Gelko Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 na de édesem nem kellene mindent kikotyogni :oops: :( :oops: :oops: :oops: :read: :kermit: :tongue1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 :oops: :oops: :oops: :read: :kermit: :tongue1: úgy látom már a szavad is elállt percek óta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 úgy látom már a szavad is elállt percek óta :( el hát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 el hát :lol: végre egyszer én is szóhoz jutok :lol: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 végre egyszer én is szóhoz jutok :( 8) örülj h van egy pasi ki ilyen türelmesen és szó nélkül meghalgat :lol: :lol: :lol: öntsd ki a szived nyuszim ! úgyis csak 4szemközt vagyunk :love8: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 örülj h van egy pasi ki ilyen türelmesen és szó nélkül meghalgat :( :lol: :lol: öntsd ki a szived nyuszim ! úgyis csak 4szemközt vagyunk :love8: igen elég gyanús is.... :lol: nem lehet hogy ....nőből vagy :lol: de szép barna vagy :shock: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 igen elég gyanús is.... :D nem lehet hogy ....nőből vagy :(ja aztán én leszek a legjobb barátnőd :lol: lehet h nőből vagyok :roll: ezt meg kell nézni :roll: de szép barna vagy :shock: :lol: lebarnultam :lol: :lol: :lol: ha Jacko lehet fehér akkor én leszek fekete :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 ja aztán én leszek a legjobb barátnőd :( lehet h nőből vagyok :roll: ezt meg kell nézni :roll: :lol: :lol: jó, benne vagyok, megnézem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 jó, benne vagyok, megnézem :wink: na már megint kikotyogsz mindnet...akkor 8 ra ott vagyok..találj ki vmi finom kaját :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 nagyon-nagyon szép :wink: Szerintem is szép! Igenis szép! :lol: Kívül-belül, mindenhol. Az igazság az, hogy amikor leparkolok vhol, mindig visszanézek párszor, mert annyira szép. Bárhonnan nézem szép! 8) :lol: Belseje szép, külseje szép, motortere szép, csomagtartója szép, alja szép... :lol: Amúgy jó reggelt mindenkinek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Bárhonnan nézem szép! 8) :lol: Belseje szép, külseje szép, motortere szép, csomagtartója szép, alja szép... :lol: Amúgy jó reggelt mindenkinek... a tulaja nem szép :( :lol: :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 a tulaja nem szép :( :lol: :lol: :wink: Ezért kéne fóliáztatni a legsötétebb fólaiával.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Ezért kéne fóliáztatni a legsötétebb fólaiával.... :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 na már megint kikotyogsz mindnet...akkor 8 ra ott vagyok..találj ki vmi finom kaját :roll: rendben, mi is a kedvenced???? rántott sajt jó lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 a tulaja nem szép :( :lol: :lol: :wink: attól függ melyiket nézed :lol: :lol: szia Telo Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 attól függ melyiket nézed :( :lol: szia Telo Helló... :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 rendben, mi is a kedvenced???? rántott sajt jó lesz? vmi hús jobb lenne :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Helló... :roll: :lol: rég hallottalak :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 vmi hús jobb lenne :roll: csirkemell????? görög saláta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 rég hallottalak :wink: aha... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 aha... :wink: már megint kezded???? :( vagy ma minden férfinek eláll a szava? front van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Szerintem is szép! Igenis szép! :( Kívül-belül, mindenhol. Az igazság az, hogy amikor leparkolok vhol, mindig visszanézek párszor, mert annyira szép. Bárhonnan nézem szép! 8) :lol: Belseje szép, külseje szép, motortere szép, csomagtartója szép, alja szép... :lol: Ezt én is igy gondolom, már mindegyik fajta tetszik: rövid, hosszú, caravan, coupe, cabrio......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Ezt én is igy gondolom, már mindegyik fajta tetszik: rövid, hosszú, caravan, coupe, cabrio......... :( igen,igen....így szokott kezdődni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 már megint kezded???? :( vagy ma minden férfinek eláll a szava? front van :lol: ja Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Ezt én is igy gondolom, már mindegyik fajta tetszik: rövid, hosszú, caravan, coupe, cabrio......... :( Tetszik a rövid is meg a hosszú is?... :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts