Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Valaki már csináltatott chiptuningot?Ha igen, mi a tapasztalat?

Nekem van a vekin.. ott brutál lett :)

Szívó motornál, nem sokat lehet kihozni belőle,de érezhető lessz a különbség

Olyan +10-15le amit el lehet érni vele.

És kalkulád bele hogy valószínűleg csak 98as vagy nagyobb oktán számú benzint használhatsz majd ;)

• Like 1
Megosztás:

Nekem van a vekin.. ott brutál lett :)

Szívó motornál, nem sokat lehet kihozni belőle,de érezhető lessz a különbség

Olyan +10-15le amit el lehet érni vele.

És kalkulád bele hogy valószínűleg csak 98as vagy nagyobb oktán számú benzint használhatsz majd ;)

Nah jó, de az alapból nem gyenge. ;)

Megosztás:

Elgondolkodtam, hogy jövő tavasszal meglepem a kocsit valami sportdobbal, hogy legyen egy pici duruzsolós, de nem fülsüketítő hangja. Van valamilyen tapasztalatotok, hogy milyen érdemes beruházni? A Paragi dobok egész jó árban mennek, viszont azt olvastam, hogy 3 év alatt elrohad, ami nem túl biztató.

• Like 1
Megosztás:

Elgondolkodtam, hogy jövő tavasszal meglepem a kocsit valami sportdobbal, hogy legyen egy pici duruzsolós, de nem fülsüketítő hangja. Van valamilyen tapasztalatotok, hogy milyen érdemes beruházni? A Paragi dobok egész jó árban mennek, viszont azt olvastam, hogy 3 év alatt elrohad, ami nem túl biztató.

Én csináltatni szoktam az Egrussal, teljesen elégedett vagyok, olyant gyárt, amilyet szeretnél.

A honlapjuk nem működik, de a Facebook oldala itt van: https://hu-hu.facebook.com/pages/Egrus-Kipufog%C3%B3szerv%C3%ADz/204926499550266?v=info

• Like 1
Megosztás:

Én csináltatni szoktam az Egrussal, teljesen elégedett vagyok, olyant gyárt, amilyet szeretnél.

A honlapjuk nem működik, de a Facebook oldala itt van: https://hu-hu.facebook.com/pages/Egrus-Kipufog%C3%B3szerv%C3%ADz/204926499550266?v=info

Motorokra gyártott kipuffjairól ismerem a nevét, köszi! Jöhetnek még tippek, tapasztalatok, a télre már nem akarom lecserélni a sós, latyakos útra, inkább tavasszal, kibírok még csendesen pár hónapot :icon1:

Megosztás:

köszi :)

dolgozunk az ügyön hogy legyen egy kipuf üzletága a cégnek :)

Úgy legyen!

SV-re is kellene, nem? :)

Igen, az SV-re is jó lenn egy, főleg ha műbizonylat is jár hozzá ;)

köszi , tudod ki mit csinál :)

egy videó a vekiről ...

Jó hangja van ;)

Módosítva : hening
Videóval idézés.
Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.