gezoli Elküldve Február8, 2015 Megoszt Elküldve Február8, 2015 (edited) Chromaxban 13.976.- a vadiúj gyári ;) Akkor pont 3976ft-tal olcsóbb az Imyé! Ő adja hozzá a lefogatókat is! Gyorsan számolj egyet! Ha nem vettem volna tavaly akkor már rég lecsaptam volna rá! Módosítva Február8, 2015 : gezoli 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február8, 2015 Megoszt Elküldve Február8, 2015 Chromaxban 13.976.- a vadiúj gyári ;) Igen, + a lefogató páros ~+10e... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
red bull Elküldve Február8, 2015 Megoszt Elküldve Február8, 2015 Köszönöm a válaszokat ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Február8, 2015 Megoszt Elküldve Február8, 2015 Valakinek nem kell gyári G szőnyeg garnitúra + lefogató? http://olx.hu/hirdetes/astra-g-gyari-szonyeg-lefogato-az-uj-ar-40-aert-ID34KPH.html?action=show&id=45462349&utm_source=serviceletterAdRefresh&utm_medium=email&utm_campaign=displayLink#xtor=EREC-52-[id1]-20150208-[displayLink]-3024871@1-20150208095108 Tavaly vettem újat 3000Ft-ért pont ilyet GM-es zacskóban,OLX-en 2 garnitúrát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február8, 2015 Megoszt Elküldve Február8, 2015 Tavaly vettem újat 3000Ft-ért pont ilyet GM-es zacskóban,OLX-en 2 garnitúrát... Azt meg hogyan, hiszen még amit nagy áruházakban kapsz az is drágább.... :O Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február8, 2015 Megoszt Elküldve Február8, 2015 Tavaly vettem újat 3000Ft-ért pont ilyet GM-es zacskóban,OLX-en 2 garnitúrát... Azt meg hogyan, hiszen még amit nagy áruházakban kapsz az is drágább.... :O Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Február8, 2015 Megoszt Elküldve Február8, 2015 Tavaly vettem újat 3000Ft-ért pont ilyet GM-es zacskóban,OLX-en 2 garnitúrát... Azonnal átveszek belőle egy garnitúrát 2x-es áron... :icon1: (Komolyan...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Február8, 2015 Megoszt Elküldve Február8, 2015 Azt meg hogyan, hiszen még amit nagy áruházakban kapsz az is drágább.... :o 1 garnitúra volt 3000Ft természetesen :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Február8, 2015 Megoszt Elküldve Február8, 2015 Azonnal átveszek belőle egy garnitúrát 2x-es áron... :icon1: (Komolyan...) A másikat a sógoromnak vettem. Amúgy az OLX-en sokáig hirdette egy fehérvári srác,mindenféle opelhez volt neki gyári szőnyeg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kölyök Elküldve Február9, 2015 Megoszt Elküldve Február9, 2015 Sziasztok! Tudnátok nekem ajánlani, olyan OBD2 alapú interface-t ami megbizhatoan mukodik? Hasznaltam ELM327 es BT dugaszt is, teljesen jo volt, szivesen vasarolnek olyat , DE(!!!!) rendeltem ebayrol, es nem kapcsolodik az ecuhoz. Alapveto kulonbsegek vannak interface es interface-ek kozott, igy szeretnek egy olyan linket/termeket ami biztosan mukodik. Kosziii Link to comment Megosztás: More sharing options...
vsz Elküldve Február9, 2015 Megoszt Elküldve Február9, 2015 Sziasztok! Tudnátok nekem ajánlani, olyan OBD2 alapú interface-t ami megbizhatoan mukodik? Hasznaltam ELM327 es BT dugaszt is, teljesen jo volt, szivesen vasarolnek olyat , DE(!!!!) rendeltem ebayrol, es nem kapcsolodik az ecuhoz. Alapveto kulonbsegek vannak interface es interface-ek kozott, igy szeretnek egy olyan linket/termeket ami biztosan mukodik. Kosziii Én ilyet vettem és működik: http://www.ebay.com/sch/sis.html?_nkw=Super%20Mini%20Bluetooth%20ELM327%20V1%205%20OBD%20OBDIICar%20Auto%20Diagnostic%20Interface%20Scanner&_itemId=361033236794 Néha megszakad a kapcsolat és van olyan is, hogy elsőre nem csatlakozik, de olyankor kihúzom, várok 10-15mp-t visszadugom és utána már jó. 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Február9, 2015 Megoszt Elküldve Február9, 2015 (edited) Kicseréltem a tank zárófedél tömítését, mert elált a karosszériától, és beesett az eső :P Nem lett jobb az a baj, hogy eláll a fedél a kasztnitól alul felül. https://lh6.googleusercontent.com/-O4kHcmwe_L8/VNYQ5pONE-I/AAAAAAAAGkY/HSRtoWjNGFg/s640/DSC_0946.jpg https://lh4.googleusercontent.com/-exn9XvDwO-g/VNYQ6vXfMyI/AAAAAAAAGko/8WHIQae79_s/s640/DSC_0947.jpg xenof kolléga ajánlotta hogy reszelgessem a fedél rögzítő csavarok furatait, hátha bejjebb kerül. De úgy ítéltem meg, ez sehogy se lesz jó, mivel alul felül eláll a fedél, iközépen a zárásnál már felütközik, így nem is tudna bejjebb kerülni. Így ezt hagytam. Viszont gondoltam egyet, és megfordítottam a tömítést, hogy a kasztni felé álljon a gumi. Így alul felül jó lett. https://lh6.googleusercontent.com/-uughWhDaA_E/VNYQ4fdOemI/AAAAAAAAGkA/Qp6GIICVl0Q/s640/DSC_0944.jpg https://lh5.googleusercontent.com/-Gp33LkBzIDk/VNYQ6IyuCrI/AAAAAAAAGkk/kUIS4Z_bb6U/s640/DSC_0943.jpg https://lh6.googleusercontent.com/-SVg9WMJu8sA/VNYQ5X5OK0I/AAAAAAAAGkQ/d-yR9gKprH4/s800/DSC_0942.jpg Kicsit jobban szorul a fedél záráskor, illetve így a fedél lehet a pöttyet jobban eláll a kasztnitól, de nem ázik be. Autómosóban megvolt a próba, tök száraz maradt :) Nem ragaszgattam semmit, simán bement a helyére, és szerintem fixebn is áll. Az eredeti vagy ragasztva volt egy kicsit, vagy begyógyul már oda idővel... Egyébként láttam a parkolóban 1.6 twinportos G-t, annak is ugyanúgy elállt a fedele... Módosítva Február9, 2015 : outsider Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Február9, 2015 Megoszt Elküldve Február9, 2015 Sziasztok! Tudnátok nekem ajánlani, olyan OBD2 alapú interface-t ami megbizhatoan mukodik? Hasznaltam ELM327 es BT dugaszt is, teljesen jo volt, szivesen vasarolnek olyat , DE(!!!!) rendeltem ebayrol, es nem kapcsolodik az ecuhoz. Alapveto kulonbsegek vannak interface es interface-ek kozott, igy szeretnek egy olyan linket/termeket ami biztosan mukodik. Kosziii Én is így jártam, visszakértem a pénzt, és vissza is fizették. Nekem is kéne egy, ha úton vagyok, hibakódot olvasni, törölgetni... Minden másra ott az OPCOM. (meg a Mastercard... B) ) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Február9, 2015 Megoszt Elküldve Február9, 2015 Azonnal átveszek belőle egy garnitúrát 2x-es áron... :icon1: (Komolyan...) tessék itt van http://olx.hu/hirdetes/opel-gyari-szovet-szonyeg-astra-g-astra-h-corsa-c-modellekhez-ID2uusZ.html#ea767deaf3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február9, 2015 Megoszt Elküldve Február9, 2015 1 garnitúra volt 3000Ft természetesen :icon1: Miért nem veszed meg az enyimet? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kölyök Elküldve Február9, 2015 Megoszt Elküldve Február9, 2015 Én is így jártam, visszakértem a pénzt, és vissza is fizették. Nekem is kéne egy, ha úton vagyok, hibakódot olvasni, törölgetni... Minden másra ott az OPCOM. (meg a Mastercard... B) ) Koszonom a segitseged! OPCOM- kabeled milyen van? Az is ebay-es? Volt mar nalam, hasznaltam is, nagyon szuper lenne ha egy olyanra is szert tehetnek, de nem tudom hogy melyik lehet az ami mukodik , vagy tuti jo, mert sajnos ebbol is rengeteg van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyorshajtó Elküldve Február9, 2015 Megoszt Elküldve Február9, 2015 Sziasztok! Ma arra lettem figyelmes a szakadó hóesésben, hogy a hátsó ablaktörlőm akadozva töröl. :( Mi lehet a hiba motor vagy a kapcsoló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Február9, 2015 Megoszt Elküldve Február9, 2015 Koszonom a segitseged! OPCOM- kabeled milyen van? Az is ebay-es? Volt mar nalam, hasznaltam is, nagyon szuper lenne ha egy olyanra is szert tehetnek, de nem tudom hogy melyik lehet az ami mukodik , vagy tuti jo, mert sajnos ebbol is rengeteg van! Az egy sima USB kábel. Nyomtatókhoz szokott olyan lenni... ELM-et nem vettem azóta. De az enyém nem olyan volt amit vsz linkelt hanem egy nagyobb fajta... Lehet egy ilyen kicsit veszek majd... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve Február9, 2015 Megoszt Elküldve Február9, 2015 tessék itt van http://olx.hu/hirdetes/opel-gyari-szovet-szonyeg-astra-g-astra-h-corsa-c-modellekhez-ID2uusZ.html#ea767deaf3 köszi az infot ,már rendeltem is egyet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kölyök Elküldve Február9, 2015 Megoszt Elküldve Február9, 2015 Az egy sima USB kábel. Nyomtatókhoz szokott olyan lenni... ELM-et nem vettem azóta. De az enyém nem olyan volt amit vsz linkelt hanem egy nagyobb fajta... Lehet egy ilyen kicsit veszek majd... Kabel alatt az egesz interface-t ertettem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Február10, 2015 Megoszt Elküldve Február10, 2015 Ha már ennyire interface téma...Z14XEP-hez milyet ajánlotok? Csak úgy kíváncsiságból néha belemászni, ha lenne hibakód akkor kiolvasni és törölni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kölyök Elküldve Február10, 2015 Megoszt Elküldve Február10, 2015 Ha már ennyire interface téma...Z14XEP-hez milyet ajánlotok? Csak úgy kíváncsiságból néha belemászni, ha lenne hibakód akkor kiolvasni és törölni. Eloszor is talalni kene olyan elm327 es bt interfészt ami tutira mukodik. Nekem van ketto is, egyik sem konnektel az ecuhoz. SPzolinak van egy, ami azonnal mukodik, viszont az elado mar nem tevekenykedik ebayen. Vannak alapveto kulonbsegek sajnos ami okozhatja azt, hogy nem mukodik, szoval egy tutit kene talalni eloszor. En most kiserletezgetek, rendelgetek. Viszont opcom-ra is szivesen tennek szert, csak abbol nemtudom mit keressek. Ennek az egyetlen hatranya, hogy laptop kell hozza, viszont sokkal reszletesebb, jobb mint egy sima BT-s stuff. Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Február10, 2015 Megoszt Elküldve Február10, 2015 Eloszor is talalni kene olyan elm327 es bt interfészt ami tutira mukodik. Nekem van ketto is, egyik sem konnektel az ecuhoz. SPzolinak van egy, ami azonnal mukodik, viszont az elado mar nem tevekenykedik ebayen. Vannak alapveto kulonbsegek sajnos ami okozhatja azt, hogy nem mukodik, szoval egy tutit kene talalni eloszor. En most kiserletezgetek, rendelgetek. Viszont opcom-ra is szivesen tennek szert, csak abbol nemtudom mit keressek. Ennek az egyetlen hatranya, hogy laptop kell hozza, viszont sokkal reszletesebb, jobb mint egy sima BT-s stuff. Nekem China Clone van, én gezolitól vettem. Teljesen elégedett vagyok vele. Nekem is kéne olyan ELM ami működik :D Olyan már nekem is van ami nem :) Kipróbáltam 4 telefonnal 3 szoftverrel, semmi... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február10, 2015 Megoszt Elküldve Február10, 2015 Nekem China Clone van, én gezolitól vettem. Teljesen elégedett vagyok vele. Nekem is kéne olyan ELM ami működik :D Olyan már nekem is van ami nem :) Kipróbáltam 4 telefonnal 3 szoftverrel, semmi... Én a DX-ről rendeltem ilyet, és működik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kölyök Elküldve Február10, 2015 Megoszt Elküldve Február10, 2015 Pontos linket tudnal adni hozza? Mert megneznem. Elegge kimuveltem magam msot a temaban Outsider: Mennyiert jutottal hozza? kinai klont hasznaltam mar en is. Teljesen jo volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts