hogy csinálja meg, húzza át rendesen. Biztos nem lesz olcsó mulatság :/ Nem. Összes kapaszkodó, lámpa, napellenzo, oszlop boritast leszeded, csomagtarto felé kiveszed. Anno F-én magamnak javitottam, karpit+ragaszto 5e Ft volt, na meg az időm ment rá. Youtube-on sok ilyen video van javitasokrol 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
IGI Elküldve Február23, 2015 Megoszt Elküldve Február23, 2015 itt forasztani kell. csatlakozó+vezeték (3000ft) ez pedig a gyári ha persze van ilyen a kocsidban a hozzá való ellen darab csallakozó vezeték kb 30,000ft :icon1:http://kepfeltoltes.hu/view/150222/DSCF2096_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttp://kepfeltoltes.hu/view/150222/K_p220_www.kepfeltoltes_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Köszi a segítséget. A kérdésem az lenne, hogy a képen látható csatlakozóba menne a vonóhorog elektromos csatlakozó vég? Link to comment Megosztás: More sharing options...
merenyi85 Elküldve Február23, 2015 Megoszt Elküldve Február23, 2015 Köszi a segítséget. A kérdésem az lenne, hogy a képen látható csatlakozóba menne a vonóhorog elektromos csatlakozó vég? Igen, de csak az öregebb G-astrákban van ilyen csatlakozó! Classic II-ben már biztosan nincs. Ha van is ilyen a kocsidban, ellendarabot találni meg nem egyszerű hozzá. Újonnan megfizethetetlen, bontóban meg szerencse kell hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
IGI Elküldve Február23, 2015 Megoszt Elküldve Február23, 2015 Igen, de csak az öregebb G-astrákban van ilyen csatlakozó! Classic II-ben már biztosan nincs. Ha van is ilyen a kocsidban, ellendarabot találni meg nem egyszerű hozzá. Újonnan megfizethetetlen, bontóban meg szerencse kell hozzá. Egy bajom van már csak. A vonohorogon ez a csati meg van, de az autóban nem találtam meg /2003/, de van ugyan ilyen csati, de az már foglalt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hood 21 Elküldve Február23, 2015 Megoszt Elküldve Február23, 2015 (edited) Sziasztok! Véleményetekre lennék kíváncsi illetve tanácsot kérnék. Az autó minden részével foglalkoztam mióta megvan, ami rossz volt megcsináltattam, csak még egy dolog zavar kicsit. Mégpedig a váltó. Nagyritkán nehezen veszi az 1-es fokozatot illetve kicsit "darabosnak" érzem fokozat berakása közben. Érdemes váltóolajat cserélnem? Az autóban óra szerint 213.800 km van. Ha igen milyen olaj való bele és mekkora mennyiség? Az autó 2000-es évjáratú x14xe motorkódú. Érdekes ezelött egy f astrám volt 1.7D 300.000 km-el adtam el, én magam 140.000-et hajtottam bele 21 éves volt és a váltója a g-hez képest álom volt.... pedig abban sem cseréltem olajat.... :huh: Ha váltóolajat cserélek, gondolom tömítés is kell hozzá nem? Ha jól tudom nics rajtuk leeresztő csavar ugye? Módosítva Február23, 2015 : hood 21 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas0201 Elküldve Február23, 2015 Megoszt Elküldve Február23, 2015 Nem. Összes kapaszkodó, lámpa, napellenzo, oszlop boritast leszeded, csomagtarto felé kiveszed. Anno F-én magamnak javitottam, karpit+ragaszto 5e Ft volt, na meg az időm ment rá. Youtube-on sok ilyen video van javitasokrol Köszönöm a választ, ma este állok neki és szedem ki, kárpitos 16ér megcsinálja új kárpittal mindennel együtt hőálló ragasztóval. Amúgy az opel szalonról csak annyit hogy bementem megkérdeztem mennyibe csinálnák, azt mondták 258 ezer ft. És akkor jött egy lottó reklám hogy "Meeeennnyiii?!". El is köszöntem szépen a soha viszont nem látásra :D Akit esetleg érdekel hogy pótkulcsot távirányítósan immó chippel mennyi annak szól hogy 38ezer Ft ráprogramozva munkadíjjal együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Február23, 2015 Megoszt Elküldve Február23, 2015 Köszönöm a választ, ma este állok neki és szedem ki, kárpitos 16ér megcsinálja új kárpittal mindennel együtt hőálló ragasztóval. Amúgy az opel szalonról csak annyit hogy bementem megkérdeztem mennyibe csinálnák, azt mondták 258 ezer ft. És akkor jött egy lottó reklám hogy "Meeeennnyiii?!". El is köszöntem szépen a soha viszont nem látásra :D Akit esetleg érdekel hogy pótkulcsot távirányítósan immó chippel mennyi annak szól hogy 38ezer Ft ráprogramozva munkadíjjal együtt. Műanyagokkal vigyázni ilyen időben, meg a patentokkal is, hidegben szeretnek eltörni! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas0201 Elküldve Február23, 2015 Megoszt Elküldve Február23, 2015 Műanyagokkal vigyázni ilyen időben, meg a patentokkal is, hidegben szeretnek eltörni! Sikerült leszednem, nem is annyira bonyolult mint ahogy hittem. Az autó fűtött garázsban van szoval nincs gond a hideggel, a válfa tartó műanyag díszek kettő tört el de az pont nem érdekel, majd valahol kukázok, más minden rendben maradt :) Köszönöm a segítséged és a tanácsokat! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts