steve78 Elküldve November18, 2014 Megoszt Elküldve November18, 2014 Sziasztok! LOCTITE 3863-as fűtőszál javítót használt már valaki? Mennyire tartós?,van ennél jobb,esetleg olcsóbb fűtőszáljavító?Vagy esetleg más megoldás? Előre is köszönöm a segítséget! Helló! Én hétvégén használtam, amit javítottam vele, az most jó. Egy szakadást viszont nem vettem észre, úgyhogy következő hétvégén ismétlés. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
j.rlnd Elküldve November18, 2014 Megoszt Elküldve November18, 2014 Sziasztok. G astra boldog tulajdonosa lettem és lenne pár kérdésem. Elsősorban van a fedélzeti komputer. Az nekem valamiert pixeles így nem tudom elolvasni rajta a dolgokat( csak kikövetkeztetem). Azt ki kell cserélni kompletten? Illetve mennyiért ,hol ,hogyan stb ? A másik fontos dolog: mióta kicseréltem az aksit azóta a fed.komputer azt írja ki hogy break bad. Azt jelenti hogy elkopott a fék? Nagy fékezésnél szokott olyat csinálni , hogy beremeg a kormány. Ez elvileg a tárcsa eldeformálódásától van. Nos egy könnyű fém felni van van rajta. Okozhatja ez a tárcsa problémát. Csak mert azelőtt egy corsan volt es ott is ugyan ez volt a baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve November19, 2014 Megoszt Elküldve November19, 2014 (edited) http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_2.0_16v_sport-8419943 Szeretnék erről a konkrét autóról véleményt kérni illetve általánosságban a 136 lovas ecotecről... Egy kedves ismerősöm szeretne 800 ezer ft körül dinamikus alsóközepest és szeretnék neki hasznos tanácsot adni... :) Előre is köszönöm :) Módosítva November19, 2014 : harmlevi Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve November20, 2014 Megoszt Elküldve November20, 2014 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_2.0_16v_sport-8419943 Szeretnék erről a konkrét autóról véleményt kérni illetve általánosságban a 136 lovas ecotecről... Egy kedves ismerősöm szeretne 800 ezer ft körül dinamikus alsóközepest és szeretnék neki hasznos tanácsot adni... :) Előre is köszönöm :) Nekem tetszik a vas, és a hirdetés szövegéből arra következtetek, hogy értelmes, gondos gazdája lehet. Konkrétan erről a motorról Alex75 tudna mesélni, de szerintem simán bevállalható. Egyszóval én valószínűleg megnézném, ha elérhető távolságban van. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve November20, 2014 Megoszt Elküldve November20, 2014 (edited) http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_2.0_16v_sport-8419943 Szeretnék erről a konkrét autóról véleményt kérni illetve általánosságban a 136 lovas ecotecről... Egy kedves ismerősöm szeretne 800 ezer ft körül dinamikus alsóközepest és szeretnék neki hasznos tanácsot adni... :) Előre is köszönöm :)Szerintem túlárazott, én ezelőtt 4 évvel vettem kb. ennyiért, ugyanennyi időset, igaz, caravant, és kemény alku után... :-) Akkor már inkább egy fiatalabb z18xe kupét... A motorról nem tudok rosszat mondani, 130.000-t beleraktam 4 év alatt, hiba nélkül, pedig elég gyakran beleforgott a piros zónába. Ebből durván 100.000km volt tuningolt állapotban. Viszonylag könnyen, olcsón húzható 155-160lóig, ami már viszonylag jó ezzel a kasznival... Módosítva November20, 2014 : Alex75 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve November20, 2014 Megoszt Elküldve November20, 2014 sziasztok szereztem egy olajhőfokmérő ketyerét. be kéne varázsolnom valahová az érzékelőjét de hova lenne érdemes . gondolkodtam hegesztetek az olajdeklire egy anyát de hátha van más megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve November20, 2014 Megoszt Elküldve November20, 2014 sziasztok szereztem egy olajhőfokmérő ketyerét. be kéne varázsolnom valahová az érzékelőjét de hova lenne érdemes . gondolkodtam hegesztetek az olajdeklire egy anyát de hátha van más megoldás. Az olajgombához kéne berakni egy T-elágazást inkább, ha lehetséges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve November21, 2014 Megoszt Elküldve November21, 2014 Nekem tetszik a vas, és a hirdetés szövegéből arra következtetek, hogy értelmes, gondos gazdája lehet. Konkrétan erről a motorról Alex75 tudna mesélni, de szerintem simán bevállalható. Egyszóval én valószínűleg megnézném, ha elérhető távolságban van. köszi , amúgy merre lenne célszerű keresni? gondolom a blokk oldalán de elöl vagy hátul, feljebb vagy lent? Link to comment Megosztás: More sharing options...
oriat Elküldve November21, 2014 Megoszt Elküldve November21, 2014 Akkor csak én vagyok olyan peches, hogy kifogtam, egy nap kétszer is. Nyáron voltunk Veszprémben, odafelé baleset miatt volt bedugulva, akkor időben hallottam a rádióban, így kb. 30 km kerülővel megúsztam, hazafele meg kigyulladt egy kamion, na ott már telibe kaptuk, 1 óra alatt haladtunk ~800 métert. Megfogadtam, inkább nem autópályázunk legközelebb. Én néhány hónapja a Waze-t használom navigálásra. Navigáció esetén mindig optimális utat tervez. Kikerüli a lezárásokat, dugókat. A felhasználó tud jelenteni a forgalmi viszonyokról, így mindig friss az info. Hétfőn mentem az M1-en Hegyeshalom irányba és Tatabányánál útjavítás volt, kb 8km torlódással. A Waze időben lehozott a pályáról és a dugó után vissza is vezényelt. ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve November21, 2014 Megoszt Elküldve November21, 2014 köszi , amúgy merre lenne célszerű keresni? gondolom a blokk oldalán de elöl vagy hátul, feljebb vagy lent? Valahol a blokk alsó egyharmadának magasságában, jó esetben elöl, de nem ismerem a dieseleket, kéne a blokkról egy kép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atala Elküldve November22, 2014 Megoszt Elküldve November22, 2014 Hehe. :D A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
koopal Elküldve November22, 2014 Megoszt Elküldve November22, 2014 Hehe. :D A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Ez kicsit olyan, mint a munkaköri leírás, legalábbis nekem az ugrott be róla. Abban is hosszasan sorolnak mindenfélét, de a lényeg úgyis az utolsó sorban rejlik: hajtsd végre a főnök utasításait. Megjegyzem, egy ideig, amíg szervizre bíztam a kocsit, Dexos2-est nem is szagolt, de a fogyasztása semmivel nem volt több, mint azóta a "minősített" olajjal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve November22, 2014 Megoszt Elküldve November22, 2014 Hehe. :D A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Az kimaradt, hogy indulás előtt ne kajáljunk be, mert egy pohár vízzel együtt az is legalább egy kg. :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atala Elküldve November22, 2014 Megoszt Elküldve November22, 2014 Hát igen. De én inkább bent hagyom a pótkereket. Vagy ennyi erővel az anyóst is hagyjam otthon és mondjam neki h sokat fogyaszt? :D Az olyan kerék meg ami szanaszét szakadt azt hogyan javítja meg a készlet?... Sima defektél tuti jó. De nekem ált. szakadás a vége :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve November23, 2014 Megoszt Elküldve November23, 2014 Valahol a blokk alsó egyharmadának magasságában, jó esetben elöl, de nem ismerem a dieseleket, kéne a blokkról egy kép. nem kivitelezhető 1/8 coll t sem közcsavar sem egyéb fitting nem fellelhető a boltokban Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas0201 Elküldve November23, 2014 Megoszt Elküldve November23, 2014 (edited) Sziasztok. Léteznek ezek a xenon fényű normál foglalatos izzók, mi a véleményetek ezekről? jobbak a látási viszonyok éjszaka esetleg esős/ködös időben mint a normál H7 izzókkal? Csak mert ugye az ember körbe járja az internetet, lát 50-50%-ban jót és rosszat is, van akinek bejön, van aki leszarozza (olvastam olyat is hogy a rendőr is büntethet érte bár ez nem tudom). Esetleg az itteni körben G astrában van valakinek ilyen? :) Módosítva November23, 2014 : ftamas0201 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve November23, 2014 Megoszt Elküldve November23, 2014 Sziasztok. Léteznek ezek a xenon fényű normál foglalatos izzók, mi a véleményetek ezekről? jobbak a látási viszonyok éjszaka esetleg esős/ködös időben mint a normál H7 izzókkal? Csak mert ugye az ember körbe járja az internetet, lát 50-50%-ban jót és rosszat is, van akinek bejön, van aki leszarozza (olvastam olyat is hogy a rendőr is büntethet érte bár ez nem tudom). Esetleg az itteni körben G astrában van valakinek ilyen? :) Nekem osram night braker plus van és szeretem. Szerintem ez a xenon hatás csak humbuk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve November23, 2014 Megoszt Elküldve November23, 2014 (edited) Sziasztok. Léteznek ezek a xenon fényű normál foglalatos izzók, mi a véleményetek ezekről? jobbak a látási viszonyok éjszaka esetleg esős/ködös időben mint a normál H7 izzókkal? Csak mert ugye az ember körbe járja az internetet, lát 50-50%-ban jót és rosszat is, van akinek bejön, van aki leszarozza (olvastam olyat is hogy a rendőr is büntethet érte bár ez nem tudom). Esetleg az itteni körben G astrában van valakinek ilyen? :) Nem xenon, de jó. Én ilyet használok. Rendőr nem cseszeget miatta, foncsort, búrát nem bántja, a hálózat elbírja, normálisan beállítva a szembejövők sem "szólnak" érte. 2100lm-t tud az 1500 helyett. Módosítva November23, 2014 : Alex75 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve November23, 2014 Megoszt Elküldve November23, 2014 Nem xenon, de jó. Én ilyet használok. Rendőr nem cseszeget miatta, foncsort, búrát nem bántja, a hálózat elbírja, normálisan beállítva a szembejövők sem "szólnak" érte. 2100lm-t tud az 1500 helyett. Élettartama milyen?Én Tungsram Megalight +90% használok évi 8 ezer km,nappali fénnyel megyek és most cserélem a 3.darabot 2 év alatt :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas0201 Elküldve November23, 2014 Megoszt Elküldve November23, 2014 Köszönöm a véleményeket, akkor inkább maradok én is valami jobb minőségű osram izzónál, nem veszek minden féle "xenon" hatású hülyeséget :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve November23, 2014 Megoszt Elküldve November23, 2014 Köszönöm a véleményeket, akkor inkább maradok én is valami jobb minőségű osram izzónál, nem veszek minden féle "xenon" hatású hülyeséget :) jobb minőségű izzó. én is majd veszek, nekem a night braker plus volt annó, és nagyon meg voltam vele elégedve. egy évet használtam a kocsit miután beletettem, de nem égett ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszaby Elküldve November23, 2014 Megoszt Elküldve November23, 2014 jobb minőségű izzó. én is majd veszek, nekem a night braker plus volt annó, és nagyon meg voltam vele elégedve. egy évet használtam a kocsit miután beletettem, de nem égett ki. Én 1 hete vettem GE megalight ultra plus 120%-as izzót. Végre látok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve November23, 2014 Megoszt Elküldve November23, 2014 Élettartama milyen?Én Tungsram Megalight +90% használok évi 8 ezer km,nappali fénnyel megyek és most cserélem a 3.darabot 2 év alatt :smartass: Én is ilyet használok, nálam is nappali menetfény van és ez mellett 2 év 1db csere az arány ;-) jobb minőségű izzó. én is majd veszek, nekem a night braker plus volt annó, és nagyon meg voltam vele elégedve. egy évet használtam a kocsit miután beletettem, de nem égett ki. Legközelebb ha kiégnek az izzóim és cserélni kell én is ilyet veszek. Megpróbálom mit tud. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve November23, 2014 Megoszt Elküldve November23, 2014 Én is ilyet használok, nálam is nappali menetfény van és ez mellett 2 év 1db csere az arány ;-) Legközelebb ha kiégnek az izzóim és cserélni kell én is ilyet veszek. Megpróbálom mit tud. A legfehérebb fényt adja száraz útfelületen,de vizesen nagyon gyenge+ rövid élettartam <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve November23, 2014 Megoszt Elküldve November23, 2014 A legfehérebb fényt adja száraz útfelületen,de vizesen nagyon gyenge+ rövid élettartam <_< Igen, vizes útnál elég gyenge. Na meg ködben is, bár ott szerintem nem sok izzó tud teljesíteni. Azért szeretnék kipróbálni valami mást ha majd kiégnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts