imy Elküldve December10, 2014 Megoszt Elküldve December10, 2014 Azért mondom h kinek mi. 2 év távlata kevés. Teszteket nem tudok, engem nem győzött meg a hab. Persze ettől függetlenül lehet jó ha többen írjátok h bevált. Nálam nincs szag, nem dohányzok, szűrő évente csere. Nekem elég a gázos cucc. (ez is hasonló mint az olaj ;) :D ) Én sima sprayt vettem, Unixosat, még van belőle. Tavaszal egyszer mikor cserélem a pollenszűrőt, akkor befújom vele légcserélőt, majd bekapcsolom belső légkeverésre, és még kb 5-6 percet járatom. Nyáron szokott kapni még egy adagot, de akkor kintről a levegő befújótól fújok be. Nekem ez vált be, persze mindenkinek más a jó. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve December10, 2014 Megoszt Elküldve December10, 2014 (edited) Mit hozott ma a posta: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Módosítva December10, 2014 : kobraCode Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December10, 2014 Megoszt Elküldve December10, 2014 Mit hozott ma a posta: [url=http://kepfeltoltes.hu/view/141210/opel_lev_l_aj_nd_k_002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg] Grat! :) 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve December10, 2014 Megoszt Elküldve December10, 2014 Grat! :) Köszi, másodszorra már betudtam tenni a linket is rendesen. Még nem néztem meg hova lehet beváltani, de meglepődtem hogy kaptam. Más nem kapott ilyet? Zoli, csak halkan kérdem, ön köszi gyűjtő lettél? :D :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vsz Elküldve December10, 2014 Megoszt Elküldve December10, 2014 Én is kaptam. Elég sok helyre lehet beváltani szerte Európában, de nem éppen olcsó egyik hely sem. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve December11, 2014 Megoszt Elküldve December11, 2014 Üdv! Tudtok ajánlani olyan szalont, vagy valami emberkét, aki unokatesóm (off? :D ) F astrájának a board computer-t át tudná programozni? (mivel GSi-ből való, így csalna) (hogy el tudjátok képzelni pontosan miről is lenne szó: http://kepfeltoltes.hu/110506/mms_img39083_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
api Elküldve December11, 2014 Megoszt Elküldve December11, 2014 Hali! Én is kaptam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barnus Elküldve December11, 2014 Megoszt Elküldve December11, 2014 Tisztelt Opel tulajdonosok! Van egy 2004-es kiadású G Astrám Dephi tipusú szellőző rendszerrel. A minap arra lettem figyelmes, hogy a belső keringetésem bekapcsoláskor nem működik. A nyomó gomb nem világít, a motor néma marad. Aki volt már ilyen helyzetben, kérem írja le nekem. Ha a szélvédőre van irányítva a levegő akkor nem megy a belső keringetés. Próbáld meg egy kicsit elfordítani a kapcsolót és be fog indulni, attól még ugyan úgy kap levegőt a szélvédő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kutymorg Elküldve December12, 2014 Megoszt Elküldve December12, 2014 Erre valaki? Sziasztok! Valakinek nincs lefekvőben törött gyári ködlámpája vagy műanyag dugója a páramentesítő nyílásra? kép Párásodik a jobb oldali lámpa, szerintem ennek hiánya okozhatja a gondot. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December12, 2014 Megoszt Elküldve December12, 2014 Egy ismerősöm szeretne venni egy "B" Vectra-t. 98-as 1.6 16V Azt szeretném megtudni, hogy ugyanaz az 1.6-os motor van benne mint a G Astraban? Sajnos motorszámot nem tudott mondani mert még nem látta élőben. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve December12, 2014 Megoszt Elküldve December12, 2014 Egy ismerősöm szeretne venni egy "B" Vectra-t. 98-as 1.6 16V Azt szeretném megtudni, hogy ugyanaz az 1.6-os motor van benne mint a G Astraban? Sajnos motorszámot nem tudott mondani mert még nem látta élőben. Köszönöm! Igen,gondolom az X16XEL lesz az 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December12, 2014 Megoszt Elküldve December12, 2014 Igen,gondolom az X16XEL lesz az Köszi! Közben megtaláltam! Szerelték X16XEL, Y16XE és Z16XE motorokkal. Csak évjáratot nem találtam a motorokhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
medve75 Elküldve December12, 2014 Megoszt Elküldve December12, 2014 Srácok, a korábbi rázásos témám már annyira idegesített hogy ,elvittem egy futóműveshez a kocsit és beállították .Próbakör , enyhén balra húz,visszavittem újra gépre tették beállítás ,most jó lett bár nem húzott el semerre a kocsi előtte sem ,csak kíváncsi voltam hogy a futómű állítására nem szűnik meg esetleg a rázás ami most is 80- kezd és sajna a sebesség növelésével erősödik.Nincs már ötletem.Megrángatták a futóművet rendesen,semmit nem találtak amit cserélni kellene.? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve December12, 2014 Megoszt Elküldve December12, 2014 Köszi! Közben megtaláltam! Szerelték X16XEL, Y16XE és Z16XE motorokkal. Csak évjáratot nem találtam a motorokhoz. Helló! 1999-es 1.6-os X16XEL. Ennyit tudok.... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve December12, 2014 Megoszt Elküldve December12, 2014 Köszi! Közben megtaláltam! Szerelték X16XEL, Y16XE és Z16XE motorokkal. Csak évjáratot nem találtam a motorokhoz. http://www.opelforum.hu/page/articles.html/_/technika/tipusok/vectra-b/opel-vectra-b-motortipusok-fobb-jellemzok-r137 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve December12, 2014 Megoszt Elküldve December12, 2014 Srácok, a korábbi rázásos témám már annyira idegesített hogy ,elvittem egy futóműveshez a kocsit és beállították .Próbakör , enyhén balra húz,visszavittem újra gépre tették beállítás ,most jó lett bár nem húzott el semerre a kocsi előtte sem ,csak kíváncsi voltam hogy a futómű állítására nem szűnik meg esetleg a rázás ami most is 80- kezd és sajna a sebesség növelésével erősödik.Nincs már ötletem.Megrángatták a futóművet rendesen,semmit nem találtak amit cserélni kellene.? Gumik jók? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December13, 2014 Megoszt Elküldve December13, 2014 http://www.opelforum.hu/page/articles.html/_/technika/tipusok/vectra-b/opel-vectra-b-motortipusok-fobb-jellemzok-r137 Köszi! Ezt megtaláltam én is, de sajnos évjáratot nem írnak hozzá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December13, 2014 Megoszt Elküldve December13, 2014 Srácok, a korábbi rázásos témám már annyira idegesített hogy ,elvittem egy futóműveshez a kocsit és beállították .Próbakör , enyhén balra húz,visszavittem újra gépre tették beállítás ,most jó lett bár nem húzott el semerre a kocsi előtte sem ,csak kíváncsi voltam hogy a futómű állítására nem szűnik meg esetleg a rázás ami most is 80- kezd és sajna a sebesség növelésével erősödik.Nincs már ötletem.Megrángatták a futóművet rendesen,semmit nem találtak amit cserélni kellene.? Én is tegnap elvittem a futóműveshez az új gépet, de nem talált rajta semmit, mármint nem kellett rajta állítani... Nálad amit érdemes megnézni. Féktárcsa nem üt? Kerekek voltak centírozva (azt hiszem Te próbáltad téli és nyári kerék+gumival?=> mert akkor nem a felni). Esetleg valamelyik kerékcsapágy? Vagy eseteleg még át kellene nézni az összes szilentet, csuklót. Méresd meg a lengéscsillapítókat. Valaminek kell ott lennie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zig Elküldve December13, 2014 Megoszt Elküldve December13, 2014 Sziasztok. Valaki meg tudná mondani milyen foglalatú izzó megy müszerfalba? Még egy kérdés: Számitógép mi alapján számolja a fogyasztást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
scream24 Elküldve December13, 2014 Megoszt Elküldve December13, 2014 Sziasztok. Valaki meg tudná mondani milyen foglalatú izzó megy müszerfalba? Még egy kérdés: Számitógép mi alapján számolja a fogyasztást? B8.5D T5 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zig Elküldve December13, 2014 Megoszt Elküldve December13, 2014 Km óra elől kiszedtem a müanyag keretet, de fent megakadt. Ott mit kell matatni hogy ki tudjam szedni? Nem akarok barbárkodni vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December13, 2014 Megoszt Elküldve December13, 2014 Km óra elől kiszedtem a müanyag keretet, de fent megakadt. Ott mit kell matatni hogy ki tudjam szedni? Nem akarok barbárkodni vele. 4db torxfejű csavar fogja, semmi más! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zig Elküldve December13, 2014 Megoszt Elküldve December13, 2014 Nekem volt ott fent egy müanyag kallantyú amit ki kellet akasztani, ott voltam megakadva, lehet én nem irtam jól le mire gondoltam, de azért köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
scream24 Elküldve December13, 2014 Megoszt Elküldve December13, 2014 Km óra elől kiszedtem a müanyag keretet, de fent megakadt. Ott mit kell matatni hogy ki tudjam szedni? Nem akarok barbárkodni vele. A km óra felett benyúlsz két ujjal, ott egy műanyagot balra kell el tolni (ha jól emlékszem) és akkor lejön. Az fogja oda a km órát a csatlakozóhoz. Enen a képen pontosan látszik, hogy miről is beszélek :D : 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December13, 2014 Megoszt Elküldve December13, 2014 Nekem volt ott fent egy müanyag kallantyú amit ki kellet akasztani, ott voltam megakadva, lehet én nem irtam jól le mire gondoltam, de azért köszi! Te nem írtad le jól, hogy mire gondoltál. A műanyag keretet írtad (legalábbis én így értettem), azt 4 db csavar fogja. Az órát 2 csavar alul és a fehér "kallantyú". Ezt jobbról balra kell elfordítani és akkor jön ki az óra! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts