Geopake Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 A hátsó fékdobot milyen festékkel érdemes lefesteni? Hőállóval,vagy jó másmilyen is.Van a melóhelyen fekete rustoleum.Hétvégén lekenem,már sömörös mint én :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Illetve nem beszélve róla, hogy karcolódik a kocsi. Vagy mindig meg kellene előtte mosni, és a ponyva is tiszta legyen. Inkább ázzon, mint a ponyva szerintem. Na meg a ha vizesen le van ponyvázva, rohad, mint ahogy a nagykönyvben meg van irva. Igen ezek mind a ponyvával járnak, én is tapasztaltam ezeket, ezért se használtam tovább 1-2 hónapnál Hát, az sem biztosan jobb neki, hogy egész nap a melóhelyen kint áll az esőben, hazavágtázok vele és be a garázsba... Semmi nem jó a verdának, se az eső se a nap, se a hó, se a fagy. De azért a garázs csak jobb mint a ponyva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 A hátsó fékdobot milyen festékkel érdemes lefesteni? Hőállóval,vagy jó másmilyen is.Van a melóhelyen fekete rustoleum.Hétvégén lekenem,már sömörös mint én :) Tavaly volt 1-2 kolléga aki festette a hátsó dobokat, talán hőállóval. gezoli nem te voltál az? Azt mondjuk elárulhatnák hogy mennyire tartós a festést mert akkor én is úgy állnék neki. Festéket már megvettem, de ha 1 év után átüti akkor biztos nem szenvedek vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Tavaly volt 1-2 kolléga aki festette a hátsó dobokat, talán hőállóval. gezoli nem te voltál az? Azt mondjuk elárulhatnák hogy mennyire tartós a festést mert akkor én is úgy állnék neki. Festéket már megvettem, de ha 1 év után átüti akkor biztos nem szenvedek vele. Én hammeriteval festettem 2-3 éve, eddig jó. ;) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
morattila Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 A hátsó fékdobot milyen festékkel érdemes lefesteni? Hőállóval,vagy jó másmilyen is.Van a melóhelyen fekete rustoleum.Hétvégén lekenem,már sömörös mint én :) Én hőálló feketével fújtam le, de sajnos egy-két helyen nem annyira látható módon de átütött a rozsda hiába csiszoltam le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Én hőálló feketével fújtam le, de sajnos egy-két helyen nem annyira látható módon de átütött a rozsda hiába csiszoltam le. Akkor lekenem a rustoleummal.Olyasmi mint a hammerite.Állítólag rozsdára is lehet kenni,de azért lecsiszolom.Van vagy 3 dobozzal a melóhelyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 Tavaly volt 1-2 kolléga aki festette a hátsó dobokat, talán hőállóval. gezoli nem te voltál az? Azt mondjuk elárulhatnák hogy mennyire tartós a festést mert akkor én is úgy állnék neki. Festéket már megvettem, de ha 1 év után átüti akkor biztos nem szenvedek vele. Szia! Én fekete Hammerite-tal kentem két éve. Sajnos már barna pöttyös, de nem szettem szét. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 Tavaly volt 1-2 kolléga aki festette a hátsó dobokat, talán hőállóval. gezoli nem te voltál az? Azt mondjuk elárulhatnák hogy mennyire tartós a festést mert akkor én is úgy állnék neki. Festéket már megvettem, de ha 1 év után átüti akkor biztos nem szenvedek vele. Mi az a dobfék? Nem ismerem! :) :) Én a féknyerget festettem piros Hammerite-tal lassan két éve. Jól bírja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
xenof Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 Sziasztok! Tud valaki olyan androidos progit ami kiírja z14xep-nél a pillanatnyi fogyasztást. Ha Torque tudja, akkor kis segítség merre mert átsiklottam felette. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 Torque tudja. Menu->Add display->Display->Litres Per 100 Kilometer 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 A hátsó fékdobot milyen festékkel érdemes lefesteni? Hőállóval,vagy jó másmilyen is.Van a melóhelyen fekete rustoleum.Hétvégén lekenem,már sömörös mint én :) Én most augusztus végén csináltam. Én 90°C-ig hőállóval fújtam, előtte pedig kapott alapozónak horgany sprayt, ami 200°C-ig hőálló. Itt van pár kép a csiszolástól az alapozáson át a végeredményig: http://kepfeltoltes.hu/140919/20140829_174530_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/140919/20140829_164730_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/140919/20140829_180752_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/140919/20140829_185222_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 Mi az a dobfék? Nem ismerem! :) :) Én a féknyerget festettem piros Hammerite-tal lassan két éve. Jól bírja! Szintén zenész :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dannert Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 Biztos velem van a baj, de miért kell valamit 'ízléstelenpirosra' lefesteni, amit feketére is le lehetne? :inquisitive: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 Én a színre fújt féknyergen gondolkoztam (semmi nem fekete az autón a gumikat kivéve), de eddig nem vitt rá a lélek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 Én most augusztus végén csináltam. Én 90°C-ig hőállóval fújtam, előtte pedig kapott alapozónak horgany sprayt, ami 200°C-ig hőálló. Itt van pár kép a csiszolástól az alapozáson át a végeredményig: http://kepfeltoltes.hu/140919/20140829_174530_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/140919/20140829_164730_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/140919/20140829_180752_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttp://kepfeltoltes.hu/140919/20140829_185222_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Jól néz ki.Én biztos nem szedem le.Lecsiszolom lamellás koronggal,aztán lekenem ecsettel.Ha nem lesz jó rakok fel olyan felniket mint a Cobrának volt :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 Biztos velem van a baj, de miért kell valamit 'ízléstelenpirosra' lefesteni, amit feketére is le lehetne? :inquisitive: Az nekem is mindig kiverte a biztosítékot. Max egy ugyanolyan piros kocsin tudnám elképzelni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 Jól néz ki.Én biztos nem szedem le.Lecsiszolom lamellás koronggal,aztán lekenem ecsettel.Ha nem lesz jó rakok fel olyan felniket mint a Cobrának volt :) Szerintem érdemes leszedni, 1 csavarral meg pár perccel több csak (meg esetleg néhány kalapács ütéssel :D). Így legalább ránéztem a betétekre is, picit több mint 3mm van még rajtuk. Mikor illene cserélni? Úgy saccoltam, hogy majd 2 év múlva kb (most 8éves a kocsi, 99900km-rel). Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Szeptember20, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2014 (edited) Az nekem is mindig kiverte a biztosítékot. Max egy ugyanolyan piros kocsin tudnám elképzelni... Kinek a pap, kinek a papné! Nekem tetszik és ez a lényeg! Szerintem mutatós a hátulján is tárcsával, főleg a 16"-os felnivel. Módosítva Szeptember20, 2014 : gezoli 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Szeptember20, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2014 Kinek a pap, kinek a papné! Nekem tetszik és ez a lényeg! Szerintem mutatós a hátulján is tárcsával, főleg a 16"-os felnivel. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Szeptember20, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2014 :icon13: Nyomhatnál egy "Köszi"-t, én is gyűjtöm mint a többiek! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember20, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2014 Szerintem érdemes leszedni, 1 csavarral meg pár perccel több csak (meg esetleg néhány kalapács ütéssel :D). Így legalább ránéztem a betétekre is, picit több mint 3mm van még rajtuk. Mikor illene cserélni? Úgy saccoltam, hogy majd 2 év múlva kb (most 8éves a kocsi, 99900km-rel). Nekem 140e van a kocsiban, és még gyári betét/tárcsa. És még minimum 50-80-et elmegy ahogy néztem. De majd amikor teszem fel a téli gumit, akkor megnézem hogy áll. A cserét 2mm esetén kell megcsinálni. Amikor kb 30-40e-el korábban voltam szervizben átvizsgáláson, kérdi a szerelő, mikor cseréltem betétet, meg tárcsát, mert jónak néz ki. Mondom gyári. Furcsán néz, majd kérdi, mennyi km...mert nem hitt a szemének Kérdezte: nem fékezek? Mondtam ha kell, amúgy meg ott van a motorfék, és sokat pályázok... Egyik ismerősnek a kocsijában 120e van, és a 3. ganitúra betét, és a 2. tárcsa van fent. Igaz neki a fogyasztás is 9-10l/100km. De ott padló gáz, és satú fék.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Szeptember20, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2014 Nyomhatnál egy "Köszi"-t, én is gyűjtöm mint a többiek! :) :) :) Alkatrészre be lehet váltani valahol?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Szeptember20, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2014 Sziasztok! Valakinek volt már csomagtartó beázása? Nekem úgy tűnik, megvan a hely honnan csöpög, de az kb a hátsó szélvédő bal alsó sarkára esik. Létezhet hogy a szélvédő körüli guminál beázik? A sarok elég puha, az üvegtől fel tudom emelni a gumit. Később a sarkon túl már ráfeszül. Ez gyárilag tömítve van valamivel vagy csak a gumi feszül rá az üvegre és a kasztnira? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember20, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2014 Sziasztok! Nincs jogász köztetek? Vagy esetleg munkajogász ismerőse valakinek, aki egy pár percet tudna rám szánni? Csak egy egyszerű kérdés lenne... Privátba légy szíves, köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Szeptember20, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2014 Kinek a pap, kinek a papné! Nekem tetszik és ez a lényeg! Szerintem mutatós a hátulján is tárcsával, főleg a 16"-os felnivel. Ez a beszéd! :D :icon13: Amúgy nálam is ez a felállás,gondolkodtam a citromsárgán is,de a piros maradt 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts