Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Udv. Gondom van a jobb elso fekem mar egy parszor leragadt. Szerelo szerint csereljem ki a feknyerget. Elmentem egy bontoba de azt mondtak, hogy ket fajta van es elobb meg kell nezni, hogy nekem melyik kell. Hogy tudom beazonositani? Mi a kulombseg a ketto kozott?

Elküldve

Uff Urak. Vettem a szőnyeghez gyári rögzítőt, mert kezdtem unni, hogy állandóan csúszkál. Ezt , hogy kell a kárpitba rögzíteni? Még nem nagyon nézegettem, csak gondoltam előtte körbekérdezek. :)

Elküldve

Uff Urak. Vettem a szőnyeghez gyári rögzítőt, mert kezdtem unni, hogy állandóan csúszkál. Ezt , hogy kell a kárpitba rögzíteni? Még nem nagyon nézegettem, csak gondoltam előtte körbekérdezek. :)

Úgy tudom két fajta van, az egyik egy patentos, a patent egyik fele a szőnyeg alján a másik a padlószőnyegben.

A másik fajtánál a szőnyegben 2db lyuk van vágva, oda kell illeszkednie a padlószőnyegben lévő cuccnak. Azt meg úgy tudom rögzíteni hogy félbe hajtod, belenyomod a helyére és a szegek a végén belefúródnak a padlószőnyegbe, ezután teljesen egyenes lesz a cucc. A másik felét meg bele kell pattintani. Remélem érthetően írtam le.

• Like 1
Elküldve

Úgy tudom két fajta van, az egyik egy patentos, a patent egyik fele a szőnyeg alján a másik a padlószőnyegben.

A másik fajtánál a szőnyegben 2db lyuk van vágva, oda kell illeszkednie a padlószőnyegben lévő cuccnak. Azt meg úgy tudom rögzíteni hogy félbe hajtod, belenyomod a helyére és a szegek a végén belefúródnak a padlószőnyegbe, ezután teljesen egyenes lesz a cucc. A másik felét meg bele kell pattintani. Remélem érthetően írtam le.

Na nekem ez a szeges fajta van. :D Ezek szerint nem kell ráütni kalapáccsal. :D Köszi. Majd kiderül élőben, hogy sikerül a beavatkozás. :hiya:

Elküldve

Udv. Gondom van a jobb elso fekem mar egy parszor leragadt. Szerelo szerint csereljem ki a feknyerget. Elmentem egy bontoba de azt mondtak, hogy ket fajta van es elobb meg kell nezni, hogy nekem melyik kell. Hogy tudom beazonositani? Mi a kulombseg a ketto kozott?

szia meg kell zsírozni a csúszkákat előtte kicsit letisztítani finom csiszolóval 1000res, meg ahol mozognak a betétek ott drótkefe és tuti lesz

Elküldve

Na nekem ez a szeges fajta van. :D Ezek szerint nem kell ráütni kalapáccsal. :D Köszi. Majd kiderül élőben, hogy sikerül a beavatkozás. :hiya:

Nem kell oda kalapács :D elég ha kézzel belenyomod. Csak a szőnyeget tedd jó helyre először ne kelljen kétszer lerakni a szegecseket :omg:

Elküldve

A hátsó ajtón normális hogy így van a gumitömítés?Olyan 100-as tempónál sűvít a szél mint az állat a hátsó ablaknál.

nekem is ilyesmi, bár nincs ennyire lent még....

és nekem a kis ablak felől ilyen.

a megoldás engem is érdekelne :D

• Like 1
Elküldve

A hátsó ajtón normális hogy így van a gumitömítés?Olyan 100-as tempónál sűvít a szél mint az állat a hátsó ablaknál.

Tuti hogy nem normális. Enyém nem ilyen. Nincs begyűrődve véletlenül az ablak sínbe a tömítés?

• Like 1
Elküldve

Szia!

Azt a gumitömítést óvatosan fel lehet húzni az eredeti helyére. Ha nem sikerül sajnos kárpit leszedős.

A kis üveg és a mozgatható üveg között ami van elválasztó azt lent és a tetejénél fogja egy- egy csavar ha esetleg meg kell bontani. A szakadásveszély miatt biztosabb szétszedni és visszailleszteni a helyére.

• Like 2
Elküldve

20150212_154913_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ennyire durván még nem láttam lecsúszva. A jobb oldalon nekem is lecsúszik időnként, ezt hallom is, mert szélterelő ide-vagy oda bizony visít. :D Ablakot teljesen le szoktam tekerni, majd a gumit jól megfogva szépen lassan húzom felfelé (két kézzel) közben valaki meg tekeri fel az ablakot. Szépen visszamegy a helyére és egy jó fél évég nincs vele gond.

• Like 1
Elküldve

Ennyire durván még nem láttam lecsúszva. A jobb oldalon nekem is lecsúszik időnként, ezt hallom is, mert szélterelő ide-vagy oda bizony visít. :D Ablakot teljesen le szoktam tekerni, majd a gumit jól megfogva szépen lassan húzom felfelé (két kézzel) közben valaki meg tekeri fel az ablakot. Szépen visszamegy a helyére és egy jó fél évég nincs vele gond.

Szerintem abban az átkozott Thomy Fóliában cseszték el ezt is....

Elküldve

Sziasztok. Meg tudjátok mondani hogy egy caravannak (2000 évj. 1.6) hány literes a tankja? Olvastam 52-t,56-ot is, mi az igazság? :)

tudtommal 52l-es volt csak. de lehet rosszul tudom :)

• Like 1
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.