Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Azért mondom h kinek mi. 2 év távlata kevés. Teszteket nem tudok, engem nem győzött meg a hab. Persze ettől függetlenül lehet jó ha többen írjátok h bevált. Nálam nincs szag, nem dohányzok, szűrő évente csere. Nekem elég a gázos cucc. (ez is hasonló mint az olaj ;) :D )

Én sima sprayt vettem, Unixosat, még van belőle. Tavaszal egyszer mikor cserélem a pollenszűrőt, akkor befújom vele légcserélőt, majd bekapcsolom belső légkeverésre, és még kb 5-6 percet járatom. Nyáron szokott kapni még egy adagot, de akkor kintről a levegő befújótól fújok be. Nekem ez vált be, persze mindenkinek más a jó. ;)

Megosztás:

Tisztelt Opel tulajdonosok!

Van egy 2004-es kiadású G Astrám Dephi tipusú szellőző rendszerrel. A minap arra lettem figyelmes, hogy a belső keringetésem bekapcsoláskor nem működik. A nyomó gomb nem világít, a motor néma marad.

Aki volt már ilyen helyzetben, kérem írja le nekem.

Ha a szélvédőre van irányítva a levegő akkor nem megy a belső keringetés. Próbáld meg egy kicsit elfordítani a kapcsolót és be fog indulni, attól még ugyan úgy kap levegőt a szélvédő.

Megosztás:

Srácok, a korábbi rázásos témám már annyira idegesített hogy ,elvittem egy futóműveshez a kocsit és beállították .Próbakör , enyhén balra húz,visszavittem újra gépre tették beállítás ,most jó lett bár nem húzott el semerre a kocsi előtte sem ,csak kíváncsi voltam hogy a futómű állítására nem szűnik meg esetleg a rázás ami most is 80- kezd és sajna a sebesség növelésével erősödik.Nincs már ötletem.Megrángatták a futóművet rendesen,semmit nem találtak amit cserélni kellene.?

Megosztás:

Srácok, a korábbi rázásos témám már annyira idegesített hogy ,elvittem egy futóműveshez a kocsit és beállították .Próbakör , enyhén balra húz,visszavittem újra gépre tették beállítás ,most jó lett bár nem húzott el semerre a kocsi előtte sem ,csak kíváncsi voltam hogy a futómű állítására nem szűnik meg esetleg a rázás ami most is 80- kezd és sajna a sebesség növelésével erősödik.Nincs már ötletem.Megrángatták a futóművet rendesen,semmit nem találtak amit cserélni kellene.?

Gumik jók?

Megosztás:

Én is tegnap elvittem a futóműveshez az új gépet, de nem talált rajta semmit, mármint nem kellett rajta állítani...

Nálad amit érdemes megnézni.

Féktárcsa nem üt? Kerekek voltak centírozva (azt hiszem Te próbáltad téli és nyári kerék+gumival?=> mert akkor nem a felni). Esetleg valamelyik kerékcsapágy? Vagy eseteleg még át kellene nézni az összes szilentet, csuklót. Méresd meg a lengéscsillapítókat. Valaminek kell ott lennie.

Megosztás:

Km óra elől kiszedtem a müanyag keretet, de fent megakadt. Ott mit kell matatni hogy ki tudjam szedni? Nem akarok barbárkodni vele.

A km óra felett benyúlsz két ujjal, ott egy műanyagot balra kell el tolni (ha jól emlékszem) és akkor lejön. Az fogja oda a km órát a csatlakozóhoz.

Enen a képen pontosan látszik, hogy miről is beszélek :D :

18031223_3_644x461_opel-astra-g-kilomete

• Like 1
Megosztás:

Nekem volt ott fent egy müanyag kallantyú amit ki kellet akasztani, ott voltam megakadva, lehet én nem irtam jól le mire gondoltam, de azért köszi!

Te nem írtad le jól, hogy mire gondoltál. A műanyag keretet írtad (legalábbis én így értettem), azt 4 db csavar fogja. Az órát 2 csavar alul és a fehér "kallantyú". Ezt jobbról balra kell elfordítani és akkor jön ki az óra!

• Like 1
Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.