Alex75 Elküldve November24, 2014 Megoszt Elküldve November24, 2014 Élettartama milyen?Én Tungsram Megalight +90% használok évi 8 ezer km,nappali fénnyel megyek és most cserélem a 3.darabot 2 év alatt :smartass: Kb. másfél év, 30-40.000km, de nem kellett cserélni. Eleve nem egy élettartam rovására kihegyezett +X%-os izzó, hanem nagyobb teljesítményű, 65W az 55W helyett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas0201 Elküldve November25, 2014 Megoszt Elküldve November25, 2014 jobb minőségű izzó. én is majd veszek, nekem a night braker plus volt annó, és nagyon meg voltam vele elégedve. egy évet használtam a kocsit miután beletettem, de nem égett ki. Meg is rendeltem ma, elvileg holnap megkapom, kíváncsian várom a hatást, hétvégén kipróbálom, remélem jó lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve November25, 2014 Megoszt Elküldve November25, 2014 Élettartama milyen?Én Tungsram Megalight +90% használok évi 8 ezer km,nappali fénnyel megyek és most cserélem a 3.darabot 2 év alatt :smartass: Ma beraktam 2db Hellát,hát ez se gyengébb(fehérebb),mint a Megalighte+90%,remélem ez tovább bírja majd :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November27, 2014 Megoszt Elküldve November27, 2014 Szerintetek a dieselnek mi az a fordulat, ami alá nem érdemes menni fordulatszámmal. Értem én a Z14XEP-m 2000 alatt nem szerette.... A motor: http://opelmuhely.com/motor-info/A17DTJ A maximális nyomatékot (260Nm) 1800 rpm-nél adja le. Köszi! + egy jó oldal, ma akadtam rá: http://opelmuhely.com/fooldal Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve November27, 2014 Megoszt Elküldve November27, 2014 Hátha érdekel valaki, most akciós: https://www.vilagitas.eu/Osram-LED-DRL-401-nappali-menetfeny Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atala Elküldve November28, 2014 Megoszt Elküldve November28, 2014 Pár hete láttam SZerémi út - Galvan utca kereszteződésnél egy astra tulajt akinek a féklámpája a ködös helyére lett bekötve. Kivi lennék, hogy akor neki nincs ködöse? Lehet, h itt tag. :D Szinét nem tudom, sötét ha jól rémlik, zöld/kék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve November29, 2014 Megoszt Elküldve November29, 2014 Pár hete láttam SZerémi út - Galvan utca kereszteződésnél egy astra tulajt akinek a féklámpája a ködös helyére lett bekötve. Kivi lennék, hogy akor neki nincs ködöse? Lehet, h itt tag. :D Szinét nem tudom, sötét ha jól rémlik, zöld/kék. Szia! A ködzárfény a gyári féklámpa helyén üzemel tovább mint például Ford mondeo. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oponel Elküldve November29, 2014 Megoszt Elküldve November29, 2014 Sziasztok! olaj cserés volt a gép 1 olyan kérdésem lenne hogy A.Z Meister-t tettem bele valakinek véleménye? szerintetek milyen?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
scream24 Elküldve November29, 2014 Megoszt Elküldve November29, 2014 Sziasztok! olaj cserés volt a gép 1 olyan kérdésem lenne hogy A.Z Meister-t tettem bele valakinek véleménye? szerintetek milyen?? Én nem tettem volna bele. :D Te viszont már beleraktad, talán előtte kellett volna körbe járni a témát. Ha van kedved olvasd el, engem az unixos pofa nem győzött meg: http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__5134610-milyen-olaj-az-a-z-meisterteile Link to comment Megosztás: More sharing options...
kutymorg Elküldve November29, 2014 Megoszt Elküldve November29, 2014 (edited) Sziasztok! Valakinek nincs lefekvőben törött gyári ködlámpája vagy műanyag dugója a páramentesítő nyílásra? kép Párásodik a jobb oldali lámpa, szerintem ennek hiánya okozhatja a gondot. Köszi! Módosítva November29, 2014 : kutymorg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oponel Elküldve November29, 2014 Megoszt Elküldve November29, 2014 Én nem tettem volna bele. :D Te viszont már beleraktad, talán előtte kellett volna körbe járni a témát. Ha van kedved olvasd el, engem az unixos pofa nem győzött meg: http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__5134610-milyen-olaj-az-a-z-meisterteile Hát jól van most már tuti nem fogom leengedni majd kiderül milyen lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zig Elküldve December1, 2014 Megoszt Elküldve December1, 2014 Sziasztok. Jobb hátsó rekesznél börtokba van néhány szerszám apró gubanc esetére, és előbb mikor kivettem a börtok át volt ázva. Szerintetek hol jött be a viz? Tegnap esőbe autókáztunk egész nap, máskor is volt már ilyen de nem vettem észre hogy beázik :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
KMiki Elküldve December2, 2014 Megoszt Elküldve December2, 2014 Sziasztok. Jobb hátsó rekesznél börtokba van néhány szerszám apró gubanc esetére, és előbb mikor kivettem a börtok át volt ázva. Szerintetek hol jött be a viz? Tegnap esőbe autókáztunk egész nap, máskor is volt már ilyen de nem vettem észre hogy beázik :( Üdv, Nem ott van véletlenül az utastér levegőkiengedő nyílása (a lökhárító mögött, jobb oldalon)? Lehet, hogy ott kapott be némi vizet. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zig Elküldve December2, 2014 Megoszt Elküldve December2, 2014 Üdv, Nem ott van véletlenül az utastér levegőkiengedő nyílása (a lökhárító mögött, jobb oldalon)? Lehet, hogy ott kapott be némi vizet. Passzolom, de meglesem majd. Most kaptam még egy fülest, hogy lehet a hátsó lámpa nincs a helyén, de azt kétlem. Kösz a tippet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
scream24 Elküldve December2, 2014 Megoszt Elküldve December2, 2014 (edited) Nocsak, új Astra K: http://www.autobild.de/artikel/opel-astra-generation-k-2015-4383829.html Módosítva December2, 2014 : scream24 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve December2, 2014 Megoszt Elküldve December2, 2014 Érdekesség képen. Igaz nem Astra,de Opel. :) http://www.autonavigator.hu/sztori/500_000_kilometert_futott_egy_opel_zafira_kivancsi_vagy_ra-13578?utm_source=hirfigyelo_anv2_hirlevel_20140226&utm_medium Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve December3, 2014 Megoszt Elküldve December3, 2014 Egy ilyen tesztet én is szívesen látnék a magyar kutak kínálatából: http://www.video-mix.hu/benzin-oktanszam-teszt/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Probert Elküldve December4, 2014 Megoszt Elküldve December4, 2014 Egy ilyen tesztet én is szívesen látnék a magyar kutak kínálatából: http://www.video-mix.hu/benzin-oktanszam-teszt/ El kell küldeni Totalcar-éknak és hátha megcsinálják. Egyébként engem is érdekelne egy ilyen oktánszám teszt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve December5, 2014 Megoszt Elküldve December5, 2014 El kell küldeni Totalcar-éknak és hátha megcsinálják. Egyébként engem is érdekelne egy ilyen oktánszám teszt. Ha egyszer nagyon lesz időm lehet hogy írok egy levelet nekik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yeti963 Elküldve December7, 2014 Megoszt Elküldve December7, 2014 Sziasztok! Lehet hülye a kérdés de felteszem.Minap azt fedeztem fel a kézifékem odavan,nem is lenne baj ezzel de vizsgára megy,oda meg kell.Van egy ismerősöm bowdenekkel foglakozik így megjavítattam vele.fFel is raktam de kiderűlt valamit mégsem jól csináltam mert ha behúzom a kéziféket a bowden ívet ír le de nem fog.Lehet elől is be kell akasztani valahol a bowdent?A baj az aknám nincs földről szereltem és nem igazán láttam.Nekem ez gyanús de azért gondoltam megkérdem . Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve December7, 2014 Megoszt Elküldve December7, 2014 Sziasztok! Lehet hülye a kérdés de felteszem.Minap azt fedeztem fel a kézifékem odavan,nem is lenne baj ezzel de vizsgára megy,oda meg kell.Van egy ismerősöm bowdenekkel foglakozik így megjavítattam vele.fFel is raktam de kiderűlt valamit mégsem jól csináltam mert ha behúzom a kéziféket a bowden ívet ír le de nem fog.Lehet elől is be kell akasztani valahol a bowdent?A baj az aknám nincs földről szereltem és nem igazán láttam.Nekem ez gyanús de azért gondoltam megkérdem . Üdv. valamit nem akasztottál be, ha jól tudom ketté ágazik a kézifék bowdenje. am. pont az ilyen bowden megnyúlás miatt soha nem húzom be, csak ha lejdőn, dombon állok meg. bőven elég az 1-es fokozat, ha el akarják gurítani akkor is el tudják, ha behúzod a bowdent, max elvágják, ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December7, 2014 Megoszt Elküldve December7, 2014 Egy kis segítségre lenne szükségem. Adott egy 18V-os akksis fúró aminek az akksija megadta magát. Házilag tudom cserélni az akkumulátorokat? Lehet egyáltalán kapni? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve December7, 2014 Megoszt Elküldve December7, 2014 Egy kis segítségre lenne szükségem. Adott egy 18V-os akksis fúró aminek az akksija megadta magát. Házilag tudom cserélni az akkumulátorokat? Lehet egyáltalán kapni? Köszi! Minden akkus fúró előbb utóbb így jár, mint a miénk is. Én annak idején 1 boltban találtam az országban de olyan drága volt hogy jobban megérte venni egy fúrót. A Balck&Decker nek szokott csere akciója lenni ha beviszed a régit elengednek X ezer Ft-ot, így cseréltük be, vettünk egy újat. Amúgy milyen Fúró? 18V-os nem nagyon nehéz? Nekünk 16-os volt, most van helyette 9,5V de nagyon bika. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December7, 2014 Megoszt Elküldve December7, 2014 Minden akkus fúró előbb utóbb így jár, mint a miénk is. Én annak idején 1 boltban találtam az országban de olyan drága volt hogy jobban megérte venni egy fúrót. A Balck&Decker nek szokott csere akciója lenni ha beviszed a régit elengednek X ezer Ft-ot, így cseréltük be, vettünk egy újat. Amúgy milyen Fúró? 18V-os nem nagyon nehéz? Nekünk 16-os volt, most van helyette 9,5V de nagyon bika. Hobbi szinten használom itthon. Ezt-azt csavarozni, fúrni, bútort összerakni stb. Alig használtam, bár már 3-4 éves. Ezért nem akarom eldobni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve December7, 2014 Megoszt Elküldve December7, 2014 Hobbi szinten használom itthon. Ezt-azt csavarozni, fúrni, bútort összerakni stb. Alig használtam, bár már 3-4 éves. Ezért nem akarom eldobni. ha csak erre kell én a Bosch ixo-t vettem, lithium ion akkus, így nem fog a nem használat miatt tönkremenni az akkuja olyan hamar, és jobban is tartja a töltést, milyen idegesítő volt amikor egy hagyományos gépem volt, és használni szerettem volna, kb. fél év után és csontra le volt merűlve..... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts