Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Ez a beszéd! :D :icon13:

Amúgy nálam is ez a felállás,gondolkodtam a citromsárgán is,de a piros maradt

Megmosom az autót és dobok föl róla képet. Jöhet a közvélemény kutatás!

Elküldve

szerelték :

1845064

és

1845098

alvázszámfüggő hogy melyik van benne

A kép BEHR 90710 U 3, amit kivettek a kocsiból, elméletileg BEHR 90710 U 2.

De elkérem az alvázszámot.

Ennek a motornak a meghibásodása okozhatja azt, hogy automata klímás gépnél nem lehet állítani a levegő befújásának az irányát?

Most csak szélvédőre fúj, elég kellemetlen, főleg klímával.

Köszi

Elküldve

A kép BEHR 90710 U 3, amit kivettek a kocsiból, elméletileg BEHR 90710 U 2.

De elkérem az alvázszámot.

Ennek a motornak a meghibásodása okozhatja azt, hogy automata klímás gépnél nem lehet állítani a levegő befújásának az irányát?

Most csak szélvédőre fúj, elég kellemetlen, főleg klímával.

Köszi

szóval ez digit klíma szervó motorja ??

mert én a zsalu motorját néztem :) elégé hasonló :)

Elküldve

Sziasztok!

Valakinek volt már csomagtartó beázása? Nekem úgy tűnik, megvan a hely honnan csöpög, de az kb a hátsó szélvédő bal alsó sarkára esik. Létezhet hogy a szélvédő körüli guminál beázik? A sarok elég puha, az üvegtől fel tudom emelni a gumit. Később a sarkon túl már ráfeszül. Ez gyárilag tömítve van valamivel vagy csak a gumi feszül rá az üvegre és a kasztnira?

Valaki tudna ebben segíteni?

Elküldve

Valaki tudna ebben segíteni?

Anno az F első szélvédője mellett be tudott ázni az autó, nem igazán sikerült jól a gyári ragasztás. Ua vettem észre a csomi ajtó alsó élénél is, csak ott nem volt annyira drasztikus... Újraragasztás után megszűnt a jelenség...

Elküldve

Itt a kép az autóról. Jöhetnek a vélemények, ne kíméljetek.

Nekem bejövős a piros féknyereg,jól néz ki,de az autó is nagyon szép, mutatós ebben a bordó színben. :icon13:

• Like 1
Elküldve

Nekem bejövős a piros féknyereg,jól néz ki,de az autó is nagyon szép, mutatós ebben a bordó színben. :icon13:

Az F Astrám is bordó volt. Amikor ezt vettük akkor már tudatosan kértem ezt a színt.

Elküldve

Itt a kép az autóról. Jöhetnek a vélemények, ne kíméljetek.

Szia Zoli!

Mutatós a gépezet:)!

Összefuthatnánk majd a közeljövőben! Befejeztem pár új apróságot az autón (navi irmscher felni meg ilyenek)!

Elküldve

Szia Zoli!

Mutatós a gépezet:)!

Összefuthatnánk majd a közeljövőben! Befejeztem pár új apróságot az autón (navi irmscher felni meg ilyenek)!

Képeket küldhetnél! :)

Elküldve

Anno az F első szélvédője mellett be tudott ázni az autó, nem igazán sikerült jól a gyári ragasztás. Ua vettem észre a csomi ajtó alsó élénél is, csak ott nem volt annyira drasztikus... Újraragasztás után megszűnt a jelenség...

Köszönöm!

Mivel lehet ezt jól betömíteni? Pl átlátszó ecetes sziló vagy valami speciális anyag kell hozzá?

Elküldve

Köszönöm!

Mivel lehet ezt jól betömíteni? Pl átlátszó ecetes sziló vagy valami speciális anyag kell hozzá?

Szilót még véletlenül SE! Azzal megindítod a rozsdásodást. Lehet kapni kimondottan erre a célra készült ragasztót, de nem éri meg megvenned, mert jó eséllyel drágább mintha bemész egy szélvédőshöz és ő megcsinálja. (Neked lehet h nem fog annyi kelleni mint amennyit kiszerelésben lehet venni.)

Elküldve

A múltkor a Tescoban kezembe akadt egy STP üzemanyag adalék.Valakinek van tapasztalata erről?Nem került sokba 1000Ft, de nem mertem megvenni.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.