uhuhu Elküldve Július19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július19, 2005 Az egyik barátomnak is astra coupéja van ugyanez az évjárat csak még x-es motor van benne.Abból gondoltam,de az nem jelent semmit. :( :oops: én még ilyet nem láttam még sohasem... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Kintről lett behozva azt hiszem 2000. 5.havi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július19, 2005 Kintről lett behozva azt hiszem 2000. 5.havi. akkor az valami előgyártott autó lehet... vagy kibnt elöbb bemutatták mint itthon??? én ott voltam a coupé magyarországi bemutatóján, és azokba Z18XE volt, és arany szinüek voltak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Én is valami ilyesmire gondoltam bár lehet hogy motort cserés volt csak nem mondták meg neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Uhu azt szeretném kérdezni hogy meglehet e oldani valahogy hogy kikapcsolható legyen a kipörgésgátló???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július19, 2005 Uhu azt szeretném kérdezni hogy meglehet e oldani valahogy hogy kikapcsolható legyen a kipörgésgátló???? asszem a tiedbe nem, ha nincs kapcsoló. vagyis igen, le kell huzni az egyik kerékről az ABS jeladót. de az is lehet hogy elég ha kihuzod a biztositéskot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Ha kihuzom a biztosítékot akkor se szervó se abs.azt hittem van valami könnyebb megoldás mert néha nagyon idegesít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Tényleg ha lehuzom az ABS jeladóját akkor nem müködik az ABS tehát s kipörgésgátló se.Köszönöm bár ez nekem is eszembe juthatott volna :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
pierreone Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Egyik nap itt állt az állomáson egy szép bronzmetál astra cabrio. Gondoltam elkötöm, a helyére odaállítom az enyémet, hátha nem tűnik fel a tulajnak. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Egyik nap itt állt az állomáson egy szép bronzmetál astra cabrio. Gondoltam elkötöm, a helyére odaállítom az enyémet, hátha nem tűnik fel a tulajnak. :( Még jobban is jár vele. Végre kap egy rendes tetőt a feje fölé... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Egyik nap itt állt az állomáson egy szép bronzmetál astra cabrio. Gondoltam elkötöm, a helyére odaállítom az enyémet, hátha nem tűnik fel a tulajnak. :lol: hová is álljak legközelebb???????? 8) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Ezt ismeritek? Érdekes dolgokat lehet itt olvasni: http://totalcar.hu/nepitelet/?op=modell&cat_id=23257 Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Ezt ismeritek? Érdekes dolgokat lehet itt olvasni: http://totalcar.hu/nepitelet/?op=modell&cat_id=23257 Ja, én már olvasgattam. Eléggé ellentétes vélemények... van köztük jó is rossz is. Gyakran ugyanaz a dolog merőben ellenkező véleményt vált ki különböző emberekből. Ezek szubjektív dolgok... Kinek a pap, kinek a papné. Azt viszont nem értem, hogy ha pl arra panaszkodik vki, hogy puritán a belseje, kényelmetlen az ülés, akkor miért vett ilyet? Nem igaz, hogy nem ült bele előtte legalább egyszer... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Ja, én már olvasgattam. Eléggé ellentétes vélemények... van köztük jó is rossz is. Gyakran ugyanaz a dolog merőben ellenkező véleményt vált ki különböző emberekből. Ezek szubjektív dolgok... Kinek a pap, kinek a papné. Azt viszont nem értem, hogy ha pl arra panaszkodik vki, hogy puritán a belseje, kényelmetlen az ülés, akkor miért vett ilyet? Nem igaz, hogy nem ült bele előtte legalább egyszer... Vannak nagyon gáz irások... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby21 Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Én is olvastam. Sőt irtam is. Mellesleg megnézném azt aki a puritán belsőt írta,hogy most mibe ül. :smt097 A G-Astrák belseje legalláb nem szín kemény zörgös műanyag. Az én autóm most lesz 3 éves de semmi zörgés nincs bent. 8) (Ez a munkatársam 8honapos Fócus-ára ez nem mondható el. Az olyan mindt egy harctank,nyekereg bent minden.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby21 Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Ja és nem beszélve arról hogy az Astrák belseje igenis SZÉP :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Ja és nem beszélve arról hogy az Astrák belseje igenis SZÉP :( nagyon-nagyon szép :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 nagyon-nagyon szép :wink: nekem is teccik...az astránkba vmi elkezdett zörögni/csörögni csak még nem jöttem rá h honnan jön a hang...talán a biztonsági öv csattok felől.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 nekem is teccik...az astránkba vmi elkezdett zörögni/csörögni csak még nem jöttem rá h honnan jön a hang...talán a biztonsági öv csattok felől.... :roll: na perzse, nem kellett volna duhajkodni benne, s akkor nem lenne semmi baja :( :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 na perzse, nem kellett volna duhajkodni benne, s akkor nem lenne semmi baja :( :wink: :smt019 :smt019 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 :smt019 :smt019 akkor azt hiszem most rátapintottam a lényegre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 akkor azt hiszem most rátapintottam a lényegre :( :3some: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 :3some: ajaj, még a végén zavarba jövök :lol: hárman párban????? akkor már minden világos :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 ajaj, még a végén zavarba jövök :( hárman párban????? akkor már minden világos :wink: :sex: :sign12: :toothy4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 :sex: :sign12: :toothy4: na de édesem nem kellene mindent kikotyogni :oops: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts