Tom Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 EDDIG szerettem idejárni... :( :lol: :? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Ez akár meg is felelne: (kár, hogy picit sérült) http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?h...creenwidth=1024 És árban sem rossz! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Ez akár meg is felelne: (kár, hogy picit sérült) http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?h...creenwidth=1024 És árban sem rossz! :( Szép! A képen nem látom rajta a sérülést... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 EDDIG szerettem idejárni... :( :lol: :? :lol: És innentől imádsz... :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Ki tudja, mi lehet az az apró sérülés?? Esetleg egy megszorult motor..... :roll: Vagy hiányzó váltó? Ha ebből az árból még alkudni lehet, kb. 150 ezret, akkor szerintem megéri! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Ki tudja, mi lehet az az apró sérülés?? Esetleg egy megszorult motor..... :roll: Vagy hiányzó váltó? Ha ebből az árból még alkudni lehet, kb. 150 ezret, akkor szerintem megéri! Sajna nem vagyok tisztában a használtautó árakkal, de elsőre jónak hangzik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Ez akár meg is felelne: (kár, hogy picit sérült) http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?h...creenwidth=1024 És árban sem rossz! :lol: Szerintem is jó árban van föleg ahozz képest amennyiért én vettem másfél évvel ezelött,bár a színével nem vagyok kibékülve.De jó választás :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 az biztos h nagyon jól néznél ki benne Rulezke....azt hittem drágábban adják őket :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 kezdem drágálni az enyémet :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 kezdem drágálni az enyémet :lol: az enyém hál istennek még árban van....de örülnék ha ennyit érne :( :lol: :lol: egyébként sztem a hirdetésben ami van az túl occsó :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 az enyém hál istennek még árban van....de örülnék ha ennyit érne :( :lol: :lol: egyébként sztem a hirdetésben ami van az túl occsó :roll: egy ideig vásárlás után néztem mennyiért adják, de mostanság már nem merem Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Most hogy így belegondolok, ez a coupé így télleg elég olcsó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Sajnos(nekem) kb ez az ára általában 2-3százezerrel drágább szokott lenni de ezen az áron szoktak elmenni.Ez van bele kell törödni úgyse akarom eladni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Sajnos(nekem) kb ez az ára általában 2-3százezerrel drágább szokott lenni de ezen az áron szoktak elmenni.Ez van bele kell törödni úgyse akarom eladni. Most nézem coupe, hogy te kőbányai vagy... :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 igen! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 A vontató szem helye nyitott! Lehet az simán motor bug is. Akkor aztán lehet rá költeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 igen! :( Én is! Liget tér környéke... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Én az örstől nem messze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 A vontató szem helye nyitott! Lehet az simán motor bug is. Akkor aztán lehet rá költeni. Azért az durva lenne... Lehet hogy csak elveszett a fedő sapek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Én az örstől nem messze. Akkor azért nem látlak én sose... :roll: Szoktam arra járni, de általában csak átutazóként... illetve néha az Árkádba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Ugy tudom hogy még ezekbe a coupe astrákba x-es motor van lehet hogy azért is ilyen olcsó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 A liget tér környékén én se nagyon szoktam járni csak akkor amikor dolgozom de nem az én autómmal! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július19, 2005 Ugy tudom hogy még ezekbe a coupe astrákba x-es motor van lehet hogy azért is ilyen olcsó! az asztra coupébe csak Z s motort szereltek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyula701 Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Y17DT motorosat :wink: jó megy, keveset fogyaszt, isuzu motor Én vagy 2 hónapot vadásztam egy Z17DTL motorosra, de megérte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Az egyik barátomnak is astra coupéja van ugyanez az évjárat csak még x-es motor van benne.Abból gondoltam,de az nem jelent semmit. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts