Mc-elek Elküldve Október3, 2014 Elküldve Október3, 2014 A Z18XE szerintem kilőve, ennyiért GSI-t nem kapni, max. törötten. :D :D ünnep rontó :D
grofbandi Elküldve Október3, 2014 Elküldve Október3, 2014 :D :D ünnep rontó :D Mit ünnepelsz? :icon10:
medve75 Elküldve Október3, 2014 Elküldve Október3, 2014 Sziasztok.Október 16. van műszakim.Kérdésem Zimmermann coat z vs Brembo Max tárcsa legyen ?,betétből gyárit vagy a tárcsákhoz való saját szett ?És még egy két kérdés:Van hibakódom tárolt de csak addig világít a visszajelző míg gyújtáson van a kulcs ha beindul már kialszik,vizsgánál számít ez?Másik ha a fűtéskapcsolóknál nem világítanak a lámpák ?amúgy minden okés rajta ,gázszemlén már voltam arról megvan a papír.Lengéscsillapítókat kicseréltem sach-ra,Új gumik stb.
Dannert Elküldve Október3, 2014 Elküldve Október3, 2014 Azért ne keverjük a kisautó és az alsó középkategóriát. Fiat Punto: kollégám Punto II-vel jár, jön-megy vele külföldre is, 2004-es ráncfelvarrott verzió, az alap 1.2-es 60 lóval, nála 5-öt eszik. Mivel olasz talicska, igen olcsón adják a piacon, és nem olyan rossz, mint az olasz autók híre. Ez a II-es széria szerintem megfontolandó lehet a kollégának, jó ár-érték arányú, ha nem kell a C Corsa. A Puntót nem nagyon ismerem. Ford Fiesták vannak 2004-esek, szerintem nem rosszak. A Citroen Xsaráról egész jókat olvastam. A Honda Civicek nagyon frankó autók, igaz abból idősebbeket lehet kapni ennyiért, de ha nem rohad, akkor sok gond nincs vele. Az 1.5 Vtec motorral nagyon jól fogyaszt, és megy is. A Toyota Corollát is érdemes számításba venni 2001-es évjáratig. Ja, és még ne maradjon ki a Mazda 323 F. Nekem a japán autók jönnek be ennyiért, megbízható, precíz vasak, egyedül a korrózió fog ki rajtuk. De a megkímélt példányok még lehetnek rozsdamentesek.
grofbandi Elküldve Október4, 2014 Elküldve Október4, 2014 Azért ne keverjük a kisautó és az alsó középkategóriát. Direkt kevertem össze, mert azt gondolom, használt autó vásárlásánál az árak ebben a két kategóriában összemosódnak, és a fenntartási költségeket nem annyira a méret, hanem a műszaki állapot és a konstrukció megbízhatósága határozza meg. Fogyasztásban különösebben nagy különbség nincs, takarékos motorok esetén.
grofbandi Elküldve Október4, 2014 Elküldve Október4, 2014 Sziasztok.Október 16. van műszakim.Kérdésem Zimmermann coat z vs Brembo Max tárcsa legyen ?,betétből gyárit vagy a tárcsákhoz való saját szett ?És még egy két kérdés:Van hibakódom tárolt de csak addig világít a visszajelző míg gyújtáson van a kulcs ha beindul már kialszik,vizsgánál számít ez?Másik ha a fűtéskapcsolóknál nem világítanak a lámpák ?amúgy minden okés rajta ,gázszemlén már voltam arról megvan a papír.Lengéscsillapítókat kicseréltem sach-ra,Új gumik stb. Üdv! A Brembóval többen mellényúltak mostanában, úgy tudom. A betétből elég jó a gyári, illetve dicsérik a Textart. A check lámpa minden autónál világít gyújtáskor, az nem hibát jelent.
Zolika77 Elküldve Október4, 2014 Elküldve Október4, 2014 Mit ünnepelsz? :icon10: Mi a baj a Z18XE-vel? :icon11:
grofbandi Elküldve Október4, 2014 Elküldve Október4, 2014 Mi a baj a Z18XE-vel? :icon11: Hol olvastad hogy baj van vele? :icon14:
Zolika77 Elküldve Október4, 2014 Elküldve Október4, 2014 A Z18XE szerintem kilőve, ennyiért GSI-t nem kapni, max. törötten. Ja nem konkrétan olvastam,csak azt hittem,hogy arra gondolsz. :D Bocsi a félre értésért!
Mc-elek Elküldve Október4, 2014 Elküldve Október4, 2014 semmi baj a z18xe -vel elég jól eltalált motor kevés hibával
peacetrang Elküldve Október4, 2014 Elküldve Október4, 2014 Sziasztok! Elhatároztam, hogy elkezdem szépítgetni belülről is az autót. Első lépésként a műszerfal világítást kicserélném hideg fehérre. A sárga fényvezető miatt vajon jó lesz? Ha csak "teledobálom" foglalatos ledes izzókkal az úgy teljesen működőképes dolog lesz?
DarthVödör Elküldve Október4, 2014 Elküldve Október4, 2014 (edited) On 2014. 10. 04. at 21:14, peacetrang írta: Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör 1
peacetrang Elküldve Október4, 2014 Elküldve Október4, 2014 Ha hideg fehér fényt szeretnél, akkor el kell távolítani a sárgítást. "Üvegszálas ecsettel és igazi régi kemény radír segítségével gond nélkül lejött . :)" Sok sikert! Köszönöm a gyors választ! Akkor ez azt hiszem felejtős, mivel úgy alakítgatom az autót, hogy a gyári állapot visszaállítható legyen. Van esetleg valami más alternatíva, vagy más szín, ami a sárgítás eltávolítása nélkül gond nélkül működik?
DarthVödör Elküldve Október4, 2014 Elküldve Október4, 2014 (edited) On 2014. 10. 04. at 22:55, peacetrang írta: Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör 1
peacetrang Elküldve Október5, 2014 Elküldve Október5, 2014 piros, sárga, zöld Köszi, így már biztos, hogy piros lesz! Még egy -talán- utolsó kérdésem lenne! Mivel nem akarom kétszer szétszedni a műszerfalat, így a kérdésem: a 4 izzónak a foglalata ami az óracsoportot világítja meg, nem szedhető szét. A foglalat(ok)ról lenne valami információd? Lehet venni a gyári helyett leddel együtt? Elbizonytalanodtam, hogy hogyan fogom odavarázsolni a ledeket. (http://www.opelforum.hu/topic/225-altalanos-muszaki-problemak/?p=600422 itt olvastam)
outsider Elküldve Október6, 2014 Elküldve Október6, 2014 Kicsit off. Voltam Csehországban a múlt héten, láttam pár érdekességet :) Ez meg egy 1.2-es motorból van... :) https://lh3.googleusercontent.com/-6f539k6yuco/VDJjd-7NVNI/AAAAAAAAFtc/Bm0f0N5KRks/s640/PA020142.JPG Képek: ITT
PGA Elküldve Október6, 2014 Elküldve Október6, 2014 Kicsit off. Voltam Csehországban a múlt héten, láttam pár érdekességet :) Ez meg egy 1.2-es motorból van... :) https://lh3.googleusercontent.com/-6f539k6yuco/VDJjd-7NVNI/AAAAAAAAFtc/Bm0f0N5KRks/s640/PA020142.JPG Képek: ITT Az a főtengely a vasúti kocsin, az elég komoly. :o Valami hajó-cucc lehet.
PGA Elküldve Október6, 2014 Elküldve Október6, 2014 Hosszú idő óta ma kért egy kis törődést a gép... Az önindító elhagyta magát. Bendix+szénkefék cseréje: 19k.
scream24 Elküldve Október6, 2014 Elküldve Október6, 2014 Köszi, így már biztos, hogy piros lesz! Még egy -talán- utolsó kérdésem lenne! Mivel nem akarom kétszer szétszedni a műszerfalat, így a kérdésem: a 4 izzónak a foglalata ami az óracsoportot világítja meg, nem szedhető szét. A foglalat(ok)ról lenne valami információd? Lehet venni a gyári helyett leddel együtt? Elbizonytalanodtam, hogy hogyan fogom odavarázsolni a ledeket. (http://www.opelforum.hu/topic/225-altalanos-muszaki-problemak/?p=600422 itt olvastam) Ez kell a km órába, meg középkonzolba az óra, dátum megvilágítására. A fűtésboxba pedig sima t5 foglalatu. Ezekkel nincs más dolgod, csak a régit kitekered, az újat meg be és kész. Persze, csak ha normális helyről rendeled. Én nem igy tettem, szoptam is vele, de beforrasztottam fixre, igya tuti. :smartass: http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi_alkatresz_felszereles/autovillamossagi_alkatresz/fenyszoro_bura_izzo/b8_5d_t5_smd_led_izzo_piros_keszleten_muszerfal_1980561599.html 1
peacetrang Elküldve Október7, 2014 Elküldve Október7, 2014 http://kepfeltoltes.hu/141007/20141006_092616_www.kepfeltoltes.hu_.jpg 8 év alatt sikerült összehozni :icon1: (nem a por gyűlt össze ennyi idő alatt :D)
imy Elküldve Október7, 2014 Elküldve Október7, 2014 http://kepfeltoltes.hu/141007/20141006_092616_www.kepfeltoltes.hu_.jpg 8 év alatt sikerült összehozni :icon1: (nem a por gyűlt össze ennyi idő alatt :D) Nekem kb egy hete lett meg a 140e. (Decemberben lesz 7 éves)
kobraCode Elküldve Október7, 2014 Elküldve Október7, 2014 Nekem kb egy hete lett meg a 140e. (Decemberben lesz 7 éves) Azt hittem gázzal jársz, mégis ennyire tele van a tankod :D
potyo Elküldve Október7, 2014 Elküldve Október7, 2014 Azt hittem gázzal jársz, mégis ennyire tele van a tankod :D Mutathatja a gázszintet is, amikor épp gázzal jár a motor :D Amúgy én is legszívesebben telitankolva tartanám a benzintankot, de ezek a mostani benzinek hajlamosak megromlani, ha sokáig állnak, másrészt az ember tankol valami sz@rt, aztán akkor az egész tank benzinje ugrott. Én már jártam így, hogy korrodálódni kezdtek a dolgok a tankban, aztán így már nem olyan jó üzlet, ha az egész tankot ki kell járni hirtelen. A bő fél éve vett pumpa is ugyanilyen kinézetű, indulni is csak 4-5-6 gyújtásráadásra indult már félnapi állás után is (onnan lett gyanús, hogy valami nem stimmel), gondolom a kommutátorját is ugyanígy kikezdte a "benzin", mint a képeken látható fém részeket. Az biztos, hogy a pumpa alu háza is hasonlóan nézett ki. A benzin szaga sem stimmelt, ismerős szerint az etanolos benzin amikor megromlik, akkor lesz ilyen ecetszagú. Pedig mindig kúton tankoltam. Hozzátankolás nem segített, kipumpáltattam a pumpával és egy darab csővel, ameddig még jött, és néhány liter friss benzin hatására észheztért a pumpa. Majd aztán amikor hosszabb útra mentem egyben, akkor visszatöltöttem és elhasználtam a romlott benzint, hogy ne vesszen kárba, viszont utána megint ugye a maradék leszívása és friss benzin következett. A szintjeladót is tönkretette, az most nincs is, állandóan világít a csóróságjelző. A probléma annyira nem egyedi, hogy pl. a Briggs & Strattonnak, Liqui Molynak, stb. van benzin stabilizáló adaléka, amit az etanolos benzinhez kell adni, hogy a téli tárolásnál ne érje károsodás a szezonális használatú gépeinket a benne álló benzin miatt. Én is vettem ilyen adalékot, remélem, így megúszom az ilyen "meglepetéseket" a jövőben...
tgabika76 Elküldve Október7, 2014 Elküldve Október7, 2014 Tudom, nem épp megtérülő dolog, de a 100-as benzin nem romlik meg sosem... nekem az van a tankban, és áprilisban első pöccre indul az autó, pedig októberben leállítom... tavaly óta a benzines fűnyíróba is ezt töltöm az utolsó nyírásra, és akkor nem porlasztó tisztítással kell kezdeni az új szezont.
potyo Elküldve Október7, 2014 Elküldve Október7, 2014 Az alkoholmentes? Melyik százas benzin ez? Lehet én is tankolnék belőle alkalomadtán
Recommended Posts