telo Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Hali! Üdv. mindenkinek. Gratula Telo! Tök jó hogy végre a sajátod a gép. Köszi! Amúgy háj! :roll: :( Jól megy a verda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Aha, nagyon állatúl megy, már 8000 km-nél járok. Múltkor megnéztem 190-ig simán kilövi a gépet. Fogyasztása is ok, úgyhogy lekopogom (kopp,kopp) eddig nagyon megvagyok vele elégedve. És nálad mi a helyzet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Köszike a gratulációkat... :( Én is örülök.... Fura, hogy most már nálam van a törzskönyv... :lol: de ne hagyd a kocsiban, mert anyukád mérges lesz :!: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Bizony, azt nem szabad ám! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 de ne hagyd a kocsiban, mert anyukád mérges lesz :!: :wink: Nem, azt nem hordom magamnál, mert nem kell elvileg... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Aha, nagyon állatúl megy, már 8000 km-nél járok. Múltkor megnéztem 190-ig simán kilövi a gépet. Fogyasztása is ok, úgyhogy lekopogom (kopp,kopp) eddig nagyon megvagyok vele elégedve. És nálad mi a helyzet? Nálam is rendben minden... Bár most vettem észre hogy uhu-éknál az öreg bácsi, aki szétszedte múltkor az ajtómat, nem rakta vissza jól a jobb oldali ajtó kapaszkodójának az egyik műanyag darabját, amit én magam sajna nem tudtam helyére nyomni. De sebaj, majd legközelebb megcsináltatom velük, és kárpótlást követelek... :twisted: :( :lol: Csak vicc vóóót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 én is itten vagyok ám..megkésve bár de törve nem ! Gratula a kocsihoz Telo ! már tud mit lefoglalni az apeh ha rosszalkodsz :(:):lol::) nekem legjobban az 1.6 16 V motor tecik..... :wink: De Haga nagyon dicséi a dízölt :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 én is itten vagyok ám..megkésve bár de törve nem ! Gratula a kocsihoz Telo ! már tud mit lefoglalni az apeh ha rosszalkodsz :(:):lol::) nekem legjobban az 1.6 16 V motor tecik..... :wink: De Haga nagyon dicséi a dízölt :wink: Az apehhel nincs gond, majd nyuszifül elintézi.... neki már kiépült kapcsolatrendszere van ott... :roll: :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 én is itten vagyok ám..megkésve bár de törve nem ! :wink: én sem lennék így letörve ha aludtam volna ennyit, s valaki nem visz bele a rosszaságba :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Az apehhel nincs gond, majd nyuszifül elintézi.... neki már kiépült kapcsolatrendszere van ott... :roll: :wink: :lol: télleg :( :lol: :lol: pénteken kijössz a lurdyhoz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Az apehhel nincs gond, majd nyuszifül elintézi.... neki már kiépült kapcsolatrendszere van ott... :roll: :wink: :( :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 télleg :( :lol: :lol: pénteken kijössz a lurdyhoz ? Sajna nem tudok, mert már úton leszek horvátország fele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Sajna nem tudok, mert már úton leszek horvátország fele... :smt019 :smt019 :smt019 :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 :smt019 :smt019 :smt019 :( :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Akkor legyen csütörtökön a tali és akkor Red is tudna jönni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Akkor legyen csütörtökön a tali és akkor Red is tudna jönni! legyen akkor :( én is azt mondtam elöször,de az asszem Bazsnak nem jó :roll: na fáradjunk át :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 legyen akkor :( én is azt mondtam elöször,de az asszem Bazsnak nem jó :roll: na fáradjunk át :wink: bezzeg engem meg bűnbe viszel :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 bezzeg engem meg bűnbe viszel :shock: nem is kell téged vinni..jössz magadtól :( :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 nem is kell téged vinni..jössz magadtól :( :lol: :wink: :oops: :oops: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 :oops: :oops: :wink: BOSZI :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 bezzeg engem meg bűnbe viszel :shock: Eztet most nem teljesen értem...hogy ezek a fentiek hogy függenek össze :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 BOSZI :( :lol: :lol: lebuktam??????? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Eztet most nem teljesen értem...hogy ezek a fentiek hogy függenek össze :shock: úgy hogy engem offolásra biztat, ő meg elhúzza a csíkot :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 úgy hogy engem offolásra biztat, ő meg elhúzza a csíkot :roll: de a za baj h rossz topicban vagyunk mert itt nem tudunk offolni :oops: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 de a za baj h rossz topicban vagyunk mert itt nem tudunk offolni :oops: :( ez biztos? :lol: mert engem már leszúrtak egyszer :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts